Steven seagal nisam nikad pogledao ni jedan film, tom cruise isto ne gledam. Onda sve filmove gdje je neko mucenje ili maltretiranje kao npr i spit on your grave ili saw ili hostel. Drame gdje nema nikakvih desavanja. Filmove koji nisu na engleskom ili njemackom. Pokusao sam gledati i korejske i skandinavske ali ne ide nikako. Domace isto ne gledam, nikad nisam gledao valter brani sarajevoPoint. wrote:Koje filmove nebi pogledali da vam plate, tj od kojih filmova bjezite i niste pogledali iako vam ih je neko preporucio?
Ja licno nebi pogledao nekih od Marvelovih i DC Comic filmova tipa Hulk, Iron Man, Super ovaj Super onaj, Spiderman, X-Men i slicno. Takodjer bjezim od nasih filmova jer su spori i teskih tema. Bjezim i od drama generalno, ne gledam ni filmove od Shia Le Boufa jer mi je frajer odvratan, kao ni Steven Seagal filmove. Nisam pogledo ni The Hurricane sa Denzelom iako mi se jako svidja kao glumac niti planiram. Nesto me ne vuce taj film i gotovo. Dallas Buyers Club je isto film od kojeg bjezim u sirokom luku.
Ustvari lakse je navesti sta gledam: Mozak na pasu filmove ili crtane (minionsi, marvel ili opcenito akcije ili akcije-komedije)