Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
omega369

#39176 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

i vi vjerujete nijazu a znate i sami sta je pisao ovdje po forumu :!:

jad
Maharadza

#39177 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Image
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#39178 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Braci po boji koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun
BHF_Manijak

#39179 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BHF_Manijak »

Mislim nije moje da se petljam, ali frajer koji vas je toliko kar'o u blizoj prosloti, koji vam se sveti na svaki moguci nacin na koji stigne, jos uvijek vam pise po forumu, majkemi ne mogu da vjerujem.
Logovan

#39180 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Mislim nije moje da se petljam, ali frajer koji vas je toliko kar'o u blizoj prosloti, koji vam se sveti na svaki moguci nacin na koji stigne, jos uvijek vam pise po forumu, majkemi ne mogu da vjerujem.
Vjeruj i meni je to glupo ali šta ćeš, tako nam je kako nam je. :D

Image
:-D :-D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39181 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

bordo gandalf wrote:Braci po boji koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun
Isto i od mene. :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#39182 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Takođe Brazil Serif Mubarek Olsun :D
todd_smith

#39183 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Jeste da je repka i sve to, ali on je ipak nas i od nas je krenuo i on je ovu drzavu u Brazil odveo.

Image

:bih:
kisni indijanac

#39184 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kisni indijanac »

:thumbup: :bih:
Cafe Camargue

#39185 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Ima li kakvog habera od Apelacione ?
Logovan

#39186 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Cafe Camargue wrote:Ima li kakvog habera od Apelacione ?
Sjednica je u 16h.
Nuken

#39187 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nuken »

Nabijem i komisiju i one koji su donijeli ovu odluku danas :evil:
R2D2_SA

#39188 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Nego ova odluka Apelacione, pravo su vrijeme izabrali, dok se slavi zbog Brazila, euforija pa da prodje sto je vise neprimjeceno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nazalost samo smi krivi sto smo im dali materijala, ovi su samo jedva docekali da nas klepe po usima. Ja se nadam da ce biti nesto konkretno oko krivicnih prijava, te da ima neka mogucnost zalbe UEFA-i.

Bajram Serif Mubarek Olsun braci koja slave.

Pozz.
Butmiran

#39189 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

http://www.youtube.com/watch?v=rX6eYazHqnA

1:49:22

U kožnjaku, Milorad Lale, predsjednik takmičarske komisije.

Samo da se vidi kakvi ljudi sjede u komisijama i odlučuju o našem fudbalu. Fuj jebem vam sve.
Maharadza

#39190 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Očekivano, samo se trebalo malo lobirati pored raznih izjava, saopštenja itd. makar za ubuduće. :-?

Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene braći koja slave!
north

#39191 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Moram priznati da sam totalno promašio sa prognozom ove odluke...ono prolongiranje sam mislio da ide u našu korist, naročito kad su iz Borca počeli da cvile, a sada se jasno vidi da je prolongacija bila samo radi "mira u u kući" dok repka ne završi, i da su ostavili odluku odmah dan nakon tekme misleći valjda kako će biti manje gužve....strašno kakav lopovluk još vlada u NS kada je u pitanju domaći fudbal, pa pogledati i rezultate tog glasanja, troprstaši i kockasti preglasaše bošnjake sa 4:2 :-) , ove naše žalbe prema vani se bojim da neće piti vode, ne kažem da se treba predavati, ali sumnjam da će se sa tako malim slučajem za njih strance iko htjeti ozbiljno baviti..
Muhamed Đakmić

#39192 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

north wrote:Moram priznati da sam totalno promašio sa prognozom ove odluke...ono prolongiranje sam mislio da ide u našu korist, naročito kad su iz Borca počeli da cvile, a sada se jasno vidi da je prolongacija bila samo radi "mira u u kući" dok repka ne završi, i da su ostavili odluku odmah dan nakon tekme misleći valjda kako će biti manje gužve....strašno kakav lopovluk još vlada u NS kada je u pitanju domaći fudbal, pa pogledati i rezultate tog glasanja, troprstaši i kockasti preglasaše bošnjake sa 4:2 :-) , ove naše žalbe prema vani se bojim da neće piti vode, ne kažem da se treba predavati, ali sumnjam da će se sa tako malim slučajem za njih strance iko htjeti ozbiljno baviti..
Ono što ja znam, ovaj sud u Lozani je nešto nalik na onaj za ljudska prava u Strazburu, dakle bave se slučajevima svake, i najmanje nepravde, tako da će se i ovim ozbiljno pozabaviti.
Maharadza

#39193 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

north wrote:Moram priznati da sam totalno promašio sa prognozom ove odluke...ono prolongiranje sam mislio da ide u našu korist, naročito kad su iz Borca počeli da cvile, a sada se jasno vidi da je prolongacija bila samo radi "mira u u kući" dok repka ne završi, i da su ostavili odluku odmah dan nakon tekme misleći valjda kako će biti manje gužve....strašno kakav lopovluk još vlada u NS kada je u pitanju domaći fudbal, pa pogledati i rezultate tog glasanja, troprstaši i kockasti preglasaše bošnjake sa 4:2 :-) , ove naše žalbe prema vani se bojim da neće piti vode, ne kažem da se treba predavati, ali sumnjam da će se sa tako malim slučajem za njih strance iko htjeti ozbiljno baviti..
ISkren da budem, odluka nimalo ne treba da čudi uzimajući u obzir "sastav" ove komisije! Samo se pitam DOKLE VIŠE? :roll:
Logovan

#39194 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Maharadza wrote:Očekivano, samo se trebalo malo lobirati pored raznih izjava, saopštenja itd. makar za ubuduće. :-?
A ti znaš da se nije lobiralo? :-) Uprava se maksimalno potrudila, i pisali saopštenja i lobirali i svašta nešto, pa su ovi kreteni dva puta odgodili odluku zbog našeg uloženog truda da nešto promijenimo.
Četnik nam sjedi u savezu i donosi odluke. Ojjjj :-) :-) pa jebem ti, nije ni čudo što nam je fudbal u dubokim govnima.
ODVRATAN_i_GADAN

#39195 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Muhamed Đakmić wrote:
Ono što ja znam, ovaj sud u Lozani je nešto nalik na onaj za ljudska prava u Strazburu, dakle bave se slučajevima svake, i najmanje nepravde, tako da će se i ovim ozbiljno pozabaviti.
Hoce se "pozabaviti" ali to kosta mnogo (pokretanje postupka, rociste, advokat...) u jednoj simpaticnoj valuti (CHF) uopstalom kao i svaka PRAVA zalba UEFA-i i FIFA-i. Ovo sto nasi klubovi kroz medije forsiraju, Gracic je tu predvodnik, se uglavnom svodi na "trazenje" misljenja od istih a to ne kosta nista ali nije ni obavezivajuce.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#39196 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JOINT_1921 »

Vi nemate dokaza da je nesto naknadno sastavljano... Onakvi izvjestaji sudije i delegata su APSOLUTNO na strani Borca... Tesko ce te do pozitivne odluke a izgubit ce te dosta para...
Dr. Kuca

#39197 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Ovo je cista nesposobnost ljudi koji vode nas klub. Nisu u stanju izlobirat 2 kifle u pekari. Al prije njih su krivi oni sto su uletili na teren i oni sto su glumili pa nisu htjeli napustiti tribinu kad se sve desilo.
Red Wolf

#39198 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Red Wolf »

JOINT_1921 wrote:Vi nemate dokaza da je nesto naknadno sastavljano... Onakvi izvjestaji sudije i delegata su APSOLUTNO na strani Borca... Tesko ce te do pozitivne odluke a izgubit ce te dosta para...
Sta ba nemamo dokaza,sta lupetas,ovo je izlobirana POLITICKA odluka,policija(jedina mjerodavna za nastavak susreta) je GARANTOVALA da se utakmica moze nastaviti i da su svi bezbjedonosni uslovi postignuti,nakon cega je GLAVNI SUDIJA DAO ZNAK PISTALJKOM ZA NASTAVAK UTAKMICE,nakon cega pocinju raditi mobiteli i politicka kuhinja koja je svoj epilog imala u ovoj sramnoj odluci jucer.
tataćusak

#39199 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Dr. Kuca wrote:Ovo je cista nesposobnost ljudi koji vode nas klub. Nisu u stanju izlobirat 2 kifle u pekari. Al prije njih su krivi oni sto su uletili na teren i oni sto su glumili pa nisu htjeli napustiti tribinu kad se sve desilo.
Nema ko šta lobirati. Srbi i Hrvati su trenutno u koaliciji i možeš ti lobirati kod Obame džaba ti je.
Ali isključivi krivci za ulijetanje i baklje smo mi i samo mi. Nisu nam Srbi krivi
JOINT_1921
Vozim: odlično

#39200 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JOINT_1921 »

Red Wolf wrote:
JOINT_1921 wrote:Vi nemate dokaza da je nesto naknadno sastavljano... Onakvi izvjestaji sudije i delegata su APSOLUTNO na strani Borca... Tesko ce te do pozitivne odluke a izgubit ce te dosta para...
Sta ba nemamo dokaza,sta lupetas,ovo je izlobirana POLITICKA odluka,policija(jedina mjerodavna za nastavak susreta) je GARANTOVALA da se utakmica moze nastaviti i da su svi bezbjedonosni uslovi postignuti,nakon cega je GLAVNI SUDIJA DAO ZNAK PISTALJKOM ZA NASTAVAK UTAKMICE,nakon cega pocinju raditi mobiteli i politicka kuhinja koja je svoj epilog imala u ovoj sramnoj odluci jucer.
Nije tacno... Procitaj jos jednom izvjestaje delegata i glavnog sudije... ;)
Locked