hajde,djavlu bilo malo
Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- abondanzieri
#526 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
zadovoljio sam se sa uplacenom petobom na furiju,iako mi poslije bjese zao jer mi je malo falilo da uplatim stoju 
hajde,djavlu bilo malo
hajde,djavlu bilo malo
-
Smail Aga
#527 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Ja nikada nisam kukao na spansku igru,meni je njihova igra u redu ali naravno preofanzivna.rashtiman wrote:Cekaj kazes da se vrate na bunker igru? A kukate na spanski anti fudbalSmail Aga wrote:Simpa je meni i Spanija,igraju dobro. Mogu ih podnijeti,ne volim Svabe,Holandeze,Dance,Engleze i slicno.
Za ovo je Prandeli kriv 1000 % . Jos mala djeca znaju ako je neko bolji od tebe,svih 11 igraca iza lopte i odbrana do kraja. Osim toga ides na prekide,na provokacije i cekas produzetke i penale. Naivno i glupo ispadanje i skroz neitalijanski. Ako ubuduce budu mislili ko balerine trcati okolo i ganjati loptu,umjesto da se kao ljudi i fudbaleri ukopaju i lome noge i rebra,Italija ce ubuduce imati jednoga navijaca manje.
No zasada do daljnjega ipak :
Forza Italia !!![]()
Licno ne volim nabijanja lopte i trcanja gore dole. Bunker i laganini,to je za mene ljepota. Zato sam kao klinac poceo navijati za Italiju. Zato ne volim Prandelija,sere nam se u ceif a ovim svojim idejama. Bolje sve izgubiti 1-0 ,nego ovako gore-dole,toplo-hladno.
Forza Italia !!
- mO k3
#528 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
a da da forza pizza
4:0
Spanija igra za jedno 4 ili 5 klasa bolje od italijana -.....
4:0
Spanija igra za jedno 4 ili 5 klasa bolje od italijana -.....
-
samog_sira
#529 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju. Poslije su se ispisali po njima al realno kod vodstva od 2-0 i igrac vise to tesko da bi i Sloboda propustila
a ne Spanija
Talijani nisu zasluzili da zijane sa 4-0 al jbg to je fudbal. I oni sto govore da se Spanija cuvala do finalne utakmice i igrala s pola snage ocito nemaju pojma o fudbalu, eto oni htjeli da pucaju penale protiv Portugala sminka im to
Jednostavno im se u finalu sve poklopilo a oni su to maksimalno iskoristili i svaka cast.
Talijani nisu zasluzili da zijane sa 4-0 al jbg to je fudbal. I oni sto govore da se Spanija cuvala do finalne utakmice i igrala s pola snage ocito nemaju pojma o fudbalu, eto oni htjeli da pucaju penale protiv Portugala sminka im to
Jednostavno im se u finalu sve poklopilo a oni su to maksimalno iskoristili i svaka cast.
- and
#530 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
bufon je sve rekao:
"Španci su bili superiorni u svakom pogledu. Naša žal zbog poraza nije toliko istaknuta baš zbog njihove moći i neranjivosti. Kad igrate protiv takve ekipe, lakše prihvatite poraz. Špancima skidam kapu!", rekao je jedan od najboljih svjetskih golmana dodavši:
"Naravno da želite pobijediti u finalu, no mi smo protiv sebe imali ekipu s druge planete. Našim navijačima zahvaljujemo svim srcem. Nikad nas nisu napustili i učinili su nas posnosnima. Ponekad, međutim, naiđete na prejakog suparnika. Takvom treba odati priznanje.
- mO k3
#531 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
ja se ne sjecam neke velike igre italijana i nekih sansi .... u sustini da je spancima dosudjen penal bilo bi 5:0samog_sira wrote:Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju. Poslije su se ispisali po njima al realno kod vodstva od 2-0 i igrac vise to tesko da bi i Sloboda propustilaa ne Spanija
Talijani nisu zasluzili da zijane sa 4-0 al jbg to je fudbal. I oni sto govore da se Spanija cuvala do finalne utakmice i igrala s pola snage ocito nemaju pojma o fudbalu, eto oni htjeli da pucaju penale protiv Portugala sminka im to![]()
- erik2
#532 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Realno je nedosuđen čisti penal i realno bi tada bilo 3 : 0.samog_sira wrote:Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#533 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Ispostavilo se da jeste505sCrtom wrote:mozda nije kockarYahel wrote:Procitaj post mozgu. Lik je bio siguran u pobjedu, pa sto me onda nije poslusao ? Mogao se dobro opariti...Ženski Dr.Med wrote:puno sam gluposti cuo ,ali dici kredit za kladionicu je vrh gluposti ....![]()
![]()
Ja sa druge strane nisam bio, niti sam smio ista prognozirati.Njegova prognoza se ispostavila tacna.
Onolika sigurnost u onom postu... covjek je bio 110% siguran
Ne treba biti kockar za taj potez... to je jednostavno cisti profit
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#534 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Nakon sto je ucutkao cijelu svijet i dokazao da se do titule moze
i bez klasicnog napadaca, Del Bosque za predstojece Svjetsko
prventsvo najavljuje jos ambiciozniji projekat: U7 reprezentaciju!

prventsvo najavljuje jos ambiciozniji projekat: U7 reprezentaciju!

- Muhamed Đakmić
#535 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
A života ti ko si ti? Svi ovi likovi su tokom cijelog Eura pisali i pratili, ti se pojavio nakon odigrane finalne utakmice i nađeš se nekom smijati.Ženski Dr.Med wrote:hahhahah covjek govori o profitu,kreditima![]()
Sto ima naivne djece
Španija zasluženo potpuno, samo mislim da su mogli na ovaj način odigrati i cijelo prvenstvo. Ostaje da vidimo hoće li iko napredovati dovoljno do 2014. da ih zaustavi. Ja još uvijek mislim da to mogu samo Nijemci i eventualno Argentinci.
- mO k3
#536 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
A da znas kako se lijepo smijemSarajevo1946 wrote:A života ti ko si ti? Svi ovi likovi su tokom cijelog Eura pisali i pratili, ti se pojavio nakon odigrane finalne utakmice i nađeš se nekom smijati.Ženski Dr.Med wrote:hahhahah covjek govori o profitu,kreditima![]()
Sto ima naivne djece
Španija zasluženo potpuno, samo mislim da su mogli na ovaj način odigrati i cijelo prvenstvo. Ostaje da vidimo hoće li iko napredovati dovoljno do 2014. da ih zaustavi. Ja još uvijek mislim da to mogu samo Nijemci i eventualno Argentinci.
- Muhamed Đakmić
#537 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Ne treba. Nego bi i ti mogao malo s provokacijama smanjiti. Imam osjećaj da nisi uopšte toliko pratio prvenstvo, nego si sad eto došao da prosipaš euforiju nakon pobjede Španaca.
-
sumirprimus
#538 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
los merengues wrote:Nakon sto je ucutkao cijelu svijet i dokazao da se do titule moze
prventsvo najavljuje jos ambiciozniji projekat: U7 reprezentaciju!![]()
-
samog_sira
#539 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Do 60 minute nisu ni spanci nesto dominirali, utakmica je bila zanimljiva. U sustini da je di natele zabio za 2-1 i da se motta nije povrijedio... sve je to u domenu da su babi muda... Spanci jesu zasluzeno uzeli, ali sam Del Bosque kaze Italija nije imala srece nama se sve poklopilo. Spanci su zasluzeno osvojili to ne treba umanjivat, ali nije realno 4-0, nit su se cuvali do finalaŽenski Dr.Med wrote:ja se ne sjecam neke velike igre italijana i nekih sansi .... u sustini da je spancima dosudjen penal bilo bi 5:0samog_sira wrote:Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju. Poslije su se ispisali po njima al realno kod vodstva od 2-0 i igrac vise to tesko da bi i Sloboda propustilaa ne Spanija
Talijani nisu zasluzili da zijane sa 4-0 al jbg to je fudbal. I oni sto govore da se Spanija cuvala do finalne utakmice i igrala s pola snage ocito nemaju pojma o fudbalu, eto oni htjeli da pucaju penale protiv Portugala sminka im to![]()
-
sumirprimus
#540 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
realno,i da je natale dao, i da se mota nije povrijedio tj da ga trener nije ni uvodio jerbo je ko vec bio rovit,ko i kjelini...
opet bi ih spanci prekucali...vidlo se to od prve minute,otkako je pocelo,tempo je bio ubitacan,neko je moro posustat sa onom trkom,sinoc su to bili talijani,i nisu imali sanse,protiv onakvih spanaca...
jedino mi osta žal sto ne vidjeh ljorentea,jebga mogo je i njeg uvest bar 10 minuta.,..
opet bi ih spanci prekucali...vidlo se to od prve minute,otkako je pocelo,tempo je bio ubitacan,neko je moro posustat sa onom trkom,sinoc su to bili talijani,i nisu imali sanse,protiv onakvih spanaca...
jedino mi osta žal sto ne vidjeh ljorentea,jebga mogo je i njeg uvest bar 10 minuta.,..
-
Verocious
#541 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Cestitke Spaniji na totalno zasluzenoj, mozda malo prevelikoj, pobjedi i tituli!
Ocekivao sam malo veci otpor talijana ali iskustvo spanaca i malo nesrece za talijane su su doveli ovakvog tuznog ishoda.
Italija odradila dobro prvenstvno, mada sam ja iskreno ocekivao titulu i nisam ni najmanje iznenadjen sto su zavrsili u finalu. Nemaju za cime puno zaliti jer su ipak igrali protv vanserijske reprezentacije.
Jos jednom cestitke
i naravno
Per sempre...Forza Italia!!!
Ocekivao sam malo veci otpor talijana ali iskustvo spanaca i malo nesrece za talijane su su doveli ovakvog tuznog ishoda.
Italija odradila dobro prvenstvno, mada sam ja iskreno ocekivao titulu i nisam ni najmanje iznenadjen sto su zavrsili u finalu. Nemaju za cime puno zaliti jer su ipak igrali protv vanserijske reprezentacije.
Jos jednom cestitke
Per sempre...Forza Italia!!!
- abondanzieri
#542 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Yahel wrote:Trebao si jbgabondanzieri wrote:zadovoljio sam se sa uplacenom petobom na furiju,iako mi poslije bjese zao jer mi je malo falilo da uplatim stoju
hajde,djavlu bilo malo![]()
@Ženski Dr.Med
Ako nisi mogao izvuci poentu iz onog posta onda si fakat glup, al' ono bas.... nazalost za tvoj problem nema rjesenja.
Nemam se zivaca raspravljati sa nadrkanim djetetomjednostavno si na ignore.
-
Lucas Leiva
#543 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
47 miliona Spanaca nocas u ekstazi salju jedni drugima kratke pasove!
- x__eko__x
#544 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Konačno su Španjolci odigrali dobru utakmicu...iako ne zaslužuju bit prvaci. Jedva čekam svjetsko prvenstvo da ih netko razbije i spusti na zemlju.
http://mlb-prognoze.blogspot.com/
http://mlb-prognoze.blogspot.com/
-
todd_smith
#545 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Nisu htjeli penale, ali vidjelo se da do 90 minuta ocigledno jesu cuvali snagu, jer u slijedecih 30 minuta imali su totalnu dominaciju i inicijativu na terenu, dvije stopostotne sanse su imali, komotno trcali na terenu dok su se Portugalci jedva vuklisamog_sira wrote:Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju. Poslije su se ispisali po njima al realno kod vodstva od 2-0 i igrac vise to tesko da bi i Sloboda propustilaa ne Spanija
- Industrialyzer
- Gandalf
#547 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Lucas Leiva wrote:47 miliona Spanaca nocas u ekstazi salju jedni drugima kratke pasove!
-
samog_sira
#548 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Ne mislis valjda ozbiljno, nisu se cuvali nego nisu mogli, u produzetcima Spanci nisu uopste podigli nivo igre, nego su Portugalci palitodd_smith wrote:Nisu htjeli penale, ali vidjelo se da do 90 minuta ocigledno jesu cuvali snagu, jer u slijedecih 30 minuta imali su totalnu dominaciju i inicijativu na terenu, dvije stopostotne sanse su imali, komotno trcali na terenu dok su se Portugalci jedva vuklisamog_sira wrote:Neki fakat pretjeruju, Spanija zasluzeno uzela nema sta, ali do povrede Motte utakmica je bila zanimljiva i nije Spanija uopste toliko dominantna bila, imali su i Talijani svojih prilka, do te neke 60 minute realno je trebalo bit 2-1 za Spaniju. Poslije su se ispisali po njima al realno kod vodstva od 2-0 i igrac vise to tesko da bi i Sloboda propustilaa ne Spanija
-
Lucas Leiva
#549 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Od sinoc, Spanski telekom umjesto usluge SMS, nudi uslugu razmjene kratkih pasova!
- BHF_Manijak
#550 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Yahel wrote:BHF ti se nasao da pametujes ? Jedno je navijati i ocekivati pobjedu, a drugo je pricati gluposti kao ti, ocrnio Italijane cim su prosli Engleze. Navaljao glupostu po onoj temi kao kakvo dijete od 10 godina. Kada je "tvoja" Njemacka ispala pljuvao po njihovom seletktoru i igracima...koji su prije pocetka tekme bili BOGOVI.
A domacim Spancima nemam sta reci, i ja bi vjerovatno isto tako spamao da je Italija uzela![]()
Mada treba biti realan, pojedinci bas valjaju gluposti, al' eto neka im bude
ŠŠššššššš