Otprilike, tačno se i vidi kod koga tu ima (kakvog takvog) šlifa dok ostatak tima samo statira i griješi. Dodao bih pored ove trojice još i Pavlovića koji je pošteno odradio svoj posao , jedina mu je čini mi se greška bilo ono pogrešno ispucavanje ništa više. Što neko reče u prethodnim postovima u zimskom periodu nam je već tradicionalno neophodan remont u kojem će nam opet dovesti 5-6 "kapitalaca" što će se uigravati do kraja sezone, sve već sezonama vidjeno doživljeno..bjelave wrote:Nije htjela u gol opet. Inače gledali smo puno lošije derbije.
Nadigrali smo ih potpuno, želja i htijenje su bili na nivou. Igračima se nema što zamjeriti.
Novaković, Ahmetovic i Duljevic ponajbolji a Sarić najgori, pogubio se jučer.
Nakon zalaganja kao jučer ja ne mogu biti nezadovoljan.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Labirint
#20726 Re: Utakmice.
-
Nadzorna_ploca
#20727 Re: Utakmice.
Samo ne znam ko nauci tog Rustemovica da valjskom u onakvoj situaciji daje loptu. Nasi igraci nemaju elementarnog znanja.ZonFon wrote:Meni je Rustem bio gori 10 puta od Sarica, Saric je makar presjecao napade, pravio pametne prekrsaje, jbg jest da je grijesio kod predaje lopte ali ja nekako i ne ocekujem to od njega. Rustem nista nije uradio juce kako treba osim jednog uklizavanja.bjelave wrote:Nije htjela u gol opet. Inače gledali smo puno lošije derbije.
Nadigrali smo ih potpuno, želja i htijenje su bili na nivou. Igračima se nema što zamjeriti.
Novaković, Ahmetovic i Duljevic ponajbolji a Sarić najgori, pogubio se jučer.
Nakon zalaganja kao jučer ja ne mogu biti nezadovoljan.
-
bjelave
#20728 Re: Utakmice.
Ne treba nam 5-6 novih igrača. Treba nam samo kvalitetatan paker ala Stojcev i još jedan poluspic da rastereti Ahmetovica. Ako opet biti budemo kamarali igrače i potpuno mijenjali tim nismo nigdje prispjeli.
Treba nam kvalitet a ne kvantitet.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#20729 Re: Utakmice.
Dodaj jos jednog napadaca i to je to. Stoperske pozicije imas vise nego solidno popunjene i kad na to dodas jos Kovacevica dok se oporavi, bespotrebno kamaranje. Bekovske pozicije isto tako popunjene apsolutno nepotrebno ikoga dovoditi.bjelave wrote:Ne treba nam 5-6 novih igrača. Treba nam samo kvalitetatan paker ala Stojcev i još jedan poluspic da rastereti Ahmetovica. Ako opet biti budemo kamarali igrače i potpuno mijenjali tim nismo nigdje prispjeli.
Veza je ocajna kao sto si vec napisao. Znaci 2 eventualno 3 igraca i to je to.
-
bjelave
#20730 Re: Utakmice.
Jest, ne treba opet raditi potpunu rekonstrukciju tima i bezze kamarati igrače sumnjivog kvaliteta. Valjda smo nešto naučiti iz prethodnih sezona. Dobar play, paker nam je najnuzniji samo takvog igrača je i najteže naći.F&N wrote:Dodaj jos jednog napadaca i to je to. Stoperske pozicije imas vise nego solidno popunjene i kad na to dodas jos Kovacevica dok se oporavi, bespotrebno kamaranje. Bekovske pozicije isto tako popunjene apsolutno nepotrebno ikoga dovoditi.bjelave wrote:Ne treba nam 5-6 novih igrača. Treba nam samo kvalitetatan paker ala Stojcev i još jedan poluspic da rastereti Ahmetovica. Ako opet biti budemo kamarali igrače i potpuno mijenjali tim nismo nigdje prispjeli.
Veza je ocajna kao sto si vec napisao. Znaci 2 eventualno 3 igraca i to je to.
Btw, ne sjećam da nam je nekad stoper odigrao tako suvereno kao što je Novaković jučer.
- jeza u ledja
#20731 Re: Utakmice.
Kakvom bolan redu? Pises gluposti i inace i ne zasluzujes uopste ozbiljan komentar. Cudo nisi napisao da je Zeljeznicar bio bolji. Cuj jel te uhvatio pms. Cuj korida nesto. Napisao sam svoj kratak komentar i ne da mi se dalje raspravljati. A ti "jel te uhvatio PMS?". Ko te naucio da se tako bezobrazno obracas? Kuci pa se tako glupiraj, pa ces vidjet sta ce tebe uhvatiti.Grean wrote:
Pa uzmi neku hormonsku, nece niko ovdje gatati kad je tebi ciklus pa da te se ne smije citirati.
Znaci nauci se redu, nisi na koridi da se tako ophodis prema bilo kome. Prije sedam dana ti isti citiras, ulazis u diskusiju i sta bi bilo da sam ja napisao "de ba sjasi".
-
1946--1987
#20732 Re: Utakmice.
E kad sam ja konstatovao pad sa jajala iz kelna na rustemovica iz drine zvornik da nam drze sredinu.A onda opet kontam, mozda je neko nekad vidio nesto u njemu, da bude novi cimirot ili nesto.Premijerligaski prosjek, poslije nas mu slijedi mladost pa onda olimpic i tako u krug.
- Grean
#20733 Re: Utakmice.
Sto se tice remonta, ko je gledao Merdanovica juce na BHT sportskom pregledu jasno je kako on razmislja i vidi ovu situaciju.
Uglavnom kaze vidjet ce do januara sta ovaj tim moze za eventualna pojacanja ali istovremeno je pohvalio Zrinjski zbog pametne politike ciljanog dovodjenja igraca i uigranog tima. Za kraj je rekao da to treba biti primjer svima.
Znaci ako se on bude pitao nece biti "remonta".
Uglavnom kaze vidjet ce do januara sta ovaj tim moze za eventualna pojacanja ali istovremeno je pohvalio Zrinjski zbog pametne politike ciljanog dovodjenja igraca i uigranog tima. Za kraj je rekao da to treba biti primjer svima.
Znaci ako se on bude pitao nece biti "remonta".
-
Nadzorna_ploca
#20734 Re: Utakmice.
Odlicno. Neka dovedu 2-3 prava igraca, veznjaka i napadača i biti ce dosta smislenije.
- Stroj-2
#20735 Re: Utakmice.
Ma nema ništa od remonta na polusezoni, ako budu dovodili, to su veznjak i još jedan napadač, to je to. ''Izgurat'' sa ovim što imamo do kraja, a iskreno nećemo daleko, evropa je veliki upitnik kao neboder.
Lažno se nadat, sa ovom garniturom ljudi, da će nešto kvalitetno da nađu.
Lažno se nadat, sa ovom garniturom ljudi, da će nešto kvalitetno da nađu.
-
trener-profesionalac
#20736 Re: Utakmice.
koje bekove imamo.jedan vezni, jedan napadac,dva beka. mi imamo ljude koji pokrivaju bekovske pozicije. beka nemamo.ivetic je pokazao da nije to sto nam treba, o bekicu ne zelim ni razmisljati da ce ostati bek. kadusic i hodzic nisu bekovi nijedan.kojeg beka imamo neka mi neko napise.znaci najmanje 4 igraca s tim da se nekima pokaze izlazna karta.posebno nekima koji beru ogromnu platu a ne mogu sastaviti 20 minuta utakmice kao husejnoivic. na stranu simpatije uzaima pare bez veze a moze se umjesto njega dovesti neko drugi za manje pare
slozio bi se sa strojem ne nadam se nista boljitku sa kusturicom i ekipom.kao i stroj sumnjam u evropu jer cala je izvukao od ovih sta moze a mi para da dovedemo kupimo igraca nemamo.samo pokupimo slobodno na trzistu sto ne treba nista platiti.
slozio bi se sa strojem ne nadam se nista boljitku sa kusturicom i ekipom.kao i stroj sumnjam u evropu jer cala je izvukao od ovih sta moze a mi para da dovedemo kupimo igraca nemamo.samo pokupimo slobodno na trzistu sto ne treba nista platiti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20737 Re: Utakmice.
Sta znaci to remont? Kad se zavrsi sezona, nabiti nogom 10-15 igraca i dovesti toliko novih?!
Mislim da smo to vec isprobali i nije bilo dobro.
Treba graditi tim. Na zimu dovesti 1-2 igraca. Naravno, ako sta valjaju, nikako reda radi da se dovede.
Na ljeto isto tako ne pretjerivati. Bolje dovesti 2-3 igraca kako treba, nego kamaru onih koji nemaju kluba, pa hajd moze u FKS, oni daju platu, pa dokle bude islo
Imamo golmana.
Odbrana nije losa. Ako bi se pojavio kakav dobar bek, odlicno.
Vezni red....nazalost, to svi znamo, to nam je boljka. Igrac koji ce povezati ekipu. Dva prava vezna igraca bi trebalo biti nesto sto ce se rijesiti na zimu/do ljeta.
Imamo samo jednog napadaca. Ne racunam krila. Dakle, i to bi trebalo rijesavati. Ne mozes sezonu gurati sa jednim napadacem.
Mislim da smo to vec isprobali i nije bilo dobro.
Treba graditi tim. Na zimu dovesti 1-2 igraca. Naravno, ako sta valjaju, nikako reda radi da se dovede.
Na ljeto isto tako ne pretjerivati. Bolje dovesti 2-3 igraca kako treba, nego kamaru onih koji nemaju kluba, pa hajd moze u FKS, oni daju platu, pa dokle bude islo
Imamo golmana.
Odbrana nije losa. Ako bi se pojavio kakav dobar bek, odlicno.
Vezni red....nazalost, to svi znamo, to nam je boljka. Igrac koji ce povezati ekipu. Dva prava vezna igraca bi trebalo biti nesto sto ce se rijesiti na zimu/do ljeta.
Imamo samo jednog napadaca. Ne racunam krila. Dakle, i to bi trebalo rijesavati. Ne mozes sezonu gurati sa jednim napadacem.
-
Samprotivsviju
#20738 Re: Utakmice.
Ja bih Sarica ostavio i igrao mi Rustemovu poziciju, a doveo novog vezbog na Saricevo mjesto...pod tim mislim na Ordagica
I jos jednog napadaca ili poluspica
- Muhamed Đakmić
#20739 Re: Utakmice.
Nisu nikad Ordagić i Sarić igrali sami na sredini terena, previše su to slični profili fudbalera da bi igrali u liniji. Nemanja Stjepanović je igrao to što kod nas igra Rustemović.Samprotivsviju wrote:Ja bih Sarica ostavio i igrao mi Rustemovu poziciju, a doveo novog vezbog na Saricevo mjesto...pod tim mislim na Ordagica
-
todd_smith
#20740 Re: Utakmice.
Bekic najveca misterija ove ekipe. Preko noci lik postao ubleha. Niti je kakva povreda u pitanju niti sta...mozda neki privatni problemi pa mu se sa mentalitetom malo remete, ali lik ni sjena onog igraca prije par mjeseci.
- Dinostula
#20741 Re: Utakmice.
Zna li neko koja je furka sad u kupu protiv Kozare ??
Zasto nije otvorena istocna tribina ?
Znaci prisiljen si dati 7KM za zapad ili da ti neko topovskim udarom raznese facu na sjeveru.
Zasto nije otvorena istocna tribina ?
Znaci prisiljen si dati 7KM za zapad ili da ti neko topovskim udarom raznese facu na sjeveru.
- Logovan
#20742 Re: Utakmice.
Što naš narod voli preuveličavati to je čudo jedno.Dinostula wrote: Znaci prisiljen si dati 7KM za zapad ili da ti neko topovskim udarom raznese facu na sjeveru.
7 KM je bezobrazluk, neznanje. Igra se kup, radni je dan, utakmica počinje u 3 sata, Kozara, ekipa iz druge lige.... Cijena fula čista.
- vicious
#20743 Re: Utakmice.
Zato će i doći 200 ljudi. Od toga 50 sa plaćenim ulaznicama.Logovan wrote:Što naš narod voli preuveličavati to je čudo jedno.Dinostula wrote: Znaci prisiljen si dati 7KM za zapad ili da ti neko topovskim udarom raznese facu na sjeveru.
7 KM je bezobrazluk, neznanje. Igra se kup, radni je dan, utakmica počinje u 3 sata, Kozara, ekipa iz druge lige.... Cijena fula čista.
Mislim meni je svejedno, ja svakako ne mogu zbog posla, ali ovo sa zatvorenim istokom i cijenom je glupost prvoklasna.
- Dinostula
#20744 Re: Utakmice.
Ako su vec zatvorili istok stavis 5KM zapad i cao. Sto kazes radni dan, nece na stadionu biti neka posjeta.Logovan wrote:Što naš narod voli preuveličavati to je čudo jedno.Dinostula wrote: Znaci prisiljen si dati 7KM za zapad ili da ti neko topovskim udarom raznese facu na sjeveru.
A mogli su vala i otvoriti da ualz bude dzaba.
-
Nadzorna_ploca
#20745 Re: Utakmice.
Popularne cijene ulaznica.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20746 Re: Utakmice.
I sta sad, dzabni ulaz za clanove i sa godisnjim, a termin u 15:00 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#20747 Re: Utakmice.
Izgleda GG rade stream sa Koseva danas.
(Ne govorite lendricu da ga ne mazne)
(Ne govorite lendricu da ga ne mazne)
- Logovan
#20748 Re: Utakmice.
Je l' sigurno za godišnje?Tomahawk11 wrote:I sta sad, dzabni ulaz za clanove i sa godisnjim, a termin u 15:00
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20749 Re: Utakmice.
Ja negdje procitah, godisnje ili clanske.Logovan wrote:Je l' sigurno za godišnje?Tomahawk11 wrote:I sta sad, dzabni ulaz za clanove i sa godisnjim, a termin u 15:00
- Logovan
#20750 Re: Utakmice.
Super, hvala.Tomahawk11 wrote:Ja negdje procitah, godisnje ili clanske.Logovan wrote:Je l' sigurno za godišnje?Tomahawk11 wrote:I sta sad, dzabni ulaz za clanove i sa godisnjim, a termin u 15:00