uz duzno postovanje drug edu, moram se sloziti sa ovim postombaja_honolulu wrote:ja eksperata, a dva kruga oko reketa nemaju.
posebno ovaj drug edu. koje infantilno poimanje kosarkaske taktike?!
a tek radeljas
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
uz duzno postovanje drug edu, moram se sloziti sa ovim postombaja_honolulu wrote:ja eksperata, a dva kruga oko reketa nemaju.
posebno ovaj drug edu. koje infantilno poimanje kosarkaske taktike?!
bujrum basketa..ko god hoce...Stitch__ wrote:uz duzno postovanje drug edu, moram se sloziti sa ovim postombaja_honolulu wrote:ja eksperata, a dva kruga oko reketa nemaju.
posebno ovaj drug edu. koje infantilno poimanje kosarkaske taktike?!![]()
a tek radeljasbavcic na vanjka
Ekvivalent: stavi shaqa da cuva iversona
![]()
![]()
dobro je stitch procitaj pazljivo. ja sam rekao da treba potrositi jednog igraca na pocetku, i samo sam nagadjao. nisam rekao da to mora biti bavcic ... a sto rece edu, bujrum da odigramo basketa u bilo kojoj varijantiStitch__ wrote:uz duzno postovanje drug edu, moram se sloziti sa ovim postombaja_honolulu wrote:ja eksperata, a dva kruga oko reketa nemaju.
posebno ovaj drug edu. koje infantilno poimanje kosarkaske taktike?!![]()
a tek radeljasbavcic na vanjka
Ekvivalent: stavi shaqa da cuva iversona
![]()
![]()
igr'o sam vise utakmica nego sto si ti vidio na tv i uzivo. a o gledanju da ne pricamo.Stitch__ wrote:a dobro jarane, al ako si ikad gledao utakmice bosne i sirokog trebao bi znati da je vanjak playmaker, a da bavcica ima mashala preko 2 metra![]()
basketa? Oces NBA Live - bilo koje verzije? u platu da igramo?