Ma ima par debila koji su se Rustemović baš "natovarili" na leđa pa šta god on da uradi počnu ismijavati. Jedina šteta za njih je što će momka morati gledati svaku utakmicu u prvoj postavi i što će momak na kraju sezone biti ocijenjen kao jedan od najboljih igrača.leškarenje wrote:Vidim da se ovo Instagram provlači svugdje, ne kontam šta je to toliko loše ako se objavi slika, pa nije je na pola treninga objavio jebem ga, mislim bez veze se ovo spočitava![]()
Imamo Krajišnika na sredini
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vazna
#70376 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- jeza u ledja
#70377 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rustem Instagram, a.k.a. Drina Zvornik. 
-
sencobih
#70378 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rustem ce u kombinaciji sa Reisom čuda činiti
- jeza u ledja
#70379 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zato sto su njih dvojica najmatoriji ne znaju sta je Instagram, Facebook, i to. Jos uvijek koriste Altavistu. 
-
sencobih
#70380 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I mi radimo na poslu pa opet stgnemo da tarlahamo po netu, a i sta bi drugo igrači radili? Ne smiju se prejedati, pušiti, piti. Jedino da frizure sređuju i da se tetoviraju 
Last edited by sencobih on 07/02/2016 20:36, edited 1 time in total.
- Logovan
#70381 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slažem se da s tim, neće trenirati 24 sata, ali raju nervira što se svako malo izbacuju slike k'o na traci. A i logično je što dolazi do nerviranja.leškarenje wrote:Meni je šega, kaže treniraj jebo te Instagrampa neće trenirati 24 sata... i ako ćemo prozivati, samo Benko i Dzemo ne objavljuju slike
Slikanje u raznim pozama, pa u krevetu, pa u wc-u, pa u kuhinji, pa se pokazuju pločice, bicepsi, tricepsi, onda dođu slike sa individualnih treninga, slike sa kafe, itd, itd.
- ZonFon
#70382 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne smeta meni kad igrac pokazuje bicepse, tricepse i plocice nego me strasno nervira kad tog istog u duelu 1 na 1 otrese igrac Travnika, Slavije, Mladosti DK, Viteza, Slavije, Celika, Borca...ja razumijem kad neka ekipa koja je ispod nas na tabeli ima jednog igraca jaceg nego mi, pa vidis da nas ne moze meda protiv njega. Ali kad 10 ekipa na istoj toj poziciji imaju jaceg igraca onda mi se place.Logovan wrote:Slažem se da s tim, neće trenirati 24 sata, ali raju nervira što se svako malo izbacuju slike k'o na traci. A i logično je što dolazi do nerviranja.leškarenje wrote:Meni je šega, kaže treniraj jebo te Instagrampa neće trenirati 24 sata... i ako ćemo prozivati, samo Benko i Dzemo ne objavljuju slike
Slikanje u raznim pozama, pa u krevetu, pa u wc-u, pa u kuhinji, pa se pokazuju pločice, bicepsi, tricepsi, onda dođu slike sa individualnih treninga, slike sa kafe, itd, itd.Mene podsjećaju na one nafurane tinejdžerke, koje su ovisne od facebooku, instagramu i ostalim društvenim mrežama.
-
todd_smith
#70383 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa da su imali sta u glavama zavrsavali bi doktorate, ne bi po njivama komad koze ganjali gore-dolje
- Logovan
#70384 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To je jedan od razloga zašto raju nerviraju slike po društvenim mrežama, a na terenu se vuku, dopuštaju da ih udaraju, a da ne uzvrate, ne prilaze sudijama, protivničkim igračima i slično. Dobiješ dojam da se radi o običnim pičkicama.ZonFon wrote:Ne smeta meni kad igrac pokazuje bicepse, tricepse i plocice nego me strasno nervira kad tog istog u duelu 1 na 1 otrese igrac Travnika, Slavije, Mladosti DK, Viteza, Slavije, Celika, Borca...ja razumijem kad neka ekipa koja je ispod nas na tabeli ima jednog igraca jaceg nego mi, pa vidis da nas ne moze meda protiv njega. Ali kad 10 ekipa na istoj toj poziciji imaju jaceg igraca onda mi se place.Logovan wrote:Slažem se da s tim, neće trenirati 24 sata, ali raju nervira što se svako malo izbacuju slike k'o na traci. A i logično je što dolazi do nerviranja.leškarenje wrote:Meni je šega, kaže treniraj jebo te Instagrampa neće trenirati 24 sata... i ako ćemo prozivati, samo Benko i Dzemo ne objavljuju slike
Slikanje u raznim pozama, pa u krevetu, pa u wc-u, pa u kuhinji, pa se pokazuju pločice, bicepsi, tricepsi, onda dođu slike sa individualnih treninga, slike sa kafe, itd, itd.Mene podsjećaju na one nafurane tinejdžerke, koje su ovisne od facebooku, instagramu i ostalim društvenim mrežama.
- jeza u ledja
#70385 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja i dalje ne mogu povezati kakve veze postavljanje slika na Instagramu ima sa igrom na terenu...
-
THEC
#70386 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
dosadno raji, pa daj da se raspravlja o bilo cemujeza u ledja wrote:Ja i dalje ne mogu povezati kakve veze postavljanje slika na Instagramu ima sa igrom na terenu...
-
north
#70387 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nikakve, kurton od priče....Kakve veze ima postavljanje slika grob ga jebo, hoće li to uticati da će se neki igrač manje zalagati ili će to psihološki ili fizički spustiti ekipu....Zabranjeno je dopisivanje preko face-a, objavljivanje poruka, slikanje nije nikakav problem, iako haj treba imati i tu mjere da budemo pošteni......Ko papagaj se ponavlja priča kako drugi lemaju, jedino mi ko pičketine, naravno bilo je i takvih tekmi kada smi svi bili bijesni, ali to nije pravilo, ima toga i u drugim klubovima....sad će se reći jebo druge klubove...Evo ti fino fino navede primjer kako Ronalda otrese igrač Granade, pa šta bi oni tamo trebali da su kiksali, a sekunda im falila, to je kao kad mi kiksamo npr. u Zvorniku, zapaliti sve u klubu i igrače, ko što bi mi sve rušili čim malo nije kako bi trebalo...Onaj piše kako uprava leti u Antaliju, sada se spominje slikanje, neko priča o lošoj opremi, ma njesra priča, a ništa konkretno što je vezano za teren i rezultate koje tek trebamo da vidim kakvi će biti...leškarenje wrote:Ma evo i ja se pitamjeza u ledja wrote:Ja i dalje ne mogu povezati kakve veze postavljanje slika na Instagramu ima sa igrom na terenu...
-
todd_smith
#70388 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fazon je valjda u tome sto taj Ronaldo radi sve to i opet kako god ali opet uzme Granadu, nasi dodju kurce se i onda popuse od Mladosti i onda se vrate kuci i nastave se kurciti. I onda iznervirani navijac to vidi i doda ulje na vatru.
Mene licno ne zanima, neka se slikaju, osim fudbala "lajkovi" su im ionako jedini izvor paznje.
Mene licno ne zanima, neka se slikaju, osim fudbala "lajkovi" su im ionako jedini izvor paznje.
-
todd_smith
#70389 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa jesu, ali objasni ti to onom paceniku sto igracu psuje mrtve zbog pogresnog pasa, kamoli zbog poraza od trostruko manje ekipe. A znas i sam koliko ih samo na tribini ima, a tek po kafanama.
- Logovan
#70390 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ronaldo se ionako zna u dosta situacija ponašati k'o pička, ništa novo.leškarenje wrote:Uscuplic se slaže sa vama za fizičku spremu, sad ce to drukčije izgledati u to sam ubijeđen a to se vec moglo vidjeti u zadnjih par utakmica. Pa neće se jarane stocati po terenu, udaraju i oni,pa otrese večeras Ronalda igrač Granade jbt.... i ovo za sudije, vazda smo govorili za Čelik, za Joldica i ine sa su seljaci zato sto ganjaju sudije. Kapiten priča sa sudijom, šta imaju ostali ganjati sudiju, seljački je to.
Puno raji toga smeta, samo teren i ono na njemu mi može smetati, a ovo Instagram, kurac palac pa gdje vi i u kojem svijetu živite
Ako npr. Rustemovića protivnički igrač odgurne u duelu, on se uplaši, pa mu ne smije uzvratiti, onda stavljanje slika sa treniranja, tricepsa i svega ostalog iznervira raju.
- Logovan
#70391 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pogrešno si me shvatio.
Kao prvo Rustemovića sam naveo kao primjer, nemam ništa protiv njega. A kao drugo nije problem kada igrač izgubi duel, nego kada u duel uđe k'o uplašeni balavac od 14 godina. Isto je problem kada igrač u duelu izgubi loptu i umjesto da nastavi ganjati protivničkog igrača, on stane k'o ukopan. Poslije pičkasto odigrane utakmice, igrač dođe na društvenu mrežu i postavi sliku sa mišićima.
Kao prvo Rustemovića sam naveo kao primjer, nemam ništa protiv njega. A kao drugo nije problem kada igrač izgubi duel, nego kada u duel uđe k'o uplašeni balavac od 14 godina. Isto je problem kada igrač u duelu izgubi loptu i umjesto da nastavi ganjati protivničkog igrača, on stane k'o ukopan. Poslije pičkasto odigrane utakmice, igrač dođe na društvenu mrežu i postavi sliku sa mišićima.
- haris0032
#70392 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo mi ti prijatelju rece kad sam spominjao Pumu da bih volio da nas obaci. Pa da ti sad odgovorim, jebo te Haad. Rozi.Raigor Stonehoof wrote:jebla te puma

- Maharadza
#70393 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znači ne samo da je kvalitet nula nego su i preskupi uzimajući u obzir da je to NIKAKAV brend, evo neko je to malo na gg forumu analizirao i poredio pa kopiram:haris0032 wrote:Ovo mi ti prijatelju rece kad sam spominjao Pumu da bih volio da nas obaci. Pa da ti sad odgovorim, jebo te Haad. Rozi.Raigor Stonehoof wrote:jebla te puma
Znači bruka i sramota....Samo cu reci
Maribor, adidas duxerica 19,95 eura = 39 KM
Haad "duxerica" 72 KM
Maribor, adidas duxerica Liga Sampiona 17,94 eura = 35 KM
Sarajevo, Haad duxerica 72 KM
Maribor, bar sal 13,50 eura = 26,4 KM
Sarajevo, bar sal 30 KM
Maribor, kapa 11,90 eura = 23,27 KM
Sarajevo, kapa 19 KM
Maribor, adidas dres 34,98 eura = 68,41 KM
Sarajevo, haad dres 85 KM
Maribor, majica kratki rukav 8,45 eura = 16,53 KM
Sarajevo, majica kratki rukav 19 KM
Prosjecna plata u Sloveniji 1008,10 eura = 1917,67 KM
Prosjecna palta u BiH = 838 KM
Jos uporedite kvalitet...
-
todd_smith
#70394 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da apsolutno niko ne moze negirati kradju koja se sastoji od KVALITETA i CIJENE stvari u fan shopu.
Ljetos kada je bijeli dres tek izasao, 80KM je kostao za clanove. A kvalitet je malo reci bio najgori koji sam ikada u zivotu vidio za neki sportski artikal. Cak bolji kvalitet siguran sam mozes naci na Otoci, na pijaci.
Ali sto se tice dizajna i ostaloga, aferim.
Radije bih da se potrude da poprave to sa domacom kompanijom, nego da ulazu trud da dovedu Pumu, Nike i slicno.
Ljetos kada je bijeli dres tek izasao, 80KM je kostao za clanove. A kvalitet je malo reci bio najgori koji sam ikada u zivotu vidio za neki sportski artikal. Cak bolji kvalitet siguran sam mozes naci na Otoci, na pijaci.
Radije bih da se potrude da poprave to sa domacom kompanijom, nego da ulazu trud da dovedu Pumu, Nike i slicno.
- Maharadza
#70395 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I ja mislim da je lakše natjerati haad da popraviti kvalitet nego natjerati nike/pumu/adidas da nam dizajniraju i izbacuju dresove kada god to poželimo, + ima to svoju draž i privlačnost kada se možeš pohvaliti da nosiš domaći brend, meni barem!todd_smith wrote:Mislim da apsolutno niko ne moze negirati kradju koja se sastoji od KVALITETA i CIJENE stvari u fan shopu.
- Raigor Stonehoof
#70396 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
normalno da ima, zato i kazem jebo pumu i adidas i ostale okupatorske marke. ako smo nezadovoljni haadom, treba sjest s njim i dogovorit sta i kako, ili pronaci drugu domacu firmu.Maharadza wrote: ima to svoju draž i privlačnost kada se možeš pohvaliti da nosiš domaći brend, meni barem!
- jeza u ledja
#70397 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Primjetio sam i ja kod Rustemovica pickaste reakcije na neke duele. Ono voli se zavaljat se sto jes jes. Mislim da to ima veze sa njegovim lomom noge. Al ne moze se fakat reci da ulazi mlako u duele, pogotovo kad ga poredis s Radovcem. Ima i dug dijagonalni pas sto nisam vidio ni kod Cimija prije, medjutim nema i dalje sigurnost na lopti rilikom iznosenja i one kratke pasove koji su krucijalni.Logovan wrote:Ronaldo se ionako zna u dosta situacija ponašati k'o pička, ništa novo.leškarenje wrote:Uscuplic se slaže sa vama za fizičku spremu, sad ce to drukčije izgledati u to sam ubijeđen a to se vec moglo vidjeti u zadnjih par utakmica. Pa neće se jarane stocati po terenu, udaraju i oni,pa otrese večeras Ronalda igrač Granade jbt.... i ovo za sudije, vazda smo govorili za Čelik, za Joldica i ine sa su seljaci zato sto ganjaju sudije. Kapiten priča sa sudijom, šta imaju ostali ganjati sudiju, seljački je to.
Puno raji toga smeta, samo teren i ono na njemu mi može smetati, a ovo Instagram, kurac palac pa gdje vi i u kojem svijetu živite
Ako npr. Rustemovića protivnički igrač odgurne u duelu, on se uplaši, pa mu ne smije uzvratiti, onda stavljanje slika sa treniranja, tricepsa i svega ostalog iznervira raju.
No u svakom slucaju nas ubjedljivo najjaci igrax u sredini.
-
sencobih
#70398 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
mozda je adidas kvalitetan, ali nas prema nasem renomeu bi zapao neki šablonski dizajn, pa baš kao reprezentacija, dok ne vidiš grb ne znaš je li grčka ili je bih. Ovako šaraj kako hoćeš i kada hoćeš.todd_smith wrote:Mislim da apsolutno niko ne moze negirati kradju koja se sastoji od KVALITETA i CIJENE stvari u fan shopu.
-
Nadzorna_ploca
#70399 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve istina mada ne znam samo koji je razlog Radovcu da mu je svaki potez pickasti i isprepadan.
-
1946--1987
#70400 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja vala nemam nista pritiv sablonakog adidasa kad vidim u cemu frajer pije kafu u sred antalije

Jebiga, mi smo ga progurali kad je sportska oprema u pitanju, mi smo pioniri.Sad pravi i za mnoge druge timove kao sto su velez ili radnik kao i neke kosarkaske ( ono sto sam ja upratio ) a isporucuje nam ovo smece.Klasicni nas odnos prema poslu, sto bi rekli "nasa posla"

Jebiga, mi smo ga progurali kad je sportska oprema u pitanju, mi smo pioniri.Sad pravi i za mnoge druge timove kao sto su velez ili radnik kao i neke kosarkaske ( ono sto sam ja upratio ) a isporucuje nam ovo smece.Klasicni nas odnos prema poslu, sto bi rekli "nasa posla"