Logovan wrote:Aaaaa pa kako jebem ti....
Pa nećemo valjda ostati bez oba trofeja.
Sad će mi neko reći da je to realno.

Ma yok, baš je realno da ekipa koja kući zaredom ne može dobiti Radnika, Krupu, Mladost u kupu, Zrinjskog i Širokog uzme trofej

...I to sa jednih te istih 12-13 igrača, od kojih nijedan nema kontinuitet da zaredom u dvije-tri utakmice pokaže neki kakat takav kvalitet, glavni napadač nema nijednog gola u pay off-u, a kreacija u igri je na nivou druge estonske lige

..Neko će reći ni drugi ne igraju fantastično, pa ne igraju, ali su manje kiksali I imali manje ovako očajnih utakmica ko mi, pa zato I jeste ovakva tabela...pogotovo mislim na bodove kući..Mi kući ali skoro svaku ove sezone imamo igru kao da igrači poslije kopanja u rudniku izlaze na teren
Po meni sve u svemu katastrofa sezona, skoro pa prošla ako ćemo gledati igru, ako ne i gora

, iako je izborena Evropa, ali ko se time može zadovoljiti ... igrači se uglavnom jesu borili koliko su mogli, tu se ne može sada biti bezobrazan, ali nema tu dovoljnog kvaliteta, bolje reći skoro pa nikakvog za trofeje...Ne možeš u 4 utakmice kući nijednu dobiti, I očekivati da dižež trofej....ne ide jebi ga koliko god matematika I tabela pokazivala da nije sve gotovo....imamo još 0,5% šansi u ligi i jedno 15% šansi u kupu ....Divota, ali Evropa je bar izborena
Neće ni slijedeća ništa bbiti olja bez radikalnih promjena u klubu po pitanju sportskog segmenta, skautinga, omladinske škole, transfera, i ostalog, a prema nekim mahalama teško će biti velikih promjena koje nam trebaju