Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- thomasgravesen
#42376 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imamo klupu malu djecu jede. Jedan Mair Karić nema mjesta.
- Impavidus
#42377 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ona ekipa bi svakom dala po 3 i više golova, ali bi zato primala 2 po utakmici 
-
rimaa
#42378 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma strasan jeomega369 wrote:rimaa wrote:Evo jedne tekme gdje je Velkoski zabio 3 komada![]()
https://www.youtube.com/watch?v=l4dUXagMQ5w#t=63
vala je veliki majstor! treci gol je remek djelo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast. moglo bi ovo biti i fino pojacanje ako Bog da
Obojca su dala po 14 golova na polusezoni
- Lim Meng Kwong
#42379 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sto bi rekao jedan talijanski strucnjak, koliko se bodova dobije kad se pobjedi sa vise golova razlikeImpavidus wrote:Ona ekipa bi svakom dala po 3 i više golova, ali bi zato primala 2 po utakmici
- Dr. Kuca
#42380 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne moze sredina biti radovac - cimirot. Premlaki su.
- ZonFon
#42381 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da ce obojica pokazati vise uz ove igrace a mozda im i Jarni udjeli koji koristan savjet. Uglavnom neka ih mladi su bice nesto od njih. Volio bi da Radovac pokaze jos vise, ako nista jer je uz Dupovca jedini igrac koji je izasao iz naseg OP a igra u prvoj postavi.Dr. Kuca wrote:Ne moze sredina biti radovac - cimirot. Premlaki su.
-
Cafe Camargue
#42382 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Taj pritisak mogu stvarat samo neznalice i frustrirani bolesnici sa istoka.emigrazione wrote:Ne trzam te, znas pod kakvim ce oni sad pritiskom igrati svaku utakmicu, o domacim da ne govorim. Ako ga ne uvale do 20. min. jebali su jeza u ledja...ustvari, toga se ja najvise i bojim
Nit mi imamo nekakvu atomsku ekipu, nit su nam protivnici nekakve debeljuce i amateri.
- emigrazione
#42383 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kao da je bitno ko ce ga stvarati, neko hoce sigurno valjda ce biti spremni na vokabular objektivne sarajevske publike 
-
Cafe Camargue
#42384 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Možda idealizujem, al nadam se da će preovladat razum i da tih par pojedinaca neće krojitiemigrazione wrote:Kao da je bitno ko ce ga stvarati, neko hoce sigurno valjda ce biti spremni na vokabular objektivne sarajevske publike
atmosferu na stadionu, forumu, čaršiji.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
sencobih
#42386 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sve je ovo sjajno, samo jos kad bi se "unormalili" navijaci , da bezveze ne punimo kasu nogometnom savezu ili zbog par napusenih budala gubimo bodove za zelenim stolom. malo je bodova u igri tako da svaki izgubljeni moze biti kljucan. mi se za svaki bod moramo dobro oznojiti a ovi ******* ** ******** ********* *****.
Last edited by -LIBERO- on 20/01/2014 10:29, edited 1 time in total.
Reason: Izbrisan dio posta koji bi temu odvukao u bespotrebnom pravcu.
Reason: Izbrisan dio posta koji bi temu odvukao u bespotrebnom pravcu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#42387 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
+1

Velkovski: O klubu i gradu čuo sam sve najbolje
Makedonski napadač Krste Velkovski i zvanično je postao novi fudbaler Sarajeva nakon što je danas potpisao ugovor na dvije i pol godine sa timom sa Koševa.
Iako je imao ponudu iz Južne Koreje napadač Rabotničkog odlučio se na dolazak u redove Sarajeva, a isti interes imao je i njegov bivši klub, kako bi bio “na oku” selektoru makedonske reprezentacije.
“Drago mi je što sam tu i što sam se odlučio za FK Sarajevo. U razgovoru sa mojim kolegom i bivšim fudbalerom Sarajeva Adisom Jahovićem čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o samom gradu, tako da mislim daj je ovo bila ispravna odluka”, rekao je novi napadač Sarajeva za kojeg je Bordo tim platio obeštećenje, čiji iznos nije poznat.
Iako prelazni rok još uvijek nije završen iz redovima Sarajeva kazali su da ukoliko do kraja i bude pojačanja, a će se raditi o isključivo kvalitetnim fudbalerima, koji na pravi način mogu doprinjeti timu.

Velkovski: O klubu i gradu čuo sam sve najbolje
Makedonski napadač Krste Velkovski i zvanično je postao novi fudbaler Sarajeva nakon što je danas potpisao ugovor na dvije i pol godine sa timom sa Koševa.
Iako je imao ponudu iz Južne Koreje napadač Rabotničkog odlučio se na dolazak u redove Sarajeva, a isti interes imao je i njegov bivši klub, kako bi bio “na oku” selektoru makedonske reprezentacije.
“Drago mi je što sam tu i što sam se odlučio za FK Sarajevo. U razgovoru sa mojim kolegom i bivšim fudbalerom Sarajeva Adisom Jahovićem čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o samom gradu, tako da mislim daj je ovo bila ispravna odluka”, rekao je novi napadač Sarajeva za kojeg je Bordo tim platio obeštećenje, čiji iznos nije poznat.
Iako prelazni rok još uvijek nije završen iz redovima Sarajeva kazali su da ukoliko do kraja i bude pojačanja, a će se raditi o isključivo kvalitetnim fudbalerima, koji na pravi način mogu doprinjeti timu.
-
north
#42388 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fino, fino...po meni trebaju još dva igrača, a to je golman (ne može Dejo sam, pa zamisli povrede neke...) i još jedan ili ofanzivni vezni, tj. play pošto je tu samo Stojčev ili još jedan napadač.... tipa Velikonja ako nismo "preskromni"...i to bi onda trebalo biti to.... pa da se krene, tj. nastavi sa sa paklenim pripremama...
- Red Wolf
#42389 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
majstore stize grahovac iz borca,skoro gotova stvar,al da sacekamo jos malkicenorth wrote:Fino, fino...po meni trebaju još dva igrača, a to je golman (ne može Dejo sam, pa zamisli povrede neke...) i još jedan ili ofanzivni vezni, tj. play pošto je tu samo Stojčev ili još jedan napadač.... tipa Velikonja ako nismo "preskromni"...i to bi onda trebalo biti to.... pa da se krene, tj. nastavi sa sa paklenim pripremama...
-
north
#42390 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bilbija nije 10-ka o kojoj ja maštam...nama je to trebo biti Džakmić, ali on se povrijedi...sada je to samo Stojčev...eventualno Osmanagić da pokuša ali očito on nije taj kalibar...a Bilbija niti to igra, niti je kad igrao...
-
north
#42391 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ibraković je d kraja sedmice najavio još jednog...ti pišeš Grahovac, onaj naš azijat sinoć piše da je Velikonja, a ja nekako mislim po starom dobrom običaju da će biti neko treći ako bude već dolazio kako direktor kaže...tradicija dosadašnja sa najavama to govori...
- emigrazione
#42392 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma mene nekako stid ovog naseg raskalasenog ponasanja, stid me komsiluka 
- Red Wolf
#42393 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pusti majstore sirijca,to nema veze on je u ovom svemu "gratis"north wrote:Ibraković je d kraja sedmice najavio još jednog...ti pišeš Grahovac, onaj naš azijat sinoć piše da je Velikonja, a ja nekako mislim po starom dobrom običaju da će biti neko treći ako bude već dolazio kako direktor kaže...tradicija dosadašnja sa najavama to govori...
-
roboth
#42394 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne stize Grahovac, nece ni dolazit, njega mozemo slobodno zaboravit.Red Wolf wrote:majstore stize grahovac iz borca,skoro gotova stvar,al da sacekamo jos malkicenorth wrote:Fino, fino...po meni trebaju još dva igrača, a to je golman (ne može Dejo sam, pa zamisli povrede neke...) i još jedan ili ofanzivni vezni, tj. play pošto je tu samo Stojčev ili još jedan napadač.... tipa Velikonja ako nismo "preskromni"...i to bi onda trebalo biti to.... pa da se krene, tj. nastavi sa sa paklenim pripremama...
- Red Wolf
#42395 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
inforoboth wrote:Ne stize Grahovac, nece ni dolazit, njega mozemo slobodno zaboravit.Red Wolf wrote:majstore stize grahovac iz borca,skoro gotova stvar,al da sacekamo jos malkicenorth wrote:Fino, fino...po meni trebaju još dva igrača, a to je golman (ne može Dejo sam, pa zamisli povrede neke...) i još jedan ili ofanzivni vezni, tj. play pošto je tu samo Stojčev ili još jedan napadač.... tipa Velikonja ako nismo "preskromni"...i to bi onda trebalo biti to.... pa da se krene, tj. nastavi sa sa paklenim pripremama...
Last edited by Red Wolf on 20/01/2014 13:00, edited 1 time in total.
-
roboth
#42396 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
[/quote]Red Wolf wrote:inforoboth wrote: Ne stize Grahovac, nece ni dolazit, njega mozemo slobodno zaboravit.
Ne znam odakle tebi informacija da ce doci kad je covjek vec dogovorio sve sa nekim belgijskim klubom.
- Red Wolf
#42397 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam odakle tebi informacija da ce doci kad je covjek vec dogovorio sve sa nekim belgijskim klubom.[/quote]roboth wrote:Red Wolf wrote:inforoboth wrote: Ne stize Grahovac, nece ni dolazit, njega mozemo slobodno zaboravit.
kako znas????
-
Elokventni
#42398 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nema nista od Grahovca, vjerovatno je propao i ovaj iz Sirije zbog papira.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- Logovan
#42399 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koja li je provjerena informacija tačna?
Sve fol iz prve ruke. 
-
Elokventni
#42400 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja nemam provjerene informacije ali to ce tako biti. Sirijac je trebao davno jos doci, papiri su problem od pocetka i s obzirom da smo pokrili nedavno tu poziciju iskljucujem dolazak jos jednog beka. Grahovac navodno trazi angazman vani, prica se dosta i o Belgiji, tako da su i tu male sanse. Ali sigurno da ce jos neko doci. Ja sam i ovako zadovoljan, vjerovatno najjaci tim u ligi imamo.