Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja.neron wrote:ja fakat nisam našao nijedne smiješne scene u gornjem filmu iako sam ga gledao pet/šest puta vjerovatno jer nikad se nisam napio ili konzumirao marihuanu i slično
Ma daj ba, mora da se salis
Nije uslov intoksikacija bilo cime. Dijalog u filmu je neprevazidjen i fenomenalan. Svaki put kad bi ga odlgedao primjetio bih nesto novo smjesno. Vjerovatno stvar ukusa.
Primjetio sam da se Lebowski nekome ili svidja ili ne svidja nema sredine dJuuuud
trazim jednu urnebesnu komediju , nesto na fazon glup i gluplji , da se bas opustim i smijem ko budala gledao sam skoro sve dosad preporucene .... volim so-x
Vernes_AMG wrote:trazim jednu urnebesnu komediju , nesto na fazon glup i gluplji , da se bas opustim i smijem ko budala gledao sam skoro sve dosad preporucene .... volim so-x
Vjerovatno si gledao The Gods Must Be Crazy ili ti Bogovi su pali na tjeme:
Vernes_AMG wrote:trazim jednu urnebesnu komediju , nesto na fazon glup i gluplji , da se bas opustim i smijem ko budala gledao sam skoro sve dosad preporucene .... volim so-x
vjeruj mi da nisam gledao ovaj , cim vidim nigera na slici znam da mora biti neki haos
joj ovo je odlican film
gledala sam milion komedija, ali najbolje su mi:
ace ventura (bolji mi je when nature calls)
Joj Hangover
Volio bih da sam tih sat i pol - dva utrosio na nesto korisnije kao npr. buljenje u ves masinu dok pere ves Meni taj film niti je smjesan niti je dobar. Kako mi to volimo u drustvu nazvati, klasicno americko sranje
Joj Hangover
Volio bih da sam tih sat i pol - dva utrosio na nesto korisnije kao npr. buljenje u ves masinu dok pere ves Meni taj film niti je smjesan niti je dobar. Kako mi to volimo u drustvu nazvati, klasicno americko sranje
2407 wrote:One and only...
Odgledo sam ga brat bratu jedno 10-ak puta i svaki put mi je bio za nijansu smjesniji
Ama ovaj film nikako ne ide u ovu temu. Za njega treba otvoriti posebnu temu: "FILMCINA". Ko ovo nije gledao ja bih mu oduzeo vozacku dozvolu i licnu kartu!
2407 wrote:One and only...
Odgledo sam ga brat bratu jedno 10-ak puta i svaki put mi je bio za nijansu smjesniji
Ama ovaj film nikako ne ide u ovu temu. Za njega treba otvoriti posebnu temu: "FILMCINA". Ko ovo nije gledao ja bih mu oduzeo vozacku dozvolu i licnu kartu!
Potpis! Ali bukvalno svaka scena je prica za sebe...
alcho wrote:
Potpis! Ali bukvalno svaka scena je prica za sebe...
Uplasih se da sam jedini ovdje kome je ovaj film VRH
Potrazi pink panther,staru komediju,snimljena u vise nastavaka sa fenomenalnim Peterom Sellersom il ti ga inspectorom Clousoe
ma kakvi, big lebovski je prestrasan film dok me ovi filmovi tipa hangover, harold i kumar i slicna
govna mogu samo iznervirat'. furaju onaj neki prosti humor za djecu. nidje veze...
treba spomenut' i dogmu i jay i silent boba i meni jedan od gotivnijih filmova http://www.imdb.com/title/tt0166158/
daddy and them ili prevod otkacena obitelj, prejak film...