Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#951 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Bandovic preusmjerava sut na precku, najbolja prilika za domace

Dejo 11-tu utakmicu zaredom spasava bodove

edit:2-2 :x
emigrazione

#952 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Joj odbrana nam je kurceva vec duze vrijeme, samo da izdrze do kraja
todd_smith

#953 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

sta ba izdrzati? imali igraca vise i vodili 2-1, sta se treba izdrzavati? :x :x :x :x
emigrazione

#954 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

E pa sad neka se jebu
Frtalj_Duše

#955 Re: Utakmice.

Post by Frtalj_Duše »

todd_smith wrote:sta ba izdrzati? imali igraca vise i vodili 2-1, sta se treba izdrzavati? :x :x :x :x
Pa naravno, treba ih se još kažnjavati za ovakvo prosipanje bodova i kukavičku igru! Ostavi se taktiziranja Joviću Dragane, nego samo:

SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!!!!
missko

#956 Re: Utakmice.

Post by missko »

Jebo te stisli nas sa igracem manje ko da smo nizerazredni klub i jos zabise, ma sjajno. :x
Kemal Malovčić

#957 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

:roll:
todd_smith

#958 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

E moj Dejo ne mozes ti spasiti onoliko nevjerovatnih suteva, koliko debilskih mozes poklonuti protivnicima
Kemal Malovčić

#959 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

jesmo ga to primili opet
todd_smith

#960 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Kemal Malovčić wrote:jesmo ga to primili opet
zamalo
Kemal Malovčić

#961 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

ko da igramo protiv crvene
ferrante071

#962 Re: Utakmice.

Post by ferrante071 »

Ako igracima nije dovoljan motiv da nakon ispadanja iz kupa odigraju fantasticno i deklasiraju bilo kog protivnika onda ne znam sta je u pitanju?
Ne bih da potcjenjujem ekipu Zvijezde ali mi se borimo za prvo mjesto, i trebaju da rutinski dobijaju utakmice protiv ovakvih protivnika.
Ovako ne znam sta bih vam rekao.
Frtalj_Duše

#963 Re: Utakmice.

Post by Frtalj_Duše »

Bolje im je da se ne vraćaju....pogotovu Joviću!!! :x
Kemal Malovčić

#964 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

a levata
north

#965 Re: Utakmice.

Post by north »

Ne znam je li prerano reći, ali nemamo ekipu za titulu, sve se svodi hoće li Said nekim solom prodorom dati gol, ili Beloševićev kakav projektil uletiti....Pregrubo je reći da je bod ravan porazi, ali jasno je da je malo bod....još kad se uzme da imaš 25 minuta igrača više, primaš gol a ne možeš zabiti, onda je sve jasno...

Naša prednost će se do večeras i definitivno istopiti, i u narednom kolu boto ćemo pod većim pritiskom neko komšije, jer mi smo ti koji su izgubili prednost, a ne oni...

Ne znam, još ako Said i još jedan igrač odu na zimu, ne znam šta očekivati na proljeće, a i sa njima je evidentno da nismo sposbni osvajato bode na proljeće u Lištici, Z.Mostaru, B.Luci....

Sve u svemu, tanko...
KPNCTNJAH

#966 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Ma kakva titula... cim sam vidio nas raspored znao sam da ce se stvarati standardna euforija u prvih 6-7 kola, a poslije toga onaj nas isto tako standardni pad... kad skontas kakve nas utakmice cekaju u nastavku sezone... istina pratioci su imali "malu" pomoc i zbog toga su nam tako blizu, ali poslije ovakvih nasih utakmica ne moze se niko drugi kriviti sto nemamo vecu prednost na tabeli... izgubis od raspalog Travnika pred onoliko navijaca, ispadnes iz kupa, sad imas igraca vise i vodstvo, pa opet ne mozes do pobjede... da ne spominjem Zetu, kiks protiv Celika... svaka cast za pobjede protiv Listice i Borca, kao i Leotara u gostima... ostalo je sve ocekivano...
Smail Aga

#967 Re: Utakmice.

Post by Smail Aga »

Ne treba previse ocekivati od ovoga tima. Radi se uglavnom o veoma limitiranim igracima. Drugo je sto navijaci imaju nerealna ocekivanja. Mislim da sa plasmanom u Evropu,mozemo biti zadovoljni.
Zavatoni

#968 Re: Utakmice.

Post by Zavatoni »

Nekada (do prosle godine) je bod sa strane bio uspjeh, a pobjeda incident...danas pobjedu sa strane smatramo realnim ciljem, a bod neuspjehom...

Prvi sam jako razocaran, ali nije vrijeme za skidanje glava...treba zbiti redove...dati podrsku timu...pobjeda u derbiju vrijedi 6 bodova...zato...

Bicemo mi u borbi za titulu do samog kraja, a ne znam sto se stalno gura prica da mi imamo super tezak raspored na proljece...i zeljo gostuje borcu i sirokom, pa ako im je prednost sto im mi dolazimo na grbavicu, onda stvarno imaju veliku prednost u proljetnom dijelu...nigdje veze...

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
KPNCTNJAH

#969 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Zavatoni wrote: Bicemo mi u borbi za titulu do samog kraja, a ne znam sto se stalno gura prica da mi imamo super tezak raspored na proljece...i zeljo gostuje borcu i sirokom, pa ako im je prednost sto im mi dolazimo na grbavicu, onda stvarno imaju veliku prednost u proljetnom dijelu...nigdje veze...

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Gostuju oni njima, ali imaju i dvije zaredom kuci...
mi gostujemo
Celiku (ovdje kiksali s njima, a u Zenici nismo uzeli 3 boda ima 10 godina sigurno)
Gradini (tu ocekujem 3 boda)
Gosku (trebali bi uzeti 3 boda)
Velezu (tu je uvijek sve moguce)
Listici (sta reci)
Borcu (daj boze da bod uzmemo)
Zeljeznicaru (i ovdje je sve moguce)
Zrinjski (igrali smo kup dole, a bolje od boda tesko da mozemo izvuci)
Chisum

#970 Re: Utakmice.

Post by Chisum »

Daleko smo mi od neke klase i sile, pa da se mozemo, ovako unaprijed, igrati pricama o tituli, to su mnogi govorili jos pocetkom sezone... sve kod nas funkcionise po sistemu ho-ruk, pa gdje se sta potrefi. Jednostavno smo slika i prilika ovog jada i bijede od lige od koje svi ocekuju da se nesto napravi, onako, na gladan stomak. U poredjenju sa organizacijom, strukturom i vodjenjem klubova u ligaskim takmicenjima u svijetu (pa evo, sve vise, i ovdje u nasem okruzenju), nasa liga djeluje kao obdaniste i nema se tu nista spektakularno ocekivati. Ovdje se titule uzimaju ne kada si bolji, nego kada su ostali losiji. Sve je u pet deka.

Nasa sreca moze lezati ne u nasim igracima ("nasim nadama"), nego u cinjenici da je i ostatak onih koji pretenduju na vrh tabele manje-vise kila muda - kao i mi. Tako da ne treba klepiti usima i okrenuti ledja ekipi... jednostavno to je nasa realnost, ali i realnost ostalih timova. Motacemo se tu po vrhu tabele, pa, jebiga, koga posere i ko izdrzi duze.

Nastavljamo dalje, pa ko ostane.

Meni samo nije jasno kako im je vec ponestalo motiva, a ni polusezona se nije zavrsila, pa gube i kad imaju igraca vise...
Arteta

#971 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Smail Aga wrote:Ne treba previse ocekivati od ovoga tima. Radi se uglavnom o veoma limitiranim igracima. Drugo je sto navijaci imaju nerealna ocekivanja. Mislim da sa plasmanom u Evropu,mozemo biti zadovoljni.
Sarajevo je kao Milan,pred pocetak sezone gleda samo da kako sklepa ekipu.
U svom timu ima nekoliko igraca koji su medju najboljim u ligi,ali ima nekih koji su zalutali u prvi tim.
Ja sam misljenja da bi mogli osvojiti titulu. :thumbup: :bih:
Logovan

#972 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

SRAMOTA!!!

U derbiju moramo pobijediti. Molim vas ko Boga dragog pobijedite.
amoninan

#973 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

Bože sačuvaj... kakve mi golove primamo :-)
Mračajski proto

#974 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Svašta. Komično brate. Što je najgore, poznavajući naš mentalitet generalno, veliki udarac za posjetu sad na derbiju će biti ono ispadanje od Zrinjskog i ovaj kiks protiv Zvijezde. Daj Bože da nas bude 7-8 milja.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#975 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Golovi: 11. kolo PL BiH 2012/13: Zvijezda - Sarajevo 2:2

Post Reply