Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ali_G

#22801 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

O kakvim vi prodajama pricate? Znaci dobili smo penal koji se nasim terenima uglavnom ne svira, pa je Bekic dao gol, otisli u penale gdje je jedan njihov fulio, drugom Bojan umalo skin'o loptu, i onda u svemu tome neko od ove dvojice manekena sa zadatkom fulio?
Jbt kralj
pinokio04

#22802 Re: Utakmice.

Post by pinokio04 »

strong69 wrote:Jos neka dozvole da nas Željezničar dobije i imaće 2 titule. Ali u ponižavanju i pisanju po navijačima. Preozbiljno ovo shvatam ali mnogo sam uvrijeđen i ponižen. I to od "profesionalaca" kojima je posao da zabiju jebeni gol.

Isti sam :)
Jbg, ja bih pustio konama da uzmu titulu. Ne bih im brkao slavlje, bolje oni nego svinjski uje.
Nek bude ponizenje do kraja. Od ovog večeras ne moze gore.
Utice na zdravlje, stres, zivce, srce, pritisak, masnocu..
Koji ce nam k.... to.
Taj isti crnkic ima 5-6.000 platu redovnu i boli ga k.... za nama, i za promasenim golom.
Zato ko ih jebe.
SmokingMan

#22803 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

afannedim wrote:Kakav otići na derbi. Sjeban, ne sjeban, navijati ili ne pomiješane emocije ce biti
Idem,samo da mi šef ne usere sa platom,rekao je Petak,i držim ga za riječ.

Takav je život,nije ni meni svejedno.Idem jer mi je stalo do ovog kluba,igrači su tu oduvijek bili određen period i odlazili,i malo koji je iza sebe ostavio trag vrijedan pomena.Sarajevo će biti sve drugo će proći.
Logovan

#22804 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

A jebem ti penale i majku.

Sutanje penale od strane Saida i Rustema je velika greska. Amaterski potez, rekao bih.

Jebi ga, hajmo pobijediti makar u derbiju.
Nadzorna_ploca

#22805 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Pobijediti za vikend pa neka smo 10 komada primili veceras.
pinokio04

#22806 Re: Utakmice.

Post by pinokio04 »

I da, vazda nam je Ćala bio trener sa limitirqnim dometima. Dodje pred kraj i usere, ne umije.
Niko ne spori njegovu ljubav prema klubu, ali braco od ljubavi se ne zivi nego od pehara i titula.
Nazalost, Ćala je glavni i odgovorni krivac, pa tek ostali, crnkici huseinovici itd itd.
Sve raskid ugovora, nek traze hljeba negdje drugo sa ovakvim gubitnickim mentalitetom nece njih niko.
pinokio04

#22807 Re: Utakmice.

Post by pinokio04 »

SmokingMan wrote:Sramota,da svjesno promaši gol,ja na njegovom licu nisam vidio ni trunku krivice poslije toga,nama takav igrač ne treba.
Tako je. Ma nogirati govno, ko ga jebe ba. Sve analizirati i govno napolje
Samprotivsviju

#22808 Re: Utakmice.

Post by Samprotivsviju »

Jebiga zivot ide dalje

Crnkicu halalim
last mohicans

#22809 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Kako se ne svira, karate kid zahvat i to dva puta. Baš zato što je morao, ga je i svirao. Da je imalo bilo dileme, vjeruje da ne bi. Ne znam, šokiran sam. Ako i u subotu padnu. Totalno ću biti sjeban, a dobrano već jesam. Nekih igrača se mora riješiti, pod moranje. Medijski se mora udariti na upravu, kineze najprije i tu Sabrinu. Kesa se mora odriješiti a još više dugoročna strategija napraviti. Ovakva bruku drugu godinu zaredom se ne može tolerisati makar i do bojkota došlo.
Samprotivsviju

#22810 Re: Utakmice.

Post by Samprotivsviju »

pinokio04 wrote:I da, vazda nam je Ćala bio trener sa limitirqnim dometima. Dodje pred kraj i usere, ne umije.
Niko ne spori njegovu ljubav prema klubu, ali braco od ljubavi se ne zivi nego od pehara i titula.
Nazalost, Ćala je glavni i odgovorni krivac, pa tek ostali, crnkici huseinovici itd itd.
Sve raskid ugovora, nek traze hljeba negdje drugo sa ovakvim gubitnickim mentalitetom nece njih niko.
Cala je zlatan, kakvih je proslo kroz klub zadnjih godina
omega369

#22811 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Dzaba da je od dijamanata, kad je luzer. Zajedno sa ostalim dijelom strucnog staba
pinokio04

#22812 Re: Utakmice.

Post by pinokio04 »

Bravo, upravo tako. Jedino ko ne zeli titule i pehare, onda okey. Ondje odbar cala
Nadzorna_ploca

#22813 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Otprilike nije trener za titule a imao je finih sansi.
emigrazione

#22814 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Cala izborio finale, Cala usrao finale.
Ma Cala je madjonicar, sa ovom sterilnom ekipom je cudo napravio i ja mu kapu skidam, ako je on usro finale halal mu bilo ja mu sve oprastam, ali mislim da je prije do toga sto je npr mlataralo Crnkic jedan od glavnih igraca u napadu, a na klupi jos gori od njega, ili sto je beskorisni Duljevic ultra mega sega zvijezda, a realno npr jednom Stojcevu ne bi mogao ni kopacke ocistiti, ili sto nemas klupe nikako...
radijator

#22815 Re: Utakmice.

Post by radijator »

emigrazione wrote:
Cala izborio finale, Cala usrao finale.
Ma Cala je madjonicar, sa ovom sterilnom ekipom je cudo napravio i ja mu kapu skidam, ako je on usro finale halal mu bilo ja mu sve oprastam, ali mislim da je prije do toga sto je npr mlataralo Crnkic jedan od glavnih igraca u napadu, a na klupi jos gori od njega, ili sto je beskorisni Duljevic ultra mega sega zvijezda, a realno npr jednom Stojcevu ne bi mogao ni kopacke ocistiti, ili sto nemas klupe nikako...
slazem se sa opisom da je ekipa sterilna, al sterilna je zato sto na klupi ima ziherasa i trenera bez ikakvog trenerskog osjecaja
odvedi bilo kojeg od ovih igraca sto su igrali veceras u zrinjski, slobodu, zeljzncar, bice glavni
imamo mi vise nego solidan tim koji da ima petrovica ili nekog slicnog na klupi, titulu bi vec sada slavio
pinokio04

#22816 Re: Utakmice.

Post by pinokio04 »

Ja krvavo zaradim dinar kod privatnika, jebe me privatnik po 12 h radim dnevno, i halalim prvo za FKS 1946 karte članske, godisnje, putovanja, utakmice. Nece vise me navuci, presjecam. Karina vise. Radije ih gledam u ligi za opstanak nego ovako ponizenja.
Jedan crnkic jedan husejinovic , koji primjau nonšalantno 5-10.000 km platu da mi stres nabijaju, pritisak, secer, masnocu. Ma no chance.
Ima rahatnijih stvari ba u zivotu ko im jebe mater za sve patnje unovoj sezoni.
Kurko, ručna sa tekmama garant.
rocco_siffredi

#22817 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Cali i njegovom stabu kapa do poda dole.
Upravo,kao sto ste se obracunali sa anamo onima za karte i 5% tako da se 28 maja obracunate sa
Bracom Bekic
Crnkicem
Rustemovicem
Husejnovicem
Jos par mlatimudana
Sviju zajedno nabiti nogom,poslati u 3pm.
Izaci sa jasnom vizijom razvoja kluba i igre za narednih 5 godina. Ako su to juniori uz par provjerenih igraca,OK.
Ako je opet trosenje tudjih para,dovodjenje zvijezda,pravljenje dream teama opet OK da znamo.
Vise sam za prvu opciju,jer ova druga je kratkog daha vec vidjeno.
Cali dati ugovor i odrijesene ruke

P.S. Komsijama pustiti derbi,bolje sjebati Skripare,Ultrase i ustasku djubrad. Ovo je dno sta se vcrs desavalo dole. FUJ
afannedim

#22818 Re: Utakmice.

Post by afannedim »

Ne mogu vjerovati da se piše protiv Cale i još da ga se otjera. Cali ugovor dato na dvije tri godine i odriješene ruke
jeza u ledja

#22819 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Ovim porazom smo i ono 1% sansi da osvojimo titulu sada smanjili na 0.0001%, jer Radnik u zadnjem kolu nece igrati nizasta.
strong69

#22820 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Board direktora :lol: :lol: :lol: Nevidljiva i neopipljiva sila. Neodgovorna struktura.

I nadam se da ne razmisljaju o bilo kakvom dogovoru sa bilo kim, da ne kazem "pustanju". Neka sacuvaju to malo, ako ga ima uopste, dostojanstva.
Maharadza

#22821 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

I onoga Amera Bekića mi je žao, što nije dobio priliku pored panjine ahmetovića! :run:
Logovan

#22822 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Maharadza wrote:I onoga Amera Bekića mi je žao, što nije dobio priliku pored panjine ahmetovića! :run:
Ta panjina Ahmetovic je bio Raul za Bekica u prvom dijelu sezone. Bekic se nije spominjao, osim u losem kontekstu.

Sada je malo drugacija situacija. Jedan dobro pao, drugi se malo digao.
todd_smith

#22823 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

strong69 wrote:Board direktora :lol: :lol: :lol: Nevidljiva i neopipljiva sila. Neodgovorna struktura.

I nadam se da ne razmisljaju o bilo kakvom dogovoru sa bilo kim, da ne kazem "pustanju". Neka sacuvaju to malo, ako ga ima uopste, dostojanstva.
Ali bas

Sjedim i dumam nesto...ne sjecam se veceg poslovnog faila u zadnjih 10 godina u fudbalu, kao sto ovi nasi devili napravise...

Pa Anzi je imao vise uspjeha jbte zivot
sarajevo999999

#22824 Re: Utakmice.

Post by sarajevo999999 »

Jest da sam napisao da im halalim sezonu ali evo osvrt pocevsi od golmana pa nadalje. Dakle, Pavlovic-momcina i po, neizvikano ime a sigurniji mi je od recimo Delaca. Odbrana, lici to na nesto bilo je i gorih, mozda razmisljati da bas taj defanzivni dio ostane kao kostur za narednu sezonu. Dalje, Duljevic nekad blista a nekad veze nema. Vidim ga u nekoj buducoj postavi, a sa obzirom da je jedini koji se moze prodati ko zna sta ce odluciti oko njega. Husejinovica, Radovca, Rustemovica, Al. Bekica po mogucnosti rastjerati, nisu ni za posudbe nizasta. Ahmetovic isto out, jaro glavni napadac, sezona se lomi, titula kup ha hu on tup kao jebeni Melunovic. I tu se najebem svega i svacega pametnjakovicima koji su otjerali jednog Benku. Eto vam sad neka Bekic i Ahmetovic piju caj od metvice povazdan. Hebibovic ok, sasvim regularan tip. Am. Bekic je zahvalno rjesenje za klupe, sumnjam da ga iko hoce pa najbolje da ostane.
Sto se tice trenera PUNA PODRSKA.
Sto se tice uprave, vidjecu nakon prelaznog roka. Ako budu pojacanja od 0 KM ko vas jebe sve zajedno, nema vala ni neke svrhe dolaziti na tekme, gledati antitalente i premijerligaski skart. Velika zamjerka i za nepromovisanje nase djece, prvenstveno mislim Hadzica onog.
Et...
_Reds_

#22825 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Tituli izgubili zbog fulenih penala, kup izgubili zbog penala.

Pa ne znam sta hocemo.
Post Reply