Tribina jeste jedan od ubjedljivo najvećih krivaca. Naravno, krivi su i ovi u klubu, ali šta mogu uraditi?Maharadza wrote:Jah, samo što su "oprostili" primanje gola sa CENTRA igrališta kao i sa 40 metara GODINU DANA poslije pa potom i 8komada...pa kako ih onda nije stid pa ne "praštaju" i srednji prst, pih!jeza u ledja wrote:Koliko smo se mi igraca ovako kutarisali....usere neku tekmu, ili par tekmi, napravi eksces. I hajmo. To tribina ne prasta.
I koji perfidan način svaljivanja svega na navijače...jeste mi smo za sve krivi, kako nas nije stid kritikovati loše rezultate na svim poljima i očekivati od nekih makar da ponude ostavke nakon najveće bruke u historiji kluba, ako ništa da pokažu kako imaju GRAMA odgovornosti i obraza?!
Ali nije bitno, tribina je za sve kriva, haram joj bilo pa ne zna ni halaliti!
Bojan Pavlović je bio možda sukrivac za jedan gol u momentu kad su mu se počele psovati takve stvari da se i meni zamantalo. Još sam na zapadu bio, mogu misliti kakav je bio odnos istoka.
To jednostavno pokazuje da ljudi koji dolaze na stadion većinom veze nemaju o fudbalu i dolaze na stadion da liječe frustracije. Do 4:0 drastično više krivice za golove imali su Adukor i Mujakić od Pavlovića. Ali Pavloviću smo preventivno skršili sve po spisku.
Klub ga se mora riješiti, cijela sezona je upitna ako ostane na golu znajući šta ga čeka sa tribina. A to Boga mi nije isključivo problem onih u klubu, za to su više krivi oni na tribinama.
Neće ovdje nikad biti bolje, navijači imaju tačno onakvu upravu i igrače kakve zaslužuju, čak i bolje realno.
Evo ja ne vidim nijedan racionalan fudbalski razlog da se Pavlović otjera nakon ove utakmice, a da se isto ne primijeni na barem još 5 igrača koji su protiv Atalante bili gori od njega.