Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39451 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Mračajski proto

#39452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

Ma da igramo sad protiv njih ja sam siguran da bismo ih mi razbili jedno 3:3.
Baltazar_khan

#39453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

leet wrote:http://www.rezultati.com/tablica/Y9C0o4 ... DHAG/#live

mali offtopiĆ ali i smiješno..
stigao ih umor od evrope :mrgreen:
Logovan

#39454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Baltazar_khan wrote:

stigao ih umor od evrope :mrgreen:
Ne mogu izdržati tempo srijeda - subota. :D
Nuken

#39455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nuken »

Ko god nas izbaci taj propadne skroz na skroz(Zeta,Kuksi...)
Reglan

#39456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Neces.
omega369

#39457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

nek si mu rekao :D
Mračajski proto

#39458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Kako mi sami sebi znamo zagorčati život. Čudo neviđeno. Da nam je bar po bod sa onih utakmica koje smo sami zasrali. Široki kući, Borac kući itd. Neka nam je Bog na pomoći u fašističkom dijelu Mostara i Lištici. Mi ni bod nećemo u te dvije tekme uzeti.
Baltazar_khan

#39459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

bolje igramo u gostima nego kući. možemo iznenaditi u hercegovini.
BegA_

#39460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Imamo jos 4 tekme do kraja ove polusezone. Tu moramo ostati na makar -2 ili -3 boda od lidera. U drugom dijelu i nemamo bas tezak raspored. U gostima igramo protiv Celika, MVO :D , Borac, Rudar, Travnik i komsije iz Novog Sarajeva.
Po meni sljedeca cetiri kola ce odrediti nasu sudbinu. Idemo u goste Zrinjskom i Listici. Nekako sam uvjeren da cemo uzeti Zrinjski, al' Listicu... :roll:
Cossack

#39461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Zrinjskog protiv Veleza danas vile nosale tako da po meni tamo možemo izvući pozitivan rezultat. Široki je nažalost druga priča...
Mračajski proto

#39462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Šta je sa Hametom?
afa87

#39463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by afa87 »

Mračajski proto wrote:Šta je sa Hametom?
Povrijedjen jos od Olimpica ako se ne varam
Mračajski proto

#39464 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Znam. Ali se baš pitam kad bi on mogao početi igrati. Šteta što ćemo ove utakmice protiv Zrinjskog i Ubica igrati bez Bilbije.
SmokingMan

#39465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Ovako je i bilo sa onom Zetom... :D
north

#39466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Cossack wrote:Zrinjskog protiv Veleza danas vile nosale tako da po meni tamo možemo izvući pozitivan rezultat. Široki je nažalost druga priča...
Na oba terena se može odigrati, možemo ih mrziti do beskonačnosti, ali dole su uvijek stvoreni svi uslovi da se pokažeš ako znaš...Velež skoro pa nadigrao Zrinjski na njihovom terenu, trebali su sva tri boda odnijeti, Olimpic isto uzeo bod Lištici...znači može se....to što mi sami sebe lažemo da Zrinjski i Lištica a i ostale ekipe samo protiv nas zapinju a ko biva protiv drugh odigraju sa upola manje snage i želje je alibi za neuspjeh i priča za malu djecu i možemo qrcu svirati sa tim vađenjem....jeste da nas je u Lištici prošle godine sudija zajebao za onaj drugi gol (igranje rukom), ali sem toga rijetko nam se na ta dva stadiona desila neka veća sudijska krađa koliko me sjećanje služi....plus što obje ekipe ne igraju mesarski i ne idu u pokolj, barem ni blizu ko ove manje ekipe, igraju dosta ofanzivno i uvijek se ima prostora za kontru ako znaš...ali ključno je, ako znaš....spominje se o smanjivanju zaostatka do kraja polusezone, po meni uspjeh bi bio da ostane isti ovakav razmak između prve četiri ekipe, ako se uzmu u obzir ta dva naša teška gostovanja, plus raspored košpicara koji imaju do kraja..
BegA_

#39467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

z1xter wrote:

Ovako je i bilo sa onom Zetom... :D
Genk, Orebro... Duga je lista. :D
Butmiran

#39468 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

north wrote:
Cossack wrote:Zrinjskog protiv Veleza danas vile nosale tako da po meni tamo možemo izvući pozitivan rezultat. Široki je nažalost druga priča...
Na oba terena se može odigrati, možemo ih mrziti do beskonačnosti, ali dole su uvijek stvoreni svi uslovi da se pokažeš ako znaš...Velež skoro pa nadigrao Zrinjski na njihovom terenu, trebali su sva tri boda odnijeti, Olimpic isto uzeo bod Lištici...znači može se....to što mi sami sebe lažemo da Zrinjski i Lištica a i ostale ekipe samo protiv nas zapinju a ko biva protiv drugh odigraju sa upola manje snage i želje je alibi za neuspjeh i priča za malu djecu i možemo qrcu svirati sa tim vađenjem....jeste da nas je u Lištici prošle godine sudija zajebao za onaj drugi gol (igranje rukom), ali sem toga rijetko nam se na ta dva stadiona desila neka veća sudijska krađa koliko me sjećanje služi....plus što obje ekipe ne igraju mesarski i ne idu u pokolj, barem ni blizu ko ove manje ekipe, igraju dosta ofanzivno i uvijek se ima prostora za kontru ako znaš...ali ključno je, ako znaš....spominje se o smanjivanju zaostatka do kraja polusezone, po meni uspjeh bi bio da ostane isti ovakav razmak između prve četiri ekipe, ako se uzmu u obzir ta dva naša teška gostovanja, plus raspored košpicara koji imaju do kraja..
U Mostaru prije par godina go svinjskog iz ofsajda.
Muhamed Đakmić

#39469 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ma dobro, nije da nas stalno sudije kolju dole pa da ne možemo igrati. Tačno da nam je ono jednom iz ofsajda od metar dat gol, ali nisu to opravdanja. Mora se igrati puno bolje.
omega369

#39470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

zrinjski danas pravo los, a sto je mene posebno iznenadilo nisu mogli hodati iza 60 min. ;-)

u listici ce teren biti GROZAN kad mi budemo dole igrali
Logovan

#39471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

north wrote:
Nisu uvijek. Bilo je utakmica kad se vidjelo da mi ne smijemo doći do pobjede. Slažem se da im možemo klepiti bodove. Husref treba prestati praviti gluposti sa prvom postavom i sa formacijom, a igrači se trebaju uozbiljiti a ne da ih hvata strah kao da igraju protiv Uniteda.
Butmiran

#39472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

Ja se iskreno nadam da ćemo iz ova dva gostovanja izvući dva boda. Za više nismo sposobni.
Labirint

#39473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

omega369 wrote:zrinjski danas pravo los, a sto je mene posebno iznenadilo nisu mogli hodati iza 60 min. ;-)

u listici ce teren biti GROZAN kad mi budemo dole igrali
Pa kako nama valjda tako i njima, nije bas da su Dupovci odrasli na eng travi :D
Last edited by Labirint on 03/11/2013 22:02, edited 2 times in total.
omega369

#39474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

ma znam ali bojim se da ce bas biti kaljuza do koljena sto nasim primadonama sigurno nece odgovarati
Labirint

#39475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Jos Bog nije stvorio uslove za tanane nogice nasih "vedeta". :D
Locked