jeza u ledja wrote:Ma ti si bolan agent, haver neciji, i ovdje si po zadatku od samog pocetka. Pljuvao si po svima, a pljuvao si itekako i po navijacima. Priznaj fino ljudima. Dovodili su te u lozu, znaci da si jedan od pacenika koji su se vrtili oko zvanicnika u klubu. Neko ko je ganjao kako da se uvali ili haver nekoga od takvih. Ne bi me cudilo da si u stvarnom zivotu kakav uvlakac i da si virio Dini&Co iz da ne kazem cega cijelo ovo vrijeme, a preko interneta ih pljuvao.trener-profesionalac wrote: ti jos uvijek pises da je kriv pritisak na kosevu, do jucer si branio upravu.ti bolje sve vidis nego ljudi na stadionu.pa reko i sada da nam otvoris oci za ono sto sam ja pisao za vrijeme jesica.nikoga ne spominjem jer nisu zasluzili nijedan od vas koji ste do neki dan branili dinu kusturicu osim tebe.ti si najzanimljiviji lik ovdje.ti sve bolje vidis iz dijaspore os nas koji idemo na svaku domacu pa i na pokoju gostujucu.
zbog takvih kao ti koji ste do jucer branili neobranjivo danas nam je ekipa ovakva.ko god je upozorio na bilo sta prozivali ste ga neprijateljem kluba, ideju za vracanje clanskih karti da se okupi raja ste ismijavali.zato cu vas prozivati dok sam ziv jer ste zlo za klub jer ste dijaspora koja sve bolje zna od nas u bosni
Ti i takvi kao ti su najvece zlo ovog kluba. Uvijek bili. Mahalaski IMT pacenici.
kad mi ti to kazes meni drago.jel jos podrzavas upravu , jel jos govoris da je prtisak na igrace kriv..drago mi je kada lik koji nema pojma o temi o kojoj prica meni kaze da sam neciji i da napadam upravu radi toga da mi daju para.sam sebe pobijas.noisi bitan pojma nemas o cemu pricas