Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Alkos

#9276 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

emigrazione wrote:Malo je reci da pretjerujete, sreca pa ne razmisljamo svi isto i ne gledamo isto na neke stvari i hvala bogu pa nas je jako puno koji se ne slazu sa ovim idiotizmom koji mnogi ispoljavaju prema igracima koji se bune(mozes misliti jebote!!) sto im kasne plate par mjeseci, ali sta ocekivati od bubuljicave djecurlije kojima je bitnije sta da su u fazonu jebavanja i pljuvanja nego da malo sjednu i razmisle svojom glavom. Tako ste i alaimu jebavali dzamijske pragove godinama pa vam je idol postao poslije. Ako je Blekic zaista bio u Milanu a nije gdje je trebao biti to je u redu, je li? Ako Mirza kaze da mu muco, vece zlo i od baljka i alihodzica zajedno, prijeti, svi sute i to je u redu? Eto vas ko islamska zajednica, ako razmisljas drugacije islamofob si. Na kraju krajeva sto ste isli u mostar majke vam, da provocirate igrace, ili sta? Pitchke razmazene...
:skoljka: :shock: :mrgreen:
'Ajde sjasi vise, jebali te igraci i ti njih!!

Inace, bolje popit' flasu viskija pred kokama nego jesti biftek pod upaljenim svjetlima... A ne bi me cudilo da im i zalizani placa ovakva opustanja! Kakva je to ljudina, u skorijoj buducnosti ga vidim kao nasljednika tetke Zilhe!
Logovan

#9277 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

emigrazione wrote:Malo je reci da pretjerujete, sreca pa ne razmisljamo svi isto i ne gledamo isto na neke stvari i hvala bogu pa nas je jako puno koji se ne slazu sa ovim idiotizmom koji mnogi ispoljavaju prema igracima koji se bune(mozes misliti jebote!!) sto im kasne plate par mjeseci, ali sta ocekivati od bubuljicave djecurlije kojima je bitnije sta da su u fazonu jebavanja i pljuvanja nego da malo sjednu i razmisle svojom glavom. Tako ste i alaimu jebavali dzamijske pragove godinama pa vam je idol postao poslije. Ako je Blekic zaista bio u Milanu a nije gdje je trebao biti to je u redu, je li? Ako Mirza kaze da mu muco, vece zlo i od baljka i alihodzica zajedno, prijeti, svi sute i to je u redu? Eto vas ko islamska zajednica, ako razmisljas drugacije islamofob si. Na kraju krajeva sto ste isli u mostar majke vam, da provocirate igrace, ili sta? Pitchke razmazene...
Imaš li još nešto glupo da napišeš ili si završio ???
Vjerujte mi!

#9278 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ali kud na Ilidzhu, momci dragi... shanerchichi moji.
pOZz

#9279 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

Vjerujte mi! wrote:Ali kud na Ilidzhu, momci dragi... shanerchichi moji.
Što dalje od stadiona, manja vjerovatnoća da će biti viđeni. :oops: :skoljka:
GangEvil

#9280 Re: FK Sarajevo

Post by GangEvil »

Stara ti je razmazena...A druga stvar, za te plate jesi li ikad prozivao Sumana mamicu ti razmazenu....A Mirzi ako se prijeti i ako ti to ne odgovara vodi ga kuci stocaru....Ako je Blekic zaista bio u Milanu sta to tebe ili mene zaboli neka stvar...Bio je od svojih para a ne od mojih ili tvojih ili Mirzinih....Alaim mi nikad nije bio idol i o njemu sam uvijek imao isto misljenje kao sto ga imam o tebi (nistarija). A kad si takva faca podji jednom s nama na gostovanje jer te danas nesto nisam vidio na tribini klotzu....I onda se ti nadjes nekoga zvati da je razmazen a samo znas piskariti po forumu pitcko razmazena.....
dobar,ti?

#9281 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

od sad kolektivno mi na ilidzu izlazim oda se druzimo sa igracima :dance:
astala_vistala

#9282 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

dobar,ti? wrote:od sad kolektivno mi na ilidzu izlazim oda se druzimo sa igracima :dance:

Usput ako ih "Slucajno" vidis molim te reci Torlaku da sidje sa stola da se ne ofira beze,ipak u klubu je trenutno teska situacija pa treba imat malo obzira... :x
dobar,ti?

#9283 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

astala_vistala wrote:
dobar,ti? wrote:od sad kolektivno mi na ilidzu izlazim oda se druzimo sa igracima :dance:

Usput ako ih "Slucajno" vidis molim te reci Torlaku da sidje sa stola da se ne ofira beze,ipak u klubu je trenutno teska situacija pa treba imat malo obzira... :x
ma ponijela ga atmosfera, nece vise momak o sebi pri sebi skroman, jede samo virsle i zivi bez struje ne furaju ga moderne stvari :D
smaja_

#9284 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

north

#9285 Re: FK Sarajevo

Post by north »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ovo čovjek kad vidi samo se može najježiti, zbijmo ljudi redove, ne dijelimo se, samo zajedno možemo do konačne pobjede!!!!

Pozdrav svim HZ i pitarima!!!
Impavidus

#9286 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Lesinari?
trans???
exc0d14c

#9287 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Impavidus wrote:Lesinari?
trans???
Šta je bilo?
ODVRATAN_i_GADAN

#9288 Re: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Samo neznam odakle ti pravo da ne razmisljas kao siroke narodne mase? Estakvirulah!
leo karan

#9289 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

astala_vistala wrote:E ovako,neznam kako da poMeM,nas forum je trenutno zatvoren,pa cu ovde da nesto zanimljivo da napisem.

Veceras,na Ilidzi,u clubu "Premum" nasih 7 prvotimaca su cugali,tacnije dok sam ja bio dvije flase Jack Denijelsa su bili na stolu,svaka cast Banetu jedini je pio kolu,znaci nema se za struje i hrenovke ali imaju da cugaju i da se ubijaju.

SVAKA IM CAST JEBO IMA ZALIZANI SVE MRTVO !
e jest zanimljivo u pm
sta tebe boli kurac...
svakom svoje
samo_ovaj_put

#9290 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

pa i hz sema je sinoc proslavio pobjedu u mostaru,nista cudno :D
crazy north

#9291 Re: FK Sarajevo

Post by crazy north »

Baltazar_khan

#9292 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

exc0d14c wrote:
Impavidus wrote:Lesinari?
trans???
Šta je bilo?
Rodio se kilo.
Samo HZ

#9293 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

zlo87 wrote:
astala_vistala wrote:E ovako,neznam kako da poMeM,nas forum je trenutno zatvoren,pa cu ovde da nesto zanimljivo da napisem.

Veceras,na Ilidzi,u clubu "Premum" nasih 7 prvotimaca su cugali,tacnije dok sam ja bio dvije flase Jack Denijelsa su bili na stolu,svaka cast Banetu jedini je pio kolu,znaci nema se za struje i hrenovke ali imaju da cugaju i da se ubijaju.

SVAKA IM CAST JEBO IMA ZALIZANI SVE MRTVO !

Večeras ????? :shock: :shock: :x

Ovo će nam se dešavati dok ne dođe neki trener koji će reći DOSTA SA OVIM SRANJIMA
Da si ih tek sreo na bazenima :lol: :lol: :lol:
Ultragotiva

#9294 Re: FK Sarajevo

Post by Ultragotiva »

Pauza je normalno da ce cugat malo,jel vi mislite da ronaldo rooney messi ne cugaju...imaju 4 mjeseca neka ih malo.Samo vala sto ce im jack mogli su nesto jeftinije narucit...Mislim da su dobili neke pare samo se suti
missko

#9295 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

Zasluzili su najskuplje po ulozenom trudu. Mora da im je Miki dao para iz svog dzepa samo da ga podrze. Sta ce jadnici Bleka i njegovi ih izradili i ostavili bez para pa sad ih ovi uhljupi kupuju za sitnu lovu, ja ih u potpunosti razumijem.
hordas 87

#9296 Re: FK Sarajevo

Post by hordas 87 »

ja bih samo da se zahvalim upravi koja nam je platila put, hranu i piceu Mostaru, ulaznice i povratak ...mislim sta bi mi bez vas :D :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#9297 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

hordas 87 wrote:ja bih samo da se zahvalim upravi koja nam je platila put, hranu i piceu Mostaru, ulaznice i povratak ...mislim sta bi mi bez vas :D :D
Je li to ti nisi dobio kupon za pečenje u Jablanici? :shock:
:D
Impavidus

#9298 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

hordas 87 wrote:ja bih samo da se zahvalim upravi koja nam je platila put, hranu i piceu Mostaru, ulaznice i povratak ...mislim sta bi mi bez vas :D :D
zaboravio si napisat clanovima uprave koji su dali ostavke, a ne ovim...hvala blekicu sto je nasao vremena da nama placenicima sve to sredi, a juce mu milan igrao sa fiorentinom... :thumbup: :D
p.s: ono za lesinare sto sam napisao ocito patka, al reko da vidim ima li jos neko da je cuo istu inf.
hordas 87

#9299 Re: FK Sarajevo

Post by hordas 87 »

Impavidus wrote:
zaboravio si napisat clanovima uprave koji su dali ostavke, a ne ovim...hvala blekicu sto je nasao vremena da nama placenicima sve to sredi, a juce mu milan igrao sa fiorentinom... :thumbup: :D
p.s: ono za lesinare sto sam napisao ocito patka, al reko da vidim ima li jos neko da je cuo istu inf.
za leseve se nebritine sve ce se znati samo sabura :D
Reglan

#9300 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Jesu ga to u dupe primili :lol: :lol:
Locked