Hajd sta fali, nece niko umrijetiLogovan wrote:Jadna majko svoja, nakupilo mu se....jeza u ledja wrote:Ne mora reagovati onako samo zbog danasnje utakmice. Covjeku se nakupilo psovki i prozivanja. Ja ne mislim da je toliko cudan potez. Sigurno nije reagovao tek tako, bas on.
Isto kao da smo ga doveli prije 2 godine, pa mu se nakupilo, a ne prije 2, 3 mjeseca ili kada je vec potpisao.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Samprotivsviju
#20426 Re: RE: Re: Utakmice.
- jeza u ledja
#20427 Re: RE: Re: Utakmice.
Da nakupilo se, ne razumijem u cemu je problem?Logovan wrote:Jadna majko svoja, nakupilo mu se....jeza u ledja wrote:Ne mora reagovati onako samo zbog danasnje utakmice. Covjeku se nakupilo psovki i prozivanja. Ja ne mislim da je toliko cudan potez. Sigurno nije reagovao tek tako, bas on.
Isto kao da smo ga doveli prije 2 godine, pa mu se nakupilo, a ne prije 2, 3 mjeseca ili kada je vec potpisao.
Kod nas da igrac izdrzi 2 pune godine to je vec premija.
-
1946--1987
#20428 Re: Utakmice.
ako je pokazao onoj dvojici trojici pacijenata sa sredine istoka ima moju punu podrsku. 
- Logovan
#20429 Re: RE: Re: Utakmice.
Nije problem, nego čudno mi.jeza u ledja wrote: Da nakupilo se, ne razumijem u cemu je problem?
Kod nas da igrac izdrzi 2 pune godine to je vec premija.
Ako misli da nije zaslužio psovke i prozivanja, onda neka počne igrati kako Bog kaže. I on i Bekić i ostatak emotivne kompanije.
- leškarenje
#20430 Re: Utakmice.
Niko bolan nije zasluzio da mu se jebe sve zivo i mrtvo svaku utakmicu
kod nas ne mozes vidjeti podrsku igracu nakon greske,me jebi mu dijete nerodjeno odmah.
-
trener-profesionalac
#20431 Re: Utakmice.
svoje emocije nikako ne pokazuju kad primaju platu nezasluzenu
- omega369
#20432 Re: Utakmice.
Nakon jos jedne uzasne predstave gdje nizerazrednoj ekipi ne mozes nista najmanje sto su "igraci", iako nisu jedini krivci, zasluzili je psovanje. Bio sam na zapadu i zacudjujuce mala kolicina psovki u odnosu na igru i kako pojedini znaju. Cak se ni "pavaroti" nije zaletao kako inace zna. To sto ste vi culi je it ton sa kamere koja je vjerovatno bila smjestena iznad loze i nema sanse da se ista od toga culo na terenu jer ja nista nisam cuo na praznom zapadu. Crnkica ne branim, treba ga kazniti. Medjutim sve je to posljedica svega sto se dogadja u i oko kluba. ovi amateri izgleda samo umiju kaznjavati, sad se kriti iza crnkicevog gesta je smijesno. Fudbal koji prezentuje fks je dno dna, cisti amaterizam i ti pametnjakovici bi se prvo trebali pozabaviti igrom pa tek onda ostalim stvarima
Mislim da ce ovaj strucni stab u narednih 7 dana biti na velikom ispitu. Poraz u listici i eventualni kiks protiv slobode mogao bi znaciti i calin kraj.
Mislim da ce ovaj strucni stab u narednih 7 dana biti na velikom ispitu. Poraz u listici i eventualni kiks protiv slobode mogao bi znaciti i calin kraj.
-
Ripicipi
#20433 Re: Utakmice.
Pusti ba, to je prije svega odraz civilizovanosti, to jest NEcivilizovanosti.leškarenje wrote:Niko bolan nije zasluzio da mu se jebe sve zivo i mrtvo svaku utakmicukod nas ne mozes vidjeti podrsku igracu nakon greske,me jebi mu dijete nerodjeno odmah.
U prvom poluvremenu poslije lijepe akcije nas igrac opuca pored gola, blizu je bila, sa zapada se neko dere "dabogda nogu slomio".
I ja se iznerviram, ali ja kad psujem, psujem generelano, ne psujem na licnoj osnovi nikome, pogotovo ne takve bljuvotine...
Ovo na Kosevu je zaista katastrofa, ogroman, ogroman primitivizam.
Last edited by Ripicipi on 21/09/2016 22:59, edited 1 time in total.
-
1946--1987
#20434 Re: Utakmice.
da Bog da cala ostao 2 godine kad nikad nikog ne pobijedili, vise mi je pun kurac mijenjanja jebenih trenera.omega369 wrote:Nakon jos jedne uzasne predstave gdje nizerazrednoj ekipi ne mozes nista najmanje sto su "igraci", iako nisu jedini krivci, zasluzili je psovanje. Bio sam na zapadu i zacudjujuce mala kolicina psovki u odnosu na igru i kako pojedini znaju. Cak se ni "pavaroti" nije zaletao kako inace zna. To sto ste vi culi je it ton sa kamere koja je vjerovatno bila smjestena iznad loze i nema sanse da se ista od toga culo na terenu jer ja nista nisam cuo na praznom zapadu. Crnkica ne branim, treba ga kazniti. Medjutim sve je to posljedica svega sto se dogadja u i oko kluba. ovi amateri izgleda samo umiju kaznjavati, sad se kriti iza crnkicevog gesta je smijesno. Fudbal koji prezentuje fks je dno dna, cisti amaterizam i ti pametnjakovici bi se prvo trebali pozabaviti igrom pa tek onda ostalim stvarima
-
1946--1987
#20435 Re: Utakmice.
protiv olimpika, dere se frajer hebibovicu koji je preorao teren u prvom "trci majci na mezar trcao"

- jeza u ledja
#20436 Re: Utakmice.
Lazes!Ripicipi wrote: U prvom poluvremenu poslije lijepe akcije nas igrac opuca pored gola, blizu je bila, sa zapada se neko dere "dabogda nogu slomio".
Lazes!1946--1987 wrote:protiv olimpika, dere se frajer hebibovicu koji je preorao teren u prvom "trci majci na mezar trcao"
-
Ripicipi
#20437 Re: Utakmice.
Zivota mi, mene stid bilo, zamisli kad sam utis'o ton i gledao utakmicu, fakat mucnojeza u ledja wrote:Lazes!Ripicipi wrote: U prvom poluvremenu poslije lijepe akcije nas igrac opuca pored gola, blizu je bila, sa zapada se neko dere "dabogda nogu slomio".![]()
- jeza u ledja
#20438 Re: Utakmice.
Najlakse kaznit igraca. Sta ce dobiti s time? Sebi, lafo, prikupiti malo bodova kod raje, pokazati silu i to, i to je to.omega369 wrote:Medjutim sve je to posljedica svega sto se dogadja u i oko kluba. ovi amateri izgleda samo umiju kaznjavati, sad se kriti iza crnkicevog gesta je smijesno. Fudbal koji prezentuje fks je dno dna, cisti amaterizam i ti pametnjakovici bi se prvo trebali pozabaviti igrom pa tek onda ostalim stvarima
A Crnkica moze zaboraviti kao igraca (jos jednog). Jedino sto trener u ovoj situaciji moze uraditi je ublaziti reakciju, stati iza igraca i reci "ako se u nekog treba uperiti prst - uperite ga u mene, za bilo sta sto rade igraci, bilo na terenu ili vanj njega". Jer ovdje uopste nije pitanje kakve reakcije sa tribina ce proizvesti Crnkic ovim gestom. Na treneru je da pokusa zadrzati igraca, a ne kad je donji gurnuti ga jos vise u provaliju iz koje se ne vraca.
Eh, mi takvog trenera nismo imali dugo.
- jeza u ledja
#20439 Re: Utakmice.
Bio sam ironican.Ripicipi wrote:Zivota mi, mene stid bilo, zamisli kad sam utis'o ton i gledao utakmicu, fakat mucnojeza u ledja wrote:Lazes!Ripicipi wrote: U prvom poluvremenu poslije lijepe akcije nas igrac opuca pored gola, blizu je bila, sa zapada se neko dere "dabogda nogu slomio".![]()
-
Samprotivsviju
#20441 Re: Utakmice.
Dedic svojevremeno tukao navijace zbog dobacicanja, ovaj uradio sta je uradio inostalo na tome...a neki pojedinci uvrijedili se ko kakve princeze 
-
trener-profesionalac
#20442 Re: Utakmice.
ma hajde bolan vas dvojca trojca sve bolje cujete od ostatka stadiona.posebno se iz dijaspore bolje cuje na tv aparatu. najkomicnija konstatacija jeste da hebibovic ore teren.on uopste ne pomaze u odbrani samim tim uopste ne preore teren.duljevic pored lose igre uvijek zatvara svoju stranu i pomaze u odbrani.hebibovic nema snage za to.povreda je povreda on nema snage za 90 minuta ozbiljnog fudbala.
a i dalje ce im se dok ovako budu igrali psovat sam gest mehmeda janjosa koji je odgurnuo crnikica na centru poslije utakmice govori o potezu ronalda
a i dalje ce im se dok ovako budu igrali psovat sam gest mehmeda janjosa koji je odgurnuo crnikica na centru poslije utakmice govori o potezu ronalda
- van Basten
#20443 Re: Utakmice.
Obzirom na danasnju patnju moze se konstatovati da smo imali debelu srecu u zrijebu jer smo dobi amatere za protivnike i to jos kuci
- Stroj-2
#20444 Re: Utakmice.
Nevjerovatno kolko pojedinci brane one anemične pičkice zalizane. Ma šta ih ba ima ko branit kad ne znaju igrat. Većina je ovdje zalutala u ovaj klub, nek svojim menadžerima dobro poglabaju što su ih doveli u FKS. Jebte ko da ne navijamo ovdje za isti klub. Đe su vam ba oči, a idete šatro na tekme. Boli me kurac više jel im ko psuje, plaćen si da se baviš tim poslom, ne možeš podnijeti pritisak od 1000-2000 ljudi ? MRŠ ! Idi igraj u neku provinciju. Ko ih ba jebe. Šta ih ima ko tetošiti. Kakvi su igrači igrali za ovaj klub, ovi ne mogu im ni kopačke da čiste. Ćali svaka čast, kad im u lice kaže da nisu za ovaj klub ! Jebem upravi krv i kosti ko ih dovede ovdje.
-
todd_smith
#20445 Re: Utakmice.
jucer dosao, karina od igraca, protiv karine od ekipe zabije i kurci se
to smeta, to treba kazniti, iskreno ispisnicu bih mu ujutro dao
ljutiti se jer su smotani, sto ne znaju igrati, ne mogu, jer ovo je njihov domet, nije on kriv sto je levat, nego onaj ko ga je doveo
to smeta, to treba kazniti, iskreno ispisnicu bih mu ujutro dao
ljutiti se jer su smotani, sto ne znaju igrati, ne mogu, jer ovo je njihov domet, nije on kriv sto je levat, nego onaj ko ga je doveo
-
1946--1987
#20446 Re: Utakmice.
Pa ja sam davno rekao, sa cimija i jajala smo spali na rustemovica i cetkovica na sredini.
Psujte one koje su ih doveli.Nije rustemovic kriv sto nema kvalitet.
Opsujem i ja al ne tako morbidno i licno ko pacijenti neki, i definitivno ne tako glasno, jbt ovi se cuju do skenderije
Psujte one koje su ih doveli.Nije rustemovic kriv sto nema kvalitet.
Opsujem i ja al ne tako morbidno i licno ko pacijenti neki, i definitivno ne tako glasno, jbt ovi se cuju do skenderije
- Grean
#20447 Re: Utakmice.
Pa ti koji su ih doveli doveli su i Cimirota i Jajala.
Dosta vise te price, od nas takvi igraci poput Crnkica odlaze i jebu i ne vade u drugim klubovima. Primjeri su Todorovic, Bilbija i slicni, da ih ne nabrajam.
Mi smo nezdrava sredina, kako tribina tako i uprava. Kazu vlast je onakva kakav je narod e tako nekako je i sa FKS.
Nekad pomislim da je to sindrom one bosnjacke kasabe i mentaliteta lijenosti, aljkavosti, zavisti, mahalanja kojom na zalost nase sredine odisu (uporedimo mjesta u Zapadnoj Hercegovini sa glavnim gradom, od cistoce do poslovne etike) ali onda pogledam u komsiluk, klub iz istog grada pa vidim da nema toliko jada koliko ga je uvijek u nas bilo, od psovaca, spletki u klubu i na tribini pa na dalje. Znaci mi smo posebno i u ovoj bosnjackoj kasabi.
Dosta vise te price, od nas takvi igraci poput Crnkica odlaze i jebu i ne vade u drugim klubovima. Primjeri su Todorovic, Bilbija i slicni, da ih ne nabrajam.
Mi smo nezdrava sredina, kako tribina tako i uprava. Kazu vlast je onakva kakav je narod e tako nekako je i sa FKS.
Nekad pomislim da je to sindrom one bosnjacke kasabe i mentaliteta lijenosti, aljkavosti, zavisti, mahalanja kojom na zalost nase sredine odisu (uporedimo mjesta u Zapadnoj Hercegovini sa glavnim gradom, od cistoce do poslovne etike) ali onda pogledam u komsiluk, klub iz istog grada pa vidim da nema toliko jada koliko ga je uvijek u nas bilo, od psovaca, spletki u klubu i na tribini pa na dalje. Znaci mi smo posebno i u ovoj bosnjackoj kasabi.
- leškarenje
#20448 Re: Utakmice.
Koliko gluposti moze stati u jedan postStroj-2 wrote:Nevjerovatno kolko pojedinci brane one anemične pičkice zalizane. Ma šta ih ba ima ko branit kad ne znaju igrat. Većina je ovdje zalutala u ovaj klub, nek svojim menadžerima dobro poglabaju što su ih doveli u FKS. Jebte ko da ne navijamo ovdje za isti klub. Đe su vam ba oči, a idete šatro na tekme. Boli me kurac više jel im ko psuje, plaćen si da se baviš tim poslom, ne možeš podnijeti pritisak od 1000-2000 ljudi ? MRŠ ! Idi igraj u neku provinciju. Ko ih ba jebe. Šta ih ima ko tetošiti. Kakvi su igrači igrali za ovaj klub, ovi ne mogu im ni kopačke da čiste. Ćali svaka čast, kad im u lice kaže da nisu za ovaj klub ! Jebem upravi krv i kosti ko ih dovede ovdje.
Znaš li ti sta je napraviti pritisak, znaš li ti sta je dati podršku igraču koji pogriješi, znaš li ti kako utiče na psihu čovjeka kad mu neko jebe familiju, žive, mrtve, djecu svaku utakmicu (jesi li bio u toj situaciji) , pa meni kao navijaču počne ići na kurac a ne onom kome je upućeno.
Kakve mi morbidne likove imamo po tribinama, fuj.
Uvjezbavas li repertoar psovki pred ogledalom?
Znači, i dalje ne razumijem likove kojima je najveće zadovoljstvo doći na tribinu i istresati se po igracevim živim i mrtvim, a da ne dadne podršku nijednog trenutka.... znači, vodili ili gubili on je u svom tripu i nema odustajanja milimetra.
Pa ja bi mu Jebo nanu kroz nanu, popeo bih mu se na tribinu da mi onda opsuje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20449 Re: Utakmice.
Jadno jeste sto se pojedine psihoze besplatno lijece na tribinama tokom utakmica FKS.
Jbt, sta ti likovi rade, smisljaju repertoar sto bolesnijih psovki kad krenu na utakmicu?
A naravno da su heroji psovati sve zivo sa tribine
joj, kako to treba nalupati 
Jbt, sta ti likovi rade, smisljaju repertoar sto bolesnijih psovki kad krenu na utakmicu?
A naravno da su heroji psovati sve zivo sa tribine
-
1946--1987
#20450 Re: Utakmice.
Nije besplatno, 5KM za slabije 8 za jace protivnikeTomahawk11 wrote:Jadno jeste sto se pojedine psihoze besplatno lijece na tribinama tokom utakmica FKS.
Jbt, sta ti likovi rade, smisljaju repertoar sto bolesnijih psovki kad krenu na utakmicu?![]()
A naravno da su heroji psovati sve zivo sa tribinejoj, kako to treba nalupati
Dao petaka i jebe sve zivo