halali, ali morao sam
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sarlo Akrobata
#92001 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
halali, ali morao sam
-
ibizza
#92002 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E da jos imamo ibizza , gdje bi nam kraj bio?Company85 wrote:ibizza gine zbog stadiona - vol2
-
ibizza
#92003 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jok ba, imam ja malo duzi staz ovdje od tebeMuhamed Đakmić wrote:Hoćeš se samobanovati ako se to ne desi?
Nije ti ovo prvi put da vjeruješ pogrešnim ljudima
- Muhamed Đakmić
#92004 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ali imaš i dosta fula, za koje ne želim da vjerujem da su izmišljotine, nego da ti neko daje pogrešne informacije. A sjeti se šta je prošli put bilo.
-
Company85
#92005 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam vise mislio na ovo sto Đakmić pise, bojim se da ces opet isto zavrsitiibizza wrote:E da jos imamo ibizza , gdje bi nam kraj bio?Company85 wrote:ibizza gine zbog stadiona - vol2
- Baltazar_khan
-
ibizza
#92007 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
hajd pls kopiraj sve te pogrense informacije i sta je to pogresno bilo?Muhamed Đakmić wrote:Ali imaš i dosta fula, za koje ne želim da vjerujem da su izmišljotine, nego da ti neko daje pogrešne informacije. A sjeti se šta je prošli put bilo.
Ne mogu da vjerujem da se ovako rezonuju stvari ovdje...Taj neko je odvajao svoje vrijeme i svoj novac da bi se ubjedjiviao sa Ajnadzicem, kumio, molio ali jednostavno doticni nije htio da popusti i to je sva sustina price. Klub mu licno, pred 10 ljudi u Opstini Centar dao ponude ili staduon Kosevo ili klizaliste, niti jednu nije prihvatio i sta sam ja tu ili neko drugi pogrijesili?
Ova prica od danas/jucer je 1000% istinita i ovog puta se dobilo zeleno svjetlo od opstine, odredjena lokacija, poslala se info vlasniku i vlasnik treba da se ocituje. Sta sad, ako propadne opet kriv ibizza ili ostale bordo budale koje rade na ovome?
P.s. Tan je rekao novoj upravi kada je stadion u pitanju, vi pronadjite 3 miliona KM , ja cu dati 15 miliona, ali dajte da i vi nesto obezbjedite. Ovo sto su mu sad poslali je vise od ta 3 miliona KM!
- Muhamed Đakmić
#92008 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemoj se samo žaliti kad te opet ljudi počnu prozivati, a ja time završavam ovaj razgovor. Opet kažem, ne sumnjam u tvoje namjere, ali ostalo mi je upitno.
- Dinostula
#92009 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko prima gledalaca ovaj stadion Olimpika ?
Njih ugasimo i eto nam stadiona.
Njih ugasimo i eto nam stadiona.
-
ibizza
#92010 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ziv i zdrav ti meni bio, a ti sto su pricali i sto pricaju, vjerujem da osim jedne sezonske/clanske ili klix ulaznice, drugacije nasem klubu nisu nikad pomogli.Muhamed Đakmić wrote:Nemoj se samo žaliti kad te opet ljudi počnu prozivati, a ja time završavam ovaj razgovor. Opet kažem, ne sumnjam u tvoje namjere, ali ostalo mi je upitno.
- Raigor Stonehoof
#92011 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko se o mlijeko oprzi, i u jogurt puse 
tako i ja ovaj put sa ibizzinim najavama
niko sretniji od mene ako si upravu, ali sjecam se kako sam se radovao prosli put kad si najavljivao nesto slicno, pa sipak
tako i ja ovaj put sa ibizzinim najavama
niko sretniji od mene ako si upravu, ali sjecam se kako sam se radovao prosli put kad si najavljivao nesto slicno, pa sipak
- emigrazione
#92012 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Realno neuporedivo veće su šanse da upadnemo u grupnu fazu EL i tamo naletimo npr. na Inter i mlatnemo ih u sred Milana, nego bilo šta vezano za stadion...ne možemo nikoga zadržati dvije godine, a hoćemo stadion....kome?! Ni klub, ni igraci, ni navijači jednostavno ne zaslužuju stadion ništa bolji od trenutnog, a i on je realno predobar...
-
last mohicans
#92013 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ibizza, rahmeta ti Hasetovog,nemoj Boga ti!
Ovo je naš problem, ako je tačno.
https://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/37 ... a-mujakica
- rocco_siffredi
#92014 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko potpise da Mujakic može da ide za ovu smiješnu cifru treba ga objesiti na sred Skenderije.
A što se stadiona tiče, tu nisam mišljenje promijenio. Ići bilo gdje ali da imamo svoj stadion. Novi Grad idealno. Vogošća, Ilidža, bilo gdje samo da se jednom skucimo.
A što se stadiona tiče, tu nisam mišljenje promijenio. Ići bilo gdje ali da imamo svoj stadion. Novi Grad idealno. Vogošća, Ilidža, bilo gdje samo da se jednom skucimo.
- Dinostula
#92015 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A neki dan stavim post da bi mogao otici Mujakic i Adukor raja se uhvatila zezati.last mohicans wrote:Ibizza, rahmeta ti Hasetovog,nemoj Boga ti!
Meni to nije nikakvo iznenadjenje bice pravo cudo ako ga zadrzimo u iducoj sezoni.
Momak je odigrao perfektno.
- Logovan
#92016 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mujakića i Adukora ne smijemo prodavati!!! Pogotovo ne Mujakića, momak haman pa tek počeo igrati i hajmo ga prodati, evo došla fina ponuda. Ma jok, odbiti sve i doviđenja. Neka pričekaju još godinu, dvije.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#92017 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako Tan odluci da se proda, prodace ga. Ja sam siguran da ni Husref a ni bilo ko vodi ikakvog racuna o sportskom segmentu kluba, ga ne bi prodavao, ali kada dodje naredba s vrha, mora se postovati.
Trazili smo, gledajmo sad.
Boli briga Tana za Sarajevom i za rezultatima, to je jasno ko dan, ovako kako se stvari odvijaju, njemu je idealno, svake godine gurnes 2, 3 mlada igraca, pa ih prodas namaknes koji milioncic, koji se onda kao "povrat pozajmice" vracaju Tanu. Scenario idealan za njega.
Da li cemo imati pameti i iskoristiti neke druge pogodnosti aranzmana sa Tanom, vdijecemo. Ovako kako stvari stoje ne mislim da ce se u skorije vrijeme promjeniti kadrovska politika.
Da imamo iskusne pregovarace, koji bi Tana znali i mogli ubijediti da invetiranjem u igracki kadar i rezultate, moze zaraditi vise a i klub da profitira, mozda bi se moglo nesto uraditi. Sa ovim lelemudanima i klimacima glavom, tesko.
Trazili smo, gledajmo sad.
Boli briga Tana za Sarajevom i za rezultatima, to je jasno ko dan, ovako kako se stvari odvijaju, njemu je idealno, svake godine gurnes 2, 3 mlada igraca, pa ih prodas namaknes koji milioncic, koji se onda kao "povrat pozajmice" vracaju Tanu. Scenario idealan za njega.
Da li cemo imati pameti i iskoristiti neke druge pogodnosti aranzmana sa Tanom, vdijecemo. Ovako kako stvari stoje ne mislim da ce se u skorije vrijeme promjeniti kadrovska politika.
Da imamo iskusne pregovarace, koji bi Tana znali i mogli ubijediti da invetiranjem u igracki kadar i rezultate, moze zaraditi vise a i klub da profitira, mozda bi se moglo nesto uraditi. Sa ovim lelemudanima i klimacima glavom, tesko.
-
tcz
#92018 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pogrjesilo se zasto to niste bacili u medije, pa da se izvrsi pritisak preko medija i navijaca da pristane?ibizza wrote:hajd pls kopiraj sve te pogrense informacije i sta je to pogresno bilo?Muhamed Đakmić wrote:Ali imaš i dosta fula, za koje ne želim da vjerujem da su izmišljotine, nego da ti neko daje pogrešne informacije. A sjeti se šta je prošli put bilo.
Ne mogu da vjerujem da se ovako rezonuju stvari ovdje...Taj neko je odvajao svoje vrijeme i svoj novac da bi se ubjedjiviao sa Ajnadzicem, kumio, molio ali jednostavno doticni nije htio da popusti i to je sva sustina price. Klub mu licno, pred 10 ljudi u Opstini Centar dao ponude ili staduon Kosevo ili klizaliste, niti jednu nije prihvatio i sta sam ja tu ili neko drugi pogrijesili?
Ova prica od danas/jucer je 1000% istinita i ovog puta se dobilo zeleno svjetlo od opstine, odredjena lokacija, poslala se info vlasniku i vlasnik treba da se ocituje. Sta sad, ako propadne opet kriv ibizza ili ostale bordo budale koje rade na ovome?
P.s. Tan je rekao novoj upravi kada je stadion u pitanju, vi pronadjite 3 miliona KM , ja cu dati 15 miliona, ali dajte da i vi nesto obezbjedite. Ovo sto su mu sad poslali je vise od ta 3 miliona KM!
ibizza ti si Billy nema sanse da si neko drugi
-
tcz
#92019 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mujkicu vec sad treba produzit ugovor i povecat primanja.rocco_siffredi wrote:Ko potpise da Mujakic može da ide za ovu smiješnu cifru treba ga objesiti na sred Skenderije.
- Grean
#92020 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da Bog da da Tan namakne ista od kluba, ja vjerujem da on i dalje mora da gura.
Za stadion, svi bi volili ali je krupan i imovinsko pravno komplikovan zalogaj.
Pogledajmo samo u regionu ko ga je napravio. Niko do sad. Rijeka je ko usla ozbiljno u projekat i na kraju nista. Budimo realni kad se kritikuje ali da je jad i cemer ovo sto danas imamo to nema dvojbe. Kisne se u 21 vijeku, samo to je dovoljno da vidis gdje smo.
Za stadion, svi bi volili ali je krupan i imovinsko pravno komplikovan zalogaj.
Pogledajmo samo u regionu ko ga je napravio. Niko do sad. Rijeka je ko usla ozbiljno u projekat i na kraju nista. Budimo realni kad se kritikuje ali da je jad i cemer ovo sto danas imamo to nema dvojbe. Kisne se u 21 vijeku, samo to je dovoljno da vidis gdje smo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92021 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako nema utakmica trenutno, da nastavimo priču ovdje.
Hajmo nogirati Husrefa....i šta onda?! Ko je to kandidat za njegovo mjesto?!
Ja ne vidim ni jednog trenutno.
Probali smo sve, dovodili Ješiće, Jarnije, Kodre, pa onda domaće kadrove Uščplića, vratili Čalu, pa eto sad Husrefa...dobro, neka ide i on, ali ja ne vidim šta je onda opcija.
Probali smo sve, dovodili Ješiće, Jarnije, Kodre, pa onda domaće kadrove Uščplića, vratili Čalu, pa eto sad Husrefa...dobro, neka ide i on, ali ja ne vidim šta je onda opcija.
- vicious
#92022 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Thomas BrdaricTomahawk11 wrote:Kako nema utakmica trenutno, da nastavimo priču ovdje.
Ja mislim da kod nas nije nikad bio trener najveci problem (osim Jesica), nego više stalna smjena igrača, nikad nismo odigrali dvije sezone zaredom sa istom ekipom, ili da bar ostanu svi glavni igrači pa da se dopune sa 2-3 smislena pojačanja. Uvijek je rasprodaj najbolje, rastjeraj još 5-6 i daj svake sezone 7-8 novih, nema konstantnosti. Ne znam, to su nekako moja razmišljanja, nisam sad prebrojavao stvarne brojke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92023 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hm, trenerski mag iz njemačke žnj Bundeskevicious wrote: Thomas Brdaric
Ja mislim da kod nas nije nikad bio trener najveci problem (osim Jesica), nego više stalna smjena igrača, nikad nismo odigrali dvije sezone zaredom sa istom ekipom, ili da bar ostanu svi glavni igrači pa da se dopune sa 2-3 smislena pojačanja. Uvijek je rasprodaj najbolje, rastjeraj još 5-6 i daj svake sezone 7-8 novih, nema konstantnosti. Ne znam, to su nekako moja razmišljanja, nisam sad prebrojavao stvarne brojke.
To je realni problem ovih prostora, proda se sve što valja, nešto ode onako, džabe, i onda krpi kako znaš i umiješ.
Nama će, po svoj prilici, otići kreator ekipe, još ako odu, ne daj Bože, Mujakić i Adukor, onda ćemo baš biti oslabljeni.
Nadam se da riješenja neće biti neki bivši asovi iz regije koji nisu sastavili kako treba tri utakmice ili se seljakaju od kluba do kluba.
Ne kontam to nikako, vidjelo se da tu nema hljeba i opet se dovode nekakvi parmaci i slični likovi.
- Dr. Kuca
#92024 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opet cu reci sa 2 brza igraca koja su dobra 1 na 1 ova bi ekipa bila druga dimenzija. naravno da tu treba i stoper i lijevi bek. Nasa krila su dobra u situacijama kad idemo u kontru, dok na postavljenu odbranu meda ne mogu. Samo pametno treba raditi u prelaznom roku.
-
north
#92025 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kažu ne treba ništa unaprijed, treba sačekati kraj i podvući crtu...Slažem se sa tim, samo evo došao je kraj pa hajmo da podvučemo tu crtu
Kako proglasiti ovu sezonu, kako pokušati nazvati taj nazovi pokušaj od igrača, stručnog štaba, ljudi koji vode klub i ostalih?
Čujem ne treba puno mijenjati
, samo jedan igrač, samo ovo samo ono
...Jeste kad završiš sezonu nma način da ti je malo trebalo, kad su te sitnice dijelile od nečega, pa samo treba malo promijeniti i očekivati narednu sezonu OPRAVDANO da ćeš nešto napraviti i osvojiti trofej.....Kad ispadneš u prvom kolu kupa, kad u jednoj sezoni izgubiš tri derbija od moguća četiri, a nijednom ne dobiješ, kad na kraju zaostaješ dvocifren broj bodova za prvakom, kad su kući prokockao XY bodova, onda nemamo pravo reći da nam malo treba...još kad uzmeš da je tako tri sezoen zaredom onda su stvari kristalno jasne
...Nama treba puno, jako puno ...pri tom ne mislim bukbvalno na 11 novih igrača, sve otjerati i tako to, ali sigurno da treba svašta nešto...Da konkretizujem, pdo tim pdorazumijevam ono što sam pisao, dva nova čovjeka u klubu sa fokusom na praćenje prvog tima i omladinskog pogona, i po jedan novi igrač na svakoj poziciji ali jasno da nije nova ubleha po 135465 put...Što se tiče Husrefa, apsolutno sukrivac sa svim ostalim za debakl...ako ga se misli ostavljati u narednoj sezoni, a s obzirom da ne možemo naći boljeg (sutra bi ga mijenjao da možemo boljeg dovesti), onda mu barem dati ultimatum da npr. svako zaostajanje u narednoj sezoni više od četiri boda znači promptno promjeniu na klupi...ianče doći ćemo u situaciju po pedeseti put da u oktobru na -8 mijenjamo, a tad je već prekasno..pa novi trener, alibi nije prošao pripreme, treba mu vremena, sačekajmo proljeće (a tad pogotovo dominiramo
) i tako to...Volumen 25887
..Tako možemo do 2058 godine goniti i nadati se
Uglavnom, cirkus bili i cirkus ostali

Kako proglasiti ovu sezonu, kako pokušati nazvati taj nazovi pokušaj od igrača, stručnog štaba, ljudi koji vode klub i ostalih?
Čujem ne treba puno mijenjati
Uglavnom, cirkus bili i cirkus ostali