Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TOM SCHOLZ

#10251 Re: Utakmice.

Post by TOM SCHOLZ »

jeza u ledja wrote:znaci dali smo gol partizanu iz ofsajda?

docim bolje. :D
Lopta se do Benke odbila od njihovog igrača,dakle.... :izet:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10252 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Doslo je do promjene protivnika u ovim pripremnim utakmicama.

FK Sarajevo - ACS Poli Timisoara ( 11. 02 -16.30h)

FK Sarajevo - FC Shirak (14. 02 -15.30h)

FK Sloboda Tuzla - FK Sarajevo (21. 02 - 15h)
R2D2_SA

#10253 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

FK Sarajevo - Poli Temišvar

Za FK Sarajevo večeras će igrati: Plakalo, Kallasi, Protić, Kovačević, Berberović, Rustemović, Radovac, Stojčev, Anđušić, Benko, Okić.

Ekipa iz drugog poluvremena utakmice sa Partizanom počinje ovu tekmu :-D
NuraharuN

#10254 Re: Utakmice.

Post by NuraharuN »

Odlicna rotacija.
emigrazione

#10255 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Daj Mihojevica neka otpuca 90 min. povraca mi se vise od ovog Berberovica
Logovan

#10256 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

emigrazione wrote:Daj Mihojevica neka otpuca 90 min. povraca mi se vise od ovog Berberovica
Dajte malo više poštovanja prema Berberoviću. Loš je pravo bio u jesenjem dijelu sezone, ali i on bi rado da pruža bolje partije. Osim što je igrač našeg kluba, on je i dijete Sarajeva, tako da malo smirite s tim konstantnim napadima prema njemu.
Jebo te, čim se objavi da je u prvoj postavi odmah neka pljuvanja po njemu, dajte ba malo smirite. :-)
NuraharuN

#10257 Re: Utakmice.

Post by NuraharuN »

Jest da mu je dolazak sad ispao kao losa procjena sa nase strane, ali vecina navijaca se u to vrijeme nadala tome. Ni ja ne razumijem konstantno pljuvanje po nasim vlastitim igracima... haj' da je u pitanju onaj majmun Melunovic, ali Bandovic, Berberovic, i Bilbija nisu zasluzili (jes nam kobno ovo slovo B :lol:).
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10258 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Ako je vjerovati ovima sa ss.ba, gdje ide tekstualni pre., svako malo neki faul. Valjda nece biti povrijedjenih jbt. :skoljka:
emigrazione

#10259 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Pa jarane nije derbi prijateljska je, daj malog neka se celici neka igra sto vise. Sta ti imas vidjeti od Berberovica sto vec nisi vidio
Koshpa

#10260 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

NuraharuN wrote:Jest da mu je dolazak sad ispao kao losa procjena sa nase strane, ali vecina navijaca se u to vrijeme nadala tome. Ni ja ne razumijem konstantno pljuvanje po nasim vlastitim igracima... haj' da je u pitanju onaj majmun Melunovic, ali Bandovic, Berberovic, i Bilbija nisu zasluzili (jes nam kobno ovo slovo B :lol:).
Benko :? :oops:
todd_smith

#10261 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
emigrazione wrote:Daj Mihojevica neka otpuca 90 min. povraca mi se vise od ovog Berberovica
Dajte malo više poštovanja prema Berberoviću. Loš je pravo bio u jesenjem dijelu sezone, ali i on bi rado da pruža bolje partije. Osim što je igrač našeg kluba, on je i dijete Sarajeva, tako da malo smirite s tim konstantnim napadima prema njemu.
Jebo te, čim se objavi da je u prvoj postavi odmah neka pljuvanja po njemu, dajte ba malo smirite. :-)
Ne. Stojcev je bio los u jesenjem dijelu sezone. Protic je bio los u jesenjem dijelu sezone. Dzemo je bio katastrofa.
Koshpa

#10262 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Ubise nas u bukvalnom smislu te rijeci
Logovan

#10263 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

emigrazione wrote:Pa jarane nije derbi prijateljska je, daj malog neka se celici neka igra sto vise. Sta ti imas vidjeti od Berberovica sto vec nisi vidio
Po tvojoj logici još neke ne treba ubacivati u prijateljskim, jer smo već sve vidjeli od njih. Ne možeš sad Mihojevića maksimalno forsirati, možeš dobiti kontra efekat. Svi dobijaju šansu, svi imaju određenu minutažu.
NuraharuN

#10264 Re: Utakmice.

Post by NuraharuN »

Evo Džeme :-D
'30 - Pedro Henrique igra izuzetno grubo na ovom susretu. Laktom je udario Protića koji je ostao ležati na zemlji.

'31 - Nakon udarca Henriquea u zaštitu saigrača stao je Džemal Berberović, nakon čega je došlo do manjeg koškanja na centru terena.

'32 - Epilog svega je žuti karton za Berberovića.
emigrazione

#10265 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Kojoj ba mojoj logici sta izmisljas bezveze, mislim konkretno na Berberovica. Neka igra 20 minuta dosta mu
todd_smith

#10266 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Koshpa wrote:Ubise nas u bukvalnom smislu te rijeci
neka ba, treba i dusmanima malo srece da se donese ovih dana :mrgreen:
Logovan

#10267 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
Logovan wrote:
Ne. Stojcev je bio los u jesenjem dijelu sezone. Protic je bio los u jesenjem dijelu sezone. Dzemo je bio katastrofa.
Ali vidiš razlike, hoće li iko reći gadi mi se od ovog Stojčeva, što ga je stavio u prvih 11? Naravno da neće. Ovakve komentare možeš čuti samo za Berberovića.

Ovi što ga konstantno spominju u negativnom smislu, da li će ovo pohvaliti: Nakon udarca Henriquea u zaštitu saigrača stao je Džemal Berberović, nakon čega je došlo do manjeg koškanja na centru terena. Sumnjam, teško.
emigrazione wrote:Kojoj ba mojoj logici sta izmisljas bezveze, mislim konkretno na Berberovica. Neka igra 20 minuta dosta mu
Ne izmišljam ja ništa, sam si rekao.
todd_smith

#10268 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Logovan wrote:Ali vidiš razlike, hoće li iko reći gadi mi se od ovog Stojčeva, što ga je stavio u prvih 11? Naravno da neće. Ovakve komentare možeš čuti samo za Berberovića.
zato sto Stojcev barem ima 1 potez u 90 minuta koji ti moze osvojiti 3 boda. Dzemo ima 1 potez koji moze samo zuti/crveni zaraditi ili dopustiti protivniku da dobije 3 boda.

Njegovo je vrijeme proslo fkt, isto kao Hame kad se vratio, nisu to igraci od prije. Bio si dobar, dao si sta si dao, hvala i zdravo. To je sve. Nemam ja nista protiv Dzeme kao osobe ili da mi se gadi kao sto ti kazes, jednostavno nema kvalitet za ove ekipe, to je sve. Stojcev recimo ima, tu je razlika, to sto ne pokaze taj kvalitet, to je druga stvar.
R2D2_SA

#10269 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Al znate temu usr... nabrzaka
Koshpa

#10270 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Eto Dzemo sam izaso da se ne svadjate :D
Logovan

#10271 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
Logovan wrote:Ali vidiš razlike, hoće li iko reći gadi mi se od ovog Stojčeva, što ga je stavio u prvih 11? Naravno da neće. Ovakve komentare možeš čuti samo za Berberovića.
zato sto Stojcev barem ima 1 potez u 90 minuta koji ti moze osvojiti 3 boda. Dzemo ima 1 potez koji moze samo zuti/crveni zaraditi ili dopustiti protivniku da dobije 3 boda.

Njegovo je vrijeme proslo fkt, isto kao Hame kad se vratio, nisu to igraci od prije. Bio si dobar, dao si sta si dao, hvala i zdravo. To je sve. Nemam ja nista protiv Dzeme kao osobe ili da mi se gadi kao sto ti kazes, jednostavno nema kvalitet za ove ekipe, to je sve. Stojcev recimo ima, tu je razlika, to sto ne pokaze taj kvalitet, to je druga stvar.
Ali se frajer jedini nađe na meti, iako i ostali znaju naredati po par utakmica bez da išta pametno urade na terenu.
Evo recimo mene je Bandović dosta puta razočarao sa svojim glupiranjem na golu, ali ne pada mi napamet da kažem da mi se gadi i slično.

Da li je prošlo njegovo vrijeme je već neka druga priča.
Last edited by Logovan on 11/02/2015 17:19, edited 1 time in total.
todd_smith

#10272 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Drugi žuti, a potom i crveni karton za Berberovića.

eto ti
north

#10273 Re: Utakmice.

Post by north »

Dobro je što je Kodro probao Džemu na štopera...neka sve opcije isproba, zato i služe ove tekme...samo se nadam i vjerujem da će poslije ove tekme za sva vremena prekrižiti opciju da mu Džemo bude štoper u zvaničnim utakmicama...ali kakvi su ovo fakat stalni prekidi i faulovi, samo da se niko ne povrijedi..neka i izgube, samo da se niko ne povrijedi...jebo spektakularnu igru i pobjedu, ako će rezime na kraju biti neka teža povreda bilo kojeg igrača...
Maharadza

#10274 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

todd_smith wrote:Drugi žuti, a potom i crveni karton za Berberovića.

eto ti
Nadam se da će barem hoMe sada skontati s kojom sirovinom ima posla i da ga NIKADA neće ubaciti da igra! Čuj crveni zaraditi na prijateljskoj...koji lik u pm! DAjte mu papire pojačajte nas! :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#10275 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Po svemu sudeci prvo pluvrijeme, ovi nas bas marisu. Vjerovatno je zato Dzemo i odreagovao. Plus, kapiten je.
Eto hajde vidjet cemo na snimku. Bice postavljena i ova utakmica na zvanicnoj stranici. Istina, ko zna kada :D
Post Reply