Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#95351 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image
:srce: :srce: :srce: :srce:
DoradO

#95352 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by DoradO »

Image

Image

Image

i jedan brzinski video :)

Dinostula

#95353 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Nadzorna_ploca wrote:Odlicna generacija. Ne samo zbog rezultata i trofeja. Vec i individualnog kvaliteta koji dugo nismo ovakav imali. Lazic je beton igrac. Mujakic je vec formiran igrac, zreo za repke. Rahmanovic moze igrati ako se uozbilji u bilo kojoj ligi. Ahmetovic stara kajla i golgeter. I odlican mlad golman. Kako je danas Kovac fatao zive lopte svaka mu cast. Zadrzati okosnicu i iskesirati za neke provjerene igrace pa napasti koje pretkolo vise ovaj put.
Dobra je ova ekipa za PL ali se vidjelo koliko imamo problema kad fale recimo Ahmetovic,Stanojevic i Rahmanovic u jednoj tekmi.Treba dovesti sigurno 3-4 dobra igraca pa da nesto probamo uraditi.Iskreno i da nista ne napravimo nema se sta zamjeriti ovim igracima i strucnom stabu napravili su ono sto niko do sada nije i hvala im na tome (uz sviranje po zivcima u pojedinim utakmicama :D )
Logovan

#95354 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ono kad osvojiš duplu krunu pa onda možeš rahat zaspati na kiši. :lol: :mrgreen:
Image
Leopard_SA

#95355 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

DoradO wrote:Image

Image

Image

:thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#95356 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Kamo drona na duploj?! :D
DoradO

#95357 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by DoradO »

Pitar sa Kariba wrote:Kamo drona na duploj?! :D
kisa mi se usrala u planove :twisted:
internazionale

#95358 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Pitar sa Kariba wrote:Image
Image

I je`na umjetniĆka.
Image
:thumbup:
Ne zna se koja je od koje bolja
victory

#95359 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by victory »

Bravo!!!
Srdacne cestitke svima koji vole FK Sarajevo.
animus

#95360 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Najjace kad mi dijete rece, ovo je bolje nego docek Nove godine. Kakav dan juce. Citav grad u bordo bojama prije utakmice. Bakljada, pjesme, spalir, violina, vjecna vatra... Jedino je kisa bila dosadna ali niko nije obracao paznju na nju.
Ovo nam je falilo vec dugo. Pozdrav i svim pitarima u inostranstvu koji nisu mogli biti prisutni historijskom uspjehu.
Dr. Kuca

#95361 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Sampionsko jutro. Allahmubarekolsun.
Logovan

#95362 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Jest lijepo kad se probudiš a ono u vitrini još jedan trofej, u vitrini dupla kruna. :izet:
Smrcak15

#95363 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Smrcak15 »

Ako se gazda sad za sampion ligu ne izkesira nece nikad, ipak ti klub igra kval za sampion ligu i nisi u stanju dovesti bas kvalitetno pojacanje za nasu ligu , ono bas da odskace i da se moze nadati ulasku u grupe onda stvarno ne znam.. :-)
The 51st State

#95364 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Smrcak15 wrote:Ako se gazda sad za sampion ligu ne izkesira nece nikad, ipak ti klub igra kval za sampion ligu i nisi u stanju dovesti bas kvalitetno pojacanje za nasu ligu , ono bas da odskace i da se moze nadati ulasku u grupe onda stvarno ne znam.. :-)
Nece ljudi u nasu ligu ni za kakve pare, ovi malo kvalitetniji.
ZonFon

#95365 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Hvala im za svaki gol, svaku asistenciju, svaki trk, svaki klizeci, svaki napravljeni prekršaj, svaki pretrpljeni prekršaj....hvala im za duplu. :igrac:

Defile šampiona, tako to rade veliki klubovi :thumbup:
Minuta sutnje za Kelija :thumbup:
Logovan

#95366 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Napunismo ove sezone vitrinu ono baš momački. :mrgreen:
zoomba

#95367 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by zoomba »

Svaka cast,zasluzeno.. :bih:
Smrcak15

#95368 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Smrcak15 »

The 51st State wrote:
Smrcak15 wrote:Ako se gazda sad za sampion ligu ne izkesira nece nikad, ipak ti klub igra kval za sampion ligu i nisi u stanju dovesti bas kvalitetno pojacanje za nasu ligu , ono bas da odskace i da se moze nadati ulasku u grupe onda stvarno ne znam.. :-)
nema nece kad gazda
Image

nema nece, samo ovako uradis po latinskoj americi pa ces da vidis kakvih igracina bi doveo, gdje bi protivnicki timovi u startu halalili titule.
Fauja Singh

#95369 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Fauja Singh »

Pa suludo je ocekivati da dovodis igrace koji vrijede milione, a liga k***c da izvinete, tereni nikakvi, ako nema nekih derbi utakmica za jedno kolo na svim stadionima se skupi manje od 5.000 ljudi.
Nazalost puno realnije je da dovodimo igrace koji ozivljavaju svoju karijeru i igrace koji iz egzoticnih zemalja preko nas pokusavaju nesto napraviti u evropi.
Da je liga jaca sigurno da bi se vise i u nas ulagalo, ovako cu ja licno biti zadovoljan da smo stabilan klub koji ce biti dominantan u nasoj ligi, a za neki evropski uspjeh treba dosta vremena.
Volio bi da budemo klub koji u nasoj ligi uzima najbolje igrace pa makar bili i u sirokom, zrinjskom, zelji...
vazna

#95370 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vazna »

Čestitke ŠEFU, igračima i upravi. :sretan:

Trebalo bi se prebrojati da vidimo jesu li svi na broju, mogu misliti kako je pojedincima teško.
GandalfSivi

#95371 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Fauja Singh wrote:Pa suludo je ocekivati da dovodis igrace koji vrijede milione, a liga k***c da izvinete, tereni nikakvi, ako nema nekih derbi utakmica za jedno kolo na svim stadionima se skupi manje od 5.000 ljudi.
Nazalost puno realnije je da dovodimo igrace koji ozivljavaju svoju karijeru i igrace koji iz egzoticnih zemalja preko nas pokusavaju nesto napraviti u evropi.
Da je liga jaca sigurno da bi se vise i u nas ulagalo, ovako cu ja licno biti zadovoljan da smo stabilan klub koji ce biti dominantan u nasoj ligi, a za neki evropski uspjeh treba dosta vremena.
Volio bi da budemo klub koji u nasoj ligi uzima najbolje igrace pa makar bili i u sirokom, zrinjskom, zelji...
Sve to stoji, ali realno ni Hrvatska ni Srbija (sem par vecih ekipa) nisu nesta puno bolje, pa se ponekad proguraju u kakvu grupnu fazu, nesta se i desi. Kontam da slijedece godine sa Velezem i Borcem nece to toliko ni lose biti, kada imas ligu u kojoj su Sarajevo, Zeljo, Zrinski, Siroki, Celik, Sloboda, Velez i Borac (to ti je osam od 12), po imenima ce sigurno biti najjaca sezona do sada...
Leopard_SA

#95372 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

GandalfSivi wrote:
Sve to stoji, ali realno ni Hrvatska ni Srbija (sem par vecih ekipa) nisu nesta puno bolje, pa se ponekad proguraju u kakvu grupnu fazu, nesta se i desi. Kontam da slijedece godine sa Velezem i Borcem nece to toliko ni lose biti, kada imas ligu u kojoj su Sarajevo, Zeljo, Zrinski, Siroki, Celik, Sloboda, Velez i Borac (to ti je osam od 12), po imenima ce sigurno biti najjaca sezona do sada...
Mislim da ce sljedece sezone i posjeta biti puno bolja. Bice puno vise derbi utakmica.
Iskreno se nadam da ce se poostriti pravila po pitanju terena tako da ce na taj nacin i liga postati kvalitetnija
last mohicans

#95373 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

DoradO wrote:Image

Image

Image

Zar si i ti pitar? Sad su mi tvoje fotke jos draze. Lijepo je biti navijač Sarajeva ovih dana. Momcima, sefu, upravi, hvala za sve radosti koje su nam priredili ove sezone. Ovo su historijski trenuci za pamcenje. Jučer sam kcerkicu od 6 godina prvi put odveo na stadion. Bila je oduševljena, uprkos kiši. Bordo srce kuca i u cijeloj porodici.
mirza_15

#95374 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Nama baš fali natkrivena tribina. Jučer bi bilo još 5k na utakmici da je zapad natkriven, a ukupna posjeta u prosjeku za najmanje 1k veća.

Požurili su jučer sa proslavom. Nije to trebalao početi prije 21:00. Ja sam sa iftara stigao pred kraj proslave (15-20 minuta).

Horde trebaju nešto da mijenjaju ako žele da privuku raju na sjever i da se zapitaju zašto sve manji i manji broj navijača bira tu tribinu.

Kako god, baš lijep dan danas :mrgreen:
Grean

#95375 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

The 51st State wrote:
Ne povratku na Benke, Jajale, Delace. Jednom probali i usrali. Ovo sad je pravi put.

Ako u ligi ima bolji i perspektivniji od Sabanovica, Kurdica, Resica uvijek sam za to da se to dovodi. Nisam opterecen tim da moraju biti iz nase skole. Evo ovaj mali Brazilac ako vrijedi neka i takvih igraca, perspektivnih ali dovodjenje skupih pojacanja za nasu ligu je besmisleno. Instant uspjeh koji ne drzi vodu na duge staze. Afirmacija dobrog potencijala je druga stvar.

Neka ovaj iskesira za teren na Kosevu, uredjenje stadiona, zavrsetak kampa koji je jos uvijek i nedovrsen i neuredjen i najvaznije da pokrene B-ekipu u federalnoj ligi koja ce praviti igrace.
Locked