Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
al-em

#10701 Re: Utakmice.

Post by al-em »

leo karan wrote:
al-em wrote:Samo u drugom poluvremeni je bilo pauza 5 minuta zbog valjanja igraca borca. Plus prekid zbog dosudjenog/nedosudjenog penala koji je trajao 3 minute. plus izmjene koje su uzele vrijeme
I on opet na kraju ne produzi ni 3 min.
A sad ce snimak na vogosci pa cemo vidjeti za ova dva penala.
Jebo celsi

Covjek pokazuje na bijelu tacku, onda ponisti go na preporuki ovog linijskog suca i da loptu za borac. Samo kod nas.
znas sta ces vidjet na snimku, evo ja cu ti reci...da je dzemo berberovic debil najveci, a i onaj ko ga forsira nije nista bolji.
Isto ko i protica
Vidio sam ja to jos i u prvim utakmicama kad su ta dvojica potpisala
Mi kad bi imali sve igrace na nivou benke ili tatomirovica igrali bi grupnu fazu nekog euro takmicenja.
Polako, nacice se fina zamjena i za ove losije igrace.

Nije ni ovaj poraz toliko los, malo da nas spusti jer smo se previse digli, a u odbrani nikog doveli nismo. Jos stavi barica kovacevica i protica koji skupa nikad igrali nisu. Bolje da smo danas izgubili nego u subotu.
Max Bunker

#10702 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

Jbg., mislim da smo mi u ovu utakmicu ušli sa onom "lako ćemo" i kada su ljudi poveli, mi smo izgubili igru.
Nadigrali smo ih, imali više prilika (dvije stative) ali ljudi izvukli dvije kontre i zabili dva gola...jbg.
Siguran sam da ćemo u ove dvije preostale utakmice dokazati da smo kvalitetniji tim od njih (bez ikakvog podcjenjivanja Borca).
Karte su otišle k'o halva a da smo večeras dobili, glavu dajem da bi ista situacija bila i za vikend.
Koshpa

#10703 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Okic = Cavani :-)
north

#10704 Re: Utakmice.

Post by north »

Teško objašnjivo...ne znam je li ikad Borac dao 2 gola na Koševu i pri tom pobijedio....bilo je ono 2-2 na kraju sezone, ali 1-2 :-) ...

Ja sam čak danas u podsvijesti rekao ni 0-0 nije tragedija, naprotiv, prizemljili bi se i uozbiljili za subotu, a revanš bi sasvim bio otvoren i garant bi prošli...mislim može se i ovo proći da se razumijemo, ali ovo nikako nije trebalo zbog psihe, ne toliko zvog lošeg rezultata...golem pritisak imamo u subotu,golem jer to se mora dobiti po cijenu života i smrti, jer ako tu opet kiksamo, a u ligi teško da ćemo imati popravnih, onda smo već u govnima, a tek je startala sezona :-) ...

Slažem se da je Meho pogriješio sa pretjerivanjem oko izmjena...jebi ga, nije hokej, ne možemo svaku utakmicu imati nekoliko novih igrača....ne može se kod rezultata 1-1- praviti trostruka izmjena u jeku kad pritisćeš i time sjebaješ koncepciju igre....mora se znati kojih 9-10 su standardni, a ostala eventaulano jedan-dvojica da uskaču po potrebi...I puno veći treneri griješe, na greškama se uči, ali greške se ne smiju ponavljati....Uostalo i Meho je rekao odgovornost je moja, vjerujem da je svjestan šta nije štimalo......U pamet igrači i Meho, u pamet...ništa prestrašno i nepopravljivo, ali jednostavno....u pamet dok se još ima vremena i dok smo još na pravom putu :oops:
leo karan

#10705 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Dzemo kad je usao kod 1-1 sve krenulo nizbrdo. Jos on lafo nesto komaduje :lol:

Jedan igrac Borca na nasoj polovini, a nasih 5 i Dzemo pravi faul. :lol:

A kad su nam zabili drugi gol, tu mu nije palo napamet da napravi faul, da sprijeci kontru.

Tuzno je da je igrac u svojoj 34. godini takticki jedna velika nula. Uz njega ovi mladi igraci mogu samo nazadovat.
Mračajski proto

#10706 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Najkomičnije je da često zna ljubiti grb. :lol:
sha_ba

#10707 Re: Utakmice.

Post by sha_ba »

dok ne legnem :srce: :srce: :srce: SARAJ'VO :bih: :bih:
emigrazione

#10708 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Najbolji moguci poraz u ovom tromecu, prva u kupu. Krste mora shvatiti da ono mora zabiti, ako misli da igra naravno. Nista strasno i nista ne nadoknadivo, ali ziceri se moraju zabijati. Ekipa je dobra i dobro igra, problema ima, ali nista sto se ne moze ispraviti. Cimi, Radovac i Krste moraju puno bolje, jer to mogu...subota ista meta isto odstojanje ista posjeta
Da dodam da Dejo nije kriv za gol, kriv je Meho jer je izveo covjeka koji to tamo zatvara i Ivan i Kova jer dok se dogovore ko ce izaci na igraca, ovi vec zabili
Last edited by emigrazione on 11/03/2015 22:20, edited 1 time in total.
Maharadza

#10709 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

leo karan wrote:Dzemo kad je usao kod 1-1 sve krenulo nizbrdo. Jos on lafo nesto komaduje :lol:

Jedan igrac Borca na nasoj polovini, a nasih 5 i Dzemo pravi faul. :lol:

A kad su nam zabili drugi gol, tu mu nije palo napamet da napravi faul, da sprijeci kontru.

Tuzno je da je igrac u svojoj 34. godini takticki jedna velika nula. Uz njega ovi mladi igraci mogu samo nazadovat.
Pa i jučer je na press-u sa izjavom "riješit' ćemo tekmu u prvom pol." dokazao koliko je zapravo (ne)inteligentan! :run:
leo karan

#10710 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Mračajski proto wrote:Najkomičnije je da često zna ljubiti grb. :lol:
sto ne bi ljubio, sve u zivotu mu je sarajevo dalo. gori smo mi sto padamo na te fore.
uostalom ljubimo ga i mi, a makre nikad nismo dobili za to nit smo trazili, naprotiv.
Koshpa

#10711 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Penal !!!
Mračajski proto

#10712 Re: Utakmice.

leo karan wrote:
Mračajski proto wrote:Najkomičnije je da često zna ljubiti grb. :lol:
sto ne bi ljubio, sve u zivotu mu je sarajevo dalo. gori smo mi sto padamo na te fore.
uostalom ljubimo ga i mi, a makre nikad nismo dobili za to nit smo trazili, naprotiv.
Nek ljubi svoj k. Treba ga nogirati, a ne dozvoljavati mu da bude bezobrazan i još da traži neke uvjete da bi došao.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10713 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

I moram dodati jos. Jako fina posjeta za srijedu. Po mojoj slobodnoj procjeni nesto vise od 8milja. Fino.

E sada, ko je pravi, vidjet cemo po tome ko bude i u subotu u 17h, na svojoj poziciji na Kosevu :thumbup:
Steph

#10714 Re: Utakmice.

Post by Steph »

:(
north

#10715 Re: Utakmice.

Post by north »

Opet ću se ponoviti, koliko god stajalo da imamo skoro dvije podjednake ekipe po kvaliteti, opet moramo imati 90% uvijek istu prvu postavu ako hoćemo da imamo igru svaku tekmu i ostvarujemo pobjede...džaba, i Real, barca i City imaju pun qrac igrača, ali 8-9 igrača se uglavnom unaprijed zna koji su i koji počinju tekmu...ne možemo svaku utakmicu 5 igrača rotirati, ne možemo, gubi se konceopcija, igrači su zbunjeni, ne znaju kud i s kim gone :-) ...možeš eventualno podijeliti to na prvenstvo i kup, pa da ti prvrenstvo jedni igraju, a kup drugi...ali svaku tekmu, imati 4-5-6 promjena je nedopustivo i pogrešno....jmožda smo mislili da tomože, pa i ja sam kontao da možda može, ali sad ne mislim...ne može Benko ako da dva gola u Gradačcu da se hladi, može ako je povrijeđen, u svakom drugom slučaju je to fula...

Ovo danas je nemoguće bilo pretpostaviti, X da, ali da primiš dva gola i zijaniš, nevjerovatan šok :skoljka:

Ako ćemo u nesreću tražiti utjehu, onda je "bolje" da smo ovdje kiksali, nego u subotu...iako smo mi i prije govorili bolje sada nego kasnije, pa na kraju bude i tada i kasnije i još koji put kasnije pa nam još nije jasno kako ne možemo do titule :oops: .....jer u subotu niti ima opravdanja niti bilo šta za suprotno od 3 bobe...nek stvore samo jednu šansu, meni ne treba deset šansi po tekmi, a jedan ili nijedan gol uz neostvarenu pobjedu, nek bude jedna šansa i jedan gol, a da ne primiš i ponesi 3 boda i svi zadovoljni....apsolvirali smo valjda utakmice gdje dominiramo, ali na kraju suha qrca ostajemo, ili nismo :? ....Jebeš takve takme više :skoljka:
NoWayOut

#10716 Re: Utakmice.

Post by NoWayOut »

Znaci samo kod nas, glavni sudija vidio penal i sviro ga na osnovu onoga sto je vidio, al ga pomocni ubijedi da nije dobro vidio :run: a ovo je usput bio i crveni.
jeza u ledja

#10717 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

north wrote:Opet ću se ponoviti, koliko god stajalo da imamo skoro dvije podjednake ekipe po kvaliteti, opet moramo imati 90% uvijek istu prvu postavu ako hoćemo da imamo igru svaku tekmu i ostvarujemo pobjede...džaba, i Real, barca i City imaju pun qrac igrača, ali 8-9 igrača se uglavnom unaprijed zna koji su i koji počinju tekmu...ne možemo svaku utakmicu 5 igrača rotirati, ne možemo, gubi se konceopcija, igrači su zbunjeni, ne znaju kud i s kim gone :-) ...možeš eventualno podijeliti to na prvenstvo i kup, pa da ti prvrenstvo jedni igraju, a kup drugi...ali svaku tekmu, imati 4-5-6 promjena je nedopustivo i pogrešno....jmožda smo mislili da tomože, pa i ja sam kontao da možda može, ali sad ne mislim...ne može Benko ako da dva gola u Gradačcu da se hladi, može ako je povrijeđen, u svakom drugom slučaju je to fula...

Ovo danas je nemoguće bilo pretpostaviti, X da, ali da primiš dva gola i zijaniš, nevjerovatan šok :skoljka:

Ako ćemo u nesreću tražiti utjehu, onda je "bolje" da smo ovdje kiksali, nego u subotu...iako smo mi i prije govorili bolje sada nego kasnije, pa na kraju bude i tada i kasnije i još koji put kasnije pa nam još nije jasno kako ne možemo do titule :oops: .....jer u subotu niti ima opravdanja niti bilo šta za suprotno od 3 bobe...nek stvore samo jednu šansu, meni ne treba deset šansi po tekmi, a jedan ili nijedan gol uz neostvarenu pobjedu, nek bude jedna šansa i jedan gol, a da ne primiš i ponesi 3 boda i svi zadovoljni....apsolvirali smo valjda utakmice gdje dominiramo, ali na kraju suha qrca ostajemo, ili nismo :? ....Jebeš takve takme više :skoljka:
Sve si fino napisao. Pogotovo ovo u vezi kiksanja prve, al onda kasnije jos jedna i jos jedna, itd i onda sezona propala.

Ali ovo u vezi primanja golova i pored nase dominacije mene licno uopste ne iznenadjuje, pogotovo sa ekipom koja je prakticno ista ona od prosle polusezone. Tu fali bolji golman (bilo ko), fali vodja na terenu (Benko), fali iskusan igrac (Alispahic) i fali mlade krvi zeljne dokazivanja (Rustemovic). Fali golgeter Puzi i fali, barem kao izmjena po meni jednako dobar of vezni (Bilbija). U odbrani imamo to sto imamo i nazalost ne samo da nam je to najtanji dio tima, vec smo sad sa odlaskom Dupeta jos tanji. Velkoski, Duljevic, Kovacevic, klupa brate. Protica na Mars poslati.
Za ovakve utakmice bitni su brzi i borbeni bekovi (Kallasi).

Ma mislim....znao sam da ih ne mozemo uzeti sve 3 utakmice. Znam isto tako da ne mogu ni oni nas uzeti sve 3. :D

U subotu pobjeda, ostalo me ne zanima.
sencobih

#10718 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

NoWayOut wrote:Znaci samo kod nas, glavni sudija vidio penal i sviro ga na osnovu onoga sto je vidio, al ga pomocni ubijedi da nije dobro vidio :run: a ovo je usput bio i crveni.
A kakav penal za igranje rukom svira za celzi. Ovaj borčev ko golman i ništa.
samsung456

#10719 Re: Utakmice.

Post by samsung456 »

Logovan

#10720 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Maloprije na pregledu se vidio čist penal za nas. Jebem ti mater sudija, kako ono nisi dosudio.
Koshpa

#10721 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

E ovako, nakon sto sam sad pogledao snima, penal nije bio, lopta je pogodila igraca Borca u glavu sto je i pokazao sudiji a uvaj uvazio, potom se istom igracu ukazivala pomoc jer je vjerovatno krv potekla iz nosa
Tomahawk11
Globalni moderator

#10722 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Bogami ga Meho prerotiro. Mada nije sve ni do njega, toliko prilika, pa i zicera, i na kraju izgubis. Protivnik stvori tri prilike i da dva gola. To vise govori o odbrani, nego o cijeloj ekipi. Znaci, na kraju sezone se mora roditi kvalitetan stoper. Svaka cast i Tatomirovicu i Mihojevicu, ali mora se ta pozicija pojacati. Doduse, danas nisu njih dvojica (samo Tatko jeste) igrali, ali ove zamjene su gluho bilo :oops:
Moglo bi se reci da smo malo i podcijenili Borca, dobro, ima malo i toga sto je bitnija utakmica u subotu, pa je Meho malo taktizirao sa sastavom, a ovo se jos moze popraviti. Definitivno smo bolja ekipa, valjda nece u revansu biti totalna oranica da se ne moze igrati.

I Okicu dragi, gdje ces ono promasiti :shock:
Mračajski proto

#10723 Re: Utakmice.

Okić, nažalost, jedino u Veležu može igrati. :oops:
limeni

#10724 Re: Utakmice.

Post by limeni »

ma jebo kup to smo osvojili vec prosle sezone, sad treba zapeti svim snagama u premijer ligi.
velika je greska prodaja kapitena dupovca koji je ipak bio stabilan faktor u zadnjem redu.
bandovic, berberovic OUT
najbolje nek ovako izadju na teren u subotu..

---------------------Delac--------------------------
--Kalasi---Tatomirovic--Mihojevic--Puzigaca--
-------------Cimirot---Alispahic------------------
--Duljevic---------Stojcev-------Bilbija---------
-------------------Benko---------------------------

moze i velkoski umjesto bilbije ili radovac umjesto stojceva...
nema veze izgubi se nekada ali sad treba dokazati da smo najveci u drzavi.
emigrazione

#10725 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

samsung456 wrote:https://moevideo.net/video/05229.0c57b0 ... mpartner=1

Bandovic, drugi gol :shock:
Najmanje je njegova krivica, Tatko i Kova jednostavno nisu dovoljno uigrani, kao da ne znaju ko sta treba da zatvori. Po pravilu na stoperskim pozicijama se najmanje experimentise, iskreno ne znam zasto mu nije Marko igrao jer ga je ocito citavo vrijeme uigravao sa Ivanom. Ima ovdje dosta Mehinog masla, ove zajebancije sa sastavom mu ne trebaju nikako
Last edited by emigrazione on 12/03/2015 00:06, edited 1 time in total.
Post Reply