Tema je FK Sarajevo, pa se pokusajmo uklopiti u to.
Hvala.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma dolazi ovamo, jebo te Zrinjski u guzicu. Kakav Zrinjski, šta'š ti tamoIvan Sesar prelazi u Zrinjski? Sarajevo me nije kontaktiralo
Zato sto je DOBAR PRAVO, i zato sto je skakao na glavu kad je trebalo, igrao srcem i mozgom...jebe mi se ciji je pulenWoole Triwunovich wrote:Šta će nam on koji qrac? Uostalom, on je Irfin pulen.
Dobro došao i još bolje se pokazao moj Krajiški brate!

Prelazni rok traje čijeli januar, pa ni igrači ne žure.El_comadante wrote:ono što meni smeta je nedovodđenje igrača. sve je to super i uredu što su usvojili statut što su doveli Tana medjutim gdje su pojačanja? eto sada imaju para pa gdj su ti igraći?! opet isto kao i ranijih godina ali eto ranije nije bilo para pa se moralo tako. sada če opet krenuti pripreme pa ce nekada igrača dovesti polovinom februara neče biti spreman za početak prvenstva več tek pred kraj i tako ukrug. to je problem. evo npr. i prije odlazka Komazeca nama je falio napadač i niko ništa nepoduzima po tom pitanju. itd.
puno price a nista konkretnoSilent.Hunter wrote:Ibrakovic samo najavljuje, samo još da dovede neko pojačanje, kako bi to valjalo