Ko je prvi? Po meni jedini krivac za ispadanje je Bandovic, da nije bilo onih gresaka amaterskih sigurno bi ih prosli. melunovic poslije njega, pa onda uprava koja nije dovela ni jednog jedinog igraca, pa Husref.Opetja033 wrote:Da se razumijemo oko par stvari: sta ja mislim o Irfanu sam rekao odmah nakon utakmice protiv Albanaca. Cak sam i pretjerao sa psovkama i uvredama, ali je to bilo u afektu. Irfana smatram jednim od glavnih krivaca za ispadanje od Kukesija. Nakon one utakmice je MORAO otici iz kluba zajedno sa svim svojim pulenima. I otisao je. Tu se prica oko Irfana zavrsava. Da je dovodio svoje polovnjake - dovodio je. Ali je i najzasluzniji za jednog Saida. Da je na 10 igraca imao 6 karina, dva mrtva prosjeka, jednog solidnog i jednog odlicnog - imao je.
Medjutim da tog istog Irfana nije bilo, mi ne bi vidjeli Europe one sezone kada smo izbacili Levski i ispali od Zete. Da nismo otisli u Europu, kompletan ovaj projekat bi propao. Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti. Ako krene sa potrazivanjima pred licencu onda cemo svi zajedno zakljuciti da se radi o karini. Ovako je covjek ipak ispao gospodin.
I da: dabogda se nikada ne vratio u FK Sarajevo jer sam od samog pocetka govorio da nas klub ne treba da postane menadzersko leglo. Nije tu Irfan bio sam jer kod menadzera se uvijek na jednog, vrte jos trojica-cetverica. Necu sada o imenima. Menadzerima nije mjesto u upravi.
Da zakljucim: HUSREFE ODLAZI! On je drugi glavni krivac za ispadanje od Kukesija.
Da dodam: smatrajte odluku da ce se odigrati nova utakmica sa Borcem zavrsenom. O tome sam pisao jos prosle sedmice.
Bandović, Abdihodžić, Hujić, Radulović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Hrelja,
Varatanović, Haurdić, Todorović, Suljić, Osmanagić, Dzakmić, Radovac, Handžić, Šunjevarić,
Cimirot, Čulov, Huseinbašić, Melunović, Aganspahić, Plakalo.
Bandović, Radulović, Tadejević (od 85. Šunjevarić), Tatomirović, Dupovac, Džakmić, Cimirot, Huseinbašić (od 57. Radovac), Suljić (od 82. Aganspahić), Haurdić, Melunovic
9 juniora, dobro smo i maltezane prosli. Odo sad.
p.s. serem se na irfana