Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946--1987

#69951 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Boli nas kzrac za tvoje misljenje ali nazalost imas pravo da ga iznosis. :mrgreen:

Poselami mucu na dorucku djabnom :thumbup:
Sarajevski-Seljak

#69952 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

Beze trosis slova, ne citam tvoje bljuvotine :kiss:

Image
Logovan

#69953 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sarajevski-Seljak wrote:Neojte ga Quotat, tako vam Allaha :mrgreen: Da ne citam bljuvotine jednog smurfa...

Image

Rahat :mrgreen:
:thumbup:
Od sada je i kod mene na ignor listi.
trener-profesionalac

#69954 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by trener-profesionalac »

jao ljudi me ignorisu...cuj ljudi :D
Stroj-2

#69955 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Jarane ovo sport odnosno fudbal svi grijese i imaju padove. I veliki klubovi grijese pa se vracaju zato svi i volimo tu igru u i oko klubova. Nista i niko nije perfektan. Bezveze trosis slova.
trener-profesionalac

#69956 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Stroj-2 wrote:Jarane ovo sport odnosno fudbal svi grijese i imaju padove. I veliki klubovi grijese pa se vracaju zato svi i volimo tu igru u i oko klubova. Nista i niko nije perfektan. Bezveze trosis slova.
ako si mislio na mene ja to i govorim.ovdje se pokusava prikazati ova uprava kao nepogresiva.ja ukazujem na greske ali to ne prolazi kod ljudi zaslijepljenih necim sto je proslo.uzeli smo titulu sada smo peti , vratili dugove pa probili budzet.napravili ekipu pa placamo da odu.jedina ekipa koja placa igracima da idu iz nje a pojacanja ni na vidiku.ako je ovo dobar rad onda me zanima sta je los
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69957 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Koja je poslijeratna uprava bila bolja?

Da se razumijemo, itekako i sam imam kritike za neke stvari, i sgmente. Ali bilo sta vaditi iz konteksta, i cijeline atmosfere i rezultata, je zlonamjerno. A nadam se da nisi zlonamjeran.
trener-profesionalac

#69958 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

-LIBERO- wrote:Koja je poslijeratna uprava bila bolja?

Da se razumijemo, itekako i sam imam kritike za neke stvari, i sgmente. Ali bilo sta vaditi iz konteksta, i cijeline atmosfere i rezultata, je zlonamjerno. A nadam se da nisi zlonamjeran.
nikad zlonamjeran.ovdje ako slijepo ne slijedis moju ideologiju u svemu ne samo u sportu zlonamjeran si.kazem znaci rekao i ponavljam.do sada u nekim segmentima odradili dobar posao.vrh njihov dalje ne umiju.ima i objektivnih razloga.tan ne daje pare za pojacanja.njega interesuju za sada samo mladi.sta dalje i kako dalje vidjeli smo u ovih nesto vise od pola godine od titule.ne umiju.sam dolazak ovog malezijca tanovog u upravu je dokaz tome a sto su neki slijepi pored ociju njihov problem.majka mu stara sto debelite oko avazovih novinara i onda ih citirate,dajete im intervju.pljuvali su po Sarajevu mnogo ali zanimljivo da se reagovalo tek kada su dirnuli u akademiju i nase mlade igrace.sto li smao tada.a po rezultatima do sada smo poslije rata dvije titule osvojili prije bordo prijatelja i ne znam tacno koliko kupova.po finansijama ne znam jer nemamo uvida u rad ove urave.vracen dug ali smo probili budzet u trenutnku kada prodamo cimirota,stojceva,pare od evrope.
Stroj-2

#69959 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

trener-profesionalac wrote:
Stroj-2 wrote:Jarane ovo sport odnosno fudbal svi grijese i imaju padove. I veliki klubovi grijese pa se vracaju zato svi i volimo tu igru u i oko klubova. Nista i niko nije perfektan. Bezveze trosis slova.
ako si mislio na mene ja to i govorim.ovdje se pokusava prikazati ova uprava kao nepogresiva.ja ukazujem na greske ali to ne prolazi kod ljudi zaslijepljenih necim sto je proslo.uzeli smo titulu sada smo peti , vratili dugove pa probili budzet.napravili ekipu pa placamo da odu.jedina ekipa koja placa igracima da idu iz nje a pojacanja ni na vidiku.ako je ovo dobar rad onda me zanima sta je los
Kontam ja tebe odlicno. Al ne mozes gledat samo negativnost, okreni plocu i pogledaj iz drugog ugla sta sad imao a sto prije imali, naravno postoje nedostaci i niko nije nepogresiv ni oni nisu. Igraci koji idu jednostavno su svoje odsluzili ne uklapaju se vise u viziju trenera ni kluba, pa nece niko penziju ovdje zaradit dolaze mladji i spremniji, to je fudbal. Nismo mi kone da nam je rezim stari ostavio stadion i terene, a zovu nas rezimskim klubom, morali smo nesto svoje imat da krenemo od pocetne tacke, a vecini smeta ovo stanje bez dugova i sto imamo jaku podlogu.
emigrazione

#69960 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ako ti je Edis ubleha zlonamjeran si do jaja i tu sva priča završava...
trener-profesionalac

#69961 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

emigrazione wrote:Ako ti je Edis ubleha zlonamjeran si do jaja i tu sva priča završava...
nisi bitan uopste.niti sam pricao sa tobom pa nemamo sta zavrsavat
Last edited by trener-profesionalac on 23/01/2016 00:48, edited 1 time in total.
nebitan lik

#69962 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Nadam se da ce nas admini postediti ovog ispiranja mozga,ovih ubacenih elemenata,pa jednu lijepu rijec nije napisao,nit je bilo koga il bilo sta pohvalio vec konstantno pljuje,uglavnom ide na blok valjda ga ostali nece citirat
Objektivni navijac

#69963 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Objektivni navijac »

@trener-profesionalac je jedan od rijetkih forumasa na ovoj temi,,kojega ima smisla citati. Pokusava kriticki razmisljati i ukazivati na ogromne propuste uprave. Naravno,nije sve u pravu ali razmislja i pokusava,sto sa a priori pozitivno. S druge strane imamo masu bezlicnih placenika uprave. Uprava sto radi od kada je dosla je prodavanje muda pod bubrege ili kako se to danas kaze PR. Tako da i ovi glasni i agresivni forumasi su dio PRa ,jedne grupe ljudi koji pojma nemaju o fudbalu,pa svoje neznanje onako jalijasko-mahalski pokrivaju supljom.
jalijas74

#69964 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

Objektivni navijac wrote:"jalijasko-mahalski"
Image

:evil: :evil: :evil:

OK je iznjeti misljenje ali da ovoliko naginjes ka besplatnom grahu i avetima nase klupske istorije to nije uredu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#69965 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Objektivni navijac wrote:@trener-profesionalac je jedan od rijetkih forumasa na ovoj temi,,kojega ima smisla citati. Pokusava kriticki razmisljati i ukazivati na ogromne propuste uprave. Naravno,nije sve u pravu ali razmislja i pokusava,sto sa a priori pozitivno. S druge strane imamo masu bezlicnih placenika uprave. Uprava sto radi od kada je dosla je prodavanje muda pod bubrege ili kako se to danas kaze PR. Tako da i ovi glasni i agresivni forumasi su dio PRa ,jedne grupe ljudi koji pojma nemaju o fudbalu,pa svoje neznanje onako jalijasko-mahalski pokrivaju supljom.
Aha....kup, titula, rijeseni dugovi.... 8-) suplja, nema dalje :skoljka:
Kaligrafija

#69966 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kaligrafija »

trener-profesionalac wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:Neojte ga Quotat, tako vam Allaha :mrgreen: Da ne citam bljuvotine jednog smurfa...

Image

Rahat :mrgreen:
sta ima sarajevski seljak kako si ti.....
test vidi moze i sa java tel. :D
sencobih

#69967 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Ne znam sta se događa, ali ova tišina daje inspiraciju za smisljanje svakakvih teorija. Mi nismo navikli na rad bez halabuke pa nam je neobičan ovaj muk i stalno iščekujemo nešto da se desi i primamo se na razne priče. Uglavnom vrijeme koje je pred nama ce nam sve reći.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69968 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ne mozemo tako razgovarati. Ovo nije 'zatvoreni' forum samo za navijace Sarajeva, gdje i prolaze takve uvrede i odnos prema navijacima komsijskog kluba. Ovim vrijedjas dosta dobrih i korektnih forumasa plave boje. Nije fino.
trener-profesionalac wrote:............sa stokom sa sugavice ........
Banned user for reason “Uvrede, i neprikladan nacin komunikacije.”-14 dana-
» trener-profesionalac
armin071

#69969 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Poginu covjek zbog svojih :lol:
Raigor Stonehoof

#69970 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Ponosan sam na sebe sto sam uzeo slabije komsinice (damsel in distress :D ) u zastitu prijavivsi post sa uvredama na njihov racun :D

Sad jos ovaj drugi account da mu ukinemo
Reglan

#69971 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

VRATITE NAM MAHALU
nebitan lik

#69972 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Objektivni navijac wrote:@trener-profesionalac je jedan od rijetkih forumasa na ovoj temi,,kojega ima smisla citati. Pokusava kriticki razmisljati i ukazivati na ogromne propuste uprave. Naravno,nije sve u pravu ali razmislja i pokusava,sto sa a priori pozitivno. S druge strane imamo masu bezlicnih placenika uprave. Uprava sto radi od kada je dosla je prodavanje muda pod bubrege ili kako se to danas kaze PR. Tako da i ovi glasni i agresivni forumasi su dio PRa ,jedne grupe ljudi koji pojma nemaju o fudbalu,pa svoje neznanje onako jalijasko-mahalski pokrivaju supljom.
Ja sam dio PRa hahhaha,sta covjek ovdje nece sve procitati
Koshpa

#69973 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

Nije mahalska :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... evo/182409

Sretno i da nam budes pojacanje :thumbup:
strong69

#69974 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Imate slican rjecnik. Ti i ovaj trener profesionalac. A argumenata nemate nikako.
Koshpa

#69975 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

strong69 wrote:
Imate slican rjecnik. Ti i ovaj trener profesionalac. A argumenata nemate nikako.
Jedno te ista osoba ;-)
Locked