Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
James Bourne
#10201 Re: Utakmice.
http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 2&page=222
s dosta respecta pisu o nama, ima tu par pacijenata naravno al su u manjini.
- armin071
#10202 Re: Utakmice.
Sad od gledah tekmu. Nije loše a nije aman nešto ni dobro. Stojčev dijeli dobre lopte ali opet nema ko da isprati. Teško iznosimo loptu kad je presing na nama. Dosta brzi na krilima. Džemo jako loš. Spor nespreman. Ševko i Dulja standardno dobri. Mali Nesta u odbrani odličan. Samir nastavio tamo gdje je i stao. Dobro pripreme su druga jaka provjera. Partizanu je bila peta. Oni bolji u posjedu lopte Mi u kontrama. Borbenost je jedino što me oduševilo. Leon fakin iskusan podsjeća na Nikolu. Nije ni Mehi lahko. Valja odabrati prvih 11 od 22 slična. Dobra pobjeda za samopouzdanje. Ipak je Partizan dosta podaleko od nas. Treba biti realan.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Logovan
#10204 Re: Utakmice.
Vidim većina potcenjuje Sarajevo samo ja ne znam na osnovu čega,oni su se fino igrački pojačali a bogami klupski najviše ,nemaju ime i tradiciju ko mi ali mislim da će nas ubrzo prešišati s obzirom na dešavanju u klubu i državiJames Bourne wrote:http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 2&page=222
Ovo što sam ja komentara pročitao, ima dosta potcjenjivanja od njih, a ima i onih koji napišu da smo dobra ekipa, kvalitetne igrače imamo, itd.
- Raigor Stonehoof
#10205 Re: Utakmice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/marko-je ... ija/152975
jebo me svak ako i novinar zna o kojem marku mehaga prica
jebo me svak ako i novinar zna o kojem marku mehaga prica
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#10206 Re: Utakmice.
Sta znaci da nije "nesto aman"?!armin071 wrote:Sad od gledah tekmu. Nije loše a nije aman nešto ni dobro. Stojčev dijeli dobre lopte ali opet nema ko da isprati. Teško iznosimo loptu kad je presing na nama. Dosta brzi na krilima. Džemo jako loš. Spor nespreman. Ševko i Dulja standardno dobri. Mali Nesta u odbrani odličan. Samir nastavio tamo gdje je i stao. Dobro pripreme su druga jaka provjera. Partizanu je bila peta. Oni bolji u posjedu lopte Mi u kontrama. Borbenost je jedino što me oduševilo. Leon fakin iskusan podsjeća na Nikolu. Nije ni Mehi lahko. Valja odabrati prvih 11 od 22 slična. Dobra pobjeda za samopouzdanje. Ipak je Partizan dosta podaleko od nas. Treba biti realan.
Da smo ih pobjedili 2, 3 razlike to bi bilo aman, ili da smo imali jos 5 stopostotnih to bi bilo aman.
Igrali smo protiv ekipe koja bi poderala 97% ekipa svih EX YU republika a mozda i malo sire, bilo to zvanicna ili prijateljska utakmica. Do sada Partizan jedino nije pobjedjivao protiv ekipa iz BiH, kada je igrao prijateljsku protiv nekog kluba iz RS u cast neke slave, gdje im druga ekipa dodje zarakijana i prejedena svinjetinom.
Treba biti realan i reci da smo i izgubili 1 0 da bi bilo odlicno. Pogotovo kada se uzme u obzir da su igrali sa najboljim igracima kojim raspolazu.
Utakmica u kojoj ovakav Partizan nije imao 100% prilike, moze biti okarakterisana samo kao fantasticna.
-
Ripicipi
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
- jeza u ledja
#10209 Re: Utakmice.
ooo sad sam se setio zaba iz antalije od prosle godine
drukcije je kad ima voditelj i sve
dobili smo partizana, e vala dobicemo onda i zvijezdu.
usput kad skontas koliko je nasih igraca igralo njihovu ligu.
protic, bilbija, baric, tatko, rustemovic mescini, stojcev, puric....
garant ima jos nekih.
ogledah prvih 10 minuta poslije cu ostalo samo da kazem ovako kako smo prvih 10 stajali protiv partizana, tako je metalist stajao protiv nas. mnogo bolje izgledamo.
drukcije je kad ima voditelj i sve
dobili smo partizana, e vala dobicemo onda i zvijezdu.
usput kad skontas koliko je nasih igraca igralo njihovu ligu.
ogledah prvih 10 minuta poslije cu ostalo samo da kazem ovako kako smo prvih 10 stajali protiv partizana, tako je metalist stajao protiv nas. mnogo bolje izgledamo.
Last edited by jeza u ledja on 08/02/2015 03:11, edited 1 time in total.
- dzemaludin007
#10210 Re: Utakmice.
Ne mogu da vjerujem da uzese Partizana, uz Dinamo i Sarajevo (sad
) najozbiljnije ekipe Balkana
Ma kakva Zvezda (pratim je samo u kosarci) ona je gora 3x
Hocemo regionalnu ligu u fudbalu, hocemo spektakle i na travnjaku i na tribinama bez incidenata naravno
Hocemo regionalnu ligu u fudbalu, hocemo spektakle i na travnjaku i na tribinama bez incidenata naravno
- Logovan
#10211 Re: Utakmice.
Vjerovatno misliš na region.dzemaludin007 wrote:Ne mogu da vjerujem da uzese Partizana, uz Dinamo i Sarajevo (sad) najozbiljnije ekipe Balkana
![]()
![]()
Pored Partizana i Dinama, imaš još ozbiljnih ekipa. Iz Slovenije je Maribor, iz Hrvatske Rijeka, iz Srbije Vojvodina, iz Makedonije Vardar i možda još jedna ili dvije ekipe.
- jeza u ledja
#10212 Re: Utakmice.
pa dinamo prvi, sljedeci razred bi bili partizan, maribor, rijeka.
onda zvezda, hajduk, vojvodina, i...mozda i mi?
vardar nisam upratio znam da je bilo neke price oko investitora?
no ja sam u svom postu mislio na zvijezdu iz gradacca.
onda zvezda, hajduk, vojvodina, i...mozda i mi?
vardar nisam upratio znam da je bilo neke price oko investitora?
- Logovan
#10213 Re: Utakmice.
Vardar je kupio neki Rus.jeza u ledja wrote:pa dinamo prvi, sljedeci razred bi bili partizan, maribor, rijeka.
onda zvezda, hajduk, vojvodina, i...mozda i mi?![]()
vardar nisam upratio znam da je bilo neke price oko investitora?![]()
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... 81000-evra
Čak je i Split ojačao u zadnje vrijeme, pa i Čukarički isto tako.
- Dino777
#10214 Re: Utakmice.
Nista to,ne bi vidjeli titule nikaddzemaludin007 wrote:Ne mogu da vjerujem da uzese Partizana, uz Dinamo i Sarajevo (sad) najozbiljnije ekipe Balkana
![]()
![]()
- dzemaludin007
#10215 Re: Utakmice.
Joj tuznih ekipa u BH premijer ligi.
Dovoljno je samo vidjeti stadione, nema 2 krstena stadiona sa dobrim terenom. NIje ni Srpska liga sjajna, ali bolja je najmanje duplo sigurno.
Zato sam ja za regionalnu ligu, poput ABA lige u kosarci, bilo bi mnogo kvalitetnije i zanimljivije. Tada bih pratio, a sada ne patim ni jednu fudbalsku ligu balkana.
Fali mi jakih utakmica i kvalitetnog sporta u Sarajevu, a ne seoskih sportskih dogadjaja, dok u HR i SRB nisu uskraceni za to. Dok je KK Bosna igrala regionalnu ligu dosta sam gledao jakih tekmi. 
-
todd_smith
#10216 Re: Utakmice.
fkt mislim da ce on biti novi Gojko nakon sto ovaj ode tj nepoznat i mlad igrac koji dolazi iz vukojebine i postane glavna karika ekipeleškarenje wrote:Kakvu ljevicu ima Rustemovic
-
pOZz
#10217 Re: Utakmice.
Izbacujte iz sebe kompleks niže vrijednosti i ne idite na tuđe forume kako bi se uvjerili u kvalitet svoje ekipe.Logovan wrote:Vidim većina potcenjuje Sarajevo samo ja ne znam na osnovu čega,oni su se fino igrački pojačali a bogami klupski najviše ,nemaju ime i tradiciju ko mi ali mislim da će nas ubrzo prešišati s obzirom na dešavanju u klubu i državiJames Bourne wrote:http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 2&page=222
Ovo što sam ja komentara pročitao, ima dosta potcjenjivanja od njih, a ima i onih koji napišu da smo dobra ekipa, kvalitetne igrače imamo, itd.
- Raigor Stonehoof
#10219 Re: Utakmice.
gledam kako ste ponosni sto eto neki cetalji tvrde da smo solidna ekipa
koga boli spolovilo sta oni misle
- dzemaludin007
#10220 Re: Utakmice.
Bosanska liga je uz crnogorsku i makedonsku najgora u regionu...Doduse , ovi tamo odskacu ozbiljnoscu i to prilicno...
Bez obzira na sve, prilicno je zabrinjavajuce gubiti utakmicu od Tatomirovica, Stojceva i jos nekih koji ni u JSL nisu imali mesta... Meni nasa ekipa izgleda pomalo bezvoljno i dekoncentrisano na ovim pripremama...
Колико год да је БиХ лига јадна и тужна, Сарајево из те лиге излази као озбиљна прича, која одудара од остатка, и по квалитету и по организацији, па име противника не би требало да нас заварава.
Биће то сутра јако озбиљна провјера.
Гледам овај састав Сарајева, видим Стојчева и мислим се како смо се то зајебали да узмемо чупавог умјесто њега. Јако квалитетан играч, игра констатно овај период како је у ФКС, држи им средину. Нису исти са њим и без њега на терену.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10221 Re: Utakmice.
Стојчев најбољи играч ФКС. 
- jeza u ledja
#10222 Re: Utakmice.
ja razumijem sta govoris. meni je mrsko sad ic po tim forumima i gledat al bi slagao kad bi rekao da me ne zanima sta drugi misle o nama, prvenstveno misleci na novinare. mislim s nekim moramo mjerit kurac, radije bi s grobarima nego sa fakin skriparima.pOZz wrote:Izbacujte iz sebe kompleks niže vrijednosti i ne idite na tuđe forume kako bi se uvjerili u kvalitet svoje ekipe.Logovan wrote:Vidim većina potcenjuje Sarajevo samo ja ne znam na osnovu čega,oni su se fino igrački pojačali a bogami klupski najviše ,nemaju ime i tradiciju ko mi ali mislim da će nas ubrzo prešišati s obzirom na dešavanju u klubu i državiJames Bourne wrote:http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 2&page=222
- jeza u ledja
#10223 Re: Utakmice.
sta ovo danko lazovic psuje i pickara mehi. mrs stoko.
u drugom ispravlja voditelj da nije kao bilo upuceno mehi.
u drugom ispravlja voditelj da nije kao bilo upuceno mehi.
-
testni_akaunt
#10224 Re: Utakmice.
Šta kažu na b92 o novoj garnituri dresova?
- strong69
#10225 Re: Utakmice.
To sta Grobari misle o nama je irelevantno. Imali su sasvim drugačije mišljenje o Sarajevu u periodu prije '92. Sarajevo nije nastalo jučer i nije Olimpic pa da neki retard iz Beograda piše da nema tradiciju i da je sramota izgubiti od Sarajeva. Sarajevo je pobjeđivalo Partizan u prethodnoj državi i to nikada nije bila sramota.
Zamolio bih vas da ne kopirate mišljenje djece rođene poslije '92.koja i ne pamte da je Partizan ranije igrao sa Sarajevom, Željezničarom, Slobodom, Velezom, Borcem, Dinamom, Rijekom a sada je veliki u ligi sa Cukarickim, N. Pazarom, Jagodinom, Javorom i drugim veličinama, imaju prosjek gledalaca kao Sarajevo a više znaju o četničkim vojvodama nego o sportskoj, JNA istoriji i dragome Tuđmanu. Partizan je bio veliki klub a sad je obična karina.
Zamolio bih vas da ne kopirate mišljenje djece rođene poslije '92.koja i ne pamte da je Partizan ranije igrao sa Sarajevom, Željezničarom, Slobodom, Velezom, Borcem, Dinamom, Rijekom a sada je veliki u ligi sa Cukarickim, N. Pazarom, Jagodinom, Javorom i drugim veličinama, imaju prosjek gledalaca kao Sarajevo a više znaju o četničkim vojvodama nego o sportskoj, JNA istoriji i dragome Tuđmanu. Partizan je bio veliki klub a sad je obična karina.