Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kokuz_sa

#9526 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

Plavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Imam u kancelariji jednog vaseg koji obilazi fks.info pa mi rece maloprije da je neko tamo spomenuo dolazak u klub Alemka Nuhanovica .. :shock:
:shock: zar je izasao iz zatvora?
Max Bunker

#9527 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

kokuz_sa wrote:
Plavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Imam u kancelariji jednog vaseg koji obilazi fks.info pa mi rece maloprije da je neko tamo spomenuo dolazak u klub Alemka Nuhanovica .. :shock:
:shock: zar je izasao iz zatvora?
Izasao je on davno iz zatvora ( ako je i bio u njemu ) a da ce preuzeti klub...mahalska.
cappy_tempo

#9528 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

maloprije sam sjedio pored nekih ljudi i 100% informacija u klub ulazi neki arap.nije nesta bolesno bogat al ima frajer para.

moram i ja malo :mrgreen:
Vjerujte mi!

#9529 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Sjedim ja pred ogledalom, kad vidim sebe, i pomislim, vidi Ja, Nad-ja, pa mogao bih i ja neshto uchiniti, samo je potrebno da se prvo zatvorim u zatvor pa potom izadjem, ali to je teshko jer zapravo nemam razloga za zatvaranje. I sve ode u kuratz. Arap je adekvatniji.
north

#9530 Re: FK Sarajevo

Post by north »

100% provjeren info da daidžić od Abramovića preuzima FKS, ima lanac javnih kuća po bivšem SSSR-u tako da dolazi bolje vrijeme......a postoji mogućnost i da nas preuzme amidžić od onog arapa vlasnika City-a, kaže svidjeli mu se ćevapi kod Ferhatovića pa se navadio ko lud.....

Dajte ba, preozbiljna je situacija da bi se zajebavali......
Reglan

#9531 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

cappy_tempo wrote:maloprije sam sjedio pored nekih ljudi i 100% informacija u klub ulazi neki arap.nije nesta bolesno bogat al ima frajer para.

moram i ja malo :mrgreen:

Ja cuo Bill Gates zeli da kupi nas i napravi novi operativni sistem.Windows Sarajevo 11 :-D :D
cappy_tempo

#9532 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

arsavine suplja majke mi,ovo je moje je 100% tacna informacija :mrgreen:

north drug, a moramo se malo zajebavati kad smo udarili na ljude bez trunke obraza...samo malo da se ovo sivilo razbije :D
El_Di@blo

#9533 Re: FK Sarajevo

Post by El_Di@blo »

extraordinary wrote:Ma svugdje u svijetu je praksa da igrači ne idu bez odštete, jedino kod nas je klupska politika da se ugovor potpisuje na godinu i po, pa kad prođe godinu, igrač može da ode bez ikakve odšete. A sjećam se priče:,, Mi kao klub nećemo stajati na putu igračima ako su u mogućnosti da obezbijede egzistenciju, Sarajevo će im izaći u susret''. Halo ba, nismo mi humanitarna ustanova, nemaš im šta u susret izlaziti.
Normalno da ce im izaci u susret kad im ne daju marke,logicno :),ev maloprije gledam na hayat sportu kazu iz pouzdanih izvora da su Kojasevic i Jahovic na probi u nekom turskom klubu a da Dzakmic je na pragu prelaska u neki madjarski klub i da bi Sarajevo trebalo dobiti oko 150000 eura za Dzakmica sto je po meni smijesna cifra
extraordinary

#9534 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Fazon je što su te izjave bile u periodima kad je Sarajevo bilo prvak i kad smo po ko zna koji put slušali priču o ''evropskom'' Sarajevu, kad su plate bile manje-više redovne. Volio bih da neko izbaci cifre za koje su otišli pojedini naši nosioci igre u posljednih 5-6 godina, čisto da vidimo šta fali našim klubovima i zašto se ne može ništa pomjeriti sa mrtve tačke.
exc0d14c

#9535 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

hz__semir wrote:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p4751479

Bilo je samo pitanje vremena kad će se odati 8-) :lol: :lol: :lol:
A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.

Živjeli :mrgreen:
Last edited by exc0d14c on 29/11/2010 21:43, edited 1 time in total.
El_Di@blo

#9536 Re: FK Sarajevo

Post by El_Di@blo »

extraordinary wrote:Fazon je što su te izjave bile u periodima kad je Sarajevo bilo prvak i kad smo po ko zna koji put slušali priču o ''evropskom'' Sarajevu, kad su plate bile manje-više redovne. Volio bih da neko izbaci cifre za koje su otišli pojedini naši nosioci igre u posljednih 5-6 godina, čisto da vidimo šta fali našim klubovima i zašto se ne može ništa pomjeriti sa mrtve tačke.
To jest,najgore sto i kad su prodali neke igrace nisu dovodili nikakve igrace,vec se vracali na neke istrosene igrace tipa avdica
Imamopobjednika

#9537 Re: FK Sarajevo

Post by Imamopobjednika »

exc0d14c wrote:A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.
Kakav ti isfrustrirani kompleksas moras biti, pa to je za nepovjerovati..
djudjologija

#9538 Re: FK Sarajevo

Post by djudjologija »

Imamopobjednika wrote:
exc0d14c wrote:A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.
kaze se debil prijatelju,jednostavno debil
Alkos

#9539 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

'ta ce jadan! Pacenik pravi...
tcz

#9540 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

pa zar i ti? sta li je to sa vama? hahahahaha
prvo elsaik, sad ti. ko je sljedeci? :lol:
Charuga
Globalni moderator

#9541 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

tcz wrote:
Citati, citati i samo citati. To je najbolji recept za shvatanje postova. Ko ne vjeruje, bujrum kod mene na posao, upoznat cu ga sa momkom pa ce se sam uvjeriti u "izvor". Kafa ili neko drugo pice je od mene, nema sekirancije .. ;-)

Ali ako ce u ovom momentu biti neka satisfakcija to da ja, kao, obilazim taj info, nedaj se zbuniti, neka bude da je tako .. 8-)
Obuca9

#9542 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Samo HZ

#9543 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

igraju Dinamo i Hadjuk 2004 , komentira Bozo Susec, kaze ovako : "kada se igra raspadne, trener jednostavno uvede Almira Turkovica" 8)
tcz

#9544 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Plavih_11 wrote:
tcz wrote:
Citati, citati i samo citati. To je najbolji recept za shvatanje postova. Ko ne vjeruje, bujrum kod mene na posao, upoznat cu ga sa momkom pa ce se sam uvjeriti u "izvor". Kafa ili neko drugo pice je od mene, nema sekirancije .. ;-)

Ali ako ce u ovom momentu biti neka satisfakcija to da ja, kao, obilazim taj info, nedaj se zbuniti, neka bude da je tako .. 8-)
nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti? :skoljka:

iamam i ja kolegu ali ne znam sta se desava kod vas, niti zavirujem na vas forum.

exc0d14c , njega sam zaboravio.
Charuga
Globalni moderator

#9545 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

tcz wrote:nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti? :skoljka:

iamam i ja kolegu ali ne znam sta se desava kod vas, niti zavirujem na vas forum.

Imas PP.
tcz

#9546 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Plavih_11 wrote:
tcz wrote:nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti? :skoljka:

Imas PP.
ma dobro drug, ja se zabrino za ovo ''imas PP'' :-D
Vidim da te pogodilo ovo i da si iskren pa necu vise. :thumbup:

Merdanovic out, je li ovo pocelo dragi Boze.
sistematski pregled

#9547 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

Treba ovoj lopovskoj hobotnici odsjeći i ostale pipke. Merdanović je bio samo jedan pipak, hoćemo i ostale! A na skupštini da ostane i bez "glave"!
M_e_m_o

#9548 Re: FK Sarajevo

Post by M_e_m_o »

tcz wrote: Merdanovic out, je li ovo pocelo dragi Boze.
Bojim se da nije. Meni ovo izgleda kao da se pravi mjesto Prandeliju da dođe na svoju staru funkciju. Govna su to.
Nuclear Winter

#9549 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

djudjologija wrote:
Imamopobjednika wrote:
kaze se debil prijatelju,jednostavno debil
Ili još jednostavnije kaže se:navija za zeljA :D
Nuclear Winter

#9550 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Što se mene tiče,dok se u ovoj državi ne uspostavi red i vladavina ZAKONA, potpuno je svejedno ko će biti u klubu,pa taman to bio i ova višegradska varalica i švercer.Ništa se neće moći uraditi po pitanju napretka kluba dok se ne usvoje zakoni koji će regulisati oblast sporta.Makar smo mi pitari naučili iz svega ovog da nikome ne treba vjerovati,a za ostale me baš briga.
Locked