filmovi sa prostora ex ju ...

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

tratincica

Post by tratincica »

I najdraži film kad sam bila mala

Orlovi rano lete :D :D
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Valter brani Sarajevo,a od serija Neven i Poletarac...Sjeća li se ko Muzikanata....Kamiondžija...
I Sarajevski atentat takođe,pa opet serije Porobdžije ,Kože,U registraturi i Nikola Tesla.
Bila su to vremena...a ne mogu se sjetit kako se zvala serija sa Prsanom i Jastrebom u Gorskom kotaru, ono je bilo simpatično
Johnny Knoxville

Post by Johnny Knoxville »

Jeste gledali onaj dokumentarac o beogradskoj mafiji "Vidimo se u čitulji", odlican je. Njega takodjer treba spomenuti.
Johnny Knoxville

Post by Johnny Knoxville »

Jeste gledali onaj dokumentarac o beogradskoj mafiji "Vidimo se u čitulji", odlican je. Njega takodjer treba spomenuti.
CiCiban

Post by CiCiban »

e, da taj je odlican... samo moze li se negdje kupiti? :?
Prince

Post by Prince »

Meni su mnogi naši filmovi dobri, vi ste dosta nabrojali, ja bih još spomenuo "Most", od tih malo starijih...
Da li je iko gledao film "Haj'mo žuti", hrvatski film, iz 2001. godine, o jednom malom fudbalskom klubu, "Mladost" iz Zagreba... Osjećao sam se u Travniku isto kao dvojica likova iz Uprave Mladosti u jednoj sceni kad žele prebiti sudiju, a onda sudija prebije njih. Tako smo i nas dvojica tumarali poslije utakmice u Travniku, tražeći kretena Arnautovića, ali smo naišli na njega i još 6 policajaca koji ga čuvaju... Umalo batine...
Jel ko gledao FILM?
grotius

Post by grotius »

pa niko da spomene Vec vidjeno s Nadarevicem i Dobrom, Variola Vera, Ljepota poroka! Komi Leptirica je zakon horor, ali nije bolja od The Exorcist-definitivno najbolji horor! Zna li iko ista o novom Exorcist-u The Beginning?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

grotius wrote:pa niko da spomene Vec vidjeno s Nadarevicem i Dobrom, Variola Vera, Ljepota poroka! Komi Leptirica je zakon horor, ali nije bolja od The Exorcist-definitivno najbolji horor! Zna li iko ista o novom Exorcist-u The Beginning?
jesi li gledao
cannibal holocaust
cannibal ferox
beyond the darknes
suspiria
the church

itd. 8)
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Evo da dodam i ja par

Sivi kamion crvene boje
Mrtav 'ladan
Jesen stize Dunjo moja
Lajanje na zvezde
Natasa
sunday_morning

Post by sunday_morning »

igla wrote:maratonci
ko to tamo peva
lepa sela lepo gore
mi nismo andjeli
crni biseri
dom za vjesanje
etc etc.........
ma kako da zaboravim tetu dzanu...i ''vid' mu cune...prava pionirska'' :lol: :lol:
Post Reply