I ovo se desilo sad kad smo u formi, kad pobjeđujemo, prvi na tabeli, zabijamo solidan broj golova i onda dođe ovakva utakmica. Nisam ni ja pobornik teorija zavjere ali ovako se desilo i prošle godine.frngla wrote:Inače nisam pobornik teorija zavjere, ali go iz (mogućeg/vjerovatnog) prekršaja, a zatim 2 žuta kartona kapitenu su i meni previše... Poslije vađenje datim crvenim kartonom igraču Zrinjskogklasično bosansko sudijsko zakidanje...
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#826 Re: Utakmice.
- ledeni_caj
#827 Re: Utakmice.
Niko nije pobornik zavjere, ali se zavjere pisu.
Bio je neko dole, reci ce valjda kako je to izgledalo sve.
- Baltazar_khan
#828 Re: Utakmice.
Bandović, Sesar, Husejinović, Hadžić, Tatomirović, Gujić, Karamatić, Tadejević, Dupovac, Zlatković, Suljić.wannabe_ultra wrote:ima l' neko podatak u kojem smo sastavu igrali danas
- BegA_
#829 Re: Utakmice.
Mogu zivot dati da prolazimo dalje! 
- Koshpa
#830 Re: Utakmice.
jel ko vidio penal za njih
pa ne mogu da vjerujem

pa ne mogu da vjerujem
- amoninan
#831 Re: Utakmice.
Jel ko onaj prije 7-8 godina na istom stadionu, sam sebi podapeo?
helem, ako je istina da ej Sesar pljuno sudiju, bojim se da mu en puknu 3-4 tekme suspenzije. To bi bio pravi hendikep, 'ebeš kup
helem, ako je istina da ej Sesar pljuno sudiju, bojim se da mu en puknu 3-4 tekme suspenzije. To bi bio pravi hendikep, 'ebeš kup
- amoninan
#833 Re: Utakmice.
Tako kažu western -mostarci, da je zbog toga dobio drugi žuti... pa sad, jel, nijel...i ako jeste jel ušlo u zapisnik... saznaćemo uskoro. To me sad više brine nego ovaj rezultat.
- Obuca9
- Logovan
#835 Re: Utakmice.
ledeni_caj wrote:Niko nije pobornik zavjere, ali se zavjere pisu.Bio je neko dole, reci ce valjda kako je to izgledalo sve.
Pa tako ispada. Prošle godine protiv Leotara i lištice znamo šta je bilo, nema potrebe da pišem. Svi znaju šta su sudije uradile u tim utakmicama.
Gledaj sad čuda, opet smo u zaletu, u formi, zabijamo puno golova i onda sudije protiv lištice sviraju 3 ofsajda koja nisu bila i još bruku onih sitnih prekršaja ali srećom pobijedili smo, hvala Bogu dragom. Odeš u goste svinjskom i sudija svira penal koji je niđe veze a Boga pitaj da li je bio prekršaj nad našim igračem prije nego što su oni postigli drugi gol.
- amoninan
#836 Re: Utakmice.
MA ne vidi se ovdje ništa. Ovaj izvještaj ko ni sebi, ni drugom režiran
Rezultat je opet aktivan, na Koševu možemo ganjati 2:0. Zapucali smo svoje šanse, njima ej sve ulazilo haman i jbg..
Ne bi smjeli dopustit da nam ovo pokvari atmosferu, idemo u Travnik uzeti tricu i na zasluženi odmor.
Momci glavu gore, idemo dalje.
Samo Saraj'vo!
Rezultat je opet aktivan, na Koševu možemo ganjati 2:0. Zapucali smo svoje šanse, njima ej sve ulazilo haman i jbg..
Ne bi smjeli dopustit da nam ovo pokvari atmosferu, idemo u Travnik uzeti tricu i na zasluženi odmor.
Momci glavu gore, idemo dalje.
Samo Saraj'vo!
-
Max Bunker
#837 Re: Utakmice.
Prvi i drugi gol, greske odbrane. Ovaj penal, ne vidim dobro ali imam osjecaj da ga je malo potkacio po nozi.
-
todd_smith
#838 Re: Utakmice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sesar-ni ... adio/89068
Sto se tice golova, isto kao da sam gledao snimak utakmice od prosle sezone, da li je zbog toga da su se previse opustili ili to sto nismo imali Sesara drugo poluvrijeme, ne znam, ali sve u svemu bolje i da se ovako desio ovaj hladan tus, nego na nekom gostovanju ili derbiju
Sto se tice golova, isto kao da sam gledao snimak utakmice od prosle sezone, da li je zbog toga da su se previse opustili ili to sto nismo imali Sesara drugo poluvrijeme, ne znam, ali sve u svemu bolje i da se ovako desio ovaj hladan tus, nego na nekom gostovanju ili derbiju
- amoninan
#839 Re: Utakmice.
Dakle zrinjevci seru za pljuvanje.
dobro je, nasekirah se...
znamo da je Ivan srčan i temperamentan, uz to danas ej nosio i kapitensku, reko možda ga je i prenijelo u huji...
dobro je, nasekirah se...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#840 Re: Utakmice.
Ma pitanje je sta je sudija, tj. delegat zapisao u svojoj biljeznici. Ako je zapisao da je pljuvanje, pa taman da Ivan to nije uradio, onda nam ne gine barem 2, a vjerovatno i 3, utakmice bez njega. A to bi bilo uzasno pred dvije jako bitne utakmice.
Naravno, ovaj sfusereni izvjestaj nista ne prikazuje. Djeluje mi da nema sanse da je ono bio penal, ali i daleko je kamera, bez zumiranja itd. Standardna BHT varijanta snimanja.
2:0 mozemo pobjediti u revansu.
Naravno, ovaj sfusereni izvjestaj nista ne prikazuje. Djeluje mi da nema sanse da je ono bio penal, ali i daleko je kamera, bez zumiranja itd. Standardna BHT varijanta snimanja.
2:0 mozemo pobjediti u revansu.
-
todd_smith
#841 Re: Utakmice.
Ma mozemo, niko ne kaze da se ne moze, ali oni to isto znaju i igrat ce na rezultat tj sa 10 u odbrani 
-
Max Bunker
#842 Re: Utakmice.
Ma 2:0 ili 3:1 ( na penale prolazimo
) ali idemo dalje. 
-
north
#843 Re: Utakmice.
Nije nam trebao ovakav rezultat, ali jeste nam trebala opomena da nas sve malo razdrma, i da igrači i mi svi zajedno shvatimo da nismo nepobjedivi i da nikoga ne možemo dobiti ako nismo 100% spremni, a pogotovo ekipe poput Zrinjskog gdje ne znam jesmo li dole ikad pobijedili....
Možda će nas ovo trznuti da zagrizemo i može imati pozitivan efekat, da smo odigrali 1-1, ko zna kako bi se u Travniku ponašali poznajući nas kako se lako opustimo...ovako sada nema alibija niti izgovora....
Što se tiče kupa, golom smo se dilgli iz mrtvih, da je ostao onaj sramotan rezultat (mada i ovaj je sve samo ne dobar), mogli bi smo se pozdraviti sa tim takmičenjem, ovako imamo dugo do revanša i taj rezultat se može stići uz najbolju igru koju možemo pružiti...
Pobjedom u Travniku bi sve leglo kako treba pred pauzu, ali do nje se može samo doći igrom i zalaganjem ko protiv Širokog, Leotara.......Levskog..... Moramo uzeti ta 3 boda u subotu!!!!
Možda će nas ovo trznuti da zagrizemo i može imati pozitivan efekat, da smo odigrali 1-1, ko zna kako bi se u Travniku ponašali poznajući nas kako se lako opustimo...ovako sada nema alibija niti izgovora....
Što se tiče kupa, golom smo se dilgli iz mrtvih, da je ostao onaj sramotan rezultat (mada i ovaj je sve samo ne dobar), mogli bi smo se pozdraviti sa tim takmičenjem, ovako imamo dugo do revanša i taj rezultat se može stići uz najbolju igru koju možemo pružiti...
Pobjedom u Travniku bi sve leglo kako treba pred pauzu, ali do nje se može samo doći igrom i zalaganjem ko protiv Širokog, Leotara.......Levskog..... Moramo uzeti ta 3 boda u subotu!!!!
- Dammme
#844 Re: Utakmice.
Onaj penal sam uspio pogledati u malo boljoj kvaliteti (orginalnoj) i ono nije vidjelo penala. Fino se vidi kako Tatomirović diže ruke prije nego što je ovaj počeo padati. Kada je noga u pitanju, klošar je zapeo sam (namjerno) za Tatomirevićevu nogu. Dakle nije Tatomirevićeva noga išla prema igraču Zrinjskog nego obrnuto.
Što se tiče onog fušeraja od izvještaja, to je radio neki novi lik za FTV, BHT nije imao kameru dole.
Što se tiče onog fušeraja od izvještaja, to je radio neki novi lik za FTV, BHT nije imao kameru dole.
-
todd_smith
-
todd_smith
#846 Re: Utakmice.
Odlicno navijanje od nasih

-
todd_smith
#847 Re: Utakmice.
Uf, promasaj Hadzica, opet jedna stopostotna prilika promasena 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#848 Re: Utakmice.
Tanko tanko
- ledeni_caj
#849 Re: Utakmice.
Igra grozna, sudjenje jos gore. Gujic i Radan gori neg sve to skupa.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#850 Re: Utakmice.
Fale tu beli i sesar