Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#67576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Image

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#67577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Ješić: Na proljeće obećavam potpuno drugačije Sarajevo

http://sport1.ba/jesic-na-proljece-obec ... -sarajevo/
Sarajevski-Seljak

#67578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

Velkoski wrote:Ješić: Na proljeće obećavam potpuno drugačije Sarajevo

Ako Jesic ne pokusava da "nas" kupi sa ovim izjavama, nego misli sve ovo sto govori... Moglo bi ovo i na dobro izac, ali vidjecemo na polusezoni....
Pitar sa Kariba

#67579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Eki, Bogdanović......
:oops:
omega369

#67580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

za jesica bi najpametnije bilo da nista ne govori a pogotovo da ne obecava. nek se pokrije debelim jorganom po glavi i neka suti.

napravi nesto na terenu pa onda pricaj
cpu_fan

#67581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

Nama niko živ ne odgovara :roll: Ne odgovara Uščuplić jer ne zna dvije sastaviti, a sad ni Ješić jer upotreblava prosto-proširene rečenice.
Sarajevski-Seljak

#67582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sarajevski-Seljak »

cpu_fan wrote:Nama niko živ ne odgovara :roll: Ne odgovara Uščuplić jer ne zna dvije sastaviti, a sad ni Ješić jer upotreblava prosto-proširene rečenice.

Za sve je Ibrakovic kriv :zzzz: :mrgreen:
supercali

#67583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

omega369 wrote:za jesica bi najpametnije bilo da nista ne govori a pogotovo da ne obecava. nek se pokrije debelim jorganom po glavi i neka suti.

Sta ce ba napraviti sa ekipom kad su spremni kao mi na forumu a.kozda i forumasa ima spremnijih
Ja sam siguran da ce jesic odraditi pripreme kako treba dovesti pojacanja koja misli da mu trebaju a prodati ako se bude moglo prodati sto mu ne treba tako da cemo sigurno vidjeti drugacije sarajevo
Mislim da je ovo jedini trener uz pliseka od rata na ovamo koji profesionalno radi posao trenera
cpu_fan

#67584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

supercali wrote:
omega369 wrote:za jesica bi najpametnije bilo da nista ne govori a pogotovo da ne obecava. nek se pokrije debelim jorganom po glavi i neka suti.

Sta ce ba napraviti sa ekipom kad su spremni kao mi na forumu a.kozda i forumasa ima spremnijih
Ja sam siguran da ce jesic odraditi pripreme kako treba dovesti pojacanja koja misli da mu trebaju a prodati ako se bude moglo prodati sto mu ne treba tako da cemo sigurno vidjeti drugacije sarajevo
Mislim da je ovo jedini trener uz pliseka od rata na ovamo koji profesionalno radi posao trenera
O tome se i radi. Da je on prošao pripreme sa ovom ekipom i da je on selektir'o ja bih prvi tražio da ode. Ovako nadati se da će se moći skrpiti do pauze i sljedeću polusezonu mu leći na grbaču !
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Vidjet cemo sve. Mi cemo svakako biti tu uz klub :mrgreen:
Al tesko da veca skupina bezkarakternih osoba, sa izrazenim egom, i raspustenoscu, moze se skupiti na slijedecem slaganju ekipe. A ocito ce to preslagivanje biti na polusezoni, i to dosta rigorozno.

Slabiji i sa ovoliko oscilacija, tesko da mozemo biti. Jaci, i nije bas tako tesko to postici. Da sastavimo 'strucni stab' nas sa foruma :D , kvalitetnije bi selektirali ekipu, pripremili je...a to je vise od 70% do uspjeha.

Kao sto rekoh, sve cemo vidjeti. :thumbup:
Pitar sa Kariba

#67586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Evo Jesi miliJona, nek' ga skrsi na 2 igraca ali da znamo da su pojacanja. :D
Logovan

#67587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Podrška Ješiću. :thumbup: :thumbup:
omega369

#67588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

ja vise glupavih opravdanja a u krace vrijeme od jesicevih ne vidjeh, a svaka druga tekma poraz... zato i kazem, sto vise radi a manje prica bice svima bolje. Mi takvi ne spremni rastavimo radnik i zrinjski na proste faktore, ali eto "ne spremni" smo za mladost... uh, samo neka suti.

sve ce se vidjeti na terenu
supercali

#67589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

omega369 wrote:ja vise glupavih opravdanja a u krace vrijeme od jesicevih ne vidjeh, a svaka druga tekma poraz... zato i kazem, sto vise radi a manje prica bice svima bolje. Mi takvi ne spremni rastavimo radnik i zrinjski na proste faktore, ali eto "ne spremni" smo za mladost... uh, samo neka suti.

sve ce se vidjeti na terenu
Ja glupljeg rezonovanja ne vidjeh od doba susica na klupi repke
Al ajde
Zamisli dodjes u ekipu gdje radi haman ko sta hoce gdje su na pripremama igrali lastisa a dzeno brojo na americkom i sl gluposti
A to da su rastimali zrinjski i radnik i nisu bas iako svaka ekipa ima bljeskova pa i sarajevo u tim utakmicama
Pa nas 11 fo4umasa da se skupimo kladim se da bi u premijer ligi u sezoni bar jednom pobjedili iako smo diletanti po pitanju fudbala

Opet par utakmica ne moze biti reper da se ocjenje rad bilo kojeg trenera pa makar dosao i murinjo
Tomahawk11
Globalni moderator

#67590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Nek covjek pravi ekipu. Samo nek ne bude vise nekih misterioznih pojacanja koja vise ne igraju nego igraju, koji su tu, a nema ih.
omega369

#67591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

cpu_fan wrote:Nama niko živ ne odgovara :roll: Ne odgovara Uščuplić jer ne zna dvije sastaviti, a sad ni Ješić jer upotreblava prosto-proširene rečenice.
Nije jesic doveden da bude lektor, nego da bude trener. 3 pobjede i 2 poraza su najblaze receno premalo od njega za sada. tako da ta prica "niko nam ne valja" ne stoji
Maharadza

#67592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Image
cpu_fan

#67593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

Počelo je počelo:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/cistka ... /151030109

P.S. koliko će Ješić biti sad na klupi kad je otpis'o zeta ?
vicious

#67594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vicious »

Zetu hvala za sve što je dao u bordo dresu, ali treba znati kad je vrijeme da napraviš mjesto drugima.

Nadam se da će Ješić imati podršku uprave da ovo istjera do kraja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#67595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Uf...ko ce igrati drugog stopera.....beka? OK, prekrizio, ne pise nista ko ih mijenja, sto je bitnije.
Mada ne vidim drugaciji nacin kako se moglo rijesiti sa Puzigacom i Tatomirovicem. Hvala za sve, ali vrijeme je rastanka.
omega369

#67596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

hajde barem sad znamo da je zet kriv za brukanja u posljednje vrijeme. nek nije kriv onaj sto je ikandea nedovoljno oporavljenog ubacio u igru i jos ga stavio na stopera...
Raigor Stonehoof

#67597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

bio sam za tatomirovicevo stavljanje na klupu i povremene ulaske, ali ovo mi je malo previse
Pomenuti fudbaleri od današnjeg dana neće više trenirati i dijeliti svlačionicu sa prvim timom Bordo kluba, a Stručni štab na čelu sa Miodragom Ješićem donio je ovu odluku u skladu sa usvojenom vizijom duguročne fudbalske koncepcije i igre našeg Kluba.

Navedeni fudbaleri upućeni su na rješavanje svog statusa kao i individualnog treninga kako bi imali mogućnost da ostanu u formi do pronalaska novog profesionalnog angažmana.
ali hajde, da ne kenjam ko pojedini, nadajmo se najboljem. ovo bi moglo znaciti vise minuta za mihojevica.
Cienfuegos

#67598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cienfuegos »

Koliko su samo ovi igraci smjenili trenera, vrijeme je da neko i njima stane u kraj! Samo naprijed Jesicu :thumbup:
al-em

#67599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Otkako je postao kapiten, tatomirovic medju losijim igracima. A usput je i dozvolio da se smjenjuju treneri, hoda po terenu, tuce na treningu. Zdravo šnjuro.

Vratite stepanova pa da ne primamo golove vise ikako.
cpu_fan

#67600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

omega369 wrote:hajde barem sad znamo da je zet kriv za brukanja u posljednje vrijeme. nek nije kriv onaj sto je ikandea nedovoljno oporavljenog ubacio u igru i jos ga stavio na stopera...
Tatomirović je ruku na srce bio kriza ove polusezone. Samo ovu zadnju utakmicu je Barbarić pogino da zatvori rupu iza njega. Eto nekako nisam za to da se čovjek otjera al' trener zna najbolje.
Locked