Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#9551 Re: FK Sarajevo
U četvrtak sastanak proširene radne grupe za formiranje Skupštine
Sastanak proširene radne grupe za pripremu Skupštine održaće se u četvrtak u 16 sati, u klupskim prostorijama, tvrdi predsjednik Skupštine FK Sarajevo Adnan Hadžimuratović
U proširenu radnu grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, čiji je okvirni termin druga polovina decembra, imenovano je 13 članova. To su predsjednik i potpredsjednik Skupštine Adnan Hadžimuratović i Miladin Vidaković, doskorašnji potpredsjednici Upravnog odbora bordo kluba Mensud Bašić i Dževad Bećirević, predstavnici Udruženja građana Bordo prijatelji 1946 i navijačke grupe Horde zla Kemal Korjenić, Maid Delić, Hajrudin Kapetanović i Avdo Salihbegović, te nekadašnji fudbaleri Fuad Muzurović, Fahrudin Prljača, Predrag Pašić, Aldin Ćenan i Agim Nikolić, koji je ujedno šef Omladinskog pogona.
“Na prethodnim sastancima proširili smo radnu grupu iz želje da sve strukture kluba, uključujući bivše igrače i uposlenike, učestvuju u rješavanju trenutne situacije u Sarajevu i što boljoj pripremi sjednice. Uključeni su predstavnici Skupštine, članovi bivšeg Upravnog odbora koji se žele i u budućnosti angažovati, predstavnici uposlenika, nekadašnje legende i predstavnici navijača. Sastanak proširene radne grupe za pripremu sjednice najvećeg zakonodavnog tijela održaće se u četvrtak u 16 sati, u klupskim prostorijama. Pokušaćemo odrediti tačan datum održavanja Skupštine. Moguće je da za tri dana saopštimo imena kandidata za predsjednika Upravnog odbora“, rekao je za Oslobođenje predsjednik Skupštine koševskog premijerligaša Adnan Hadžimuratović.
Prema njegovim riječima, dosad se pričalo sa određenim ljudima koji su u kombinaciji za nasljednika Zijada Blekića na čelu vlade bordo kluba.
“Sada ne bih izlazio sa njihovim imenima u javnost jer nije bilo zvaničnih razgovora i konkretnih zaključaka. Nećemo mijenjati spisak delegata koji su prisustvovali prošloj skupštini 21. juna. Isti delegati dobiće poziv za narednu sjednicu Skupštine", istakao je Hadžimuratović.
Dobro je da će se svi okupiti pogotovo mislim na BP i HZ, ako je vjerovati ovome, e sad treba stisnuti do gasa....
SAD ILI NIKAD!!!
Sastanak proširene radne grupe za pripremu Skupštine održaće se u četvrtak u 16 sati, u klupskim prostorijama, tvrdi predsjednik Skupštine FK Sarajevo Adnan Hadžimuratović
U proširenu radnu grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, čiji je okvirni termin druga polovina decembra, imenovano je 13 članova. To su predsjednik i potpredsjednik Skupštine Adnan Hadžimuratović i Miladin Vidaković, doskorašnji potpredsjednici Upravnog odbora bordo kluba Mensud Bašić i Dževad Bećirević, predstavnici Udruženja građana Bordo prijatelji 1946 i navijačke grupe Horde zla Kemal Korjenić, Maid Delić, Hajrudin Kapetanović i Avdo Salihbegović, te nekadašnji fudbaleri Fuad Muzurović, Fahrudin Prljača, Predrag Pašić, Aldin Ćenan i Agim Nikolić, koji je ujedno šef Omladinskog pogona.
“Na prethodnim sastancima proširili smo radnu grupu iz želje da sve strukture kluba, uključujući bivše igrače i uposlenike, učestvuju u rješavanju trenutne situacije u Sarajevu i što boljoj pripremi sjednice. Uključeni su predstavnici Skupštine, članovi bivšeg Upravnog odbora koji se žele i u budućnosti angažovati, predstavnici uposlenika, nekadašnje legende i predstavnici navijača. Sastanak proširene radne grupe za pripremu sjednice najvećeg zakonodavnog tijela održaće se u četvrtak u 16 sati, u klupskim prostorijama. Pokušaćemo odrediti tačan datum održavanja Skupštine. Moguće je da za tri dana saopštimo imena kandidata za predsjednika Upravnog odbora“, rekao je za Oslobođenje predsjednik Skupštine koševskog premijerligaša Adnan Hadžimuratović.
Prema njegovim riječima, dosad se pričalo sa određenim ljudima koji su u kombinaciji za nasljednika Zijada Blekića na čelu vlade bordo kluba.
“Sada ne bih izlazio sa njihovim imenima u javnost jer nije bilo zvaničnih razgovora i konkretnih zaključaka. Nećemo mijenjati spisak delegata koji su prisustvovali prošloj skupštini 21. juna. Isti delegati dobiće poziv za narednu sjednicu Skupštine", istakao je Hadžimuratović.
Dobro je da će se svi okupiti pogotovo mislim na BP i HZ, ako je vjerovati ovome, e sad treba stisnuti do gasa....
SAD ILI NIKAD!!!
-
zonbirile
#9552 Re: FK Sarajevo
----------------------------------------north wrote:U četvrtak sastanak proširene radne grupe za formiranje Skupštine
SAD ILI NIKAD!!!
davno Čerčil reče ,kada hočeš nešto odgoditi ,samo oformi komisiju,tijelo,skupštinu,delegate i tako unedogled-suština ostaje KLUB u STEČAJU
-
north
#9553 Re: FK Sarajevo
Jeste da nije dovoljno, ali nadati se da će ovo pokrenuti lavinu:
Senad Merdanović podnio ostavku
U javnosti se dosta špekulisalo o razlozima odstupanja, ali je nekadašnji igrač FK Sarajevo napomenuo da iz Titove 38/b odlazi zbog privatnih razlog
Senad Merdanović, dosadašnji sportski direktor FK Sarajevo podnio je ostavku na ovu funkciju. U javnosti se dosta špekulisalo o razlozima odstupanja, ali je nekadašnji igrač FK Sarajevo napomenuo da iz Titove 38/b odlazi zbog privatnih razloga.
“Tačno je da više neću raditi u klubu. Razlozi su privatni“, izjavio je Meradanović za Sarajevo-x.com.
Svakako treba napomenuti da je jedan od zahtijeva najvatrenijih navijača koševskog premijerligaša bio odlazak iz kluba Baljka, Alihodžića, Čimića i Meradanovića.
Podvukli su da strahuju kako će Bordo tim njihovim eventualnim ostankom postati nižerazredni, te da će se tradicija i ugled izgubiti u crnilu koje trenutno vlada.
Ostaje da vidimo hoće li i ostala trojica prozvanih krenuti stopama Merdanovića.
Senad Merdanović podnio ostavku
U javnosti se dosta špekulisalo o razlozima odstupanja, ali je nekadašnji igrač FK Sarajevo napomenuo da iz Titove 38/b odlazi zbog privatnih razlog
Senad Merdanović, dosadašnji sportski direktor FK Sarajevo podnio je ostavku na ovu funkciju. U javnosti se dosta špekulisalo o razlozima odstupanja, ali je nekadašnji igrač FK Sarajevo napomenuo da iz Titove 38/b odlazi zbog privatnih razloga.
“Tačno je da više neću raditi u klubu. Razlozi su privatni“, izjavio je Meradanović za Sarajevo-x.com.
Svakako treba napomenuti da je jedan od zahtijeva najvatrenijih navijača koševskog premijerligaša bio odlazak iz kluba Baljka, Alihodžića, Čimića i Meradanovića.
Podvukli su da strahuju kako će Bordo tim njihovim eventualnim ostankom postati nižerazredni, te da će se tradicija i ugled izgubiti u crnilu koje trenutno vlada.
Ostaje da vidimo hoće li i ostala trojica prozvanih krenuti stopama Merdanovića.
- kokuz_sa
#9554 Re: FK Sarajevo
vidim ja danas pada snijeg u Sarajevu a sve se pitam radi cega je 
- Nogatrans
#9555 Re: FK Sarajevo
Sve je to karinana. 
- Topla voda
#9556 Re: FK Sarajevo
cuj cenan u radnom tijelu,otiso u zelju lik,ne interesuje me jel ga ko jebavo u klubu i sta je bilo....
kojom logikom on da se ista pita i ko je odabrao prosirenu radnu grupu??
hocel sutra nermin vazda bit u klubu?
nece se mijenjati spisak delegata za skupstinu,znaci centrotransi i dzemidzici i ostale face?
ma koju zolju u skupstinsku salu,jedino rjesenje
nece se mijenjati spisak delegata za skupstinu,znaci centrotransi i dzemidzici i ostale face?
-
Nuclear Winter
#9557 Re: FK Sarajevo
Topla voda wrote:cuj cenan u radnom tijelu,otiso u zelju lik,ne interesuje me jel ga ko jebavo u klubu i sta je bilo....
Jebiga jarane,stoka lopovska samo silu priznaje.Sjećam se prije nekoliko godina kad su mehmedić i onaj mesar/menadžer iz hadžića zakazali skupštinu kluba,pa je nas stotinjak zajedno sa pitićima otišlo pred klub.Tada su pitići(kakvi god da su)odigrali pozitivnu ulogu,mehmedić i mesar su se usr.li od straha i tada su odstupili iz kluba
-
The 51st State
#9558 Re: FK Sarajevo
ne znam jeli na tom, ali od dva uleta na jednom se i alihodziceva glava trazila, pogodi ko je stao pred masu u njegovu zastitu.
Jebiga jarane,stoka lopovska samo silu priznaje.Sjećam se prije nekoliko godina kad su mehmedić i onaj mesar/menadžer iz hadžića zakazali skupštinu kluba,pa je nas stotinjak zajedno sa pitićima otišlo pred klub.Tada su pitići(kakvi god da su)odigrali pozitivnu ulogu,mehmedić i mesar su se usr.li od straha i tada su odstupili iz kluba .
- Samo HZ
#9559 Re: FK Sarajevo
Ja svaki dan cekam da WikiLeaks objavi nesto o lopovima iz kluba

-
Nuclear Winter
#9560 Re: FK Sarajevo
The 51st State wrote:ne znam jeli na tom, ali od dva uleta na jednom se i alihodziceva glava trazila, pogodi ko je stao pred masu u njegovu zastitu.
Jebiga jarane,stoka lopovska samo silu priznaje.Sjećam se prije nekoliko godina kad su mehmedić i onaj mesar/menadžer iz hadžića zakazali skupštinu kluba,pa je nas stotinjak zajedno sa pitićima otišlo pred klub.Tada su pitići(kakvi god da su)odigrali pozitivnu ulogu,mehmedić i mesar su se usr.li od straha i tada su odstupili iz kluba .
Neznam ni ja buraz,ali pretpostavljam da je jedan od pitića.Nemojte samo da ispadne da sam za njihov povratak,nego sam se sjetio jedne akcije sa kojom smo spriječili mesara i mehmedića da preuzmu klub.Hoću da kažem treba ih loma natjerati da razmisle,skupiti se pred prostorijama kluba,zagalamiti uraditi bilo šta,a pitića više nema
-
sistematski pregled
#9561 Re: FK Sarajevo
Ako mislimo na istu situaciju onda je tada bio sastanak upravnog odbora a ne skupština (čak su u jednom momentu sastanku prisustvovala i naša dva predstavnika da ne navodim imena sada) . Mehmedić je tada bio predsjednik, na tom sastanku su smijenili Kemu Alispahića iako smo mi bili na Keminoj strani i tražili odlazak Mehmedića i mesara (pitići su napali mesara i "obezbjeđenje" mu na treningu prije sastanaka čini mi se). Sjećam se da je tada jedan žestoki momak došao ispred kluba da Mehmedića isprati kući jer se ovaj bio sasrao i nije smio izaći vani! A sad mi napamet pade i situacija od te večeri kada je Ramljak poveo skandiranje: "Voli te pare, vi ste fukare, plaćenici, plaćenici...Nuclear Winter wrote:The 51st State wrote:ne znam jeli na tom, ali od dva uleta na jednom se i alihodziceva glava trazila, pogodi ko je stao pred masu u njegovu zastitu.
Neznam ni ja buraz,ali pretpostavljam da je jedan od pitića.Nemojte samo da ispadne da sam za njihov povratak,nego sam se sjetio jedne akcije sa kojom smo spriječili mesara i mehmedića da preuzmu klub.Hoću da kažem treba ih loma natjerati da razmisle,skupiti se pred prostorijama kluba,zagalamiti uraditi bilo šta,a pitića više nema
-
The 51st State
#9562 Re: FK Sarajevo
nije, cak su i oni tad zahtjevali ultimativnu cistkuNeznam ni ja buraz,ali pretpostavljam da je jedan od pitića.Nemojte samo da ispadne da sam za njihov povratak,nego sam se sjetio jedne akcije sa kojom smo spriječili mesara i mehmedića da preuzmu klub.Hoću da kažem treba ih loma natjerati da razmisle,skupiti se pred prostorijama kluba,zagalamiti uraditi bilo šta,a pitića više nema
-
Nuclear Winter
#9563 Re: FK Sarajevo
Đine?The 51st State wrote:nije, cak su i oni tad zahtjevali ultimativnu cistkuNeznam ni ja buraz,ali pretpostavljam da je jedan od pitića.Nemojte samo da ispadne da sam za njihov povratak,nego sam se sjetio jedne akcije sa kojom smo spriječili mesara i mehmedića da preuzmu klub.Hoću da kažem treba ih loma natjerati da razmisle,skupiti se pred prostorijama kluba,zagalamiti uraditi bilo šta,a pitića više nema, ako sad ne pogodis, reci cu da se ne patis
.
-
The 51st State
#9564 Re: FK Sarajevo
varesanovic, te rijeci su mi se duboko usadile u mozak u svoj onoj gunguli "nemojte njega, dobar je covjek", i to je naravno proslo s obzirom da su se strasti dobrano smirile odlaskom mehmedica i mujanovica.Đine?
-
Nuclear Winter
#9565 Re: FK Sarajevo
The 51st State wrote:varesanovic, te rijeci su mi se duboko usadile u mozak u svoj onoj gunguli "nemojte njega, dobar je covjek", i to je naravno proslo s obzirom da su se strasti dobrano smirile odlaskom mehmedica i mujanovica.Đine?
Vjerujem ti buraz,mada se je ne sjećam da je naš vrli "strateg" bio tu.Nakon svega ovog uopšte me ne čudi njegov stav prema žvaljku i co i prema nama navijačima.Samo znam da su nam naše "legende" došle glave,valjda kad imaš guju u njedrima nisi svjestan opasnosti.
- Vjerujte mi!
#9566 Re: FK Sarajevo
Shta ono od onih Engleza uradiste. Bili normalni, a onda u vama uzor vidjeli.
-
Nuclear Winter
#9567 Re: FK Sarajevo
isto ko i tvoj arsenal cikiVjerujte mi! wrote:Shta ono od onih Engleza uradiste. Bili normalni, a onda u vama uzor vidjeli.
-
cunga lunga
#9568 Re: FK Sarajevo
http://scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11644
Valjda ce biti nekog hajra od ovog...:
Radna grupa kreće u potragu za predsjednikom Sarajeva
Danas je održana prva sjednica proširene radne grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Prisutno je bilo svih 13 članova
Danas je održana prva sjednica proširene radne grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Prisutno je bilo svih 13 članova, a to su: predsjednik i potpredsjednik Skupštine Adnan Hadžimuratović i Miladin Vidaković, doskorašnji potpredsjednici Upravnog odbora bordo kluba Mensud Bašić i Dževad Bećirević, predstavnici Udruženja građana Bordo prijatelji 1946 i navijačke grupe Horde zla Kemal Korjenić, Maid Delić, Hajrudin Kapetanović i Avdo Salihbegović, te nekadašnji fudbaleri Fuad Muzurović, Fahrudin Prljača, Predrag Pašić, Aldin Ćenan i Agim Nikolić.
“Bio je to konstruktivan sastanak na kojem su prisustvovali svi članovi radne grupe. Svima je želja jedinstvo u ovom trenutku. Svi su obećali da im je cilj da klub ide u jednom smjeru. Dogovoreno je da naredni sastanak obavimo u narednu srijedu, a do tada će se obaviti nekoliko razgovora sa kandidatima. Tek tada ćemo imati jasniju sliku i moći ćemo govoriti o imenima za predsjednika”, rekao je za SCsport.ba predsjednik Skupštne FKS Adnan Hadžimuratović.
Datum Skupštine još uvijek nije definitvno poznat, ali kako nas je obavijestio Hadžimuratović ona će biti održana između 24. i 27. decembra
Valjda ce biti nekog hajra od ovog...:
Radna grupa kreće u potragu za predsjednikom Sarajeva
Danas je održana prva sjednica proširene radne grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Prisutno je bilo svih 13 članova
Danas je održana prva sjednica proširene radne grupu koja će pripremiti održavanje Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Prisutno je bilo svih 13 članova, a to su: predsjednik i potpredsjednik Skupštine Adnan Hadžimuratović i Miladin Vidaković, doskorašnji potpredsjednici Upravnog odbora bordo kluba Mensud Bašić i Dževad Bećirević, predstavnici Udruženja građana Bordo prijatelji 1946 i navijačke grupe Horde zla Kemal Korjenić, Maid Delić, Hajrudin Kapetanović i Avdo Salihbegović, te nekadašnji fudbaleri Fuad Muzurović, Fahrudin Prljača, Predrag Pašić, Aldin Ćenan i Agim Nikolić.
“Bio je to konstruktivan sastanak na kojem su prisustvovali svi članovi radne grupe. Svima je želja jedinstvo u ovom trenutku. Svi su obećali da im je cilj da klub ide u jednom smjeru. Dogovoreno je da naredni sastanak obavimo u narednu srijedu, a do tada će se obaviti nekoliko razgovora sa kandidatima. Tek tada ćemo imati jasniju sliku i moći ćemo govoriti o imenima za predsjednika”, rekao je za SCsport.ba predsjednik Skupštne FKS Adnan Hadžimuratović.
Datum Skupštine još uvijek nije definitvno poznat, ali kako nas je obavijestio Hadžimuratović ona će biti održana između 24. i 27. decembra
- luckylaka
#9569 Re: FK Sarajevo
Mađari najviše zagrizli za Džakmića i Hamzagića
Najbliži odlasku iz bordo tabora su veznjaci koševskog premijerligaša, kapiten Muhamed Džakmić i Dženaldin Hamzagić, koji su u pregovorima sa nekoliko klubova
Nastavljaju se spekulacije oko mogućih odlazaka sa Koševa. Najbliži odlasku iz bordo tabora su veznjaci koševskog premijerligaša, kapiten Muhamed Džakmić i Dženaldin Hamzagić, koji su u pregovorima sa nekoliko klubova.
Tako su interesovanje za Hamzagića pokazali mađarski Debrecen i danski Sønderjyske s kojim igrač koji se trenutno nalazi na odmoru u St. Louisu vodi pregovore. Kako saznajemo i za Džakmića se zanima jedan mađarski klub koji je spreman ponuditi solidno obeštećenje timu sa Koševa.
Da li će pomenuti dvojac napusiti Sarajevo bit će poznato nakon Skupštine kluba na kojoj bi se trebao izabrati novi Upravni odbor koji će potom odlučiti hoće li dozvoliti odlazak igrača. S obzirom na trenutno finansijsko stanje vrlo je vjerovatno da će bordo tim ove zime ostati bez nekih kvalitetnih igrača*************************************************.Kome ovaj konj od novinara prodaje muda pod bubrege.Konju novinarski Dado je u Sarajevu i nikakva Madarska i Danska nisu u opiciji.Zna li iko ko se krije iza ove kljusine od novinara.Jebo te Debrecen i Sonderjyeske .Dado ostaje tu gdje je to su za sada sigurne info.TACKA. P.S.Bolje da sutim i ovako bi ga zatjerao....
Najbliži odlasku iz bordo tabora su veznjaci koševskog premijerligaša, kapiten Muhamed Džakmić i Dženaldin Hamzagić, koji su u pregovorima sa nekoliko klubova
Nastavljaju se spekulacije oko mogućih odlazaka sa Koševa. Najbliži odlasku iz bordo tabora su veznjaci koševskog premijerligaša, kapiten Muhamed Džakmić i Dženaldin Hamzagić, koji su u pregovorima sa nekoliko klubova.
Tako su interesovanje za Hamzagića pokazali mađarski Debrecen i danski Sønderjyske s kojim igrač koji se trenutno nalazi na odmoru u St. Louisu vodi pregovore. Kako saznajemo i za Džakmića se zanima jedan mađarski klub koji je spreman ponuditi solidno obeštećenje timu sa Koševa.
Da li će pomenuti dvojac napusiti Sarajevo bit će poznato nakon Skupštine kluba na kojoj bi se trebao izabrati novi Upravni odbor koji će potom odlučiti hoće li dozvoliti odlazak igrača. S obzirom na trenutno finansijsko stanje vrlo je vjerovatno da će bordo tim ove zime ostati bez nekih kvalitetnih igrača*************************************************.Kome ovaj konj od novinara prodaje muda pod bubrege.Konju novinarski Dado je u Sarajevu i nikakva Madarska i Danska nisu u opiciji.Zna li iko ko se krije iza ove kljusine od novinara.Jebo te Debrecen i Sonderjyeske .Dado ostaje tu gdje je to su za sada sigurne info.TACKA. P.S.Bolje da sutim i ovako bi ga zatjerao....
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9570 Re: FK Sarajevo
Gori si ti što vjeruješ svakoj novinarskoj patki. Po ovim tzv. novinarima i Hilmo Gutić ima više ponuda za nastavak karijere 
-
Nuclear Winter
#9571 Re: FK Sarajevo
Pa on je čovječe povjerovao u onu LAŽ o pašteti i svijećama-kud ćeš dalje!!1946 wrote:Gori si ti što vjeruješ svakoj novinarskoj patki. Po ovim tzv. novinarima i Hilmo Gutić ima više ponuda za nastavak karijere
- luckylaka
#9572 Re: FK Sarajevo
Ako na mene mislis nisam povjerovao nego provjerio i kud ces ti dalje.Nuclear Winter wrote:Pa on je čovječe povjerovao u onu LAŽ o pašteti i svijećama-kud ćeš dalje!!1946 wrote:Gori si ti što vjeruješ svakoj novinarskoj patki. Po ovim tzv. novinarima i Hilmo Gutić ima više ponuda za nastavak karijere
- Topla voda
#9573 Re: FK Sarajevo
ko je ovaj muris mujanovic,sto predlaze il fazlagica il papeta ,a znamo da pape nece naravno,sto znaci fazlagica
..ime mi je poznato,jel to onaj lik ,sto je maksumicev menadjer i generalno zastupnik igraca?
a u vezi one price gore, ja kolko se sjecam,gore je u sali,nakon dogadjaja s pajom,bio niko drugi do nijaz gracic i kolko se sjecam jos neko,mislim alihodzic...niko vise,ni mirza,ni mehmedic,kojeg su raja zaganjala pored amerikanca,do suda...
al nebitno je to sad.
imal iko pojma i o cemu,u vezi ovih optuznica,koje ce podici sljedece sedmice?
..ime mi je poznato,jel to onaj lik ,sto je maksumicev menadjer i generalno zastupnik igraca?
a u vezi one price gore, ja kolko se sjecam,gore je u sali,nakon dogadjaja s pajom,bio niko drugi do nijaz gracic i kolko se sjecam jos neko,mislim alihodzic...niko vise,ni mirza,ni mehmedic,kojeg su raja zaganjala pored amerikanca,do suda...
al nebitno je to sad.
imal iko pojma i o cemu,u vezi ovih optuznica,koje ce podici sljedece sedmice?
- Reglan
#9574 Re: FK Sarajevo
Bolje se od sada pripremati za rezultat skupstine.Sve nagovjestava da ce nam novi presjednik biti Fazlagic.Sto prije to shavimo lakse ce nam biti.Nazalost

-
north
#9575 Re: FK Sarajevo
Stvar je vrlo jednostavna, eventualnim dolaskom Fazlagića i mesara, te ostanak postojećih ublehaša, kao i uz ostanak Varešanovića sa trenera, stvara se po meni najgori mogući scenario i ja ću u tom slučaju poslije 20 godina praćenja FKS teška srca morati donijeti odluku da više neću aktivno pratiti FKS, jer znam da ćemo onda sasvim sigurno postati jedan ispodprosječan klub u ovakvoj cirkus ligi koji će se zadovoljavati sa 3-4 mjestom svake sezone (ala Sloboda i dr.), a meni takvo Sarajevo ne treba.
Ipak želim da vjerujem i da se nadam da do ovakvog scenarija neće doći, da će ipak prevladati razum, mada ko zna šta se sve može desiti....
Ipak želim da vjerujem i da se nadam da do ovakvog scenarija neće doći, da će ipak prevladati razum, mada ko zna šta se sve može desiti....