Ma ne, ima ih puno vise, da ne nabrajam.mIRCerka wrote:Po tebi, stresan posao imaju samo mineri, demineri i oni sto rade u nuklearnim elektranamamadner wrote:
Jedna je stvar imati stres u poslu a druga je stvar imati stresan posao.![]()
Stresan posao ima stres u opisu posla. Prosvjeta to nema.
fixna plata prosvjetnih radnika
- madner
#176 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#177 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
ste čuli napad sjekirom na profesora by vrli roditelji
odbranio se dnevnikom
odron
odbranio se dnevnikom
odron
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#178 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Da zakljucimo, ti bi da lezis a pare da lijezu...madner wrote:Ma ne, ima ih puno vise, da ne nabrajam.mIRCerka wrote:Po tebi, stresan posao imaju samo mineri, demineri i oni sto rade u nuklearnim elektranamamadner wrote:
Jedna je stvar imati stres u poslu a druga je stvar imati stresan posao.![]()
Stresan posao ima stres u opisu posla. Prosvjeta to nema.
- madner
#179 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Zato mi je i prosvjeta bila tako privlacna...mIRCerka wrote:Da zakljucimo, ti bi da lezis a pare da lijezu...madner wrote:Ma ne, ima ih puno vise, da ne nabrajam.mIRCerka wrote: Po tebi, stresan posao imaju samo mineri, demineri i oni sto rade u nuklearnim elektranama
-
mIRCerka
#180 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Dzaba tebi rasturanje INFOrmatike, kad si dezinformisan totalnomadner wrote:Zato mi je i prosvjeta bila tako privlacna...mIRCerka wrote: Da zakljucimo, ti bi da lezis a pare da lijezu...
-
hamdija
#181 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Pa nije ti los ni taj posao madner kad visis po forumima non stop u toku radnog vremena
- madner
#182 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Hame, care, de trkni po cigare.hamdija wrote:Pa nije ti los ni taj posao madner kad visis po forumima non stop u toku radnog vremena
- otherside
#183 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
a stres na forumu?!?!?! a gubljenje živaca na religiji, politici, bez cenzure??????hamdija wrote:Pa nije ti los ni taj posao madner kad visis po forumima non stop u toku radnog vremena
sve je to u toku radnog vremena, je l' tako madnerU?
ccccc....danas niko nema empatije....
- madner
#184 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Ma imam termin kod doktora, da dobijem onu invalidsku pemziju zbog religije. Stres je to ogroman.otherside wrote:a stres na forumu?!?!?! a gubljenje živaca na religiji, politici, bez cenzure??????hamdija wrote:Pa nije ti los ni taj posao madner kad visis po forumima non stop u toku radnog vremena![]()
sve je to u toku radnog vremena, je l' tako madnerU?![]()
ccccc....danas niko nema empatije....![]()
- otherside
#185 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
ja te u potpunosti razumijem, vidim da se preforsiraš svaki danmadner wrote:Ma imam termin kod doktora, da dobijem onu invalidsku pemziju zbog religije. Stres je to ogroman.otherside wrote:a stres na forumu?!?!?! a gubljenje živaca na religiji, politici, bez cenzure??????hamdija wrote:Pa nije ti los ni taj posao madner kad visis po forumima non stop u toku radnog vremena![]()
sve je to u toku radnog vremena, je l' tako madnerU?![]()
ccccc....danas niko nema empatije....![]()
-
mIRCerka
#186 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Sta tek onda ja dobijam???????????
-
mIRCerka
#187 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
seka wrote:bubrezne kolikemIRCerka wrote:Sta tek onda ja dobijam???????????
cya l8r
- amrica
#188 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
komi wrote:ste čuli napad sjekirom na profesora by vrli roditelji
odbranio se dnevnikom
odron
-
modesti
#189 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Da ponovim opet da bi skratili priču:
Svima vama kojima je prevelika plata prosvjetnih radnika želim skoro radno mjesto u nekoj od srednjih škola, možda i Mašinskoj
Svima vama kojima je prevelika plata prosvjetnih radnika želim skoro radno mjesto u nekoj od srednjih škola, možda i Mašinskoj
-
Ana_Karenjina2011
#190 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Slažem se sa komentarima da svaki posao ima svoju dozu stresa, a slažem se i sa tim da i prosvjeta zna biti stresna, posebno u današnje vrijeme kada ne znate zbog čega će neko dijete (ili roditelj u gorem slučaju) vas uzeti na zub, doći sa pištoljem / nožem u školu i htjeti da malo porazgovara sa vama.modesti wrote:Da ponovim opet da bi skratili priču:
Istina je i da niko ne želi u srednje, posebno tehničke, škole - sve dokad to NE MORA (jer nema gdje drugo).
-
crnoplavo
#191 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
Koliko je trebalo da se skoluje nastavnik, 4 godine srednje, 4 fakulteta...otherside wrote:dobro ba ljudi, ima li još ijedno stresno zanimanje sem učitelj/ca i nastavnik/ca?
mislim stvarno...u rudniku svako malo neko pogine, te eksplozije...na gradjevinama takodje...
ne vjerujem da je njihova plata veća od učiteljske...o fizičkom naporu da ne govorimo.
a koliko da se skoluje rudar?
Prema tome i plata skolovanog mora biti daleko veca.
- otherside
#193 Re: fixna plata prosvjetnih radnika
ovo je secirani dio kog posta, valjda onaj koji ti je vise odgovarao.crnoplavo wrote:Koliko je trebalo da se skoluje nastavnik, 4 godine srednje, 4 fakulteta...otherside wrote:dobro ba ljudi, ima li još ijedno stresno zanimanje sem učitelj/ca i nastavnik/ca?
mislim stvarno...u rudniku svako malo neko pogine, te eksplozije...na gradjevinama takodje...
ne vjerujem da je njihova plata veća od učiteljske...o fizičkom naporu da ne govorimo.
a koliko da se skoluje rudar?
Prema tome i plata skolovanog mora biti daleko veca.
haj' procitaj ponovo...
reanimirana tema