Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#69776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nevjerovatno ali s druge strane i žalosno, koliko ovo sve izgleda ozbiljno, mislim na ove uslove, koliko se vidi da smo se u stvarima van terena odmakli od drugih, fakat ovo sve izgleda profesionalno, od terena, opreme, priprema koje čemo imati, i onda na onom najvažnijem, a to je teren pokažeš da si samo obični prosjek u ligi, mislim 5 na tabeli i iza Radnika, treba li više...Sjesti i plakati
...Ali eto, da se ne vračamo u prošlost, kažu gledaj naprijed samo, pa gledačemo, vidječemo šta donosi naredni period..Svaki put kažem sad ili nikad, pa evo opet ču, i pri tome ne mislim na titulu, nego da napokon se oslobodimo tih bolesti i budalaština oko stalnih kriza, turbulencija...Da mi je samo dočekati da prolječe odigramo normalno do kraja, samo bez onih cirkusa, mijenjanja trenera nakon par kola, neka dočekamo kraj sezone sa trenerom, da se možemo pogledati u ogledalo i reči nije loše to bilo, borili su se cijelo vrijeme baš ko oni zadnji par kola do pauze, pa makar i treči na kraju bili i tako izborili Evropu iako to jeste katastrofa i nikoga ne zadovoljava ali o tome je trebalo razmišljati na početku, sada nije realno u ovakvoj situaciji postavljati ultimatum da se mora uzeti titula kad si u ovakvoj situaciji...Ako je to puno što tražim, i ako ni to nismo u stanju, nego opet nakon pet kola novi trener, optuživanja ko je kriv, koga treba razapeti, onda jebi ga više, predajem se i gubim svaku nadu oko ovog kluba da če ikad biti bolje značajno 
- Raigor Stonehoof
#69777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
north wrote:Nevjerovatno ali s druge strane i žalosno, koliko ovo sve izgleda ozbiljno, mislim na ove uslove, koliko se vidi da smo se u stvarima van terena odmakli od drugih, fakat ovo sve izgleda profesionalno, od terena, opreme, priprema koje čemo imati, i onda na onom najvažnijem, a to je teren pokažeš da si samo obični prosjek u ligi, mislim 5 na tabeli i iza Radnika, treba li više...Sjesti i plakati...Ali eto, da se ne vračamo u prošlost, kažu gledaj naprijed samo, pa gledačemo, vidječemo šta donosi naredni period..Svaki put kažem sad ili nikad, pa evo opet ču, i pri tome ne mislim na titulu, nego da napokon se oslobodimo tih bolesti i budalaština oko stalnih kriza, turbulencija...Da mi je samo dočekati da prolječe odigramo normalno do kraja, samo bez onih cirkusa, mijenjanja trenera nakon par kola, neka dočekamo kraj sezone sa trenerom, da se možemo pogledati u ogledalo i reči nije loše to bilo, borili su se cijelo vrijeme baš ko oni zadnji par kola do pauze, pa makar i treči na kraju bili i tako izborili Evropu iako to jeste katastrofa i nikoga ne zadovoljava ali o tome je trebalo razmišljati na početku, sada nije realno u ovakvoj situaciji postavljati ultimatum da se mora uzeti titula kad si u ovakvoj situaciji...Ako je to puno što tražim, i ako ni to nismo u stanju, nego opet nakon pet kola novi trener, optuživanja ko je kriv, koga treba razapeti, onda jebi ga više, predajem se i gubim svaku nadu oko ovog kluba da če ikad biti bolje značajno
halali al bode oci, oslijepih
-
north
#69778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne radi tipka meko slovo, neki kuršlus sa tastaturom nastao 
- Raigor Stonehoof
#69779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pa stavis "c", svi ce te razumjet a nije ofirno 
-
north
#69780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobro profesore KaraklaiCu, uzeto u obzir samo da te ne bode više u oči 
- Logovan
#69781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Desni tri puta bolje izgleda.
- Reglan
#69782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max

- Grean
#69783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Megiddo wrote:To i jeste crnjak.todd_smith wrote:Ono sto je vama crnjak, meni je realizam. Zadnji post napisan poslije Sirokog na Kosevu, za kojeg su govorili "crnjak" danas raja slavi djela sprovedena koja su tad kocila neke stvari tipa igraci koji se moraju otjerati, strucni stab i slicno. Ali nejse, svi smo tu zbog jedne stvari tj jedne svetinje sve ostalo je tu i tamo.
zato sam i pitao generalno u vezi jesica, bio tu 10 godina ili sutra otisao, svejedno je, jedno ostaje![]()
Ja nemam povjerenja u Ješića, povjerenje imam u Dinu i kompaniju. I znam da ono što čekam(o) može kasniti sezonu, dvije možda i više al' da će doći.
Najskuplji komentar na temi.
Moze kasniti ali znamo da ce doci, kad tad. Kad se sjetim vremena kad sam mislio da ovo mogu docekati samo ako se reinkarnisem u nekom buducem zivotu a i da je i to vrlo upitno. Ma bilo je crno da crnje ne moze.
- emigrazione
#69784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jao koliko kenjanja i svrsavanja u par stranica, pa to je da se najezis....momci imate li vi neku mjeru, ko plovak ste jebote sad gore sad dole....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#69785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobar ovaj drugi trening dresReglan wrote:Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max![]()
A to za nove dresove ne kontam. Kako vise nijansi bordo? Leskarenje kaze - kragna vise nece visiti. Znaci ima kragnu, lici na ovaj aktuelni?
Moze se nekome svidjati ili ne - i meni se nesto od nove opreme svidja, nesto i ne - al' se ne moze poreci da se Haad bas trudi oko nas.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#69786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Leskarenje najjaci brat ovdje, kunem se
Ok, hvala na info. Vidim uvezao se ti s njima poravo. Ako izvuces neku fotku 'lijepi' je ovdje. Svi jedva cekamo
Ok, hvala na info. Vidim uvezao se ti s njima poravo. Ako izvuces neku fotku 'lijepi' je ovdje. Svi jedva cekamo
- Logovan
#69787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa vjerovatno da je trening oprema, nema šanse da bude prvi ili drugi dres. Valjda će više tu kragnu popraviti, k'o da ti je ne znam šta.leškarenje wrote:Meni ovaj rece da je ovo trening opremaLogovan wrote:Desni tri puta bolje izgleda.a da su dresovi beton,nece vise kragna visiti uglavnom .
Bude li u fan shopu biće najmanje 60-70 maraka, možda čak i više. Na tih 30 KM zaboravi.Reglan wrote:Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max![]()
- Reglan
#69789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Mozda ovaj fazon tih bordo, svijetlija i tamnija bordo
-
ibizza
#69790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Lesko je najveci bordo bolesnik kojeg poznajem
On, supruga,tri djevojcice- svi sa bordo obiljezijima i na tekmu, skoro svaku 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#69791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel ko skont'oleškarenje wrote:Evo trening dresova...kaze mi ovaj cova sto radi u Haadu da su novi dresovi ekstra dobri,ima kaze dvije-tri nijanse bordo boje na njima,nisam vidio...
Desni, bolji
Sad' me jos vise interesuje kakvi ce biti ti zvanicni, kada se Haad ovoliko zadao oko trening dresova
- Stroj-2
#69792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel nam ovo dolazi pojacanje iz Nimberga !? 
- Logovan
#69793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@leškarenje Jesi to ti crtao?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Logovan
#69795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
leškarenje wrote:JesamLogovan wrote:@leškarenje Jesi to ti crtao?ali sa projektorom...bacis sliku koju hoces,lagano zadas "suhom" olovkom samo da ostane ono okvirno kako treba da izgleda i onda poslije kist u ruke i gari
mene ledja safatala drama dok sam ovo zavrsio.
Pusti leđa, isplatilo ti se, što je najbitnije.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#69796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovu mozes kaciti k'o zastavu iznad kapije (vezano za onu pricu sa HZ teme
Svi smo mi fanatici, al ti....
- Stroj-2
#69797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Aferim lesko, aferim

-
todd_smith
#69798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemam pojma sto su novu garnituru izbacili, meni bzvze dresovi fkt, kao nesto iz odbacene hrpe dizajna za Galatin dres. TJ AKO JESU DRESOVI
Jer pola kazu za trening, pola novi dres, ako je za trening onda neka rade sta hoce neka je rozo sto se mene tice
Kazem bzvze jer ove sto smo sad imali ove sezone tj
-bordo sa bijelom kragnom
-bijeli sa linijama preko prsa
-bijeli/bordo sa imenima
ta tri dresa su meni preprepredobra, po meni najjaci dizajn/ovi koje smo usudio bih se reci pa cak ikada do sada imali, samo da su doradili na materijalu i tu investirali da bude top kvalitet jer ono sto se prodaje u fan shopu za bijeli dres je uzas, ali dizajn predobar
Jer pola kazu za trening, pola novi dres, ako je za trening onda neka rade sta hoce neka je rozo sto se mene tice
Kazem bzvze jer ove sto smo sad imali ove sezone tj
-bordo sa bijelom kragnom
-bijeli sa linijama preko prsa
-bijeli/bordo sa imenima
ta tri dresa su meni preprepredobra, po meni najjaci dizajn/ovi koje smo usudio bih se reci pa cak ikada do sada imali, samo da su doradili na materijalu i tu investirali da bude top kvalitet jer ono sto se prodaje u fan shopu za bijeli dres je uzas, ali dizajn predobar
-
todd_smith
#69799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ti si onda slijep ili samo jednu rijec procitas i pritisnes "odgovori", jer fino kazem ovi sad dresovi tj od pocetka ove aktuelne sezone su meni prejjebeni i da su ekstra
ovo za danasnje kazem pola raje kaze trening, pola dres...ako je za trening onda me zalibo da je rozo taman, ali za dresa mi je glupo kada imas vec 3 verzije koje ne znas koja je bolja od koje
ovo za danasnje kazem pola raje kaze trening, pola dres...ako je za trening onda me zalibo da je rozo taman, ali za dresa mi je glupo kada imas vec 3 verzije koje ne znas koja je bolja od koje
- R2D2_SA
#69800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Lesko je li tebi raja kad dodje u kucu odmah pita gdje je odjel za clanstvo, da uzmu clansku
Svaka cast.
A Toddu ce ovi novi dresovi biti preprepredobri kad izadje garnitura poslije njih
Cekamo nijansirane onda
A Toddu ce ovi novi dresovi biti preprepredobri kad izadje garnitura poslije njih
Cekamo nijansirane onda