Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Grean
#20701 Re: Utakmice.
Prihvatam da su u defanzivnom dijelu bili dobri i borbeni ali su zato u suprotnom pravcu ocajni i to ne samo u ovoj utakmici. Ahmetovic u tri utakmice nije dobio jednu jedinu loptu od njih.
Sve sto pravimo pravimo preko krila i tako je bilo i danas.
Sve sto pravimo pravimo preko krila i tako je bilo i danas.
Last edited by Grean on 16/10/2016 17:47, edited 1 time in total.
- Logovan
#20702 Re: Utakmice.
Kako ba Čalina greška loš vezni red? Em ih nije on dovodio, em nema koga da ubaci umjesto njih, osim tog Radovca. Pardon, ima i Saida koji ne zna da li je još fudbaler.Grean wrote:Ovo treba zahvaliti Cali ciji je vezni red, prije svih centralni trojac Rustemovic, Saric i Cetkovic najlosiji dio tima kako u ovoj tako i u prethodnim utakmicama ali on im cini mi se slijepo vjeruje i gura. Da kazem da nije bilo bolje ni kad je Ivetic igrao umjesto Sarica koji je po meni najlosiji pojedinac danasnje utakmice. Ona upropastena sansa je njegova "zasluga" a onaj njegov pas je za zatvora a ne za klupe.Dr Baltazar wrote:Ne znamo kontru 5 na 3 završiti. Levati, džaba se nerviram.
Ali zato Cala ni ne pomislja da proba Radovca iako su ovi ocajni, pogotovo Rustemovic i Saric.
Kako god, mozemo smatrati da smo remijima sa Sirokim, Slobodom i Zeljom prosuli 6 bodova koji zivot znace protiv timova koji su u to vrijeme bili qurac od ovce izuzevsi Zelju kojem eto ko' ide na bolje.
Vec u sljedecem kolu nije iskljuceno da cemo vidjeti pobjede svih konkurenata, Krupe, Zelje, Radnika, Mladosti a i Slobode sto znaci da bi mogli lako zavrsiti ispod granice i biti u grupi za opstanak.
Nemamo svježine ljudi. Klupa da te Bog mili sačuvaj.
Bili smo bolji, ali ne puno, za jednu priliku više i za onaj pritisak u drugom što smo napravili.
- Grean
#20703 Re: Utakmice.
Pa @logovan malo mi je nejasan odnosom prema Radovcu s obzirom da ova trojica ne prave puno. Ako se ne varam Samir je usao u Sirokom ili je bilo protiv Olimpika i definitivno popravio igru.
Najnejasnije mi je za Rustemovica koji je zasticen ko' bijeli medvjed.
- jeza u ledja
#20704 Re: Utakmice.
dobro ba ne raspravlja mi se s tobomGrean wrote:U cemu je bio dobar?jeza u ledja wrote:Saric jedan od boljih pojedinaca. Bolji i od Rustemovica i od Cetkovica sigurno.
Duljevic dobar. Crnkic dobar. Stoperi dobri.
Daj mi jednu situaciju gdje je nesto napravio sa loptom, negdje pogurao kontru, nekoga proigrao. Onaj diletantski pas u situaciji koju je Duljevic izgradio kao sto rekoh je za zatvora a nije mu to bila jedina petljavina sa loptom danas.
- Grean
#20705 Re: Utakmice.
Sto, jel' PMSjeza u ledja wrote:dobro ba ne raspravlja mi se s tobomGrean wrote:U cemu je bio dobar?jeza u ledja wrote:Saric jedan od boljih pojedinaca. Bolji i od Rustemovica i od Cetkovica sigurno.
Daj mi jednu situaciju gdje je nesto napravio sa loptom, negdje pogurao kontru, nekoga proigrao. Onaj diletantski pas u situaciji koju je Duljevic izgradio kao sto rekoh je za zatvora a nije mu to bila jedina petljavina sa loptom danas.
- leškarenje
#20706 Re: Utakmice.
Grean jesi li ti bio?
- Logovan
#20707 Re: Utakmice.
Pa i Radovac je u istom rangu sa Rustemovićem, u pet deka su. Krene dobro igrati, pa stane, itd. Sve zavisi kome više vjeruješ.Grean wrote:Pa @logovan malo mi je nejasan odnosom prema Radovcu s obzirom da ova trojica ne prave puno. Ako se ne varam Samir je usao u Sirokom ili je bilo protiv Olimpika i definitivno popravio igru.
Mi da imamo širi igrački kadar, igra bi bila bolja vjerovatno.
- leškarenje
#20708 Re: Utakmice.
Mi smo danas ubili smradove, ja ne znam šta su pojedini gledali?
Branili se, odbranili i vozdra, ove sezone nije jadnija ekipa igrala na Koševu.... svako nam je više prilika napravio.
Branili se, odbranili i vozdra, ove sezone nije jadnija ekipa igrala na Koševu.... svako nam je više prilika napravio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20709 Re: Utakmice.
Kako je bilo krenulo, kontam nema nas nigdje.
Medjutim, oni ispuhase za 15 minuta. Steta sto nije pao gol u onoj zadnjoj situaciji prije poluvremena.
Drugo se vidjelo da bolje stojimo na terenu, pa smo u jeku napada imali i najbolju priliku, ali ne dade se.
Nije bilo lose, samo je zavrsnica
Medjutim, oni ispuhase za 15 minuta. Steta sto nije pao gol u onoj zadnjoj situaciji prije poluvremena.
Drugo se vidjelo da bolje stojimo na terenu, pa smo u jeku napada imali i najbolju priliku, ali ne dade se.
Nije bilo lose, samo je zavrsnica
-
trener-profesionalac
#20710 Re: Utakmice.
ja reko isto jel dobro sto upropasti kontru koju dulja napravi i nit puca nit dade loptu kako treba.srednji red katastrofa.dulja odavno ovako ne odigra.jednostavno cetkovic uzima pare ni za sta.I JOS JEDNOM IZVINI LEONE BENKO.Grean wrote:U cemu je bio dobar?jeza u ledja wrote:Saric jedan od boljih pojedinaca. Bolji i od Rustemovica i od Cetkovica sigurno.
- leškarenje
#20711 Re: Utakmice.
A Peljtino prekidanje naše prednosti tri - četiri puta dok je njima sve ijednu prednost pustio i čak dao Rustemovicu karton poslije kad je bio prekid.
- Stroj-2
#20712 Re: Utakmice.
Sarić je po meni od svih igrača u veznom redu najbolji i najspremniji igrač daleko, ima svojih fela, al zna i puno je kvalitetniji. Rustemović je pretanak čak i za klupe, po meni prvi kandidat da ide na polusezoni, od njega nema ništa svakako, realno mi smo mu plafon njegovog igranja fudbala.
Meni je najveća enigma onaj Četković. Koliko samo izubljenh lopti i netačnih pasova, sramota, sramota da mora igrati svaku tekmu, s njim nikakvog napretka u igri, samo zastoj pravi.
Problem je što ova trojica su slični igrači, vole da peljaju loptu, brzaju u igri, i mnogo netačnih pasova, što je najgore nešto što vezni igrač može da napravi i što se očekuje. Barem treba znat dodat loptu jbga dan. I naravno zadržavanje lopte i peljanje.
Meni je najveća enigma onaj Četković. Koliko samo izubljenh lopti i netačnih pasova, sramota, sramota da mora igrati svaku tekmu, s njim nikakvog napretka u igri, samo zastoj pravi.
Problem je što ova trojica su slični igrači, vole da peljaju loptu, brzaju u igri, i mnogo netačnih pasova, što je najgore nešto što vezni igrač može da napravi i što se očekuje. Barem treba znat dodat loptu jbga dan. I naravno zadržavanje lopte i peljanje.
- Grean
#20713 Re: Utakmice.
Ma niko ne kaze da nije tako, bas suprotno steta je sto ih nismo dobili jer smo bolji bili ali treba reci da imamo problem u tom centralnom veznom redu koji ne kapitalizuje prednost koju imamo.leškarenje wrote:Mi smo danas ubili smradove, ja ne znam šta su pojedini gledali?
Ja nisam medju onima koji kritikuju zbog kritike ali mislim da bi Cala morao nesto napraviti sa centralnim veznim pa taman mijenjao na gore.
Tacno smo bili bolji i kreativniji kad je Mihojevic razbijac bio na defanzivnom veznom nego ovi "kreativci". Moraju se malo dozvati.
-
trener-profesionalac
#20714 Re: Utakmice.
jednostavno mnogo bolji nego smrde. ali taj gol fali.12 kola trinaest golova.leon benko sam toliko. a za peljtu nista osim teskih bolesti nemam zelju.i napisao sam da su se strumfovi hvalili da je njihov. danas je to pokazao.onaj lakat ahmetovicu a pri tome imas zuti karton ...jos nesto izmjene zasto ahmet.jel se to cala pomirio sa nulom vec tada
- ZonFon
#20715 Re: Utakmice.
Comore oprosti, ti si za Rustemovica Flecer i Kerik u jednom.
-
north
#20716 Re: Utakmice.
Ma odavno se vidilo da ovoj ekipi fali dosta toga, naravno htijenje je bilo na nivou, bilo je nešto I tih šansi, ne previse, al idorbo nije se I moglo očekivati da ćeš ih imati deset.... ali s druge strane se ne možeš konstatntno vaditi na peh I nesreću, kad od 10 pravih šansi u tri ii četiri utakmice utakmice zabiješ jedan ili max. dva gola...te se ne može nazvati lošom srećom....Jedan pravi igrač na sredini terena, razigravač, još jedan napadač uz Ahmeta, drugi profil igrača, neko ko se zna sjuriti u šesnesterac i ko ima brzinu, I ko će barem svaku treću posrpremati u gol, Rustemovića polako prebacivati na klupu i na zimu tu tražiti igrača koji bi bio u paru sa Sarićem...to je neki minimum da bi bilo koliko-toliko normalno, ovako će teško ići to je valjda jasno...Ćala već treći put u mandate ima situacije kada nadigra protivnika ali nema rezultata (nesretni Zubanović, pa drugi mandate kada je odlično gurao u Evropi ali u ligi iako smo protivnike nadigravali stalno neki X-evi bili, I sada opet nešto slično (Sloboda, danas...)...Sam priznaje da je realizacija problem, ali mora nešto uraditi na tom planu, sada jasno ne može, ali valjda na zimu će znati šta I kako 
- jeza u ledja
#20717 Re: Utakmice.
Jeste, kako si pogodio?Grean wrote:Sto, jel' PMSjeza u ledja wrote: dobro ba ne raspravlja mi se s tobom
- vegass
#20718 Re: Utakmice.
Cala od trenutne ekipe izvlači maksimum. Nema mu se sta prigovorit, ne serite.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Samprotivsviju
#20719 Re: Utakmice.
Saric je los bio sa loptom, ali je covjek pretrcao ko Blagojevic i Radinovic skupa
- jalijas74
#20720 Re: Utakmice.
Jedino iz ovoga derbija sto me raduje je Bojan Pavlovic. Toliko hladne glave je usao u derbi i jos je skinuo onu jednu sansu. Obicno smo imali neke golmane tipa Alaima koji bi ovo sto je Bojan odbranio u 30-toj minuti primio i mi bi zijanili takav derbi. Slidno i slicno je branio i na Grbavici.
Dakle Bojanu hitno produziti ugovor jer konacno imamo golmana koji vrijedi nesto a da nije na posudbi ili na neku sicu od ugovora ili je neki od nasih "dragulja" iz omladinse skole visine oko 165 cm.
Dakle Bojanu hitno produziti ugovor jer konacno imamo golmana koji vrijedi nesto a da nije na posudbi ili na neku sicu od ugovora ili je neki od nasih "dragulja" iz omladinse skole visine oko 165 cm.
- Grean
#20721 Re: Utakmice.
Pa uzmi neku hormonsku, nece niko ovdje gatati kad je tebi ciklus pa da te se ne smije citirati.jeza u ledja wrote:Jeste, kako si pogodio?Grean wrote:Sto, jel' PMSjeza u ledja wrote: dobro ba ne raspravlja mi se s tobom
Znaci nauci se redu, nisi na koridi da se tako ophodis prema bilo kome. Prije sedam dana ti isti citiras, ulazis u diskusiju i sta bi bilo da sam ja napisao "de ba sjasi".
-
trener-profesionalac
#20722 Re: Utakmice.
ako cali ne dovedu 5 igraca za proljeca mrka kapa.ema ni ove godine evrope. po svemu vidzenom zeljo je najlosija ekipa koja se pojavila na AFH
-
bjelave
#20723 Re: Utakmice.
Nije htjela u gol opet. Inače gledali smo puno lošije derbije.
Nadigrali smo ih potpuno, želja i htijenje su bili na nivou. Igračima se nema što zamjeriti.
Novaković, Ahmetovic i Duljevic ponajbolji a Sarić najgori, pogubio se jučer.
Nakon zalaganja kao jučer ja ne mogu biti nezadovoljan.
Nadigrali smo ih potpuno, želja i htijenje su bili na nivou. Igračima se nema što zamjeriti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20724 Re: Utakmice.
Derbi je iza nas.
Ide nam prvo kup, pa onda gostovanje Zrinjskom.
Kup ne bi trebao biti problem, puno bitnije je kako cemo u Mostaru.
Ide nam prvo kup, pa onda gostovanje Zrinjskom.
Kup ne bi trebao biti problem, puno bitnije je kako cemo u Mostaru.
- ZonFon
#20725 Re: Utakmice.
Meni je Rustem bio gori 10 puta od Sarica, Saric je makar presjecao napade, pravio pametne prekrsaje, jbg jest da je grijesio kod predaje lopte ali ja nekako i ne ocekujem to od njega. Rustem nista nije uradio juce kako treba osim jednog uklizavanja.bjelave wrote:Nije htjela u gol opet. Inače gledali smo puno lošije derbije.