Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#92301 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ovi što su otišli - jebite se idioti.

Šofranac produžio.
http://sport1.ba/fudbal/prvotimac-saraj ... vor/120802
Maharadza

#92302 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Grean wrote:
Baltazar_khan wrote:jel gledao ko na sport klubu juniore protiv c. zvezde? koliko samo talenata imamo a dovodimo menadžerski škart u prvi tim :skoljka:
Ovo je grehota sto se propustilo. Vidim pobijedili ih 2-0.

Treba pratiti ako bude kakva repriza.
Pa SK1 ima opciju premotavanja do 72h unazad ko ima telemach duo/trio paket, bilo preko D3 resivera ili preko EON.tv online platforme! :thumbup:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#92303 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Snimanje filma o pobjedi nad nama, kao i sam taj mit o istoj, je dokaz koliko smo mi veliki za njih cak i u njihovim ocima a da oni toga nisu ni svjesni. Ovo je samo dokaz da su manji klub, ubijek ce biti. Nema to veze ni sa trofejima. Ta psihologija manjeg se ogleda u tzv zubandanu, kao nista drugo. Treba se ljudina zahvaliti na ovom, zamisli koliki morast biti u necijim ocima da bi o tome pravio film...
Tomahawk11
Globalni moderator

#92304 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Možemo li završiti s tom pričom? Nije tema o komšiluku.
Cienfuegos

#92305 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cienfuegos »

Pa nisu ferhatovic i avdic komsiluk? Ili jesu? :roll:
Rahmetli Hase se u grobu okrece zbog ovog prvog. Kakvi kreteni :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#92306 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Cienfuegos wrote:Pa nisu ferhatovic i avdic komsiluk? Ili jesu? :roll:
Rahmetli Hase se u grobu okrece zbog ovog prvog. Kakvi kreteni :oops:
Tačno, nisu. Rečeno je, slažem se, nisu trebali ići, cirkus.
Nego nema potrebe da objašnjavamo šta je taj dan i kako ga komšije doživljvaju.
Meni, tebi ili nekom drugom navijaču FKS je to jedan u nizu derbija.
Muhamed Đakmić

#92307 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Zamisli da vatreni navijač Liverpoola snimi film "Kako je naš Rafa popišao Carla Ancelottija" i da kroz cijeli film glorifikuje Liverpoolovu herojsku pobjedu, a među zvanicama se pojave Ancelotti i recimo Shevchenko kao najveći tragičar, obojica sa kezom od uha do uha. To je jednostavno debilizam.
omega369

#92308 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Nek buranija slavi i obiljezava sta hoce, samo sve i jedno "nase" govno koje je bilo na projekciji trajno iskljuciti iz clanstva kluba
Grean

#92309 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Maharadza wrote:
Grean wrote:
Baltazar_khan wrote:jel gledao ko na sport klubu juniore protiv c. zvezde? koliko samo talenata imamo a dovodimo menadžerski škart u prvi tim :skoljka:
Ovo je grehota sto se propustilo. Vidim pobijedili ih 2-0.

Treba pratiti ako bude kakva repriza.
Pa SK1 ima opciju premotavanja do 72h unazad ko ima telemach duo/trio paket, bilo preko D3 resivera ili preko EON.tv online platforme! :thumbup:
Kaze Dzeno da je Zvijezda bila bolja a vidio sam i iz onog sazetka. Kako god mi smo ih uzeli.

Danas u 16.00 protiv SPAL-a.
tcz

#92310 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tcz »

Grean wrote:
Kaze Dzeno da je Zvijezda bila bolja a vidio sam i iz onog sazetka. Kako god mi smo ih uzeli.

prenosel danas?
Dr. Kuca

#92311 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Jucer djeca igrala na kontre, zvijezda imala posjed ali nista konkretno.
Poserem se dini selimovicu u usta.
Cossack

#92312 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Dr. Kuca wrote:Jucer djeca igrala na kontre, zvijezda imala posjed ali nista konkretno.
Dino je uvijek bio FGR :cry:
Dr. Kuca

#92313 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Cossack wrote:
Dr. Kuca wrote:Jucer djeca igrala na kontre, zvijezda imala posjed ali nista konkretno.
Dino je uvijek bio FGR :cry:
Fini Gutac Rackua. Slazem se.
Grean

#92314 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

tcz wrote:
Grean wrote:

prenosel danas?
Izgleda ne prenose. Prenosili Partizan, danas ce Zvijezdu, Olimpiju i Udineze cini mi se, Vojvodinu ali nas nema.

http://sportklub.rs/TV-Program
Labirint

#92315 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Da smo klub, kao što nismo, proglasiti ih sve personama non grata, ko je već bio čeljust i ćevabdžija plus taj mešetar, čisto da se postavi osnova šta i kako se treba raditi... ali, piši propalo...
NuraharuN

#92316 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by NuraharuN »

F&N wrote:Snimanje filma o pobjedi nad nama, kao i sam taj mit o istoj, je dokaz koliko smo mi veliki za njih cak i u njihovim ocima a da oni toga nisu ni svjesni. Ovo je samo dokaz da su manji klub, ubijek ce biti. Nema to veze ni sa trofejima. Ta psihologija manjeg se ogleda u tzv zubandanu, kao nista drugo. Treba se ljudina zahvaliti na ovom, zamisli koliki morast biti u necijim ocima da bi o tome pravio film...
To je srz svega. Da oni kojim slucajem ne postoje, nas identitet kao klub bi bio potpuno isti, sto se za obrnuto ne moze reci. Citava njihova koncepcija svog kluba se dobrim dijelom vrti oko nas. Zato su se negdje oko 92e odjednom sjetili da su antirezimski klub i da smo im mi "oteli" igrace, pa su se onda sjetili radnicke klase kad nam je dosao Tan, pa im je odjednom vlasnistvo stadiona postao bitan kriterij, itd. Da nas nema, mislim da bi se i sami ugasili jer ne bi znali kako dalje, kao kad bi kojot konacno uhvatio pticu trkacicu.
Cossack

#92317 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

NuraharuN wrote:
F&N wrote:Snimanje filma o pobjedi nad nama, kao i sam taj mit o istoj, je dokaz koliko smo mi veliki za njih cak i u njihovim ocima a da oni toga nisu ni svjesni. Ovo je samo dokaz da su manji klub, ubijek ce biti. Nema to veze ni sa trofejima. Ta psihologija manjeg se ogleda u tzv zubandanu, kao nista drugo. Treba se ljudina zahvaliti na ovom, zamisli koliki morast biti u necijim ocima da bi o tome pravio film...
To je srz svega. Da oni kojim slucajem ne postoje, nas identitet kao klub bi bio potpuno isti, sto se za obrnuto ne moze reci. Citava njihova koncepcija svog kluba se dobrim dijelom vrti oko nas. Zato su se negdje oko 92e odjednom sjetili da su antirezimski klub i da smo im mi "oteli" igrace, pa su se onda sjetili radnicke klase kad nam je dosao Tan, pa im je odjednom vlasnistvo stadiona postao bitan kriterij, itd. Da nas nema, mislim da bi se i sami ugasili jer ne bi znali kako dalje, kao kad bi kojot konacno uhvatio pticu trkacicu.
Samo za razliku od nas oni mnogo bolje napreduju i po pitanju stadiona i po pitanju broja titula (prvenstvo/kup).
Maharadza

#92318 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Image

Taman će se uklopiti među klošare i ublehaše, pogotovu sa našim tetoviranim idiotima kao što su hodžić i bekić! :-x
last mohicans

#92319 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Nista mi ne završismo. Hadzic reče do 20.6 bi trebali završiti pojačanja. Ni na vidiku, osim ovog tetoviranog i ofiraza za golmana.
Dr. Kuca

#92320 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

I dalje ne vidim sta je ofiraza za golmana. Bez veze se jedu govna.
last mohicans

#92321 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Je li nije ofirno ponuditi 30 hiljada, pod pretpostavkom da je tačna informacija, a vrlo moguce da je tačna. Mozda je to nivo prve lige, evo recimo Fajic ode u Velez. Sigurno ce više inkasirati nego što bi mi dali za tog perspektivnog golmana. Doduse, iskusan napadač je u pitanju, ne golman. Samo navodim radi usporedbe.
Grean

#92322 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Od svega Kuzmanovic je najveca ofiraza.

Lose smo krenuli a nadati se da ce biti bolje. Hadzicu ce trebati vremena a i nekakvog budzeta za koji mi ne znamo ima li ga i koliki je.

Zrinjski je vec uracunao onih skoro zagarantovanih 1,5 miliona iz Evrope i krenuli su u nabavku. Mislim da se njima osladilo ono prosle sezone sa Mariborom kad ih je samo gol dijelio od prolaza i da su usmjereni prije svega na to pa su siroke ruke.
Cossack

#92323 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Grean wrote:Od svega Kuzmanovic je najveca ofiraza.

Lose smo krenuli a nadati se da ce biti bolje. Hadzicu ce trebati vremena a i nekakvog budzeta za koji mi ne znamo ima li ga i koliki je.

Zrinjski je vec uracunao onih skoro zagarantovanih 1,5 miliona iz Evrope i krenuli su u nabavku. Mislim da se njima osladilo ono prosle sezone sa Mariborom kad ih je samo gol dijelio od prolaza i da su usmjereni prije svega na to pa su siroke ruke.
Zrinjski dovodi beton pojačanja i zaista ne znam kako im možemo parirati sljedeće sezone, posebno sa trenutnom transfer politikom i amaterizmom koji prati istu.
Muhamed Đakmić

#92324 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Kuzmanović je vala bezveze igrač, ničim on nije pokazao da može biti nivo jednog Hebibovića. Anđušić je stvarno perspektivniji.

Samo jeste ofiraža Kuzmanović, dozvoliti onakvom frajeru da te vuče za nos.
Logovan

#92325 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Matej Delač posjetio je danas prostorije FK Sarajevo i učlanio je svog tromjesečnog sina u Bordo klub. Kako govori, svom Sarajevu želi puno sreće u predstojećim Evropskim utakmica.
Pravi momak. :thumbup:
Locked