Lik sa ovakvim backgraoundom se suspenduje

A ovaj i dalje igra

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nikad ljigavcima ovo ne bih priustio!
Poslije svakog sranja koje nam prirede izdaju saopstenje za javnost sa nekom "lijepom" informacijom.north wrote:I opet fina vijest uvijek dolazi nakon neke blamaže na terenu...uvijek imaju keca u rukavu. što jest-jest![]()
Mada u naslovu piše da dolaze, pa onda ide kako nije sigurno...jebem ti novinarstvo
Pa i meni, to i kazem, manite se prijateljskih, dohavizajte se, igrajte, al jok, hajmo zamazati oci prijateljskom sa Galatom.north wrote:Naravno da je fina vijest i da bi to stvorilo euforiju, da nije spomenutih blamaža..da igramo kako treba, ovo bi bilo odlično ako do toga dođe, ovako svejedno....barem meni...
Jesi li ti ushicen zbog ove informacije o Galatasarayu? Iskreno mi reci. Ja sam u takvom raspolozenju da mi je svejedno hoce li ili nece doci. Ubili su u meni zelju da gledam fudbal. Izgubiti od Travnika, Slavije, Mladosti i igrati onako kukavicki i nezainteresovano u meni ubija svaku zelju za fudbalom a jos manje mi se gledaju revijalne utakmice pa da i Real dodje.leškarenje wrote:![]()
pa je li to baš mislite da ovo ne bi bilo objavljeno i da smo dobili i da je ovo plasirano u javnost samo zbog poraza? Cuj mazanje očijua ljudi pokušavaju dogovoriti prijateljsku za rođendan kluba, joj Jebem te živote
![]()
Ako je tako,aferim.. nemojte se puno napinjati, mogla vas migrena opaliti. Nije to dobro za zdravlje.
Znas i sam da se to ne moze bataliti. To je za cijeli zivot. Moj najveci problem u vezi Sarajeva su ove kukavice koje igraju. Ovakvi misevi nisu krocili u Sarajevo 69 godina i nece jos 69.leškarenje wrote:Ma zaboli me za Galatu, vjeruj mi... meni samo nije jasno kako neko može doći i reci jao nisam mogao svu noć zaspati, zajebavace me na poslu i slične idiotarije. Ima li iko od ovakvih pobrojanih svoj život, pa batali nešto što ne možeš da podneseš. Prestaneš ići, sačuvaj zdravlje ako je tako. To isto ko dodjes u bus i kad ti vozač traži kartu da naplati ti mu jebeš mater, pa niko te ne tjera, opali pjehaka.
Slazem se s tim. Psovanje i vrijedanje nije nacin izrazavanja negodovanja. Idemo dalje. Morace se i taj rezultatski i takmicarski segment srediti.leškarenje wrote:Znam ja to, istu bolest bolujem plus sto sam zarazio troje djece koja jedva čekaju utakmicu... ali ne shvatam ljude koji u svemu traže razlog da se poseru po nekome. Razloga bude za to da, ali konstantno tražiti izgovor za pljuvanje ne kontam. Ne dozvoljavam više sebi da ko prije budalim zbog levata, pregledam tekmu i lagano sa svojim curama kući bez ikakvog srkleta, bude mi krivo logično ali ne u tolikoj mjeri da nekome Jebem djecu, sestru i ostalo.
Da su htjeli ne da bi ga prekucali, nego bi ga pravili smijesnim svake minute.emigrazione wrote:Treba akademcima dati da igraju, ove pickice prvo treba da prekucaju Mehmedaliju Covica pa tek onda da im se pruzi sensa da igraju protiv Snajdera i sl...
Zezas?BHF_Manijak wrote:Protiv Slobode igrate u nedjelju u 13h.
Potvrdjeno. Evo vidis, meni i Velkoskom odgovara.Logovan wrote:Zezas?BHF_Manijak wrote:Protiv Slobode igrate u nedjelju u 13h.Jebo ih termin.