Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ješa je masno skup trener, ali baš dobar. Možda je procjenio da je efikasnije uigrati ono što ima nego dovoditi polovnjake sa istoka. Vi objektivno imate sasvim kurentnu ekipu. Sasvim dovoljno bi bila 2 igrača, nazad i u vezi.
Ricken wrote:Ješa je masno skup trener, ali baš dobar. Možda je procjenio da je efikasnije uigrati ono što ima nego dovoditi polovnjake sa istoka. Vi objektivno imate sasvim kurentnu ekipu. Sasvim dovoljno bi bila 2 igrača, nazad i u vezi.
Nije tako vec Jesic dovodi one igrace koje zna,igrace za koje zna da ce odgovoriti zadacima.koje on postavi a ne da eto dovede nekog onako,uostalom.vec 3 ugraca smo.doveli nekom je to malo meni je mjera
Ricken wrote:Ješa je masno skup trener, ali baš dobar. Možda je procjenio da je efikasnije uigrati ono što ima nego dovoditi polovnjake sa istoka. Vi objektivno imate sasvim kurentnu ekipu. Sasvim dovoljno bi bila 2 igrača, nazad i u vezi.
Nije tako vec Jesic dovodi one igrace koje zna,igrace za koje zna da ce odgovoriti zadacima.koje on postavi a ne da eto dovede nekog onako,uostalom.vec 3 ugraca smo.doveli nekom je to malo meni je mjera
Kuadio, Simeunović i dva brazilca su po meni dovoljna pojačanja za ofanzivni dio ekipe. Još treba pojačati vezu i odbranu sa maksimalno 2 ili 3 igrača.
ovaj prelazni rok sušta suprotnost dosadasnjim.
Do sada su treneri imali alibi i vadili se na naslijeđene igrače, sada bi se trebalo znati i ko je kriv i ko je zaslužan
north wrote:Ne znam je li generalno bilo upućeno, ili meni, ali ja to nisam pisao niti mislim...dva "velika" dovedena igrača, ispadoše najveći promašaji
Da se hoće jednom naučiti ova škola
Stepanov nije promašaj. To što je raskinut ugovor, ne znači da je promašaj. Mislim da je on izgubio želju da igra za nas zbog suspenzije. A možda nije bio u najboljim odnosima sa upravom ili Ješićem.
Barbarić, Kovačević, Mihojević. Ubaciti Akademca ili dovesti još jednog?