Pa hoce, doci ce i taj dan ako Bog daBHF_Manijak wrote:Glas razuma!dragonz wrote:Da li se iko sjeća španaca do 2008.godine jer do tada smo ih zvali vječitim prvacima kvalifikacija što i jesu bili, ali sad svi lafo navijaju za njih i vole dodavanja od jutra do sutra.
Neko spomenu da li može neko zaustaviti ovu španiju jasno da može jer nije niko dominirao fudbalom duže od 6 godina samo se sjetite njemačke ´90-tih, brazila s početka ovoga vijeka i dr. tako da španija već u brazilu 2014.godine neće biti najbolja bez obzira na smjenu generacija, vremenske uslove, motiv za skidanje sa trona i sl.
Svemu dođe kraj pa i špancima do tada ko hoće neka uživa u dodavanju, ja sigurno neću jer ne pratim modu.Odavno ja o ovome trubim, a doci ce i to ako Bog da, jel tako LSD?
Spanija prije 8 godina i ova sad dva su svijeta razlicita, SPanija je prije bila jedna simpaticna ekipa i nista vise, sa jednim gospodinom Raulom, Morientesom, Sergijem, Helguerom, Casilassom, Albeldom itd, dakle jaka repka ali ne sama krema, a tako ce biti aBd i nakon ove generacije van zemaljaca!
![]()
Ali eto sa ove dvije-tri titule za redom ukljucice se Bogami i u taj sami vrh Evrope, dokad ce tu osatti vidjet cemo, ne predvidjam im dugo.
Vec sam na jednoj od tema pisao o tome, Italija i Njemacka su bas pravi giganti evropskog fudbala a Bogami i svjetskog jer su decenijama u samom vrhu, vidjet cemo da li ce Spanci pratiti taj trend ili ce se vratit tamo gdje su bili prije 10-15 godina...
Npr. njemcima su nabili komplekse niže vrijednosti pobjedama u prošlom fialu Eura i pobjedom u polufinalu SP....talijane su juce javno ponizili i obrukali sa najvecom pobjedom u historiji EP-a.
Valjda se raji navici na ovu dominaciju španaca..neko brže,neko sporije.