Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Leopard_SA

#32151 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Kako je Hole dobio dva žuta za pola sata :lol:
ruud

#32152 Re: Utakmice.

Post by ruud »

Ako vrati krstea na klupu, mozda i imamo sanse.
Leopard_SA

#32153 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Zašto Zinedin ne dobija šansu. Valjda bi on trebao biti prva opcija sa odlaskom Amara
last mohicans

#32154 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

I po tome se vidi kakav je glupan. Ako mali Salčin i pogrijesi,pokusa se iskupiti,izgara,mlad je a mi drzimo ovog konja vec koju sezonu?
Van Halen

#32155 Re: Utakmice.

Post by Van Halen »

Krste u dom staraca Vitalis. Ne mogu vjerovati da nikog iz akademije nismo progurali. Uzasno losa ekipa.
1Namcor

#32156 Re: Utakmice.

Post by 1Namcor »

TheTraveler wrote: 06/03/2021 20:59 Ista prica kao na pocetku sezone, pljuvaci dosli na svoje. Sad ce i Todd da se pojavi :thumbup:
Na celu sa "strucnjakom" Maharadzom, sto je odgledalo 20 utakmica u zivotu 👍
Al polako, za par kola opet ce biti u prvim redovima za zajebavanje komsija kao "veliki" navijaci 🙂
Inace, Zrinjski tempirao formu za pocetak sezone, mi cemo po obicaju proigrati za par kola a dotad ce se i ovi "navijaci" valjda ispljuvati.
Maharadza

#32157 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Branioci na aparatima, u nedostatku argumenata vrijeđaju i napadaju sve oko sebe jer konačno svi vide da su Rahman i Tatar držali bezmudog amatera na klupi...pa frajer samo Tataru duguje barem 50% svojih plata...
il dottore

#32158 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

1Namcor wrote: 06/03/2021 21:07
TheTraveler wrote: 06/03/2021 20:59 Ista prica kao na pocetku sezone, pljuvaci dosli na svoje. Sad ce i Todd da se pojavi :thumbup:
Na celu sa "strucnjakom" Maharadzom, sto je odgledalo 20 utakmica u zivotu 👍
Al polako, za par kola opet ce biti u prvim redovima za zajebavanje komsija kao "veliki" navijaci 🙂
Inace, Zrinjski tempirao formu za pocetak sezone, mi cemo po obicaju proigrati za par kola a dotad ce se i ovi "navijaci" valjda ispljuvati.
:izet:
Logovan

#32159 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Bruka i sramota!

Vinko, razočarao si me u potpunosti. A Boga mi i pojedini igrači. Isto mrtvaci.
Leopard_SA

#32160 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Vinko, fakat je red da das mladjim igracima sansu. Imamo +9, a evo danas se vidjelo da Salcin nista losije nije odigrao od Krste na lijevoj strani. Takodje, gusis Tinu stavljajuci ga na neprirodnu poziciju, iako na toj poziciji imamo Zinedina
Mi smo danas i proigrali kada je Susica povukao na cemtralnog veznog
EDIT A mislim da bi par Susic-Djokanovic bio pun pogodak jer u tom slucaju imamo jednog vanserijskog kreativca i tehnicara za organizaciju napada i mladog destruktivca koji lomi igru protivnika na sredini
Adobeg

#32161 Re: Utakmice.

Post by Adobeg »

Ova utakmica je upozorenje da se trznu lako se mogu bodovi prosuti,nismo ista ekipa od jeseni,. : : to je svima jasno neke igrace treba na klupu ohladiti.
ruud

#32162 Re: Utakmice.

Post by ruud »

Kad se vraca Fanimo? Sta je sa Hebibovicem? Dokle je Cmiljanic?
Logovan

#32163 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

ruud wrote: 06/03/2021 21:31 Kad se vraca Fanimo? Sta je sa Hebibovicem? Dokle je Cmiljanic?
Fanimo je lakše je povrijeđen kako sam čuo, kad će se vratiti ne zna se.
Hebibović će igrati sljedeću, odradio je sve utakmice zbog suspenzije.
Cmiljanić sami Bog zna kada će zaigrati.
svi u napad

#32164 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Sreca pa nam drugi rezultati idu na ruku. Nije se smjelo prodati oba igraca koja su ti cinila prevagu i dali najvise golova. Covjece Hodzic, handzic i krle ti u ekipi. Mesanovic se trudi ali nije on razbijac. Ahmetovic nam je jedina nada. Sta je sa onim novim jel bio na klupi i kad ce on zaigrati? Tuzno jer za 90 minuta jednu sansu napravis a imas igraca vise. Sreca je da su svi losi i da Zrinjski ipak zaostaje dosta za nama. Nadajmo se najboljem ali sa ovom ekipom nemamo sta traziti u evropi.
ruud

#32165 Re: Utakmice.

Post by ruud »

S njima trojicom, odnosno nekim od njih, trebalo bi biti bolje. Mada se prvenstveno vezni red mora konsolidovati.
vicious

#32166 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Ma i na početku sezone smo bili užasni, nadam se samo da ćemo poslije par kola opet proigrati malo normalnije...
internazionale

#32167 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

Vratili smo Zrinjski u igru za titulu. Skočili sa 6. na 3. mjesto. Ostaje nada da ćemo se dići u narednim utakmicama.
Ova prva dva kola su užas
Grean

#32168 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Nije mi sto smo izgubili nego sto rekoste sto njih vratismo u igru.

Pojedini kazu pljuvanje ali logicno je da se Vinka malo kritikuje. Jednostavno je pre predvidiv.

Meni je minimum da vidimo Hebibovica i Mustedanagica u Kupu. Daj covjece pokazi da znas nesto prodrmati, nekoga vratiti u zivot. Prica o Benji i Rahmanovicu je jeftin alibi za ovakvu ekipu.
mirza_15

#32169 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Ma mene ona beskrvnost najviše nervira. Dobro uštimani mrtvaci. Ulazak u utakmicu kao da su došli na termin. I u derbiju i ovu utakmicu. Prvih pola sata se nismo s loptom okrenuli prema golu Zrinjskog. Ljudi cijelo vrijeme uz svakog našeg igrača, a naši kao sline. Bez energije, bez volje. Kontam, možda je nešto slično kao na početku sezone. I TC nas je ovako ubio, samo smo imali sreće. Hebibović, Fanimo i Salčin moraju u igru jer treba ubrzati igru po bokovima. Bolje da Salčin igra krilo nego Velkoski. Hebibović i Fanimo po desnoj strani ili, ako je to moguće na oba krila (ne znam može li neko od njih igrati po lijevoj strani) Ne može krilo igrati lik spor kao puž. Ništa od njega na toj poziciji. Eventualno iza napadača ili čak klupirati. Fali žustrine i brzine u ekipi.
Logovan

#32170 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

mirza_15 wrote: 06/03/2021 22:27 Ma mene ona beskrvnost najviše nervira. Dobro uštimani mrtvaci. Ulazak u utakmicu kao da su došli na termin. I u derbiju i ovu utakmicu. Prvih pola sata se nismo s loptom okrenuli prema golu Zrinjskog. Ljudi cijelo vrijeme uz svakog našeg igrača, a naši kao sline. Bez energije, bez volje. Kontam, možda je nešto slično kao na početku sezone. I TC nas je ovako ubio, samo smo imali sreće. Hebibović, Fanimo i Salčin moraju u igru jer treba ubrzati igru po bokovima. Bolje da Salčin igra krilo nego Velkoski. Hebibović i Fanimo po desnoj strani ili, ako je to moguće na oba krila (ne znam može li neko od njih igrati po lijevoj strani) Ne može krilo igrati lik spor kao puž. Ništa od njega na toj poziciji. Eventualno iza napadača ili čak klupirati. Fali žustrine i brzine u ekipi.
Ovo i mene nervira, baš mi ide na neku stvar. Jebo te više energije i želje u meni kada igram termin sa rajom. :lol: Vjerovatno ne bi izgubili da smo igrali kao drugi dio drugog poluvremena, odnosno sa nekom dozom želje za golom i pobjedom, ali ovo je već šta bi bilo kad bi bilo. :oops: Isto kao da su izašli na teren reda radi, samo da odrade 90 minuta bilo kako i hajmo kućama.

Fanimo može igrati lijevo koliko znam.
Dinostula

#32171 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Logovan wrote: 06/03/2021 22:35
mirza_15 wrote: 06/03/2021 22:27 Ma mene ona beskrvnost najviše nervira. Dobro uštimani mrtvaci. Ulazak u utakmicu kao da su došli na termin. I u derbiju i ovu utakmicu. Prvih pola sata se nismo s loptom okrenuli prema golu Zrinjskog. Ljudi cijelo vrijeme uz svakog našeg igrača, a naši kao sline. Bez energije, bez volje. Kontam, možda je nešto slično kao na početku sezone. I TC nas je ovako ubio, samo smo imali sreće. Hebibović, Fanimo i Salčin moraju u igru jer treba ubrzati igru po bokovima. Bolje da Salčin igra krilo nego Velkoski. Hebibović i Fanimo po desnoj strani ili, ako je to moguće na oba krila (ne znam može li neko od njih igrati po lijevoj strani) Ne može krilo igrati lik spor kao puž. Ništa od njega na toj poziciji. Eventualno iza napadača ili čak klupirati. Fali žustrine i brzine u ekipi.
Ovo i mene nervira, baš mi ide na neku stvar. Jebo te više energije i želje u meni kada igram termin sa rajom. :lol: Vjerovatno ne bi izgubili da smo igrali kao drugi dio drugog poluvremena, odnosno sa nekom dozom želje za golom i pobjedom, ali ovo je već šta bi bilo kad bi bilo. :oops: Isto kao da su izašli na teren reda radi, samo da odrade 90 minuta bilo kako i hajmo kućama.

Hebiba bi na lijevo krilo desno Fanima gdje i igra.Mesanovic napad iza Salcin.Susic i Djokson pozadi i standardna odbrana bolje od ovog nemamo. :D
van Basten

#32172 Re: Utakmice.

Post by van Basten »

Ocajna igra ova dva kola... dobar samar na vakat, ako se dozovemo
last mohicans

#32173 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Ta krvnost se samo vidjela kod Đokanovića i Dupovca,ostali odron. Tesko mijenja Vinko,to bi mogao biti problem. Veceras imaš igrača više on Harisa uvodi,ne znam u kojoj minuti. Sa Velkoskim i budala vidi da to nije to, kao ni ovaj Jukic. Hebib i Fanimo krila, Sušić centralni vezni, mozda bi Mustedanagic bi dobar iza napadača. Kad ce registrovati ovog Cmilju vise? Mesanovic se trudi, ali nije tip Ahmeta.
Logovan

#32174 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Četvrtfinale se igra na jednu utakmicu, a domaćin će biti FK Sarajevo no prema informacijama do kojih dolazi naš portal utakmica neće biti odigrana u prvobitno planiranom terminu.

Naime, Sarajevo i Zrinjski su trebali igrati u srijedu 10. marta, no utakmica će biti pomjerena dan ranije te će Bordo tim umjesto u srijedu Plemiće ugostiti u utorak.

Uskoro se očekuje i zvanična potvrda ove informacije.
mirza_15

#32175 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Logovan wrote: 06/03/2021 22:35

Ma ovo mi liči na Rocky-ja i eye of the tiger :lol:
Fali ta glad, da grizeš, oreš teren. Na trenutke djeluje da im je dosta svega. Meni je 40+, pa na terminu poginem za pobjedu. A njima je to posao. Jedino što u životu rade, najbolje su plaćeni u BiH i opet imaju stav kao da im je mrsko igrati. Ono, igram samo zato što moram. Svaka čast Đokanoviću, ali onakav stav treba da ima svih 11 na terenu. Recimo Krste je meni danas izgledao kao da je jučer umro, a oni kriminalni pasovi i pasovi napamet su pokazatelj dekocentracije i potpunog odsustva sa utakmice.
Post Reply