Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#21626 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

jel to gol?
ekstrica :kiss:
sencobih

#21627 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Ja napadoh hebibovića on asistira za go :mrgreen:
jeza u ledja

#21628 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

ahmetovic danas karina
sencobih

#21629 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Ahmetović odavno nije bio lošiji
Cienfuegos

#21630 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

3 bobe :thumbup:
jeza u ledja

#21631 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

pedesesta pobjeda za redom :plesu:
bjelave

#21632 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Danas puno bolje nego proviv Viteza. Mogli smo ovo ubjedljivije dobiti. Hebibovicu nije htjela u gol, a mogao je i Said jos jedan zabit. Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme.
Nemojte ljudi na Ahmeta, on i kad ne zabija zestoko je koristan. Danas je od zadnjih 5 minuta pojeo bar 3 :D a jos je na svakoj izbijenoj lopti.
Sedma pobjeda u nizu, ocistili se kartoni, Said se vraca.
Idemo sljedece hefte akobogda jos po 2 pobjede.
Logovan

#21633 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

GAZI SARAJEVO, GAZI!!! :izet: :izet: Bravo Guza! Bravo! :thumbup:

Loša igra, ali bitna su tri boda. :D Mogli smo zabiti još koji gol. U prvom poluvremenu fulali smo koliko se sjećam tri šanse, šteta što makar jedna nije ušla. Sarić i Said odlični, Mihojević prekucao.

MEHMED JANJOŠ!
Image
:izet: :izet: :izet:
Logovan

#21634 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

bjelave wrote:Sedma pobjeda u nizu.
Osma, ako računaš i kup. :D
bjelave

#21635 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Logovan wrote:
bjelave wrote:Sedma pobjeda u nizu.
Osma, ako računaš i kup. :D
Tako je, stalno me prenosi. Proslo kolo racunao jednu vise, sad jednu manje.
Nek se niz nastavi, dabogada se za heftu opet zabrojao :D
omega369

#21636 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Cestitke na pobjedi. Barem smo dali gol iz nekakve akcije. Igra?! Tuga, ali eto. Guramo nekako :wink:
Maharadza

#21637 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

8. pobjeda zaredom, čestitke ekipi a pogotovu Ćali, možda i najvećem Pitaru trenutno u FKS! :kiss:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#21638 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Odlično je ovo bilo. Teren je qrc kao da su po pjesku igrali, dobri su istrčali. Šteta sto se Zrinjski ne okliznu.

ONI TI GA PUŠE SAIDEEEE, SAIDEEEE....

Image
north

#21639 Re: Utakmice.

Post by north »

Ima I dobrih i loših stvari u ova dva kola..pozitivna, a u ovom momentu najvažnija je da smo uzeli 6 boba iz dvije tekme i time je cilj ispunjen :thumbup: , još malo pobjegli glavnim pratiocima za Evropu (mislim na Radnik, Krupu, Široki koji je pitanje hoće li i u ligu 6 ući, Slobodu koja doduše danas jedva dobi kući bezveze ekipu :-, mada je s druge strane jadno da se time tješimo :-) ) ), i sa te strane je lakše..Negativna je da ne igramo dobro, u prve dvije utakmice protiv jedne najlošije ekipe i druge isto koja se bori za opstanak ,u utakmicama u Sarajevu nismo dominirali, danas i nekako mada i to jedva za prolaznu ocjenu po igri, ali protiv Viteza je baš bilo lose nula bodova, ali eto da se ne vraćamo vise na to, treba dalje gledati...Ako neko misli da ćemo mi do kraja igrajući ovako stalno uzimati 1-0 onda taj živi u bajkama, utakmice gdje je protiv ekipa koje su evidentno lošije od tebe ćemo morati ranije završavati, jer se bojim da će nam se rezultat 1-0 pred kraj utakmcie negdje vratiti loše za one sadake koje smo imali ranije, zato kad povedeš 1-0 moraš još stisnuti I dati drugi gol i tek tad si miran...Ali za to treba i veći kvalitet valjda :oops: .....Vidjećemo kako dalje, prezadovoljan sam rezultatom iz prve dviej utakmice, ali daleko je ovo od igre ekipe koja bi da uzima trofej i nešto pokaže sutra u Evropi...Neko će reći kako su to igrale komšije danas, i Zrinjski se dosta mučio kući, protiv Čelika sem gola ništa nisu napravili, Široki, Sloboda truba žešća, ali mene ne zanimaju drugi, ja hoću jače Sarajevo, ne tražim pet golova, ali hoće protiv Viteza i Olimpica da lakše igramo i dobijamo, ne tražim valjda previše, nadam se da ova ekipa može barem 20-30% vise od ovoga za sad, to bi značilo da se možemo boriti bar za jedan trofej..Ako je Olimpic i Vitez sve što možemo vidjeti, teško ćemo tako u ligi za prvaka gurati...Nije crnjak, nije kontra pozitivi, podrškča Ćali i ekipi, samo nada i želja za boljim :oops: Olimpik je bilo dosta bolje od Viteza (iako je Olimpik kanta od ekipe), neka protiv Širokog bude još bolje i sve 5 :D

Opet opširno znam ali ne znam drugačije jebi ga :P ....Idemo dalje :oops:
NoWayOut

#21640 Re: Utakmice.

Post by NoWayOut »

Neznam ljudi ali meni ovo danas uospte nije izgledalo lose, u odnosu na Vitez vidi se pomak, mislim da smo dali go na vrijema, a imali smo sansi, rijeili bi utakmicu sa laganih 3-4:0. Imam osjecaj da se nasi nekako izgube kada se nadju pred golom u sansi, previse su brzopleti.
Sto se tice igraca pojedinacno, mislim da se Ahmetovicu nema sta prigovoriti, Kojic mu je visio na ledjima a i pored njega opet se nasao i stvorio sebi par prilika.
Sredina terena sasvim ok, Saric i Ivetic odradili lavovski posao pokrivali svaki metar terena, Saricu definitivno treba dati ulogu organizatora igre, uz Saida naravno. Ivetic za razliku od Rustema proslu utakmicu se borio, oduzimao loptu, pravio pritisak.
Desna strana Dusan i Hebibovic, u defanzivi katastrofa, Dusan i nekako ali Hebib stvarno slab, nema on kuveta da pokriva kompletnu stranu a to u ovoj postavci krilo mora raditi. Nasao se u par dobrih prilika da dadne gol ili asistira, ali uvijek donese pogresnu odluku, brzoplet.
Lijeva strana sa Bekicem i Crnkicem, nije lose ali moraju i mogu bolje, Crnkic imao par finih poteza ali nista konkretno. Mene samo iritira kako to da smo 3-4 nasa auta pretvorili u njihovu kontru, nije to problem samo ove utakmice to nam se desava citavu sezonu.
Marko i Novakovic, dobri, znali su trgat zivce sa onim peglanjem lopte, vracanjem golmanu ali mislim da je to greska sredine i generalno lose kretanje igraca bez lopte.
Said Husejinovic, njemu treba ovakvih utakmica da podigne formu i da se nalozi, vidi se da hoce, a da zna to svi znamo, i na kraju
ONI TI GA PUSE SAIDEEEEE.
Logovan

#21641 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Imate na BHT-u snimak, trenutno je 16. minuta.
bleee_sa

#21642 Re: Utakmice.

Post by bleee_sa »

Samo utakmica po utakmica :thumbup:
todd_smith

#21643 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

jebo igru ba, kada smo igrali k`o brazil pusili smo ga

kao da neko drugi igra leprsavi fudbal trenutno, 3 boda pa kako god
Labirint

#21644 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

todd_smith wrote:jebo igru ba, kada smo igrali k`o brazil pusili smo ga
Pa mi manje više igramo isto od '92 :D :D

Na stranu zezancija al' od svih izdanja Sarajeva od poslije rata pa naovamo nekako mi se najviše urezalo u sjećanje poluvrijeme protiv upravo Olimpika pod Kodrom , prvo poluvrijeme kada sam se baš nekako osjećao kao da gledam neku solidnu ekipu iz lige petice. Čini mi se da je tada onaj seljucan pendavi nam zabio i drugo poluvrijeme se automatski pretvorilo u nabij,izbij prebaci ...
Muhamed Đakmić

#21645 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Labirint wrote:

Na stranu zezancija al' od svih izdanja Sarajeva od poslije rata pa naovamo nekako mi se najviše urezalo u sjećanje poluvrijeme protiv upravo Olimpika pod Kodrom , prvo poluvrijeme kada sam se baš nekako osjećao kao da gledam neku solidnu ekipu iz lige petice. Čini mi se da je tada onaj seljucan pendavi nam zabio i drugo poluvrijeme se automatski pretvorilo u nabij,izbij prebaci ...
Jarni bio trener, 1-1 završilo.

Krste i Stojčev razbili u toj utakmici, ali ne dade se. Bilbija se ispromašivao :D
Labirint

#21646 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Da, dobro si. Jarni... tad i nikad više, šta im se desilo prije te utakmice nebesa znaju :D
ayd

#21647 Re: Utakmice.

Post by ayd »

Evo prvi post i samo cu da napisem: Igraj bordo bijeli ale ale :)
todd_smith

#21648 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Muhamed Đakmić wrote:
Labirint wrote:

Jarni bio trener, 1-1 završilo.

Krste i Stojčev razbili u toj utakmici, ali ne dade se. Bilbija se ispromašivao :D
a tek protiv Borca u BL :-)
bjelave

#21649 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Nakon Atromitosa, 1:3. Cijeli stadion na kraju aplaudirao FKS, tad je bio Dzeno.
bjelave

#21650 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

.
Post Reply