Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#70276 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo ponudu treba okrenut u nasu korist. Nekako navlacit levate do milion i po eur. i odbit ih hladno. Za buduce klubove koji budu nudili ne mogu dat ispod te cifre i samo se moze trazit veci iznos. Glupani mogu samo dic cijenu.
-
nebitan lik
#70277 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dino je navijac tako im je i odgovorio,sva sreca sto ja nisam neki direktor,Ibrakovic je za ove pencilin bio
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#70278 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma Dino i Kusta su naletili na volej raskopcanom, nigdje veze reakcija. Koji se qrc javljaju na telefon gg.ba i u afektu daju izjave. Nadam se da ih je dobro zabolilo i da se nece vise lizati sa svakom sugom na sta ih odavno upozoravamo.
- Stroj-2
#70279 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne kontam sta su raja usplahirila toliko. Pa ovo je njima dogadjaj godine kao i pobjeda na derbiju. Nisu nista osvojili zadnjih godina, jedino prodaja maksuma i dovodjenje ovih polovnjaka kvazi pojacanja. Dino i Kusta su ovo trebali s rezervom uzet i na kulturan nacin izignorisat ili opalit cifru ogromnu, pa nek se klate. Bezveze unose nervozu u klub i raju stvaraju nepotrebne tenzije.
-
nebitan lik
#70280 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad bi ja za Memiju poslao 100 milja mada ne vrijedi zoliko,sa obrazlozenjem da su kako su oni rekli prodali najveceg svog talenta za 400 milja
- nKrkan
#70281 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Boli me qrac za neke tamo klubove i njihove ponude
Takođe me zaboli što neko diže atmosferu kao

Takođe me zaboli što neko diže atmosferu kao
- nKrkan
#70282 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naši se trebaju izjasniti kakav sistem žele u narednoj sezoni.
Sloboda i Zrinjski su se izjasnili da hoće samo trokružno , kamenjari još nisu ništa rekli , Čelik se za sada jedini izjasnio da hoće play off za prvaka i za opstanak .
Sloboda i Zrinjski su se izjasnili da hoće samo trokružno , kamenjari još nisu ništa rekli , Čelik se za sada jedini izjasnio da hoće play off za prvaka i za opstanak .
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#70283 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da sam ja na mjestu Dine, poslao zvanicni odvovor.
"Postovani,
Vasa ponuda je smijesna i jako nas je nasmijala u ovim zimskim danima. Mnogo Vam hvala na tome.
S postovanjem"
Istu bih poslao njima, slimao i poslao medijima.
Ali i ovo sto je Dino odgovorio je vise nego dobar odgovor, malo u afektu ali razumljivo. Ocigledno je da je sve dobro osmisljena provokacija u saradnji sa njihovim medijima.
No ovo se uvijek obije o glavu provokatorima tako ce i njima, samo polahko.

"Postovani,
Vasa ponuda je smijesna i jako nas je nasmijala u ovim zimskim danima. Mnogo Vam hvala na tome.
S postovanjem"
Ali i ovo sto je Dino odgovorio je vise nego dobar odgovor, malo u afektu ali razumljivo. Ocigledno je da je sve dobro osmisljena provokacija u saradnji sa njihovim medijima.
- Maharadza
#70284 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa govnagovna prvi objavili, nuff said!F&N wrote:Da sam ja na mjestu Dine, poslao zvanicni odvovor.
"Postovani,
S postovanjem"
- BHF_Manijak
#70285 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako Zeljin mediji, a glavni i odgovorni urednik se ne odvaja od clanova Uprave FKS?!
To sto oni zele pravo na ekskluzivitet nad sarajevskim klubovima, pa ove informacije prve do njih dodju, to je drugi par carapa.
To sto oni zele pravo na ekskluzivitet nad sarajevskim klubovima, pa ove informacije prve do njih dodju, to je drugi par carapa.
- nKrkan
#70286 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pravda za sve pripadnike sedme sile 
-
THEC
#70287 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jel to hoces da kazes da je Began nas ?BHF_Manijak wrote:Kako Zeljin mediji, a glavni i odgovorni urednik se ne odvaja od clanova Uprave FKS?!![]()
a sto se tice lige poslije skracenja samo play off i play out dolaze u obzir, trokruzni sistem je sranje
- nKrkan
#70288 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imamo 30 dana da se izjasnimo kakav sistem hoćemo tak piše u faktoru 
-
kakaljin
#70289 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Po meni bi bilo dobro da bude ili trokruzni sistem, ali da se treca utakmica igra na stadionu onoga ko je u prve dvije utakmice u medjusobnom bio bolji, ili cetverokruzni sistem gdje bi sa svakim igrao po dva puta kuci i na strani.
- supercali
#70290 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cetverokruzni je najjednostavniji i najposteniji od svih
Imat ces i vise utakmica sto nama itekako treba i to je to
-
THEC
#70291 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
da igramo 44 kola ? - nema teorije, u trokruznom sistemu ce uvijek biti nezadovoljnih jer ce neko biti dva puta domacin, a samo zamisli da gostujemo dva puta recimo Slobodi,Zrinjskom i Sirokom, nema smisla, zato je 22 kola regularnog dijela i jos 10 kola u ligi za prvaka ili ligi za opstanak najidealnije rijesenjekakaljin wrote:Po meni bi bilo dobro da bude ili trokruzni sistem, ali da se treca utakmica igra na stadionu onoga ko je u prve dvije utakmice u medjusobnom bio bolji, ili cetverokruzni sistem gdje bi sa svakim igrao po dva puta kuci i na strani.
- jeza u ledja
#70292 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa jel to trokruzni ili cetverokruzni sistem?THEC wrote:zato je 22 kola regularnog dijela i jos 10 kola u ligi za prvaka ili ligi za opstanak najidealnije rijesenje
Slazem se da bi on bio optimalan. Tri utakmice, gdje jedan tim ima domacinstvo vise, je besmisleno.
-
THEC
#70293 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne ovo bih nazvao vise kao dvokruzni sistem + liga za prvaka ili za opstanak( koje bi brojale po 6 timova, znaci dodatnih 10 kola) ono ispada da ces sa nekim igrati 4 puta ali neces sa svima pa nije bas klasicni cetverokruzni da se tako izrazim, jer takav sistem bi imao 44 kola, svak sa svakim da igra 4 puta a to je previse, a za trokruzni vec rekoh a eto i sam kazes bilo bi besmislenojeza u ledja wrote:Pa jel to trokruzni ili cetverokruzni sistem?THEC wrote:zato je 22 kola regularnog dijela i jos 10 kola u ligi za prvaka ili ligi za opstanak najidealnije rijesenje![]()
Slazem se da bi on bio optimalan. Tri utakmice, gdje jedan tim ima domacinstvo vise, je besmisleno.
Last edited by THEC on 04/02/2016 00:14, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#70294 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
On veli da je Olimpicov.THEC wrote:jel to hoces da kazes da je Began nas ?BHF_Manijak wrote:Kako Zeljin mediji, a glavni i odgovorni urednik se ne odvaja od clanova Uprave FKS?!![]()
a sto se tice lige poslije skracenja samo play off i play out dolaze u obzir, trokruzni sistem je sranje
Samo kazem oko koga se vrti, covjek valjda namirisao kes i priliku. Eh sad je do vasih kako ce reagovati.
- supercali
#70295 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nek se igra 44 kola kad ne igraju europu ionako
A nek u dogledno vrijeme smanje na 10 i imas 36 kola i u europi eventualnih 6 i to je to
A nek u dogledno vrijeme smanje na 10 i imas 36 kola i u europi eventualnih 6 i to je to
- Logovan
#70296 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjda ćemo se izjasniti za dvokružni sistem (22 kola), pa da se onda liga podijeli na ligu za prvaka i na ligu za opstanak. Opet svako sa svakim i to bi bilo dodatnih 10 kola. Ukupno 32 kola. Po meni odlično.nKrkan wrote:Imamo 30 dana da se izjasnimo kakav sistem hoćemo tak piše u faktoru
Trokružni je glup do bola, ali kada pogledam sa druge strane, sve je bolje od današnjeg sistema takmičenja.
- Capajebo
#70297 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dvokruzni sa playoffom je najbolji sistem moguci trenutno 
-
THEC
#70298 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
i naravno bez ikakvog polovljenja bodova i slicnih egzibicija, kao sto imamo primjere u nekim ligama poput belgijske
- jeza u ledja
#70299 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da. Mislim da se vecina ljudi slaze u ovome.
Jedini jos bolji sistem bi bio da liga ima samo 10 timova i onda svako sa svakim po 4 puta, 36 kola i udri.
Jedini jos bolji sistem bi bio da liga ima samo 10 timova i onda svako sa svakim po 4 puta, 36 kola i udri.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#70300 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
4 derbija u godini ce dovesti do toga da na derbiju imas 3000 gledalaca.supercali wrote:Cetverokruzni je najjednostavniji i najposteniji od svih
Za ligu najbolji play off sistem.