Da nije žalosno, ovaj tekst bi mogao rame uz rame sa replikama Grunfa iz Alan Forda.s3d4m wrote:Nije mi namjera da pametujem. Postujem svacije misljenje, ali moram da kazem par stvari. Prvo nije mi jasno zasto ste se svi sad okomili na Mirzu V. izgleda da je u nasem mentalitetu da nam je uvijek neko za nesto kriv. Prije par mjeseci nevalja uprava, korupcija bala bla lopovi kradu.. dodje Blek euforija sedam dana i onda ode Blek i ispliva mnogo toga pa nevalja ni on .. pa ponovo problemi korupcija afera hrenovke .. jel mozda Mirza V. kriv sto onaj pametnjakovic na press konferenciji spominje struju i hrenovke?? bla bla nista nevalja.. dodje nova uprava sad ko ona i nije losa al navalja trener.. Pa gospodo draga da imate imalo postovanja ustali bi kad se ime Mirze V. spomene, a zasto u kakvim uslovima covjek radi, kakvu podrsku ima sa tribina, kakav mu je izbor igraca.. Nemojte zaboraviti da na Grbavici sa 9 igraca postavio je maestralno igru i u onakvoj atmosferi ostao neporazen.. Ekipa je na trecem mjestu par bodova ispod plavih sve je jos u igri ima dovoljno bodova da se kolo srece okrene.. Da nije bilo sudijskih kradja, da je podrska navijaca bila veca, da se ne podmecu noge na svakom koraku SIGURAN sam da bi sad Mirza V. vodio ekipu koja bi bila lider na tabeli, ali nije tako stanje ne zato sto Mirza V. nece, nevoli ili nezna .. vec sto pored svih dusmana i navijaci mu jamu kopaju! Gdje su ti "Bordo Jarani" kad su gostovanja u pitanju? I na domacim utakicama tu su da pametuju kako ovaj nezna dodati .. kako taktika nevalja Q .. kako ovo nevalja kako ono nevalja .. a niko pohvali, da da podrsku kad ne ide, da i ako je lose nekaze ma bice bolje idemo dalje .. Nije ljudi Mirza V. krivac za sve !
Zamoliću te samo da mi odgovoriš zbog čega je zalizani zaslužio da mu se ustaje?
Pa za njega su Mirzet Krupinac i Muhidin Zukić takve legende kluba, da bi ih trebalo istetovirati na svakoj ruci po jednog. Da li znaš gdje su i šta sada rade ti momci?
A ako misliš na ovaj trenerski dio, možda si tu i u pravu. Ovu taktiku ni Murinjo i Ferguson, zajedno, ne bi mogli provaliti. Bilo bi k'o u onom vicu kad Bosanac upita superkompjuter: "Šta ima?"