FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
radostan dan

#851 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Bokas wrote:
radostan dan wrote:
Edin H. wrote:Odakle vam repa za ovu koreografiju :roll:
Dobro pitanje za pravu diskusiju.
Moje mišljenje - sprega Lukića i vođa navijača, tal u kome je njih 3-4 iz vrha, 10-ak iz uprave i 10-ak što vođa, što njihovih zamjenika. Tu se kupi kajmak, neko više, neko manje. Ostali se zadovoljavaju zastavama, dresovima...
Tako nekako...

Da se ne lazemo, vodje navijaca su teski olos koji treba biti u zatvoru, koliko se tu nakralo para, to je bruka i sramota, klub im je trpao sakom i kapom samo kako bi bili mirni.

Ne bi abolirao ni Lukica, ali ni Dzaju i Cveleta, svi oni imaju prste u medu, konstantno je unistavan klub i iznutra i spolja.

Partizan je jos od 90-ih klub proteziran od drzave, prvo preko Mirka Marjanovica, posle preko raznih smrdibuba u vlasti, danas im ledja cuva Ivica Dacic... sve to treba privatizovati, ali jak je otpor, peru se tu ogromne pare.
To je to, samo mene mrzilo da tipkam. :thumbup:
Zato bih volio da ih Rusi kupe, ne zbog Rusa, nego da raščiste to, nego se bojim da se ne desi kao u filmu - Gori vatra, kad lokalni krimos postane glavna SFOR-ova uzdanica. :mrgreen:
radostan dan

#852 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

lester burnham wrote:
radostan dan wrote:
Edin H. wrote:Odakle vam repa za ovu koreografiju :roll:
Dobro pitanje za pravu diskusiju.
Moje mišljenje - sprega Lukića i vođa navijača, tal u kome je njih 3-4 iz vrha, 10-ak iz uprave i 10-ak što vođa, što njihovih zamjenika. Tu se kupi kajmak, neko više, neko manje. Ostali se zadovoljavaju zastavama, dresovima...
podjoh se vratiti, al me ometose...
znao sam da jos neko prati :)

prava marketinska agencija, sistem na profesionalnom nivou, mnogo noviteta, evo sad ovi retro dresovi npr, za pohvalu... mada opet otisli mi drugovi u milano na meazzu da gledaju inter schalke (doslo ih sve ukupno 100 eura po osobi :) ), donijeli salove perverzno uradjene, vezene, tanke, onda majice i kape i sl gluposti i na svemu pise datum,meazza stadium, 1/4 finale ls... !?
kad skontas za svaku utakmicu sve novo naprave i prodaju, to je pos`o...
To je jedino na evropskom nivou što su odradili u zadnjih deset godina, kad su dali Z Avramoviću da vodi marketing, akcije itd.

edit - dobro, i Zengino dovođenje, i ona generacija što je tukla Romu, jedan j.b.n. gol u Francuskojih je spriječio da
urade mnogo više, mada... dobro smo ih utopili, ali džaba kad je gore navedena klika to između sebe rastalila.
Last edited by radostan dan on 14/04/2011 00:49, edited 1 time in total.
Bokas

#853 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

radostan dan wrote:
Zato bih volio da ih Rusi kupe, ne zbog Rusa, nego da raščiste to, nego se bojim da se ne desi kao u filmu - Gori vatra, kad lokalni krimos postane glavna SFOR-ova uzdanica. :mrgreen:
Rusi ce izgleda da i ulete, al to je vise od sportske investicije, to je politicka odluka, Rusi zele da kontrolisu najbrojniji srpski klub, i da preko toga prave marketing... cim je Putin dosao na Maru, sprema se tu nesto veliko.

Nista me to nece mnogo doticati, samo ako uloze lovu i naprave dobar tim 8-)
CSKA

#854 Re: FK Crvena Zvezda

Post by CSKA »

Eh te koreografije :)

Sjecam se kada smo poceli sa njima(tada sam bio aktivan na tribini),nije imao pas za sta da nas ujede.Onaj zvezdin butik u qlincu,paucina se uhvatila na njega,a ovi su morali iz sopstvenog dzepa da prave sve to.Poslije je to vjerovatno postao klupski projekat,kada su vidjeli kako se to isplati po promociji kluba.
Ma kada dodju rusi i ukinu pare za to,bice opet staro dobro tapsanje dlanovima,sal i pjesme :mrgreen:
radostan dan

#855 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

A zašto bi oni pravili Zvezdi dobar tim?
Ok, hoće Marakanu kao najskuplje parče zemlje na Balkanu, da naprave kompleks hotela trž. centara i bla bla, al što će njima jak tim? Ulagaće koliko je dovoljno da nađu novog Vidića, Ivanovića, onda ga prebace godinu dvije u Zenit, i onda za golemu šušku na Zapad.
Bokas

#856 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

CSKA wrote:Eh te koreografije :)

Ma kada dodju rusi i ukinu pare za to,bice opet staro dobro tapsanje dlanovima,sal i pjesme :mrgreen:
Najbolje :D
lester burnham

#857 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

radostan dan wrote:
To je jedino na evropskom nivou što su odradili u zadnjih deset godina, kad su dali Z Avramoviću da vodi marketing, akcije itd.
da bog je za marketing, moram se pohvalit` igro sam lopte sa njim i sa muslinom u vrijeme dok je ovaj drugi vodio zvezdu, uvalio me prijatelj u studentskim danima na termine sa njima,
bilo je zanimljivih situacija,
igrali u sali ispod marakane gdje zvezdine odbojkasice igraju prvenstvene utakmice...
dosao jednom prilikom i dule savic, ko tena pijan
s nekim dosao da gleda termin, a ovi ga uhvatili u pilanu da se skine i igra... al` ga nisu mogli nagovorili... :)
bolton93

#858 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Neko pomenu nesrećnu utakmicu protiv Strazbura od koje je sve krenulo nizbrdo, pa da se podsetimo lobovanja 8-) za 0:2

Bokas

#859 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

radostan dan wrote:A zašto bi oni pravili Zvezdi dobar tim?
Ok, hoće Marakanu kao najskuplje parče zemlje na Balkanu, da naprave kompleks hotela trž. centara i bla bla, al što će njima jak tim? Ulagaće koliko je dovoljno da nađu novog Vidića, Ivanovića, onda ga prebace godinu dvije u Zenit, i onda za golemu šušku na Zapad.
Ima i toga, ovo ce im biti servisna stanica za kovanje mladih dobrih igraca...

Ali mislim da Rusi ulaze i sa politickim interesom, mala je to lova za njih, a reklama bi bila ogromna, kad bi Zvezda stvarno pocela da pravi rezultate, ljudi bi rekli - eto, da nisu dosli Rusi... malo treba Srbima da se okrenu rusofilstvu, a veliki brat to jako dobro zna.
Bokas

#860 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

bolton93 wrote:Neko pomenu nesrećnu utakmicu protiv Strazbura od koje je sve krenulo nizbrdo, pa da se podsetimo lobovanja 8-) za 0:2

To je ono kad nam je najnizi igrac Francuza dao gol glavom u 94. minutu, i tako nam sprecio zimovanje u evropi :x

Tad sam bas popizdeo, a imali smo dobar tim...
lester burnham

#861 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

Bokas wrote:
radostan dan wrote:
Rusi ce izgleda da i ulete, al to je vise od sportske investicije, to je politicka odluka, Rusi zele da kontrolisu najbrojniji srpski klub, i da preko toga prave marketing... cim je Putin dosao na Maru, sprema se tu nesto veliko.

Nista me to nece mnogo doticati, samo ako uloze lovu i naprave dobar tim 8-)
to da, vjerujem da je doslo vrijeme,
kad su u zenit i schalke sprcali onolike pare, mogu i u zvezdu, pa za pocetak i manje... a za zvezdu bi to znacilo da mnogo...
mirise u vazduhu titula, mirisu velike promjene na bolje, samo da ne bude kad smo ailtona doveli i govorili bice zvezda opet prvak sveta, neka ovaj put bude ozbiljnije...!
lester burnham

#862 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

ovo ne kontam nikako... :D

KL: Barkos pomogao LDU Kitu

Ekipe ekvadorskog LDU Kita i urugvajskog Penjarola plasirale su se u osminu finala Kopa Libertadores.

Image

Iako je Penjarol poražen u Asunsionu od Independientea sa 1:0, Urugvajci su se pridružili LDU koji je na svom terenu sa 2:0 bio bolji od Godoj Kruza.

Tako su eliminisana oba argentinska predstavnika u Grupi 8, a ispadanju Godoj Kruza “kumovao“ je bivši igrač Crvene zvezde Ernan Barkos.

On je postigao drugi gol sa Kito, u 58. minutu, a deset minuta ranije Bolanjos je zatresao mrežu. Pobedu za oproštaj Independienteu obezbedio je Para pogotkom u 33. minutu.
CSKA

#863 Re: FK Crvena Zvezda

Post by CSKA »

Ja u tu pricu sa rusima nevjerujem sve dok ne bude Srbija na ulasku,ili usla u EU.Da se ne lazemo,99% toga zavisi od politicke situacije u zemlji.Ko ce da pravi i da daje 600 miliona evra i da nema nikakav profit od toga.Narod ne moze da kupuje dresove,majice,navijacke rekvizite ako nema hljeba da jede....plus oni bi prvi bili za zajednicku ligu bivse juge.

A bice povremenih inekcija od po milionce,dva za tim u to ne sumnjam.
Bokas

#864 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

lester burnham wrote:
to da, vjerujem da je doslo vrijeme,
kad su u zenit i schalke sprcali onolike pare, mogu i u zvezdu, pa za pocetak i manje... a za zvezdu bi to znacilo da mnogo...
mirise u vazduhu titula, mirisu velike promjene na bolje, samo da ne bude kad smo ailtona doveli i govorili bice zvezda opet prvak sveta, neka ovaj put bude ozbiljnije...!
Dok se ne skloni Karadzic i mafija koja pomaze Partizanu, bice jako tesko i primaci se tituli. Trebali su da puknu u nedelju, i cim se pojavila takva mogucnost, neko je sapnuo sudiji - sviraj penal kako znas i umes.

Da je dobio Spartak ili bilo nereseno, bila bi to dobra sansa, ali kad vidim sta se radi... tesko, iz korena treba da se menja savez, taj smrad je oterao i Antica, kao da ga neko placa da sahranjuje srpski fudbal.
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#865 Re: FK Crvena Zvezda

Post by 1pajdo »

lester burnham wrote:Image
Premoćno!

Zvezdu sam uvijek poštovao i gotivio više od Partizana. Smatram da su i dvije navijačke grupe poput Torcide i Delija najjače navijački na prostoru ex-yu.

Kakvo je stanje u srpskoj ligi? Čuo sam da se Zvezdaši žale da je Partizan privilegiran u odnosu na njih? Nešto kao Hajduk s Dinamom.
radostan dan

#866 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Od svega toga, ja se samo u Prosinečkog uzdam.
Uzgred, skrivio je neki dan lakšu saobraćajku. Izašao i džentlmenski ponudio nadoknadu štete. Tip mu rekao - ne pada mi na pamet legendo, samo ti njih razbucaj (glodare). tananananananana Robert Prosinečki, Robert Prosinečki.
Bokas

#867 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

CSKA wrote:Ja u tu pricu sa rusima nevjerujem sve dok ne bude Srbija na ulasku,ili usla u EU.Da se ne lazemo,99% toga zavisi od politicke situacije u zemlji.Ko ce da pravi i da daje 600 miliona evra i da nema nikakav profit od toga.Narod ne moze da kupuje dresove,majice,navijacke rekvizite ako nema hljeba da jede....plus oni bi prvi bili za zajednicku ligu bivse juge.

kakvih 600 milki, 20-30 bi nam zavrsile posao... koji ce nam q novi stadion, nama treba lova za tim, mladji pogon, trenazni centar...
lester burnham

#868 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

ovo nije moguce, kakva asistencija, kakva lucidnost, a onda nevjerovatan gol... komentator je prelud...

http://www.youtube.com/watch?v=51KABZCP ... dded#at=16

treba mu mozda pruziti jos jednu sansu :D
CSKA

#869 Re: FK Crvena Zvezda

Post by CSKA »

Bokas wrote:
CSKA wrote:Ja u tu pricu sa rusima nevjerujem sve dok ne bude Srbija na ulasku,ili usla u EU.Da se ne lazemo,99% toga zavisi od politicke situacije u zemlji.Ko ce da pravi i da daje 600 miliona evra i da nema nikakav profit od toga.Narod ne moze da kupuje dresove,majice,navijacke rekvizite ako nema hljeba da jede....plus oni bi prvi bili za zajednicku ligu bivse juge.

kakvih 600 milki, 20-30 bi nam zavrsile posao... koji ce nam q novi stadion, nama treba lova za tim, mladji pogon, trenazni centar...

Slazem se ali svako hoce profit.Znam da i oni portugalci hoce da se ugrade isto.I koliko je to vjerovati da ce oni da uloze 150 milki a rusi 450 milki...ja u te bombe nevjerujem vise....a sve je pocelo 96 sa ogromnim naslovom u Sportu Bebeto u Zvezdi :mrgreen:
Bokas

#870 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

radostan dan wrote:Od svega toga, ja se samo u Prosinečkog uzdam.
Uzgred, skrivio je neki dan lakšu saobraćajku. Izašao i džentlmenski ponudio nadoknadu štete. Tip mu rekao - ne pada mi na pamet legendo, samo ti njih razbucaj (glodare). tananananananana Robert Prosinečki, Robert Prosinečki.
I ja...

Robija je stvorio pravu atmosveru, nije placenik koji je dosao da uzme kintu i nestane, on sigurno voli klub, i vise nego ikom mu je stalo da se prave rezultati.

Al ne moze sam, mora klub da stane iza njega, da mu pomogne, realno, igracki kadar nam je zivi prosek, ako i uzmemo titulu, ovakvi u Evropu ne mozemo.
Bokas

#871 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

1pajdo wrote: Kakvo je stanje u srpskoj ligi? Čuo sam da se Zvezdaši žale da je Partizan privilegiran u odnosu na njih? Nešto kao Hajduk s Dinamom.
Tako otprilike kako si rekao.

Ruku na srce, i Zvezda sama nije mnogo zasluzila, mnogo se sljama skupilo u upravi.
radostan dan

#872 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

1pajdo wrote:
Kakvo je stanje u srpskoj ligi? Čuo sam da se Zvezdaši žale da je Partizan privilegiran u odnosu na njih? Nešto kao Hajduk s Dinamom.
Vjerujem da je samo u BiH jadnije stanje od srpske lige, nešto malo bolja od CG.
U Bokasovim postovima imaš otprilike opisanu situaciju.
Paralela sa situacijom u Cro je više nego očita - Din i Par su državni projekti već više od 15 godina. F savez drže takođe oni. :x
bolton93

#873 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Dobra najava - navijačka budnost mora biti na adekvatnom nivou. 8-)

Bokas

#874 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bokas »

radostan dan wrote:
1pajdo wrote:
Vjerujem da je samo u BiH jadnije stanje od srpske lige, nešto malo bolja od CG.
U Bokasovim postovima imaš otprilike opisanu situaciju.
Paralela sa situacijom u Cro je više nego očita - Din i Par su državni projekti već više od 15 godina. F savez drže takođe oni. :x
Reci mi kakva je situacija u BiH i RS, jel se vise navija za Zvezdu ili Partizan... jel ima podele po regijama, gradovima, ili je sve to izmesano podjednako?
lester burnham

#875 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

1pajdo wrote:
lester burnham wrote:Image
Premoćno!

Zvezdu sam uvijek poštovao i gotivio više od Partizana. Smatram da su i dvije navijačke grupe poput Torcide i Delija najjače navijački na prostoru ex-yu.

to da, t.karadzic gura partizan, i tako u nedogled...
torca je definitivno najjaca navijacka grupa uz delije!
moram ti reci da sam zadnja tri ljeta dolazio u split maksuz makar na 3-4 dana, a i zimi, dva poslijednja puta sam dolazio na sajam nautike, u februaru cini mi se,
obilazio poljud i sve one silne pomocne stadione sa vjestackom travom, a na svakom puno omladine treniraju... sto je za pohvalu, da se razumijemo... :) na neki cudan nacin mi je drag split, uz sa i bg, najdrazi od gradova bivse juge... e da dobri su i grafiti duz obale od opuzena pa do splita... najjaci: u raju je lepo al u paklu je torcida...

:) ;-)
Locked