Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Adobeg wrote: ↑04/01/2023 00:23
Sve ovo oko stadiona i ulaganja u istog su price za malu djecu,velika je to suma ako ocekuju od grada i drzave da nesto ulozi pisi propalo.
Adobeg wrote: ↑04/01/2023 00:23
Sve ovo oko stadiona i ulaganja u istog su price za malu djecu,velika je to suma ako ocekuju od grada i drzave da nesto ulozi pisi propalo.
grad treba da uloži samo lokaciju
Bogami dabogda i za to da urade daju dosta para na raznorazne gluposti,nebitne i nevazne stvari.
Jablan od 1.94. Valjda konačno budemo kupili lopte u 16. Ima tri nastupa za Đetiće, ima iskustva, nije loše klubove mijenjao i ne tako često. Mozda konačno ubodemo stopera.
Spadosmo na to da je insanu drago što ćemo za promjenu imati pravog štopera a ne da tu poziciju popunjava niski veznjak (naravno ništa protiv njega, štaviše Đokanović pravi profesionalac, hordaš, kapiten i primjer svima kako se bori životom bez kmechanja i sl. pizdarija, ljudina) a dok se instagram-fildžan vlasnik hvali i najavljuje multi-milionske investicije i sl. a toliko vremena moralo proći da se sjeti popuniti pozicije u ekipi...
Eki trade , pa mi smo i NBA prekucali. Koji amaterizam, pa nije valjda de ne mozemo platiti ni igrača iz Igmana i da Ahmo ide kao zamjena? Pa sta sad u vezi Ahme, odigrat će oproštajnu,onda će kod Husa i mozda igrati protiv nas,ako to ugovorm kako drugačije ne definišu.
Podrška za sve osim bojkota...kurvama i papanima dati do znanja da su pogrešnu grupu fanatika našli koje će provocirati i jebavati u zdrav mozak... izborili smo se mi i protiv drugih takvih papaka, majku vam kurvanjsku.
Ismir... objavi lik za ovog Brazilca prije zvanicne objave kluba. Kontam kakav amterizam, valjda je profesionalno i normalno da prvo klub objavi zvanicnu vijest, to tako svi u svijetu rade, ali kontam opet lik je ego manijak, sta drugo ocekivati.
Da bi se ispostavilo da uopste nisu pricali s njegovim klubom i da lik ima ugovor i da ovi traze navodno 300K EUR za igraca, i da je daleko od toga da je lik nas igrac. Sto opet pokazuje kakav mentol je Ismir, zeljan paznje i komentara. Nevjerovatno majke mi. Isto kakav tinejdzer nezreli.
Dalje, najave oprostaj Merse, i tacnu tekmu kad ce se oprostiti, bez da su ista s covjekom dogovorili. Naguze tako zaista, mogu reci jednu od posljeratnih legendi kluba. Isto su to uradili Krletu, Dupovcu, Hebi... Merso na kraju ode igrat u Igman, a klub maltene sam sebe ooet demantovao.
Sumasumarum ovaj klub vode neznalice koje boli briga kakvu sliku salju o klhbu u javnost.
Uzas, Boga mi ovo je bas uzas.
Pa Baljak, Suman i Merdanovic su za ove nedostizan nivo a ne sta drugo.