2. Sarajevo - Mladost
3. Sloboda - Sarajevo
4. Sarajevo - GOŠK
5. Željezničar - Sarajevo
6. Sarajevo - Zrinjski
7. Zvijezda 09 - Sarajevo
8. Čelik - Sarajevo
9. Sarajevo - Tuzla City
10.Krupa - Sarajevo
11.Sarajevo - Široki Brijeg
HAJDE SARAJ'VO!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fali što imamo već dovoljno golmana.Dr. Kuca wrote:Sta fali momku? Kakva glupost i nebuloza.
Meni se čini da valja, iako je još relativno mlad, ali ako je već priključen prvoj ekipi, znamo šta će se desiti.Raigor Stonehoof wrote:pa ako ne valja nek ga izgubimo. ako valja, ovaj nece ni potpisat valjda.
To je taj.
Mislis onog "lijevog" Goska sto nas je dobio na Kosevu ?Logovan wrote:To je taj.
Naš je igrač već pola godine. Glupost je dovoditi ovako mladog golmana, a ništa nema što bi pokazalo da je talentovaniji od već postojećeg, tj. od Kovačevića. Da se pitam ovog bih poslao na posudbu, a Pavlović i Kovačević bi se mijenjali na golu. Jedan u ligi (Pavlović), drugi u kupu (Kovačević) ili da ovaj drugi pored kupa brani još i protiv Goška i sličnih lijevih ekipa. Sljedeće sezone da se isto uradi (jedina promjena novi prvi golman), pa mu onda polako povećavaš minutažu i dobiješ prvog golmana. Tucaković mi se čini kao klasični igrač koji je gurnut u klub od strane vanjske osobe, odnosno koja nije klupski zaposlenik.
Upravo mislim na tog lijevog Goška, ali ne na način na koji ti prikazuješ.Dinostula wrote: Mislis onog "lijevog" Goska sto nas je dobio na Kosevu ?
Jarane kad smo mi u pitanju nema lijevih ekipa.Mozda forsirati ako dodje Bratstvo ili Kozara.
Gosk je vec ozbiljna ekipa.
da su doveli ovog arežinu, bilo bi šta će nam kockar, budala, nije dobar u glavu itd... a ako je istina to što o njemu pišu, bolje da je kod komšijaCossack wrote:http://scsport.ba/potvrdjeno-za-sc-arez ... jeznicara/
Sreca pa imamo koordinatora za sportski segment pa nam se vise ovakve stvari ne desavaju![]()
EDIT:
http://scsport.ba/talentovani-fudballle ... jerligasa/
A ni ove iznad
Tako je izvučeno i tako treba biti tj mora bitiBeavis wrote:Ako prodjemo Armence, jel prva tekma protiv zabara na Kosevu?
ne prva tekma sa zabarima je u gostima jer UEFA ne dopusta da dva tima iz istog grada igraju za isti dan tako da mi prvu igramo u gostimakakaljin wrote:Tako je izvučeno i tako treba biti tj mora bitiBeavis wrote:Ako prodjemo Armence, jel prva tekma protiv zabara na Kosevu?