Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dr. Kuca

#39126 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Opetja033 wrote:Da se razumijemo oko par stvari: sta ja mislim o Irfanu sam rekao odmah nakon utakmice protiv Albanaca. Cak sam i pretjerao sa psovkama i uvredama, ali je to bilo u afektu. Irfana smatram jednim od glavnih krivaca za ispadanje od Kukesija. Nakon one utakmice je MORAO otici iz kluba zajedno sa svim svojim pulenima. I otisao je. Tu se prica oko Irfana zavrsava. Da je dovodio svoje polovnjake - dovodio je. Ali je i najzasluzniji za jednog Saida. Da je na 10 igraca imao 6 karina, dva mrtva prosjeka, jednog solidnog i jednog odlicnog - imao je.
Medjutim da tog istog Irfana nije bilo, mi ne bi vidjeli Europe one sezone kada smo izbacili Levski i ispali od Zete. Da nismo otisli u Europu, kompletan ovaj projekat bi propao. Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti. Ako krene sa potrazivanjima pred licencu onda cemo svi zajedno zakljuciti da se radi o karini. Ovako je covjek ipak ispao gospodin.

I da: dabogda se nikada ne vratio u FK Sarajevo jer sam od samog pocetka govorio da nas klub ne treba da postane menadzersko leglo. Nije tu Irfan bio sam jer kod menadzera se uvijek na jednog, vrte jos trojica-cetverica. Necu sada o imenima. Menadzerima nije mjesto u upravi.

Da zakljucim: HUSREFE ODLAZI! On je drugi glavni krivac za ispadanje od Kukesija.

Da dodam: smatrajte odluku da ce se odigrati nova utakmica sa Borcem zavrsenom. O tome sam pisao jos prosle sedmice.
Ko je prvi? Po meni jedini krivac za ispadanje je Bandovic, da nije bilo onih gresaka amaterskih sigurno bi ih prosli. melunovic poslije njega, pa onda uprava koja nije dovela ni jednog jedinog igraca, pa Husref.

Bandović, Abdihodžić, Hujić, Radulović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Hrelja,
Varatanović, Haurdić, Todorović, Suljić, Osmanagić, Dzakmić, Radovac, Handžić, Šunjevarić,
Cimirot, Čulov, Huseinbašić, Melunović, Aganspahić, Plakalo.

Bandović, Radulović, Tadejević (od 85. Šunjevarić), Tatomirović, Dupovac, Džakmić, Cimirot, Huseinbašić (od 57. Radovac), Suljić (od 82. Aganspahić), Haurdić, Melunovic

9 juniora, dobro smo i maltezane prosli. Odo sad.

p.s. serem se na irfana :thumbup:
Opetja033

#39127 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Opetja033 »

JOINT_1921 wrote:
Opetja033 wrote:Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti.
:-) Ko to jos ne zeli svoje pare, i to pogotovo nakon sto ga otjeraju :?: :!: Mozda ih nece traziti odmah ali budi apsolutno siguran da ce mu se vratiti kad tad...
Pogresno sam se izrazio. Nije halalio te pare, nece ih traziti ali naravno da ce mu se lova vratiti. Poenta je u tome da nece praviti probleme radi licence.
Pregruba je rijec da je otjeran. Moglo bi se reci da mu je urucen otkaz, i to ne od strane UO :mrgreen: . Otjerani su Baljak i ostali ublehasi. Irfan jednostavno vise nije imao podrsku, povukao se kako bi ostao u dobrim odnosima sa ljudima i ne mora hodati pognute glave carsijom.
Opetja033

#39128 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Opetja033 »

Dr. Kuca wrote:
Opetja033 wrote:Da se razumijemo oko par stvari: sta ja mislim o Irfanu sam rekao odmah nakon utakmice protiv Albanaca. Cak sam i pretjerao sa psovkama i uvredama, ali je to bilo u afektu. Irfana smatram jednim od glavnih krivaca za ispadanje od Kukesija. Nakon one utakmice je MORAO otici iz kluba zajedno sa svim svojim pulenima. I otisao je. Tu se prica oko Irfana zavrsava. Da je dovodio svoje polovnjake - dovodio je. Ali je i najzasluzniji za jednog Saida. Da je na 10 igraca imao 6 karina, dva mrtva prosjeka, jednog solidnog i jednog odlicnog - imao je.
Medjutim da tog istog Irfana nije bilo, mi ne bi vidjeli Europe one sezone kada smo izbacili Levski i ispali od Zete. Da nismo otisli u Europu, kompletan ovaj projekat bi propao. Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti. Ako krene sa potrazivanjima pred licencu onda cemo svi zajedno zakljuciti da se radi o karini. Ovako je covjek ipak ispao gospodin.

I da: dabogda se nikada ne vratio u FK Sarajevo jer sam od samog pocetka govorio da nas klub ne treba da postane menadzersko leglo. Nije tu Irfan bio sam jer kod menadzera se uvijek na jednog, vrte jos trojica-cetverica. Necu sada o imenima. Menadzerima nije mjesto u upravi.

Da zakljucim: HUSREFE ODLAZI! On je drugi glavni krivac za ispadanje od Kukesija.

Da dodam: smatrajte odluku da ce se odigrati nova utakmica sa Borcem zavrsenom. O tome sam pisao jos prosle sedmice.
Ko je prvi? Po meni jedini krivac za ispadanje je Bandovic, da nije bilo onih gresaka amaterskih sigurno bi ih prosli. melunovic poslije njega, pa onda uprava koja nije dovela ni jednog jedinog igraca, pa Husref.

Bandović, Abdihodžić, Hujić, Radulović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Hrelja,
Varatanović, Haurdić, Todorović, Suljić, Osmanagić, Dzakmić, Radovac, Handžić, Šunjevarić,
Cimirot, Čulov, Huseinbašić, Melunović, Aganspahić, Plakalo.

Bandović, Radulović, Tadejević (od 85. Šunjevarić), Tatomirović, Dupovac, Džakmić, Cimirot, Huseinbašić (od 57. Radovac), Suljić (od 82. Aganspahić), Haurdić, Melunovic

9 juniora, dobro smo i maltezane prosli. Odo sad.

p.s. serem se na irfana :thumbup:

Prvi glavni krivac je Irfan. Samo sto je on imao obraza i otisao odmah nakon Kukesija. Husref je ostao pa nas sada zabavlja svojim izjavama o tome kako ni Bayern ne igra sa dvojicom napadaca ili kako niko ne bi mogao garantovati da cemo zabiti gol sve i da igra sa petericom napadaca.
Husref je dobio koga je trazio. Molio je da se dovede Karic pa smo sada u mogucnosti da uzivamo u fudbalskom umijecu i vratolomijama tog njegovog pulena. :zzzz:
mousstapha

#39129 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mousstapha »

Opet odgodili donosenje odluke. Ovakvo odugovlacenje samo po sebi pokazuje da tu nisu cista posla.
north

#39130 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Ovo je zbog reprezentacije....odgođeno za 16.10., dan nakon Litvanije...žele mir u kući, što ne bi bio da je danas odlučeno kako se najavljivali...šumska ne bi prestajala cviliti zbog ugroženosti i želi se sa ovim spriječiti bilo kakve nagativne situacije u narednih sedam dana kada je reprezentacija broj 1. u žiži interesovanja...
Logovan

#39131 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

:lol: :lol: Opet odgodili... :lol: :run: Ja saveza i govana, pa ovo nema nigdje na svijetu. :-)
Reglan

#39132 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Skupljaju ljudi nove dnevnice.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39133 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

K'o da donose odluku o ubistvu.

Katastrofa.
omega369

#39134 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

omega369 wrote:Ja se mogu kladiti da ce ovo danas opet biti prolongirano iskljucivo zbog reprezentacije i 'mira u kuci' :wink:
kao sto rekoh :wink:
Cossack

#39135 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

mousstapha wrote:Opet odgodili donosenje odluke. Ovakvo odugovlacenje samo po sebi pokazuje da tu nisu cista posla.
Meni je ovo pomjeranje dobar znak da će se utakmica minimalno ponoviti! 8-) Kao što omega napisa, pred ključne utakmice repke mir u kući je prioritet a Borac po medijima opasno zakuhava i prijeti...
armin071

#39136 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Al glavno je ovo kao AJ Borac prijeti da ce u slucaju donosenja druge odluke sprijeciti odlazak repke na SP. Pa majke mi ne mogu da vjerujem dokle ide to ludilo kod njih. Al sve bi to bilo donekle i u redu da se upravo u njihovu korist nije donijela odluka u identicnoj situaciji koju godinu prije( jos cak i gora jedan igrac Sarajeva je bio nakautiran). I oni sad pricaju o nekakvom napustanju lige. Sve jedna te ista matrica. Cim se nebeski narod nadje ugrozen napustaju sjednice, lige, .... mozda nekad (abd.) odluce da napuste i planetu zemlju pa da konacno normalan narod dahne dusom.
Opetja033

#39137 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Opetja033 »

armin071 wrote:Al glavno je ovo kao AJ Borac prijeti da ce u slucaju donosenja druge odluke sprijeciti odlazak repke na SP.
Oni se mogu samo kvalitetno sageti i podudlati neku stvar. Cuj im gluposti, stakori bi nekoga da sprijece u necemu a pogotovo odlazak repke na SP.
Pred njima su tri opcije:
1) Mogu klepnuti usima i svirati kurcu.
2) Istupiti iz lige
3) Izvrsiti kolektivno samoubistvo sa pickicom Avdukicem na celu.

Sta god da izaberu imaju moju punu podrsku.
SmokingMan

#39138 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

north wrote:Ovo je zbog reprezentacije....odgođeno za 16.10., dan nakon Litvanije...žele mir u kući, što ne bi bio da je danas odlučeno kako se najavljivali...šumska ne bi prestajala cviliti zbog ugroženosti i želi se sa ovim spriječiti bilo kakve nagativne situacije u narednih sedam dana kada je reprezentacija broj 1. u žiži interesovanja...
Gledam danas u podnevnom dnevniku na RTRS sportski prilog,sportska delegacija u sklopu promocije fudbala u RS-u,odnosno promocije reprezentativnog fudbala reprezentacije RS,vjerovali ili ne ugovorila u Januaru utakmicu sa Barcelonom,te Romom,i nizu utakmice u Finskoj,gdje bi trebali igrati sa Fulhamom,šta li će u vezi ovoga reći NSFBIH i da li su upoznati sa ovim,zaista krajnje neukusno čime se bave određeni pro-srpski krugovi iz RS-a,bez dvojbe politika iz ovoga manjeg BH entiteta uveliko će utjecati na fudbal i BIH,prije sbega zbog ovakvih separatističkih ideja,nije im dovoljno što u reprezentaciji BIH igraju Misimović,Stevanović,Pandža,da li su oni po njihovim pravilnim aršinima čisti srbi,ili samo balije koje su izdale sprstvo,mada kod njih sve mora biti srpsko,od republike,zraka,vode,neba,kamena,hrane...

A što se tiče ove njihove njihove prijetnje,iole ako su zaista tako bahato mislili,to fino proslijediti UEFI i FIFI,pa neka ih fino suspenduju,i puknu doživotnu zabranu igranja u Evropi.
Last edited by SmokingMan on 09/10/2013 19:07, edited 2 times in total.
Muhamed Đakmić

#39139 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

z1xter wrote:
north wrote:Ovo je zbog reprezentacije....odgođeno za 16.10., dan nakon Litvanije...žele mir u kući, što ne bi bio da je danas odlučeno kako se najavljivali...šumska ne bi prestajala cviliti zbog ugroženosti i želi se sa ovim spriječiti bilo kakve nagativne situacije u narednih sedam dana kada je reprezentacija broj 1. u žiži interesovanja...
Gledam danas u podnevnom dnevniku na RTRS sportski prilog,sportska delegacija u sklopu promocije fudbala u RS-u,odnosno promocije reprezentativnog fudbala reprezentacije RS,vjerovali ili ne ugovorila u Januaru utakmicu sa Barcelonom,te Romom,i nizu utakmice u Finskoj,gdje bi trebali igrati sa Fulhamom,šta li će u vezi ovoga reći NSFBIH i da li su upoznati sa ovim,zaista krajnje neukusno čime se bave određeni pro-srpski krugovi iz RS-a,bez dvojbe politika iz ovoga manjeg BH entiteta uveliko će utjecati na fudbal i BIH,prije sbega zbog ovakvih separatističkih ideja,nije im dovoljno što u reprezentaciji BIH igraju Misimović,Stevanović,Pandža,da li su oni po njihovim pravilnim aršinima čisti srbi,ili samo balije koje su izdale sprstvo,mada kod njih sve mora biti srpsko,od republike,zraka,vode,neba,kamena,hrane...
Pandža je Hrvat iz Mostara. Savez na državnom nivou je odobrio postojanje ove reprezentacije radi mira u kući. Teško je reći koliko će oni dobiti ovime, meni prvom to jako smeta, ali iz primjera Katalonije se može vidjeti da su takve reprezentacije prilično bezopasne. Ali da mi je muka i pomisliti na to, jeste.
SmokingMan

#39140 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Muhamed Đakmić wrote:
z1xter wrote:
Pandža je Hrvat iz Mostara. Savez na državnom nivou je odobrio postojanje ove reprezentacije radi mira u kući. Teško je reći koliko će oni dobiti ovime, meni prvom to jako smeta, ali iz primjera Katalonije se može vidjeti da su takve reprezentacije prilično bezopasne. Ali da mi je muka i pomisliti na to, jeste.
Hvala na ispravci oko Pandže,nekada ishitreno dodam po koju. :D
Max Bunker

#39141 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Ko im jebe mater. Neka istupe vise, neka krenu putem nezavisnosti...bi ali nece jer znaju da ih nigdje ne bi bilo.
Maharadza

#39142 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Ma šta se sekirate ljudi bezze, ovo će završiti u našu korist bilo odigravanjem nove tekme ili 3 bobe za zelenim stolom! Chill! 8-)
Butmiran

#39143 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

http://www.youtube.com/watch?v=njLh2H8wqI0

Drugi dio intervjua sa Dinom.
Kemal Malovčić

#39144 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Sve će to na hajr, vjerujte Allahu dragom!
Impavidus

#39145 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491
Nije što je naš, ali aferim direktore! :thumbup:
Logovan

#39146 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Bravo Dino. :thumbup:
todd_smith

#39147 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Sta vam je ba? Sta se busate sto nisu jos odlucili :mrgreen:

Nema veze, ima jos do kraja sezone. Do sljedece sezone ce se donijeti odluka, 0-3 je vec palo u vodu, ko ih jebe.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39148 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Danas je bio prvi trening nasih u Madjarskoj.
Par fotki sa klupske zvanicne FB stranice.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1
Logovan

#39149 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Da hoće više zaigrati... :-)
Image
ZPP

#39150 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

Image

Opet ovaj provocira :mrgreen:
Locked