Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#70501 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeste dosadni ko je prvi napisao, zašto, kako i gdje...Ako se ispostavi da je tačno, dobro došao u bordo porodicu, a hoce li biti pojacanje, ostaje da se vidi.
Momak ipak ima to internacionalno iskustvo i igranje jačih utakmica.
Ko je od svih pridošlica ove i prošle sezone igrao konstantnije?
Mrzi me googlati, ovako na prvu, samo ovi brazilci, čini mi se.
Momak ipak ima to internacionalno iskustvo i igranje jačih utakmica.
Ko je od svih pridošlica ove i prošle sezone igrao konstantnije?
Mrzi me googlati, ovako na prvu, samo ovi brazilci, čini mi se.
Last edited by last mohicans on 14/02/2016 13:28, edited 1 time in total.
- Raigor Stonehoof
#70502 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Faktor portal i novine drzi sda, pokrenuto da bude konkurencija havazu neposredno prije nego su se pomirili : 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70503 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jbg, ovo mu je oficijelna pozicija; Midfield - Left Midfield.-LIBERO- wrote:Harba je za nase lige top igrac. E sada jel nam bas neophodan? Pa mozda i jeste. Narocito ako se racuna na Evropu i slijedecu godinu ligu 12. Stim da bi se onda na kraju sezone trebalo zahvaliti nekome iz ofanzivnog dijela ekipe (Okic, Velkoski...)
Da nam je neophodniji centralni vezni, zadnji vezni...nesto poput Jajala i Cimija, to je definitivno.
Ja sve zivim u nadi da bi mogao doci i neki takav.
- jeza u ledja
#70504 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
north wrote:Naravno, previše je mahalskih od portala do sada bilo, tako da sve uzimam sa rezervom dok nije sigurica...Mislim, mogao je Dino na kapučinu u hotelu reći dobro bi nam došao Harba, onako usput, i da novinar koji to čuje prenese kako insistira, što baš nije isto...Ali s obzirom da očito ovo je još daleko od završenog, toliko od mene ne ovu temu dok ne bude slika jasnija..leškarenje wrote:Znam ja to,ali ocito da je lakse odmah osuti po nekome prije nego se procita tekst.
Moze novinar napisati i da na njegovom dolasku insistira i Leon Benko,da li bi to bilo relevantno ?
Mislim,papir trpi
Kad sam ja pokusavao objasnjavati kako nesto sto pise u novinama ne mora da bude bas onako kako jeste, ljudi me pokusavaju ubjediti da ako ima dima uvijek ima i vatre. Postoji milion nacina kako se moze iskonstruisati "vijest" ili "informacija" da sustina teksta u stvari potpuno bude izmjenjena.
Neko, ko god da je, napisao ovo "na insistiranje Dine Selimovica" napisao je to sa losim namjerama. Nije sigurno napisao da bi ga pohvalio. Da li je to tacno, a mozda je, to uopste vise nije bitno. Ha jel. Cuj na njegovo insistiranje? E ako nam on dovodi na ovaj nacin igrace, nabijem i njega i onog ko mu ih uvaljuje na kurac. A ovog ko ovo objavljuje, na ovaj nacin, pogotovo ako se ispostavi da uopste nije tacno da Harba dolazi, nabijem isto na kurac.
Sto je najgore, sad ce se razvezati prica o Selimovicima, Dzekama, Balicima, i slicnim, nevezano za to hoce li uopste ovaj doci. A ako ne dodje, onda ce biti prica da se pustaju probni baloni. Win-win situacija, jel.
- jeza u ledja
#70505 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bravo.bjelave wrote:Od nase lige jedino su losiji, ili barem podjedanko su losi, sportski novinari koji je pokrivaju. I uglavnom su korumpirani jer im je nazalost to nacin prezivljavanja.
Ali nisu samo korumpirani. Ima ih koji iz svojih privatnih razloga podrzavaju ili kude nekoga. Neko je s nekim prijatelj, neko je bio na izvoru informacija, pa vise nije, itd, pa na osnovu toga pisu pozitivne ili negativne tekstove. Kod vrlo malo njih ima objektivnosti, da vidis i da je kritican i da je pohvalan istovrenemeno.
A onda postoji i treca vrsta, to je da se pisu kojekakve senzacije, mislim problem novinarstva svugdje a pogotovo kod nas, pa onda pisi sta bilo, samo radi klika. Nije uopste bitno je li tacno, sta tamo pise, koliko si slova napisao, samo je bitno da se klikne. Klik klik klik. I onda jos 5 njih prenese istu informaciju da i oni ugrabe dio klikova.
I sta ce se prodavati? Neka senzacija? Neki prljav ves? Ili neke analize? Znamo odgovor. I normalno, onda to njemu daje podstreka da pise gluposti koje se klikaju.
Sad, sto dugorocno pitanje je koliko tako neko moze opstati kad potpuno izgubi kredibilitet, to je druga stvar.
Nisu ni citaoci toliko glupi ko sto se misli. Naucice s vremenom gdje ne treba klikati jer se pisu gluposti.
- Ned071
#70506 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel fare zametica s kompasom imao licni interes? De nemoj banalizirat stvari....bjelave wrote:Ne prenosi se tekst koji nije u skladu sa uredjivackom koncepcijom portala koji ga objavljuje, a da se pri tome ne doda i vlastiti komentar,odnosno ne ogradi od teza o istom narocito ako je ovako kriticki intoniran. To ti je jedno od pravila u novinarstvu, i to je jasno svakom laiku.
I sad da ne bi dalje otklizavali u prepucavnje ja odustajem.
nemam se namjeru prepucavati na ovoj temi.
- jeza u ledja
#70507 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rijetki su kao on.
A ima ih, koji su dugo pljuvali ovu upravu, pa odjednom postali njihovi vjerni branioci, pogotovo u doba Kodre, nakon kojeg su, (premda su navodno bili dobri prijatelji s njim a nisu uspjeli nijednu izjavu dobiti nakon sto je otisao) potpuno prestali da komentarisu i brane upravu.
Npr takvi su najbolji primjer ovoga o cemu se govori.
Ako vec nisu korumpirani, onda pisu radi svojih interesa i licnih prijateljstava, ili na osnovu toga s kim su i u kojem trenutku dobri u vezi kluba.
Tako da....

A ima ih, koji su dugo pljuvali ovu upravu, pa odjednom postali njihovi vjerni branioci, pogotovo u doba Kodre, nakon kojeg su, (premda su navodno bili dobri prijatelji s njim a nisu uspjeli nijednu izjavu dobiti nakon sto je otisao) potpuno prestali da komentarisu i brane upravu.
Ako vec nisu korumpirani, onda pisu radi svojih interesa i licnih prijateljstava, ili na osnovu toga s kim su i u kojem trenutku dobri u vezi kluba.
Tako da....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#70508 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
to što se ti ne sjećaš je tvoj problem, ali prije nego počneš iznositi nebuloze bar pretraži malo.bjelave wrote:
Osim toga ja se ne sjecam da je sport1 imao kritickih tekstova na rad Uprave do sada, a bilo je materijala, to svi znamo.
- Ned071
#70509 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima ih. Tacno. Al ima i onih kojima su gume busili. Prijetili u jedan ujutro telefonom ili lomili stakla na dvojki jer objavise jedini papire o moonlight kompany obradovicima granovima baljcima i slicno... Jbg licni interes dok su ostale bahe sinani teftedarije sutili ko picoke...jeza u ledja wrote:Rijetki su kao on.
Tako da....
Srecom dodjose neki novi bolji u klub. Pa se to zaboravi fala bogu.
A nema vise ni mehe ni mehinih jarana. Hvala bogu i na tome. Kospe i teletext i lagano...
Sad nastavite srat po sport 1 a svi znate ko su momci ko im je urednik i kakav im je interes
- strong69
#70510 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Je li ovdje tema ko navija za koji portal i njihove novinare?
- armin071
#70511 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma momak sto je najgore nije nista lose rekao.
- jeza u ledja
#70512 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma sport1 je super kakvi su ostali. Nije rijec samo o njima konkretno, mada su i oni sve vise "za klik vise" portal. Mislim nije to nikakav problem, ali ne moze nas niko ubjedjivati da je svima na prvom mjestu uvijek LICNI interes. Stoga, necemo se lagati, ako imas vijest kontra kluba za kojeg navijas, a koja ce ti donjeti klik, tj. pare, naravno da ces objaviti.Ned071 wrote:
Ima ih. Tacno. Al ima i onih kojima su gume busili. Prijetili u jedan ujutro telefonom ili lomili stakla na dvojki jer objavise jedini papire o moonlight kompany obradovicima granovima baljcima i slicno... Jbg licni interes dok su ostale bahe sinani teftedarije sutili ko picoke...
Srecom dodjose neki novi bolji u klub. Pa se to zaboravi fala bogu.
A nema vise ni mehe ni mehinih jarana. Hvala bogu i na tome. Kospe i teletext i lagano...
Sad nastavite srat po sport 1 a svi znate ko su momci ko im je urednik i kakav im je interes
No onda dolazimo do neke nedefinisane sredine - sta je stvarno vijest, informacija, a sta je trac, nagadjanje, konstruisanje argumenata na osnovu poluprovjerenih info? Neko ti dostavi info da taj i taj iz uprave hoce to i to. Je li to tacno? Ima li taj koji ti to govori neki motiv? Postavljas znak pitanja ispred naslova. Znaci da nisi siguran. Ako nisi siguran, zasto pises vijest koja steti klubu na nacin da potpiruje nezadovoljstvo medju navijacima? Znaci jedno je kritika na osnovu onog sto znas ili onog sto mislis, a drugo je plasiranje informacija za koje nisi siguran da su tacne.
Znaci prenosis vijest sa drugog portala koja je jos pod upitnikom - samim tim po definiciji plasiras neprovjerenu vijest. Zasto? Radi klika.
Na jednoj strani ljubav prema klubu, na drugoj strani ljubav prema parama. Sta tu jos treba reci?
Da napises clanak koji kritikuje gomilanje igraca. Nikakav problem. Da napises clanak koji kritikuje taktiku. Nikakav problem. Da napises clanak koji kritikuje manjak akademaca u timu. Nikakav problem.
Ali da plasiras neprovjerene informacije, koje jos uz to nemaju jasnu svrsishodnost za ostatak vijesti, e to jeste problem. To nije novinarstvo, to je zutilo.
Jako je tesko citati bilo sta sto izadje iz usta ili tastature nasih sportskih novinara. Stvarno jako tesko. Toliko je tu zlobe, hinjaluka, korumpiranosti, licnih interesa, bezobrazne samopromocije, uvlacenja u supak, nadobudnosti, licemjerja, itd....da bilo sta covjek da procita sto kritikuje ili hvali bilo koga, odmah prvo sto covjek pomisli - kakvi li su motivi ovog sto je to napisao. Tacno covjeku bude muka citati.
Na forumima je slicno. Oni najglasniji su pljuvaci, kojekakvi informatori, uvlakaci.....tacno vidis da ima ljudi koji direktan interes imaju od tog sto se pise, ukljucujuci i te novinare. Bas da ti se sve zgadi. I neki ljudi koji se cine normalni odjednom pocnu neku sasvim drugu pricu, neke informacije, neke traceve....tek tad vidis kako se lako neko promjeni. Sve radi para.
A ovo pogotovo ukljucuje ljude koji dodju u klub ili direktno imaju (ili MOGU) imati koristi od njih.
Ja vjerujem jedino onima koji istovremeno znaju i pohvalit i kritikovat.
I sa svim ovim recenim, problem novinarstva nije samo problem korumpiranosti vec iskreno i manjka profesionalnosti i znanja.
Sve popraceno sa ne bas sofisticiranim i zahtjevnim citalackim pucanstvom, jelte, naviknutom na standard najgoreg zutila. (Hvala ti Sinane i Fahro!)
- Ned071
#70513 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odlican post. Shvatam sta hoces reci. Mene je drugo nesto raspizdilo. Ja te ljude znam. Znam koliko se muce da naprave portal. Da su prodavali stvari iz kuce da kupe opremu. I zato boli kad ih neko hladno, iz udobne anonimnosti foruma, bez dokaza nazove korumpiranim. Ne ide jbg... Ako jesu dokazi. Il makar reci ja sam taj i taj... Kritikuj tekst nikakav problem. Al su problem etikete koje olako dijelimo...
Ziv bio
Ziv bio
-
bjelave
#70514 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Isjekao si jednu recenicu pa komentiras a nije da se nisi imao materijala osvrnuti i na ostalo. Ali, eto neces. Ja samo ne znam je li vam ovo nova politika, ovaj odnos prema FKS, ili vam se potkrala greska?Velkoski wrote:to što se ti ne sjećaš je tvoj problem, ali prije nego počneš iznositi nebuloze bar pretraži malo.bjelave wrote:
Osim toga ja se ne sjecam da je sport1 imao kritickih tekstova na rad Uprave do sada, a bilo je materijala, to svi znamo.
- Kemal Malovčić
#70515 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeste laici, pa jel čovjek direktor il nije, njegovo je da insistira.
-
bjelave
#70516 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sto kazes da su ti ovi s portala prijatelji, da ih znas, da se vise ne raspravljamo. Ja samo tvrdim da je prenosenja smrdljivog teksta, zlocasto intoniranog, vrlo problematicno.I da cudi kad je rijec o sport1 i odnosu prema FKSNed071 wrote:Jel fare zametica s kompasom imao licni interes? De nemoj banalizirat stvari....bjelave wrote:Ne prenosi se tekst koji nije u skladu sa uredjivackom koncepcijom portala koji ga objavljuje, a da se pri tome ne doda i vlastiti komentar,odnosno ne ogradi od teza o istom narocito ako je ovako kriticki intoniran. To ti je jedno od pravila u novinarstvu, i to je jasno svakom laiku.
I sad da ne bi dalje otklizavali u prepucavnje ja odustajem.
nemam se namjeru prepucavati na ovoj temi.
- Ned071
#70517 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta cemo ako je racno? Samo kazem...
-
bjelave
#70518 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta je tacno? Da Jesic gomila igrace na istim pozicijama ili da mu ih Dino dovodi???Ned071 wrote:A sta cemo ako je racno? Samo kazem...
-
north
#70519 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja stvarno ne mogu i ne želim vjerovati da Dino, onaj k1 borac ili kojekakvi drugi likovi mogu nametati Ješiću igrače a da ovaj samo klima glavom, ništa se ne pita....Mislim da frajer nije valjda toliko vesla sisao, radio je negdje vani, osvajao trofeje u dosta jačoj ligi, imao velikih uspjeha, i padova normalno, pa nije Uščuplić majka mu stara...Ok, nejasno mi je još uvijek dovođenje Kramara, i tu mi je Ješić malo čudan, i za sada jedini upitnik.... niti ga je trenirao, niti imao priliku gledati, lik dugo bez utakmice i očito je tu neka preporuka jaka bila a da je ovaj popustio što se ne bi smjelo dešavati...drugu logiku ja ne vidim.... ali sad da ko god bi da tušne igrača kod nas, a da će Ješić samo klimati, to mi je nestvarno...A čini mi se ko da se takva klima stvara od nekih....prvi kiks Sarajeva, kad nastane lošija atmosfera krenuće priča o groznom prelaznom roku i nametanju igrača od kojekakvih....Mislim već je krenulo, mogu misliti kako će biti nakon 1-2 poraza 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#70520 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To je ključni dio, jer LAŽEŠ iz sebi nekog znanog razloga.bjelave wrote:Isjekao si jednu recenicu pa komentiras a nije da se nisi imao materijala osvrnuti i na ostalo. Ali, eto neces. Ja samo ne znam je li vam ovo nova politika, ovaj odnos prema FKS, ili vam se potkrala greska?Velkoski wrote:to što se ti ne sjećaš je tvoj problem, ali prije nego počneš iznositi nebuloze bar pretraži malo.bjelave wrote:
-
north
#70521 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čovjeku koji je osvajao titule u Bugarskoj, uzimao Liverpool-a na Anfieldu, ubjedljivo najjače ime koje je treniralo u našoj ligi, koji je odavno finansijski riješio svoju egzistenciju da k1 borci i Dino koji nikad nije lopte šutnuo da nameću igrača, a da ovaj na to mora pristati, jer nema druge, ili je u talu za par hiljada eura
...Jebo te Spielberg šta je pitarluk u stanju iskonstruisati u svojoj glavi 
Last edited by north on 15/02/2016 00:09, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#70522 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam mislio da su ovi sa sport1.ba korumpirani, vec da pocinju nesavjesno izvjestavati radi klikova. Mislim ja razumijem da hoces da zaradis, ali imaj neku mjeru i budi oprezan jer ce ti ljudi prestati vjerovati.Ned071 wrote:Odlican post. Shvatam sta hoces reci. Mene je drugo nesto raspizdilo. Ja te ljude znam. Znam koliko se muce da naprave portal. Da su prodavali stvari iz kuce da kupe opremu. I zato boli kad ih neko hladno, iz udobne anonimnosti foruma, bez dokaza nazove korumpiranim. Ne ide jbg... Ako jesu dokazi. Il makar reci ja sam taj i taj... Kritikuj tekst nikakav problem. Al su problem etikete koje olako dijelimo...
Ziv bio
Inace, granica korupcije je mnogo manje jasna nego sto se cini. Plati ti klub da ides s njima da ih izvjestavas, ne moraju ti nista reci hoces li biti fin kad pises o njima ili ne, ali ti ces sam od sebe poceti izbacivati uvlakacke tekstove. Povjeri ti se jedan clan Uprave, uspostavi otvorenu komunikaciju, da ti broj telefona i slicno. Podje nesto po zlu - ovaj iz Uprave tishu-mishu, i ti se uvrijedis i pocnes srati o njima. Uspostavis neku komunikaciju s nekim igracima, s nekim menadzerima, oni ti serviraju razne info, tebi dobro, njemu dobro. U po frke pocne ti taj isti plasirati neke shlj info jer njemu odgovara, ti vise ni ne znas da si njegova marioneta. Igrac kojeg znas dobije nogu iz kluba, pojada ti se, tebi vokri jer su tvog havera sutnuli - drvlje i kamenje po klubu. Sjecam se novinara koji su putovali sa reprezentacijom prije, pa neke price iz aviona i slicno. Ono u vrijeme Pasalica i slicnih glavusa. Pa to sve med i mlijeko. Pa onda price o nekim talentima, o nekim igracima, ono tamo slika nekog "Sinana" sa menadzerom od tog igraca. Ono kad ne znaju ni prikriti, tj. skontati da ce citalac sabrati 2 i 2. I onda u po frke drvlje i kamenje po istim tim ljudima, valjda kad za njih ne bude mjesta u avionu.
Mislim to je pricinjavalo toliku stetu nasem fudbalu dugo godina, najvise zbog tih novinara i zbog toga sto im konkurencija nije mogla nista.
I ove neke novinare kojih se sjecam, i neki portali, pocne to sve fino i krasno. Nakon nekoliko godina uspostave se veze i vezice sa raznim ljudima, onda pocnu neki cudni tekstovi. Vidis ono naginje odjednom u nekom cudnom pravcu. Vec sam to vidio.
Jebiga tesko je odoliti parama koje se vrte u fudbalu. Ligata i Beganovic su poceli kao novinari-simpatizeri Zeljeznicara. Sumnjam da su kad su pocinjali bili u menadzerskim vodama. A vidi ih sad. E, to je ta prica. Novalija nekad davno bio JU, a onda se kao novinar poceo uvlacit svojima u supak, malo na Kipar, malo u Spaniju, gdje li vec, pa prica sve zlatno i krasno, pa onda neke spletke, pa vidis ti nije cisto sve tu.
Pare kvare ljude, jbg.
I sad je tako sto se tice Sarajeva i ovih portala. Sta je cilj tom nekome da napise "na insistiranje Dine Selimovica"? Da obavijesti narod, jel? Da bude kao korektivni faktor? Sta? Meni je interesantno procitati clanak recimo da Zeljeznicar daje mnogo vecu minutazu mladim, a Sarajevo na kapaljku i onda to potkrijepis brojkama. I onda kazes kakva je to politika, kad se vec supljira o Akademiji i to. To je kriticki clanak. Nije kriticki clanak napisati nagadjanja koja danfaju na zutilo.
Tacno je ovo sto bjelave insinuira da su zadnjih par mjeseci poceli mnogo vise kriticki izvjestavati. Zasto, ne znam. Hocu da vjerujem da ce promjeniti plocu ako na proljece krenemo sa dobrim rezultatima, sa istom ovom ekipom u i oko tima.
Tacno je isto tako da je isti taj medij, sport1, u zadnjih nekoliko mjeseci mnogo toga zestoko fulio, u vezi nekih prinova u FKS, kao i u vezi ostalih klubova. Nemas ti sta uvjeravati ljude da je Stojcev pregovarao sa Slobodom, "i da mu je odlazak iz Grcke neminovan" kad vidim da nije tacno. Ti trebas da shvatis da informacija od nekog nije nuzno istinita, a cak i da jeste, ako se ne ostvari, ti ces izgledati smijesno. Uradi to deset puta, jedanaesti put raja nece tako brzo letit da klikne.
Taj isti portal se ovdje otvoreno reklamira, ne znam veze i ne zanima me, ali ocigledno imaju neke veze sa bracom koja drzi Klix, ili ih placaju za reklamu, jer koliko znam neki drugi sajtovi su automatski blokirani sa foruma. I kad pocnes skoro svaki dan gledati postove sa linkom na tu stranicu za neke smijesne "vijesti", onda malo postane naporno. Kontam simpaticni ste, ali nemoj me pravit budalom. Sve kao mi smo drukciji, a onda pocnes iste one stvari radit kao i drugi.
I da se na kraju razumijemo, sport1 je i dalje portal na kojeg prvo idem da pogledam ima li kakvih novih vijesti. Ovo ja, kao vjerni citalac pa malo gundjam.
- emigrazione
#70523 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Malo se pretjeruje oko spominjanja Muminovica i sl...lik se bavio malim fudbalom i imao svoju ekipu, išao na turnire gdje se igralo za lovu, potezao pištolje na sudije i protivničke igrače( zbog ove budale su se promijenila pravila na vogoscanskom turniru kojeg je ovaj silom i represijom redovno osvajao)...Harba je bio najbolji igrač na male i logicno da ga ovaj kaparise i voda sa sobom...
extra je igrač i sve i jednoj ekipi u ligi bi bio pojacanje, a Dzeka mu sigurno nije nikakav menadžer...
extra je igrač i sve i jednoj ekipi u ligi bi bio pojacanje, a Dzeka mu sigurno nije nikakav menadžer...
-
TOM SCHOLZ
#70524 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da bi ljudi iz kluba koji se bave odnosima sa javnošću morali raditi više i blagovremeno davati relevantne izjave i informacije i to pred kamerama.Raja je nestrpljiva pred početak prvenstva ( a jest se vala i ova pauza otegla) i svi smo gladni informacija,pravih naravno.Sve dok se u profesionalnom smislu ne podignemo i na tom planu na jedan viši nivo biće mjesta za razne dezinformacije i portalske senzacije.Dakle,ne primajte ništa na prvu,pogotovo ne na volej,jer u krajnjoj liniji nije više ni bitno šta se piše i gdje se piše jer će TEREN BITI MJERILO ZA SVE.north wrote:Čovjeku koji je osvajao titule u Bugarskoj, uzimao Liverpool-a na Anfieldu, ubjedljivo najjače ime koje je treniralo u našoj ligi, koji je odavno finansijski riješio svoju egzistenciju da k1 borci i Dino koji nikad nije lopte šutnuo da nameću igrača, a da ovaj na to mora pristati, jer nema druge, ili je u talu za par hiljada eura...Jebo te Spielberg šta je pitarluk u stanju iskonstruisati u svojoj glavi
- Logovan
#70525 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
north wrote:Čovjeku koji je osvajao titule u Bugarskoj, uzimao Liverpool-a na Anfieldu, ubjedljivo najjače ime koje je treniralo u našoj ligi, koji je odavno finansijski riješio svoju egzistenciju da k1 borci i Dino koji nikad nije lopte šutnuo da nameću igrača, a da ovaj na to mora pristati, jer nema druge, ili je u talu za par hiljada eura...Jebo te Spielberg šta je pitarluk u stanju iskonstruisati u svojoj glavi
Pojedinci kada skontaju neku teoriju zavjere u svojoj glavi, nema šanse da odustanu od nje. Forsiraju je toliko da ona postane istina.