Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#13326 Re: FK Sarajevo
Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu? 
-
Sa_u_srcu
#13327 Re: FK Sarajevo
ledeni_caj wrote:Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu?
fk Borac je teme...na sportu...ima jos...ja sam oplakao...
- ledeni_caj
#13328 Re: FK Sarajevo
Sa_u_srcu wrote:ledeni_caj wrote:Sjo propustih dernek na tom njihovom forumu. Ili ja samo ne znam naci temu?
fk Borac je teme...na sportu...ima jos...ja sam oplakao...
Au sto su zakukali
- BegA_
#13329 Re: FK Sarajevo
HAHAHAHAHAnorth wrote:Ne daju se naši...
"Prije svega da vam svim zazelim dobar dan .
Vidim poce li ste da pjenite .Odbacuje vas "majka Rusija",odbacuje vas susjedna Srbija.Sad vam najveca naftna firma sponzorira najveci klub u drzavi.Naravno ljudi su pametno bolje uloziti u Sarajevo nego u BoJac
Za vas imam jedan prijedlog.Molim vas da u sto vecim kolicinama sipate na ovim benziskim stanicama jer samim time pomazate FK Sarajevo
A sto se tice vasih sponzora,pa izganjate nesto sa bracom madjarima,neki gulas al' onaj ljuti madjarski da vam stoji na dresu.A evo i prijedlog za himnu http://www.youtube.com/watch?v=XMcgd7JL9WE "
- Reglan
#13330 Re: FK Sarajevo
kreteni me banovase,ali uspio sam otvoriti temu i sad gledam i nju su obrisalicasa_vode wrote:north wrote:Ne daju se naši...
"Prije svega da vam svim zazelim dobar dan .
Vidim poce li ste da pjenite .Odbacuje vas "majka Rusija",odbacuje vas susjedna Srbija.Sad vam najveca naftna firma sponzorira najveci klub u drzavi.Naravno ljudi su pametno bolje uloziti u Sarajevo nego u BoJac
Za vas imam jedan prijedlog.Molim vas da u sto vecim kolicinama sipate na ovim benziskim stanicama jer samim time pomazate FK Sarajevo
A sto se tice vasih sponzora,pa izganjate nesto sa bracom madjarima,neki gulas al' onaj ljuti madjarski da vam stoji na dresu.A evo i prijedlog za himnu http://www.youtube.com/watch?v=XMcgd7JL9WE "
![]()
![]()
![]()
-
Prijatelj Omladine
#13331 Re: FK Sarajevo
Znaci rusi nam sponzori, znaci osvajamo titulu naredne sezone..
Znaci..
Znaci..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13332 Re: FK Sarajevo
Bosanski Chelsi u povoju...e sad' cemo im,SVIMA,hebati znanje

- Obuca9
#13333 Re: FK Sarajevo
http://www.fksinfo.com/np-1365-Nestro_P ... or_FKS.htm
http://www.fksinfo.com/np-1364-Kadeti_p ... govine.htm
Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete.
Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete.
- Reglan
#13334 Re: FK Sarajevo
Evo i ovaj iz Nestro petrola zalizanhz__semir wrote:http://www.fksinfo.com/np-1365-Nestro_P ... or_FKS.htm
-
Alkos
#13335 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote: Fotoaparatom smo zamrznuli igru i emocije bordo kadeta nakon završetka utakmice, pa fotografije uskoro očekujte u našoj galeriji, a uskoro i video izvještaj u režiji fksinfo.com. Do tada, ukoliko već niste, možete pogledati fotografije iz Tuzle, sa prve utakmice finala završnice Omladinske premijer lige za kadete.
Odmah sve u prvi tim, ove levate otpustit...
-
missko
#13336 Re: FK Sarajevo
Joj kad bi samo jos Nike postao odjevni sponzor bilo bi extra. Kakvu kolekciju dresova i sorceva od Mancestera imam pa to je extra ludo kvalitet i udobdnost i lijepo za oko.
- Obuca9
-
zonbirile
#13338 Re: FK Sarajevo
------------------------missko wrote:Joj kad bi samo jos Nike postao odjevni sponzor bilo bi extra. Kakvu kolekciju dresova i sorceva od Mancestera imam pa to je extra ludo kvalitet i udobdnost i lijepo za oko.
pa ima Granof
-
theprodigy
#13339 Re: FK Sarajevo
svaka cast momcima. koliko je bolje kad se snima sa istoka, bar meni nekakohz__semir wrote:
- Pitarrr82
-
missko
#13341 Re: FK Sarajevo
Ne znam kad vidim kakvih navijaca i udruga oko kluba ima tesko mi da ne pomislim da ljudi tu malo vise gledaju privatni interes, ja vala ne bi dao klub u ruke ni jednoj uduzi navijaca, nek se ima neko mjesto u skupstini kluba al brate neka klubom upravljaju ljudi koji znaju svoj posao ili ljudi koji imaju pare. Padne mi cesto FC Bayern na pamet, oni imaju manju organizovanu grupicu navijaca koja se u klubu ne pita amam bas nista, tu su Henes i Bekenbauer i Rumenige i sta oni kazu to je zakon a stadion ce biti punn i bez Schickerie i ostalih podgrupa jer oni i onako placaju najjeftinija mjesta na stadionu iza golaa sad sto atmosfera nije kao u Salke areni ili Westfaliji Dortmundovoj koga briga. Navijaci za Krafta ,jer je izdanak Bayernove skole, i protiv Neuera jer dolazi od zakletog neprijatelja i koji je imao excese i izazivao navijace Bayerna, al oni ga dovedu i boli ih qrac za navijace.
- Baltazar_khan
#13342 Re: FK Sarajevo
Mirza Varešanović od danas nije trener Sarajeva?!
Mirza Varešanović danas je igračima na treningu rekao da ne budu iznenađeni ukoliko više ne bude trener Fudbalskog kluba Sarajeva
Mirza Varešanović danas je igračima na treningu rekao da ne budu iznenađeni ukoliko više ne bude trener Fudbalskog kluba Sarajeva. Sve će se znati nakon završetka današnje Skupštine kluba koja je zakazana za 17 sati, a kako saznajemo Varešanović će ispuniti obećanje odnosno povući će se sa mjesta šefa struke bordo tima.
Varešanović je na prvoj prozivci rekao da se prije nije želio povući zbog inata, ali posljednja dešavanja i omalovažavanje pojedinaca zbog osvojenog drugog mjesta i konstantna prozivanja sa tribina prelila su čašu. Izjavio je da će biti trener do petka, a također je istakao da mu ovo više ne treba i da je radio svoj posao časno i pošteno.
- Reglan
#13343 Re: FK Sarajevo
Do sad je 10 puta davao otkaze i uvijek ostane. 
-
north
#13344 Re: FK Sarajevo
Idealan scenario: Usvajanje statuta, ostavka zalizanog, vraćanje Arsenijevića, Šćepanovića, Kojaševića i u lov na nova pojačanja....
Najgori scenario: Neusvajanje statuta i odlazak kompletne uprave, raskid ugovora sa Arsenijevićem, Šćepanovićem i Kojaševićem, vrlo vjerovatno nedovođenje više ni jednog novog igrača, ostanak zalizanog....
Ima li ko kakvih informacija, kakvo je raspoloženje pred skupštinu, kakav se scenario sprema?
Najgori scenario: Neusvajanje statuta i odlazak kompletne uprave, raskid ugovora sa Arsenijevićem, Šćepanovićem i Kojaševićem, vrlo vjerovatno nedovođenje više ni jednog novog igrača, ostanak zalizanog....
Ima li ko kakvih informacija, kakvo je raspoloženje pred skupštinu, kakav se scenario sprema?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#13345 Re: FK Sarajevo
Nikad docekati skupstinu
imam dobar osjecaj da ce na dobro izaci
........samo sto ovi sati sporo idu 
- Reglan
#13346 Re: FK Sarajevo
Danas je petak,ispali se zalizani k'o metak 
- jalijas74
#13347 Re: FK Sarajevo
... Najgori scenario: Neusvajanje statuta i odlazak kompletne uprave, raskid ugovora sa Arsenijevićem, Šćepanovićem i Kojaševićem, vrlo vjerovatno nedovođenje više ni jednog novog igrača, ostanak zalizanog....
Mislim da smo blize ovoj opciji. Ja bi bio zadovoljan i sa Mirzinom ostavkom. A kad bi ostali i gore pomenutu igraci to bi bilo super.
Statut je trebao u javnu raspravu da se i drugi upoznaju sa istim ali iz iskustva znamo da se na skupstin usvaja sve u procentu 90% ZA i 5 % suzdrzanih i 5 % PROTIV za bilo koju tacku dnevnog reda bilo sta da je na glasanju svi podignu ruke ZA masa njih i nema pojma zasta su glasali. Nadamo se da ce ova skupstina biti malo ozbiljnija barem kad je glasanje u pitanju.
Sretno nam veceras neka nam je Bog na pomoci.
Mislim da smo blize ovoj opciji. Ja bi bio zadovoljan i sa Mirzinom ostavkom. A kad bi ostali i gore pomenutu igraci to bi bilo super.
Statut je trebao u javnu raspravu da se i drugi upoznaju sa istim ali iz iskustva znamo da se na skupstin usvaja sve u procentu 90% ZA i 5 % suzdrzanih i 5 % PROTIV za bilo koju tacku dnevnog reda bilo sta da je na glasanju svi podignu ruke ZA masa njih i nema pojma zasta su glasali. Nadamo se da ce ova skupstina biti malo ozbiljnija barem kad je glasanje u pitanju.
Sretno nam veceras neka nam je Bog na pomoci.
Last edited by jalijas74 on 17/06/2011 16:43, edited 1 time in total.
- Obuca9
#13348 Re: FK Sarajevo
MV out
AŠ in

AŠ in
- Reglan
#13349 Re: FK Sarajevo
Daj nemoj biti rosa reci barem imehz__semir wrote:MV out
AŠ in
- BegA_
#13350 Re: FK Sarajevo
Joj Sema jesi tajnovit ovih zadnjih dana...hz__semir wrote:MV out