Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#22226 Re: Utakmice.
Ako prodjemo dalje 
- GandalfSivi
#22227 Re: Utakmice.
GandalfSivi wrote:Ako prodjemo dalje
Edit: Prosli smo
-
Torpedista071
#22228 Re: Utakmice.
Hebeš ligu prvaka kakva uzbuđenja nudi kup BiH
-
bjelave
#22229 Re: Utakmice.
Dobro je ovo bilo osim zadnjih 10 minuta zajebancije. Imponuje kako su se borili i upirali, posebno Ivetic, Crnkis, Saric.
Otcepi Dulja a kako je pocelo i kako je bilo zadnjih par utakmica, prepo sam se da nece vise nikad u gol.
Saric danas dobar ali zar nema neko drugi da puca penale. On kad se namjesta vidi se u koju ce stranu pucati. 2 puta ista greska.
Valja ce u listicu na finale.
Otcepi Dulja a kako je pocelo i kako je bilo zadnjih par utakmica, prepo sam se da nece vise nikad u gol.
Saric danas dobar ali zar nema neko drugi da puca penale. On kad se namjesta vidi se u koju ce stranu pucati. 2 puta ista greska.
Valja ce u listicu na finale.
- Logovan
#22230 Re: Utakmice.
KUP, KUP KUP JE NAŠ!!!!!!!!!!!
Kakvo prvo poluvrijeme.
Stativa, prečka, penal, još neke propuštene prilike.
Pa mogli smo ih u prvom namlatiti sa nekih 4:0.
Ne znam šta je Čala rekao igračima na poluvremenu, ali dobro ih je pravo motivisao.
Duljević lijep gol, Crnkić konačno nešto konkretno da uradi, Kovačević sretan gol zabio.
Onaj Brkić nije normalan. Mislim da ga nije bilo sve do postizanja ona dva gola. Frajer nam zabi dva ista gola.
ČALA!
Kakvo prvo poluvrijeme.
Ne znam šta je Čala rekao igračima na poluvremenu, ali dobro ih je pravo motivisao.
Onaj Brkić nije normalan. Mislim da ga nije bilo sve do postizanja ona dva gola. Frajer nam zabi dva ista gola.
ČALA!
- SmokingMan
#22231 Re: Utakmice.
Kakve vajde kada nisam gledao tekmu.
- jeza u ledja
#22232 Re: Utakmice.
Taj ima sutinuLogovan wrote:KUP, KUP KUP JE NAŠ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Kakvo prvo poluvrijeme.Stativa, prečka, penal, još neke propuštene prilike.
Pa mogli smo ih u prvom namlatiti sa nekih 4:0.
Ne znam šta je Čala rekao igračima na poluvremenu, ali dobro ih je pravo motivisao.Duljević lijep gol, Crnkić konačno nešto konkretno da uradi, Kovačević sretan gol zabio.
![]()
ČALA!
-
al-em
#22233 Re: Utakmice.
Najbolja utakmica sezone. Idemo uzeti kup a u prvenstvu lagano sportski pa sta bude.
-
ibizza
#22234 Re: Utakmice.
Nepotrebno je igrace izdvajati, svi su odigrali odlicno i zasluzuju finu stimulaciju za ovo danas.
-
bjelave
#22236 Re: Utakmice.
Ma jos treba dobiti finale. Prije Listicu nego zeljA ali vidjet cemo s kim.
Listica ce se tu borit na zivot i smrt. Ne odu li u Evropu drugu sezonu zaredom, pasce kurcu za usi.
Bice jebeno, ko god da nam bude na crti.
Listica ce se tu borit na zivot i smrt. Ne odu li u Evropu drugu sezonu zaredom, pasce kurcu za usi.
Bice jebeno, ko god da nam bude na crti.
- Logovan
#22237 Re: Utakmice.
Pa eto izgleda da ima dobar šut van 16. Raja koja ga je upratila, govori da bi se trebao dovesti.jeza u ledja wrote: Taj ima sutinunevjerovatnu. Lik je zabio vec 4-5 golova sa distance ove sezone ja mislim.
- jeza u ledja
#22238 Re: Utakmice.
Ja sam to prvi rekao.Logovan wrote:Pa eto izgleda da ima dobar šut van 16. Raja koja ga je upratila, govori da bi se trebao dovesti.jeza u ledja wrote: Taj ima sutinunevjerovatnu. Lik je zabio vec 4-5 golova sa distance ove sezone ja mislim.
U svakoj utakmici na onim pregledima je imao ili strasne suteve ili golove iz takvih suteva. Mescini cak i lijevom i desnom nogom.
- Cossack
#22239 Re: Utakmice.
Rutinski odrađena utakmica. Za posljednjih 10 minuta ima Cala treba objasniti neke stvari i to je to. Najbitnije je da smo usli u finale!!! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22240 Re: Utakmice.
Pogledah ovaj pregled na BHT, cuj iz prvog poluvremena bi izdvojili promaseni jedanaesterac
Onda pogledam i ovaj Sport1 extended
Valjda je jasno da Saric ne zna sutati penale, gore suta nego da kaze golmanu: u tu cu stranu!
Onda stativa, stativa, precka....drugo poluvrijeme tri komada, ali sta ovo bi zadnje dvije minute i sudijsko
Dva komada i penal koji fulise
No dobro, nije moglo kostati, ali nije se smjelo onako igrati
Kad se sve sabere, odlicno. Mislio sam da ce biti patnja i tezak porlaz, ali eto ga - finale
Cekamo komsije i anamo one, pa da vidimo ko ce na megdan za trofej
Onda pogledam i ovaj Sport1 extended
Valjda je jasno da Saric ne zna sutati penale, gore suta nego da kaze golmanu: u tu cu stranu!
Onda stativa, stativa, precka....drugo poluvrijeme tri komada, ali sta ovo bi zadnje dvije minute i sudijsko
Dva komada i penal koji fulise
No dobro, nije moglo kostati, ali nije se smjelo onako igrati
Kad se sve sabere, odlicno. Mislio sam da ce biti patnja i tezak porlaz, ali eto ga - finale
-
todd_smith
#22241 Re: Utakmice.
Cala ako sa ovom ekipom osvoji Kup treba mu kip ispred stadiona napraviti
- Maharadza
#22242 Re: Utakmice.
Nadam se samo da će se sve sada podrediti tih 180min koje nas čekaju u kupu. Pamet u glavu šefe, znaš bolje od nas da sa trenutnom ekipom jednostavno ne možeš na 2 fronta pa daj makar da taj kup uzmemo!todd_smith wrote:Cala ako sa ovom ekipom osvoji Kup treba mu kip ispred stadiona napraviti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22243 Re: Utakmice.
Sto ne bi moglo?
Pustite tu pricu, sad nema nista drugo nego fokus na ligu. Ide nam domaca utakmica sa Krupom, ako gledamo predstavu iz Kaknja, onda je realno da to uzmemo. Sad zasad ta utakmica, pa dok se ona apsolvira, onda sljedeca. Uglavnom, nista nije izgubljeno. Jebo ekipu koja unaprijed prizna poraz. Mi smo Saraj'vo, izvol'te se braniti
Pustite tu pricu, sad nema nista drugo nego fokus na ligu. Ide nam domaca utakmica sa Krupom, ako gledamo predstavu iz Kaknja, onda je realno da to uzmemo. Sad zasad ta utakmica, pa dok se ona apsolvira, onda sljedeca. Uglavnom, nista nije izgubljeno. Jebo ekipu koja unaprijed prizna poraz. Mi smo Saraj'vo, izvol'te se braniti
-
kreker
#22244 Re: Utakmice.
Tomahawk11 wrote:Sto ne bi moglo?
- Grean
#22245 Re: Utakmice.
Sto se tice ove price da smo limitirani i stoga da je ovo veliki uspjeh strucnog staba ne znam donosimo li zakljucke na realnom poredjenju sa snagom konkurenata.
Po meni npr tanji smo od oba konkurent na poziciji golmana, defanzivnom veznom, na krilima.
Lendric je najbolji spic dok Mesanovic i nije bolji od Ahmetovica.
Za ostalo ne znam sta bih reko'.
Po meni npr tanji smo od oba konkurent na poziciji golmana, defanzivnom veznom, na krilima.
-
kreker
#22246 Re: Utakmice.
Penal za njih bezveze, a i prvi go sretno dali.Tomahawk11 wrote:Pogledah ovaj pregled na BHT, cuj iz prvog poluvremena bi izdvojili promaseni jedanaesterac![]()
Onda pogledam i ovaj Sport1 extended![]()
Valjda je jasno da Saric ne zna sutati penale, gore suta nego da kaze golmanu: u tu cu stranu!![]()
Onda stativa, stativa, precka....drugo poluvrijeme tri komada, ali sta ovo bi zadnje dvije minute i sudijsko![]()
Dva komada i penal koji fulise![]()
No dobro, nije moglo kostati, ali nije se smjelo onako igrati![]()
Kad se sve sabere, odlicno. Mislio sam da ce biti patnja i tezak porlaz, ali eto ga - finale![]()
-
yasaq
#22247 Re: Utakmice.
Slažem se sa svime osim da smo tanki na poziciji golmanaGrean wrote:Sto se tice ove price da smo limitirani i stoga da je ovo veliki uspjeh strucnog staba ne znam donosimo li zakljucke na realnom poredjenju sa snagom konkurenata.
-
bjelave
#22248 Re: Utakmice.
Tacno. To sto smo jos u igri, na oba fronta, treba zahvaliti Cali i njegovoj sposobnosti da ih nalozi i motivira.Grean wrote:Sto se tice ove price da smo limitirani i stoga da je ovo veliki uspjeh strucnog staba ne znam donosimo li zakljucke na realnom poredjenju sa snagom konkurenata.
Mene je jucer impresioniralo koliko su se trudili i upirali. Bili su nalozeniji od Mladosti kojima je ovo najveca utakmica ikada. Trebalo je to izvuci samo 3 dana poslije derbija.
- Logovan
#22249 Re: Utakmice.
Tomahawk11 wrote:Mi smo Saraj'vo, izvol'te se braniti
Nego, izgleda onaj skaut otišao zadovoljan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22250 Re: Utakmice.
Đe nije, 5 golova, stative precke, promaseni penaliLogovan wrote:Tomahawk11 wrote:Mi smo Saraj'vo, izvol'te se braniti![]()
![]()
Nego, izgleda onaj skaut otišao zadovoljan.