nekako se ova opcija cini realnijom
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hodža
#8651 Re: Utakmice.
Il' ce nam ga smjestiti da nam oci ispadnu 
-
iceman2010
#8652 Re: Utakmice.
Nije ovo dobro pred ovako vaznu utakmicu. Je li ovo prvi ovakav slucaj? Je li se i prije desavalo slicno, ali da niko nije kaznjen? Ko ce nas voditi u SB? Je li bolji od Dzene? Nisam zagovornik teorija zavjere, ali sada se sjetih i izjava za karton Dupovcu. Navodno ga nije zasluzio. Da li je on bio jedini u opasnosti?
-
Ras Al Ghul
#8653 Re: Utakmice.
Osim i Vatikan sve režiraliiceman2010 wrote:Nije ovo dobro pred ovako vaznu utakmicu. Je li ovo prvi ovakav slucaj? Je li se i prije desavalo slicno, ali da niko nije kaznjen? Ko ce nas voditi u SB? Je li bolji od Dzene? Nisam zagovornik teorija zavjere, ali sada se sjetih i izjava za karton Dupovcu. Navodno ga nije zasluzio. Da li je on bio jedini u opasnosti?
-
Alkos
#8654 Re: Utakmice.
Jako neodgovorno, klasični amaterizam. Užas, pa trener si FKS, nisi Pofalićkog. Upravo, dozovi se!!!!!!!
-
Ras Al Ghul
#8655 Re: Utakmice.
Ja mislim da će i nas uskoro isto ovako!Alkos wrote:Jako neodgovorno, klasični amaterizam. Užas, pa trener si FKS, nisi Pofalićkog. Upravo, dozovi se!!!!!!!
-
Alkos
#8656 Re: Utakmice.
Šta, biti kažnjen ili se neće pojaviti na briefingu? Ne vjerujem da je Adžem takav, bar mi ne djeluje.Ras Al Ghul wrote:Ja mislim da će i nas uskoro isto ovako!Alkos wrote:Jako neodgovorno, klasični amaterizam. Užas, pa trener si FKS, nisi Pofalićkog. Upravo, dozovi se!!!!!!!
- Butmiran
#8657 Re: Utakmice.
Ne mogu vas jer je Adžem prijavljen kao pomoćni trener i nije mu dužnost da se pojavljuje na brifingu. Dženo je prijavljen kao predstavnik kluba i to mu je bila dužnost. Ovo je isključivo naša greška.
-
Ras Al Ghul
#8659 Re: Utakmice.
Odlično, ja sam mislio da su po istom kroju on i Dženo na klupamaButmiran wrote:Ne mogu vas jer je Adžem prijavljen kao pomoćni trener i nije mu dužnost da se pojavljuje na brifingu. Dženo je prijavljen kao predstavnik kluba i to mu je bila dužnost. Ovo je isključivo naša greška.
-
Max Bunker
#8660 Re: Utakmice.
Ja sam siguran da je Amidža nas kupio za nekog naučnog eksperimenta, iz domena psihologije
Mislim, ono, nema drugog objašnjenja.
Mislim, ono, nema drugog objašnjenja.
- JOSEF K
#8661 Re: Utakmice.
Realno bezze žuti Duopvcu (što mi, lično, i nije mrsko) i ova kazna pred Lišticu za šefa samo pokazuju kako je sve učinjeno da se dole ne trebamo ničem nadat.
- R2D2_SA
#8662 Re: Utakmice.
Samo neka su svi drugi u pravu a mi nismo, samo neka su tudji ispravni a nasi najgori. Fuj!!!
- Maharadza
#8663 Re: Utakmice.
Dvica u našoj mreži, to stoji, samo je pitanje možemo li njima zabiti toliko ili čak tricu uvaliti?! Lično smatram da možemo ALI ako nekim čudom budu odigrali kao protiv Norvežana/Grka u gostima.Dino777 wrote:Siroki Brijeg - Sarajevo dvica
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Alkos
#8664 Re: Utakmice.
A šta su drugi u pravu, a mi nismo? Dosta više teorija zavjere, nemam živaca da se bavim tim - svi su protiv nas, mi sami protiv svih, mi smo najbolji u državi, ali nam drugi ne daju da budemo najbolji, mi smo najveći, mi smo divovi, savez nam ne da naprijed, samo nas kažnjava, mi jedini plaćamo, štima se titula širokom, zrinjskom, onaj kupuje utakmice... Daj ba više dokaži to na jebenom terenu, otiđi u jebenu lišticu i tricu im uvali i pokaži da si glavni konkurent za titulu, ponizi i lišticu i savez i sudiju. Pun mi je kurac više priče "mi smo ovo, mi smo ono, svi protiv nas", a mi nigdje s mjesta evo 20 jebenih godina!R2D2_SA wrote:Samo neka su svi drugi u pravu a mi nismo, samo neka su tudji ispravni a nasi najgori. Fuj!!!
Ne kažem da nam ovo nisu namjerno uradili u pokušaju da nas sjebu pred najvažniju utakmicu sezone, ali možemo se kurci žaliti jer su se uhvatili za nešto, a to je ovaj jebeni briefing. I ako su ga jednom opomenuli zbog nedolaska, valjda je trebao doći drugi put ako je predstavnik kluba.
- Cossack
#8665 Re: Utakmice.
Ja mislim da kucnuo čas da spoznamo šta je to "moderni napadački nogomet"!

- jeza u ledja
#8666 Re: Utakmice.
Jesam li ja pogresno procitao ili je on u stvari suspendovan jer nema licencu? Neko je to jednom spominjao ranije, i kao ovisi samo od toga da li te neko prijavi ili ne, tako nekako.Alkos wrote:A šta su drugi u pravu, a mi nismo? Dosta više teorija zavjere, nemam živaca da se bavim tim - svi su protiv nas, mi sami protiv svih, mi smo najbolji u državi, ali nam drugi ne daju da budemo najbolji, mi smo najveći, mi smo divovi, savez nam ne da naprijed, samo nas kažnjava, mi jedini plaćamo, štima se titula širokom, zrinjskom, onaj kupuje utakmice... Daj ba više dokaži to na jebenom terenu, otiđi u jebenu lišticu i tricu im uvali i pokaži da si glavni konkurent za titulu, ponizi i lišticu i savez i sudiju. Pun mi je kurac više priče "mi smo ovo, mi smo ono, svi protiv nas", a mi nigdje s mjesta evo 20 jebenih godina!R2D2_SA wrote:Samo neka su svi drugi u pravu a mi nismo, samo neka su tudji ispravni a nasi najgori. Fuj!!!
Ne kažem da nam ovo nisu namjerno uradili u pokušaju da nas sjebu pred najvažniju utakmicu sezone, ali možemo se kurci žaliti jer su se uhvatili za nešto, a to je ovaj jebeni briefing. I ako su ga jednom opomenuli zbog nedolaska, valjda je trebao doći drugi put ako je predstavnik kluba.
A inace se slazem s tobom, i iskreno ne vjerujem da je neko ovo namjerno uradio da nas sjebe jer su nasi problemi s njegovom nesposobnoscu poznati svima, i ne bih rekao da im je u interesu da on bude suspendovan.
- omega369
#8667 Re: Utakmice.
a mozda se i dzeno kulturno izvukao sa "utakmice sezone"
eso sam na klupi, ni pod razno. eto prilike da se abdulah iskaze a manijaci konacno pogode

eso sam na klupi, ni pod razno. eto prilike da se abdulah iskaze a manijaci konacno pogode
- Cossack
#8668 Re: Utakmice.
Ako Abdulah sada ne sjedne na klupu nece nikada!omega369 wrote:a mozda se i dzeno kulturno izvukao sa "utakmice sezone"![]()
eso sam na klupi, ni pod razno. eto prilike da se abdulah iskaze a manijaci konacno pogode![]()
- jeza u ledja
#8669 Re: Utakmice.
Ako sad zasjedne na klupu nece ga niko vise maket.
- Maharadza
#8670 Re: Utakmice.
Neće sjesti na klupu, no sikiriki! 
- Maharadza
#8671 Re: Utakmice.
fk snamanikadnijedosadnowannabe_ultra wrote:nikad rahat 1946
-
Alkos
#8673 Re: Utakmice.
Ah, ima se može se...
-
north
#8674 Re: Utakmice.
Ovo sa Uščuplićem smrdi..jednom opomenut, znao je da drugo ako ponovi dobit će zabranu, i on to uradi....Slučajno, how yes no
....ali bitno je da Sarajevo ne može preživiti ni mjesec dana da se neko sranje ne desi, pa šta god da je u pitanju, jal u vidu kikseva, jal u vidu trenera, jal u vidu nekih drugih turbulencija u klubu, ali bitno je da je sranje i da smo predmet medijskog piskaranja u negativnom smislu...Ali, MI SMO DIVOVI
Sa Selimovićem aka rumeni po 3 boda u Lišticu gdje inače haramo evo već dvije decenije
Kvota da Uščupolić neće dočekati kraj sezone na klupi Sarajeva 1,05, malo veća kada je u pitanju kraj polusezone jedno 1,20
Kvota da Uščupolić neće dočekati kraj sezone na klupi Sarajeva 1,05, malo veća kada je u pitanju kraj polusezone jedno 1,20
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8675 Re: Utakmice.
Ma nek' sjedne bilo ko, samo da napokon pobjedimo dole.Maharadza wrote:Neće sjesti na klupu, no sikiriki!