Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na prozivci Sarajeva se danas pojavio i Marko Karamarko, koji se nalazi na probi i provešće neko vrijeme sa ekipom.
O njegovom ostanku u bordo klubu odlučiće šef struke Robert Jarni sa svojim saradnicima.
Marko Karamarko je rođen 1993. godine, a dosada je nastupao za niželigaške klubove u Njemačkoj. Radi se o igraču koji može igrati na obje bočne pozicije, te na mjestu zadnjeg veznog.
-LIBERO- wrote:Na prozivci Sarajeva se danas pojavio i Marko Karamarko, koji se nalazi na probi i provešće neko vrijeme sa ekipom.
O njegovom ostanku u bordo klubu odlučiće šef struke Robert Jarni sa svojim saradnicima.
Marko Karamarko je rođen 1993. godine, a dosada je nastupao za niželigaške klubove u Njemačkoj. Radi se o igraču koji može igrati na obje bočne pozicije, te na mjestu zadnjeg veznog.
Da mu je 15 godina pa i nekako, nadam se iskreno da nece ostati
Ja sam bio prvih pola sata ( ostalo opravdano odsutan ). Lijepo bilo, igrači i SŠ dočekani sa aplauzom, na zagrijavanju kako ispod koje "tribine" protrče dočeka ih raja aplauzom. Za nevjerovati nije bilo nikakvih dobacivanja igračima kao da nije nikoga sa istoka bilo . Uglavnom ja zadovoljan, Nikola mašina vidi se da shvaća ozbiljno svoj poziv. Nek` nam je sa srećom!
-LIBERO- wrote:Na prozivci Sarajeva se danas pojavio i Marko Karamarko, koji se nalazi na probi i provešće neko vrijeme sa ekipom.
Da mu je 15 godina pa i nekako, nadam se iskreno da nece ostati
Fakat, puno mu je više. Nadam se iskreno da će ostati i biti od velike koristi u osvajanju titule.
Saznajemo da Sarajevo pregovara se nekada najboljim igračem sirijske lige Ahmadom Kalasijem koji igra na poziciji desni bočni, kao i golmanom Chelseja Metejom Delačem koji je posljednju sezonu proveo na posudbi u Vojvodini.
Posto je ovo Isanovic napisao vjerujem da je istina.