Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94876 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mene je iskreno strah ovih nekakvih najava.
Nema temelja za to, kakva LP.
Da bi dobaciti do grupe LE, nogom u guzicu se udarati.
Ko to prvi uspije iz BiH, svaka mu čast.
- Logovan
#94877 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka bolan, polako, gdje letiš koji klinac.rocco_siffredi wrote:Utakmica manje, odstojanje isto, korak bliže cilju.
U međuvremenu
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... lda/335249
- Pitarrr82
#94878 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda ako neki od sinova pocne igrati kad odraste... inace dobra roba nema sta... 
- Analiticarr
#94879 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne valja Dino koji je ucestvovao u spasavanju kluba od gasenja i ulozio svoj novac u klub kad je bilo najpotrebnije, ali valjaju oni koji su se tada svemu tome smijali a puna im usta Sarajeva. Tipicni pitarluk.
-
todd_smith
#94880 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
PR sluzba je trebala ovo prekinuti odmah, ovakve izjave te ganjaju godinamaTomahawk11 wrote:Mene je iskreno strah ovih nekakvih najava.
-
al-em
#94881 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne pricamo valjda o istom dini koji je u klub uveo redzepagice ibrakovice i dzeke muminovice, a to su tek sitni kriminalci koji su se vrtili u to vrijeme oko kluba.Analiticarr wrote:Ne valja Dino koji je ucestvovao u spasavanju kluba od gasenja i ulozio svoj novac u klub kad je bilo najpotrebnije, ali valjaju oni koji su se tada svemu tome smijali a puna im usta Sarajeva. Tipicni pitarluk.
Ne pricamo valjda o dini koji je otjerao husrefa dok se borio za zivot u bolnici a sigurno mu isti nije bio ugrozen zbog lezanja i gledanja game of thronesa.
Ne pricamo valjda o dini kojo je otjerao sampionsku ekipu i doveo ublehu od trenera koji je promjenio 20 klubova u toliko godina karijere.
Ne pricamo valjda o dini koji je popljuvao skoru i navodio navijace da misle da da je supak i govno koje ne voli sarajevo i nece da se vrati u klub.
Ne pricamo valjda o dini kojo je doveo u klub igrace ciji su golovi stimani ja youtube, oni neki brazilici sto su u malezijskog ligi dali 100 golova u 90 utakmica.
Ne pricamo valjda o dini koji je krou klub proveo neke od najvecih ubleha naseg fudbala, sunjevarice, radulovice, melunovice i kramare.
Ne pricamo valjda o dini koji je preko kluba oprao para i para, fan sop, sponzorstva, uhljebljenje u bbi banku i slicno.
Kur.ac je moj dino spasio klub, jel on doveo tana i turkish, ili je fedja glavni posrednik bio da se klub spasi od dugova koji si se nabijali godinama.
Dino selimovic je vjerovatno najgora persona i lopov koji je krocio u klub, a konkurencija je stvarno velika, od muce cele baljka merdanovica i ostalih govana.
-
mirza_15
#94882 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U petak Čelik. U završnici smo prvenstva i kupa. Te rasprave ostavite za iza 25.05.2019. godine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94883 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
mirza_15 wrote:U petak Čelik. U završnici smo prvenstva i kupa. Te rasprave ostavite za iza 25.05.2019. godine.
Duša mahalska, Dino, Husref, ovaj, onaj. Istresati prljav veš i tako to.
- Analiticarr
#94884 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve sto si napisao je istina, ali ne treba zaboraviti da je ipak taj Dino direktno ucestvovao u spasavanju naseg kluba dok su se ''legende'' smijale i cak sprdale sa tim. Najlakse je izaci pred kamere i laprdati o ljubavi. Treba tu ljubav potvrditi kad je tesko.al-em wrote:Ne pricamo valjda o istom dini koji je u klub uveo redzepagice ibrakovice i dzeke muminovice, a to su tek sitni kriminalci koji su se vrtili u to vrijeme oko kluba.Analiticarr wrote:Ne valja Dino koji je ucestvovao u spasavanju kluba od gasenja i ulozio svoj novac u klub kad je bilo najpotrebnije, ali valjaju oni koji su se tada svemu tome smijali a puna im usta Sarajeva. Tipicni pitarluk.
Ne pricamo valjda o dini koji je otjerao husrefa dok se borio za zivot u bolnici a sigurno mu isti nije bio ugrozen zbog lezanja i gledanja game of thronesa.
Ne pricamo valjda o dini kojo je otjerao sampionsku ekipu i doveo ublehu od trenera koji je promjenio 20 klubova u toliko godina karijere.
Ne pricamo valjda o dini koji je popljuvao skoru i navodio navijace da misle da da je supak i govno koje ne voli sarajevo i nece da se vrati u klub.
Ne pricamo valjda o dini kojo je doveo u klub igrace ciji su golovi stimani ja youtube, oni neki brazilici sto su u malezijskog ligi dali 100 golova u 90 utakmica.
Ne pricamo valjda o dini koji je krou klub proveo neke od najvecih ubleha naseg fudbala, sunjevarice, radulovice, melunovice i kramare.
Ne pricamo valjda o dini koji je preko kluba oprao para i para, fan sop, sponzorstva, uhljebljenje u bbi banku i slicno.
Kur.ac je moj dino spasio klub, jel on doveo tana i turkish, ili je fedja glavni posrednik bio da se klub spasi od dugova koji si se nabijali godinama.
Dino selimovic je vjerovatno najgora persona i lopov koji je krocio u klub, a konkurencija je stvarno velika, od muce cele baljka merdanovica i ostalih govana.
- armin071
#94885 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad se polahko nazire s koje strane puse vjetar prema Husrefu..... Ali kako rece Toma prljav ves gurnuti u stranu uzeti duplu dobro se poke..ti u usta ovim lesinarima a onda cemo vidjeti koji vjetar puse iz vietnama.
- rocco_siffredi
#94886 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ispravka netočnog navoda. Nije Malezija, nego Mijanmaral-em wrote:Ne pricamo valjda o istom dini koji je u klub uveo redzepagice ibrakovice i dzeke muminovice, a to su tek sitni kriminalci koji su se vrtili u to vrijeme oko kluba.Analiticarr wrote:Ne valja Dino koji je ucestvovao u spasavanju kluba od gasenja i ulozio svoj novac u klub kad je bilo najpotrebnije, ali valjaju oni koji su se tada svemu tome smijali a puna im usta Sarajeva. Tipicni pitarluk.
Naplatio je Dino svoje ulaganje i "spasavanje" kluba barem 5x.
Nudjeno mu je da proda svoje uloge, po vecoj cijeni nego sto je on dao, samo da ga se izbaci iz kluba i da nema nikakve veze, ali nije htio.
-
todd_smith
#94887 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zapitaj se sto li nije zelio, ako ti je odgovor ljubav i lojalnost, onda se nema kakav razgovor ovdje voditi.
- Grean
#94888 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih ni ja htio.
Sad bi oni uloge kad je sve rijeseno. Gdje su bili kad se pravio cirkus oko cijele koncepcije.
Sad bi oni uloge kad je sve rijeseno. Gdje su bili kad se pravio cirkus oko cijele koncepcije.
- Raigor Stonehoof
#94889 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vala, Skoro ako je odabrao trecu austrijsku umjesto nas, i zasluzuje da se naziva takvim imenima.
Ibrakovica bih ja sad vratio
Na Jesica smo svi svrsavali
-
todd_smith
#94890 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nuzno zlo je i dalje zlo.
- rocco_siffredi
#94891 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel stvarno misliš da su domaće jajare nudile da mu kupe uloge?Grean wrote:Ne bih ni ja htio.
On nema nikakvu moć odlučivanja, samo ga se htjelo isplatiti i da mu se zamandale vrata kluba, da nikad vise ne proviri u njega.
- Grean
#94892 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nema veze, neka ih nije prodao ni Tanu. Dao je 30 milja kad niko nije ni pomisljao pa neka ga sad gledaju.rocco_siffredi wrote:Jel stvarno misliš da su domaće jajare nudile da mu kupe uloge?Grean wrote:Ne bih ni ja htio.
On nema nikakvu moć odlučivanja, samo ga se htjelo isplatiti i da mu se zamandale vrata kluba, da nikad vise ne proviri u njega.
Edit: kad god procitam pljuvanje po onima koji su na ovaj ili onaj nacin zasluzni sto smo danas tamo gdje jesmo samo odem na ovu temu i prisjetim se tog vremena i tadasnjih komentara...
Ovdje nema mjesta za emocije , već goli interes. Interes jedne grupe lica je formalno-pravno predstavljen kao opći interes.Potreban im je skupštinski (većinski ?!) legalitet i legitimitet da ga mogu i početi ostvarivati.
Ovo kazem jer ovaj Statut nema nikakve sanse da prodje Ministarstvo pravde, pa onda postavljam pitanje, sta ako ga Skupstina usvoji, a Ministarstvo pravde vrati na doradu. Koji je Statut tada vazeci, a ko je nadlezan da izvrsi korekcije koje budu trazene. Po meni, opet Skupstina.
Igraju se djeca Statuta, nevjerovatno.
Da dodam, za mene licno ko god je ucestvovao u ovom na bilo koji nacin je za mene legenda ispred svih "legendi", po hijerarhiji odmah iza rahmetli Haseta, pokojnog Svetozara Vujovica, Sefika Loje, onih rijetkih prije njih koji su zasluzili da se zovu legendama.Tu su jos samo dugovi od oko 3 miliona maraka, koji ce brzo biti isplaceni. Nemojte nas nasmijavati, nije ova Uprava u stanju stan i hranu igracima da oobezbijedi, da ne kazem redovne plate. Posebno to nisu u stanju ovi iz Udruzenja Bordo prijatelji, koje vidim kao grupu finansijski impotentnih filozofa, koji bi da rasporedjuju pare koje drugi obezbijede. Smijesno.
Koliko ce svoje mjesto u Upravnom odboru FK Sarajevo platiti Bordo prijatelji. Ako kazete nista, onda ne trebate ni biti dio Uprave, svakako nema primjera u velikim evropskim klubovima gdje kola veliki kapital, da navijaci upravljaju klubovima. Predlazem da ulaznica Bordo prijatelja bude 10.000KM mjesecno, kao znak ozbiljnosti.
To sto su negdje usrali, sta ces, nema ga ko nije ali ono sto je za FKS znacila ova ideja i njeno provodjenje vaze puno vise, bar meni.
Last edited by Grean on 30/04/2019 17:23, edited 1 time in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#94893 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije Dino dao pare "kad niko nije htio", nego kad se zaimalo pa otkupio od gdina Rizvanovica!
I Dino je dobro poceo, iz ljubavi i kao pravi navijac sto i jeste. Samo je lose zavrsio jbg...
I Dino je dobro poceo, iz ljubavi i kao pravi navijac sto i jeste. Samo je lose zavrsio jbg...
- rocco_siffredi
#94894 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitar sa Kariba wrote:Nije Dino dao pare "kad niko nije htio", nego kad se zaimalo pa otkupio od gdina Rizvanovica!
-
al-em
#94895 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Osvojimo titulu a dogodine ni u evropu.Raigor Stonehoof wrote:Vala, Skoro ako je odabrao trecu austrijsku umjesto nas, i zasluzuje da se naziva takvim imenima.
Ibrakovic je doveo benku i jajala al je uz mjih doveo jos 5 polovnjaka koji su morali igrati. Emir hadzic je odlicanza ovaj posao sto se pokazuje i sad.
A skori svaka cast, htjeli su ga dovesti da se smire navijaci, a stanje u klubu nikad gore, pametan momak i ja bih isto na njegovom mjestu uradio.
- Logovan
#94896 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Emir Hadžić za sad je odradio dobar posao, 5 puta bolji nego prethodnici, iako su neki od njih dovodili zvučnija pojačanja. 
-
sencobih
#94897 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čovjek je rekao sa igračima POPUT Ronalda i MessijaLogovan wrote:Neka bolan, polako, gdje letiš koji klinac.rocco_siffredi wrote:Utakmica manje, odstojanje isto, korak bliže cilju.
U međuvremenu
- Logovan
#94898 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa vidim, zato i kažem gdje leti.sencobih wrote: Čovjek je rekao sa igračima POPUT Ronalda i Messija
- Raigor Stonehoof
#94899 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci Kojasevic 
- GandalfSivi
#94900 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fala bogu da je neko procitao sta je lik zapravo rekao. Vijetnamcima mi svi izgledamo poput Ronalda i Messija (nismo Azijati)sencobih wrote:Čovjek je rekao sa igračima POPUT Ronalda i MessijaLogovan wrote:Neka bolan, polako, gdje letiš koji klinac.rocco_siffredi wrote:Utakmica manje, odstojanje isto, korak bliže cilju.
U međuvremenu