Ne ide ih na pravoj travi, ne ide ih na ovoj podlozi. Šta imaš više od njih. Realno.leškarenje wrote:Sranje je ona umjetna podloga
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#21051 Re: Utakmice.
- jeza u ledja
#21052 Re: Utakmice.
Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad
), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Tesko za razumjeti...
- Stroj-2
#21053 Re: Utakmice.
Smijem li stidljivo najaviti ono naše: ''pišanje po sirotnji''. 
-
Cienfuegos
#21054 Re: Utakmice.
jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
- leškarenje
#21055 Re: Utakmice.
Ma nidje veze,ide lopta sporije,igrac ne moze da proklize umalo kukove ne izvalise....odskace lopta nenormalno...ja koliko vidim mi smo pobijedili ekipu koja nije imala poraza kuciStroj-2 wrote:Ne ide ih na pravoj travi, ne ide ih na ovoj podlozi. Šta imaš više od njih. Realno.leškarenje wrote:Sranje je ona umjetna podloga
-
Ripicipi
#21056 Re: Utakmice.
Znaci podrska samo kad ide dobro?Cienfuegos wrote:jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
-
Cienfuegos
#21057 Re: Utakmice.
Kritika i podrska se ni u putu nisu sreli.Ripicipi wrote:Znaci podrska samo kad ide dobro?Cienfuegos wrote:jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
- jeza u ledja
#21058 Re: Utakmice.
Pa bili smo bolja ekipa. Ne znam sta si tacno ocekivao? Tika-taku?Cienfuegos wrote:jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
-
north
#21059 Re: Utakmice.
Hm, pa Zrinjski koji se odvojio od ostatka lige je tamo igrao 0-0, nisu šanse imali...plus tamo još niko nije uzeo bodove...ko je očekivao 0-3 ovdje I tika taku, on živi na drugoj planeti, nijedna ekipa u ligi danas ne bi Krupu razvalila na njihovom terenu i uzela sa vise od jegnog gola razlike, ko što ni mi ne možemo nego samo ovako guzovače ako se potrefi...sa ekipom kakvu imaš, sa atmosferom kakav je u I oko kluba, ovo dođe ko podvig, koliko god to žalosno zvučalo...rezultat odličan, igri se dobroj ne može nadati, dok se ne prođu ponovo kompletne pripreme I malo ojača igrački kadar, a I tad opet jasno nemaš garanciju nikakvu da će biti bolje...znam da svaki put tako kažemo, ali ovo je sada samo preživiti do pauze uzeti što vise bodova i vrtiti se tu oko drugog mjesta sa ne vise od 2-3 boda zaostatka, igra se neće popraviti do kraja polusezone dok se ne naprave neki blagi rezovi u ekipi ako se to uopšte moglo i znalo uraditiCienfuegos wrote:jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
Last edited by north on 05/11/2016 15:39, edited 1 time in total.
- lijek-za-sve
#21060 Re: Utakmice.
i bas kritika kad se dobije? mozda ukazati na neke slabosti ali kritikovati kad dobijes drugog na tabeli a nije zijano jos kod kuce nije nista drugo nego bezobrazlukCienfuegos wrote:
Kritika i podrska se ni u putu nisu sreli.
- Stroj-2
#21061 Re: Utakmice.
3 bobe su 3 bobe, pobjedi se ne gleda u zube. Al ove što sam nabrojo su kritični, već otkad su ovdje došli. Meni su pobjeda i uspjeh bitni, al trebaju nam stabilniji igrači na ovim mjestima od ovih. Jebo njih na kraju krajeva, klub je bitan, ne onileškarenje wrote:Ma nidje veze,ide lopta sporije,igrac ne moze da proklize umalo kukove ne izvalise....odskace lopta nenormalno...ja koliko vidim mi smo pobijedili ekipu koja nije imala poraza kuciStroj-2 wrote:Ne ide ih na pravoj travi, ne ide ih na ovoj podlozi. Šta imaš više od njih. Realno.leškarenje wrote:Sranje je ona umjetna podlogane pravdam nikoga terenom,samo pricam o onome sto vidjeh.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#21062 Re: Utakmice.
Pa ne kritikuje niko pobjedu, nego kurcevu igru. Sta vam je jbt!
GOLA NISMO DALI!
GOLA NISMO DALI!
-
Cienfuegos
#21063 Re: Utakmice.
Nisam ocekivao tika-taku jer nismo jos dosli do tog nivoajeza u ledja wrote:Pa bili smo bolja ekipa. Ne znam sta si tacno ocekivao? Tika-taku?Cienfuegos wrote:jeza u ledja wrote:Pobjedimo ekipu koja je u vrhu tabele, nanesemo joj prvi poraz u Premijer ligi (ikad), a na dvije zadnje stranice ja sam procitao jebavanje matere, tjeranje kraj puta, prodavanje na pauzi, debili, picke, jako lose, ovo ono....
Tesko za razumjeti...
Zadovoljan si igrom?
- ZonFon
#21064 Re: Utakmice.
Problem je sto raja ne konta da mi imamo taraba ekipu u rangu Travnika. Kad Travnik ode u Krupu i uzme 3 boda to je za teferica. Ja bi sad cugo cijelu noc kad skontam sa kakvim igracima smo uzeli 3 boda.
Zasto smo spali na to da nam je ekipa taraba je za neke druge teme.
- Logovan
#21065 Re: Utakmice.
Jest agresivan frajer, pa šta je ono.Muhamed Đakmić wrote:Ovaj Balić je stvarno totalna debilčina kratkog fitilja. Ako postoje ponude za njega, prodati obavezno.
Igra kurčeva, niđe veze, patnja, ali najbitnije je da smo pobijedili. Igru briši, bodove piši.
Idemo sad upisati pobjedu protiv Mladosti.
-
north
#21066 Re: Utakmice.
Pa zar je teško shvatiti da ne može puno bolje, ekipa ne može podići nivo igre, bez jedne duže pauze u kojoj ćeš uraditi dobre pripreme I dovesti dva-tri igrača koja će odmah upasti u prvih 11, naročito tu mislim na igrača organizatora igre koji bi malo ubrzao igru I razigravao...ne može bolje, ako u 15 utakmica nemaš vise od dvije u cjelini dobro odigrane igre, onda je jasno da ne može bolje, i zašto onda kritikovati igru I biti kao razočaran, shvati da je to to što možemo pružiti, sakupljaj bodove i budi tu oko vrha, jer moglo je puno gore od ovoga danas po rezultatu pa I po igri ako ćemo pošteno, puno bolje nije moglo...a na proljeće bog zna šta će biti...do tada, ovako možemo i nema dalje...čak mislim da maksimum izvlačimo u zadnjih par utakmica što opet treba dati malo priznanja i Ćali..Pitar sa Kariba wrote:Pa ne kritikuje niko pobjedu, nego kurcevu igru. Sta vam je jbt!
GOLA NISMO DALI!
- afannedim
#21067 Re: Utakmice.
Libo me racku za igru mene intetesuje pobjeda i svaka im čast.
-
missko
#21068 Re: Utakmice.
Koliko puta smo igrali ko Brazil zadnjih 3 godine i ne da nismo gola dali nego smo gubili tekme.
Vrlo sam zadovoljan sa ssvim
EMS-om
EMS-om
-
Cienfuegos
#21069 Re: Utakmice.
nismo ga dali ni danasmissko wrote:Koliko puta smo igrali ko Brazil zadnjih 3 godine i ne da nismo gola dali nego smo gubili tekme.
EMS-om
pod precku momcina zavuce, aferim
- Stroj-2
#21070 Re: Utakmice.
Nismo dali go, al smo pobjedili. Treba i to znati 
- jeza u ledja
#21071 Re: Utakmice.
Popisali smo se po sirotinji. 
Bilo bi lijepo zavrsiti medju prva 3 do kraja jeseni. A onda cemo imati nase tradicionalno bordo proljece.
A vidim ova umjetna trava ista na kojom sam igrao prije. Ima one komadice crne gume ispod, pa kad lopta odskoci ti komadici lete svugdje. Toga ti svega ostane po odjeci, u kopackama, kosi. Na kraju to nalazim po kuci sedmicama poslije.
A ne do bog da se uklizes na ovom sa spustenom stucnom.
Al zato ravno ko tepih.
Ne moze bit teze razviti igru na ovom nikako. Meni je super bilo igrati na tom, ali znam da se neki zale da je tvrdo.
Bilo bi lijepo zavrsiti medju prva 3 do kraja jeseni. A onda cemo imati nase tradicionalno bordo proljece.
A vidim ova umjetna trava ista na kojom sam igrao prije. Ima one komadice crne gume ispod, pa kad lopta odskoci ti komadici lete svugdje. Toga ti svega ostane po odjeci, u kopackama, kosi. Na kraju to nalazim po kuci sedmicama poslije.
A ne do bog da se uklizes na ovom sa spustenom stucnom.
Al zato ravno ko tepih.
- armin071
#21072 Re: Utakmice.
ma potvrdo jest ali bolje i ovo nego bare na proljece...
- omega369
#21073 Re: Utakmice.
Bas smetljari imaju bolju ekipu od nas... samo treba postojati neko ko ce reci ko smije sta raditi na tekmi a ko ne smije. Rustem I prekidi, ni pod razno. Balic I ponasanje, takodje, itdZonFon wrote:Problem je sto raja ne konta da mi imamo taraba ekipu u rangu Travnika. Kad Travnik ode u Krupu i uzme 3 boda to je za teferica. Ja bi sad cugo cijelu noc kad skontam sa kakvim igracima smo uzeli 3 boda.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#21075 Re: Utakmice.
Ma ja ne mogu da se pomirim i džaba. Svaki vikend kontam proigrace... A znam da je tako kako ti kažeš. A Cali se ne smije ni zucnuti, dušman je ko kod makar i pomisli sta na Calu. Kako god, dobro kolo ispade.north wrote:Pa zar je teško shvatiti da ne može puno bolje, ekipa ne može podići nivo igre, bez jedne duže pauze u kojoj ćeš uraditi dobre pripreme I dovesti dva-tri igrača koja će odmah upasti u prvih 11, naročito tu mislim na igrača organizatora igre koji bi malo ubrzao igru I razigravao...ne može bolje, ako u 15 utakmica nemaš vise od dvije u cjelini dobro odigrane igre, onda je jasno da ne može bolje, i zašto onda kritikovati igru I biti kao razočaran, shvati da je to to što možemo pružiti, sakupljaj bodove i budi tu oko vrha, jer moglo je puno gore od ovoga danas po rezultatu pa I po igri ako ćemo pošteno, puno bolje nije moglo...a na proljeće bog zna šta će biti...do tada, ovako možemo i nema dalje...čak mislim da maksimum izvlačimo u zadnjih par utakmica što opet treba dati malo priznanja i Ćali..Pitar sa Kariba wrote:Pa ne kritikuje niko pobjedu, nego kurcevu igru. Sta vam je jbt!
GOLA NISMO DALI!